Chrischal1908 Δημ. 13 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιουνίου 8 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Στο 79 ήταν τον Δεκέμβριο με στόχο το 87 τέλος Μαρτίου Έχουμε Ιούνιο! Άρα; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 13 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιουνίου 5 minutes ago, Chrischal1908 said: Έχουμε Ιούνιο! Άρα; Για να δούμε. Προς το παρόν δεν έχουν ανακοινώσει κάτι 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 14 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιουνίου Δημητριάδος 186 (με Γαμβέτα), κέντρο Βόλου. Εσωτερικός χώρος. Μη αναβαθμισμένο micro στο πανεπιστήμιο. Οδός Πευκών (δίπλα στο λόφο της Γορίτσας). Εξωτερικός χώρος. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 14 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιουνίου On 12/6/2024 at 12:49 ΜΜ, CaptainNickGR said: 5G Micro (δεν υπάρχει στο cellmapper) στο Sahara Repost , Νέα Ηράκλεια Χαλκιδικής. Το ένα πάνελ που κοιτάει προς παραλία δίνει τόσο https://www.speedtest.net/result/i/6142260659 Το άλλο που κοιτάει προς το πάρκινγκ https://www.speedtest.net/result/i/6142204090 update: έξω βαράει Ν78 γι αυτό και το υψηλό download. Κολοφεράντζα πάει. 5 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 15 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιουνίου On 13/6/2024 at 12:50 ΠΜ, Mitsos_The_Great said: Έχουν κάνει άλματα πάντως και στην περιοχή μου. 3 νέοι σταθμοί τοποθετήθηκαν μετά το πέρασμα οπτικών ινών τους τελευταίους 3-4 μήνες. Ένας στο Νεοχώρι προς Κυλλήνη, ένας προς την επαρχιακή οδό Κάστρου Νεοχωρίου και άλλος ένας στο Βαρθολομιό στο κέντρο (επάνω σε γνωστό ξενοδοχείο της περιοχής). Όλοι παίζουν σε Ν1 σαφώς και αρκετά ικανοποιητικές ταχύτητες άνω των 100mbps μ.ό. Μοναδική τρύπα μία μη αναβαθμισμένη κεραία που είναι συνεγκατάσταση στον ιστό της COSMOTE (end 105550) και παίζει ακόμα με απαρχαιομένο 4G B20 με αποτέλεσμα να γίνονται εναλλαγές σε αυτή ανα διαστήματα. Στην νέα κεραία που υπάρχει στο ξενοδοχείο εντός Βαρθολομιού, συμμετέχει και η NOVA με παρόμοια απόδοση. Για τις άλλες δεν γνωρίζω. Επίσης Γαστούνη, Λεχαινά, Αμαλιάδα αναβαθμισμένες σε Ν1 και ταχύτητες άνω των 150~ ανάλογα το σημείο. Γενικά εκείνη η περιοχή επειδή κατέβαινα με το ΚΤΕΛ από Πάτρα για Κυλλήνη ώστε να πάρω το καράβι για Κεφαλονιά είναι η Cosmote και το χάος. Αν και με αυτά που διαβάζω όχι απλά έχουν γίνει αναβαθμίσεις από τον ανταγωνισμό αλλά η Vodafone παίζει καλύτερα από τη Nova. 8 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. 16 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουνίου On 15/6/2024 at 3:32 ΜΜ, Nikolas14 said: Γενικά εκείνη η περιοχή επειδή κατέβαινα με το ΚΤΕΛ από Πάτρα για Κυλλήνη ώστε να πάρω το καράβι για Κεφαλονιά είναι η Cosmote και το χάος. Αν και με αυτά που διαβάζω όχι απλά έχουν γίνει αναβαθμίσεις από τον ανταγωνισμό αλλά η Vodafone παίζει καλύτερα από τη Nova. Η Cosmote ανέκαθεν είχε το πάνω χέρι και πλέον σε ορισμένα σημεία της διαδρομής έχει και N78. Βέβαια και η VF έχει βελτιωθεί. Έχουν κλείσει κάποια σημεία αλλά κατά την εναλλαγή του δικτύου σε άλλη κεραία κάνει τα γνωστά παγώματα για λίγο. 8 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 16 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουνίου 6 minutes ago, Mitsos_The_Great said: Η Cosmote ανέκαθεν είχε το πάνω χέρι και πλέον σε ορισμένα σημεία της διαδρομής έχει και N78. Βέβαια και η VF έχει βελτιωθεί. Έχουν κλείσει κάποια σημεία αλλά κατά την εναλλαγή του δικτύου σε άλλη κεραία κάνει τα γνωστά παγώματα για λίγο. Και η συνεργάτιδα έχει βελτιωθεί;; 3 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. 16 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουνίου (edited) 8 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Και η συνεργάτιδα έχει βελτιωθεί;; Από αναφορές γνωστών υπάρχει αισθητή βελτίωση εντός χωριών και πόλεων του νομού. Ήταν σχετικά κακή και τώρα βλέπεις N1 5G. Θα τα πούμε στο σχετικό θέμα. Edited 16 Ιουνίου by Mitsos_The_Great 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 16 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουνίου (edited) 13 minutes ago, Mitsos_The_Great said: Από αναφορές γνωστών υπάρχει αισθητή βελτίωση εντός χωριών και πόλεων του νομού. Ήταν σχετικά κακή και τώρα βλέπεις N1 5G. Θα τα πούμε στο σχετικό θέμα. Θα μαζέψουν ακόμη πολλές περιοχές φέτος. Από το 2025 πολύ καλύτερα!! Θα αγγίξει το 98% η κάλυψη 5G. Περιμένουμε και τον νέο ιδιοκτήτη από την αρχή του έτους θα ξεκινήσει. Τον Ιούλιο οι μη δεσμευτικές προσφορές. 5 minutes ago, Chrischal1908 said: Θα μαζέψουν ακόμη πολλές περιοχές φέτος. Από το 2025 πολύ καλύτερα!! Θα αγγίξει το 98% η κάλυψη 5G. Περιμένουμε και τον νέο ιδιοκτήτη από την αρχή του έτους θα ξεκινήσει. Τον Ιούλιο οι μη δεσμευτικές προσφορές. Η απάντηση στο κατάλληλο νήμα. Κλείνω το off topic. Edited 16 Ιουνίου by Chrischal1908 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 18 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιουνίου Έχετε παρατηρήσει ότι η Vodafone Σβήνει της κεραίες της το βράδυ πχ Αυτό που βλέπω είναι πχ την ημέρα N78 n1 b7 b3 b20b28 αλλά την νύχτα μόνο β3 Ευχαριστώ 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 18 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιουνίου Όλες οι εταιρείες εφαρμόζουν πολιτικές ελάττωσης κατανάλωσης. Αλλάζει από κεραία σε κεραία, και δεν είναι πάντα τόσο έντονα εμφανές, αλλά πάντα σε καταστάσεις χαμηλής χρήσης ρίχνουν την απόδοση. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. 18 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιουνίου 5 ώρες πριν, Harry636 said: Έχετε παρατηρήσει ότι η Vodafone Σβήνει της κεραίες της το βράδυ πχ Αυτό που βλέπω είναι πχ την ημέρα N78 n1 b7 b3 b20b28 αλλά την νύχτα μόνο β3 Ευχαριστώ Οταν δεν κινειται τιποτα στην περιοχη σου λογικο να πεφτουν για "υπνο" τα cells της κεραιας που σε καλυπτει αλλα αν παρατηρηθει κινηση για οποιοδηποτε λογο επανερχονται. Τουλαχιστον αυτο συμβαινει σε μενα,μπορει εκει η ρυθμιση των cells για "υπνωση" να ειναι πιο aggresive. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 18 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιουνίου Έχω δουλέψει σε εταιρία κινητής και ξέρω ότι γίνεται αλλά δεν σβήνουν της χαμηλές συχνότητες άλλη εμβέλειας στα 1800 άλλη 800 άλλη 700 και ειδικά στην Ελλάδα και πρέπει να σε ενημερώσουν άμα τους ρωτήσεις κάτι που δεν μου είπαν αλλά να κλείνουν β20 β28 ποτέ δεν το έχω ζήσει 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 18 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιουνίου 3 ώρες πριν, Harry636 said: Έχω δουλέψει σε εταιρία κινητής και ξέρω ότι γίνεται αλλά δεν σβήνουν της χαμηλές συχνότητες άλλη εμβέλειας στα 1800 άλλη 800 άλλη 700 και ειδικά στην Ελλάδα και πρέπει να σε ενημερώσουν άμα τους ρωτήσεις κάτι που δεν μου είπαν αλλά να κλείνουν β20 β28 ποτέ δεν το έχω ζήσει Σβηνουν αυτές που έχουν χωρητικότητα… κυρίως τις ψηλές συχνότητες 4 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. 18 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιουνίου 4 ώρες πριν, Harry636 said: Έχω δουλέψει σε εταιρία κινητής και ξέρω ότι γίνεται αλλά δεν σβήνουν της χαμηλές συχνότητες άλλη εμβέλειας στα 1800 άλλη 800 άλλη 700 και ειδικά στην Ελλάδα και πρέπει να σε ενημερώσουν άμα τους ρωτήσεις κάτι που δεν μου είπαν αλλά να κλείνουν β20 β28 ποτέ δεν το έχω ζήσει Αμα το κινητο μου ενωνε ολες αυτες τις μπαντες θα ειχα καλυτερη γνωμη αλλα θεωρω πως δεν υπαρχει λογικη να σβηνουν αυτες οι δυο.. Ωστοσο μηπως ηταν θεμα της κεραιας του κινητου σου η bug στο firmware? Να εχεις ολο αυτο το μπουκετο συχνοτητων διαθεσιμο και να λειτουργει μονο η Β3 ειναι φοβερα παραξενο. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. 19 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιουνίου On 18/6/2024 at 10:18 ΠΜ, Harry636 said: Έχετε παρατηρήσει ότι η Vodafone Σβήνει της κεραίες της το βράδυ πχ Αυτό που βλέπω είναι πχ την ημέρα N78 n1 b7 b3 b20b28 αλλά την νύχτα μόνο β3 Ευχαριστώ Το είχα παρατηρήσει πριν χρονια . Ένα καλοκαίρι ολόκληρη είχαν κόψει όλες τις μπάντες σε ένα σταθμό που βλέπει σερρες 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. 20 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιουνίου Άλλη μοα χρονια που πι συνεργάτιδες είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ στην κοιλάδα των Σερρών. Και φέτος με περισσότερα καλοκαιρινά μαγαζιά από Ποτέ . Και όταν λέω ανύπαρκτες , ο «συνδρομητης που καλέσατε δεν ειναο διαθέσιμος» . 6 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 21 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουνίου On 19/6/2024 at 11:24 ΠΜ, georgebad said: Το είχα παρατηρήσει πριν χρονια . Ένα καλοκαίρι ολόκληρη είχαν κόψει όλες τις μπάντες σε ένα σταθμό που βλέπει σερρες Με τόσο που έχει πάει το ρεύμα τι να κάνουν… 3 1 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. 21 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουνίου 1 minute ago, mixtri said: Με τόσο που έχει πάει το ρεύμα τι να κάνουν… Καλα δεν είχαν και ιδιαίτερη κίνηση … 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 21 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουνίου 28 minutes ago, georgebad said: Καλα δεν είχαν και ιδιαίτερη κίνηση … Μόνο να συγκρίνεις πόσο εύκολα κόβουν μπάντες στην Ελλάδα σε σχέση με Βόρεια Ευρώπη θα καταλάβεις τι σου λέω... 4 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 21 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουνίου 52 minutes ago, mixtri said: Με τόσο που έχει πάει το ρεύμα τι να κάνουν… Δεν είναι και πανάκριβο πλέον. Έχει πέσει η τιμή στα επίπεδα 2010 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 21 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουνίου 55 minutes ago, aektzhs 1 said: Δεν είναι και πανάκριβο πλέον. Έχει πέσει η τιμή στα επίπεδα 2010 Στα 16 λεπτά μέσο όρο η κιλοβατώρα με περεταίρω αύξηση στα οικιακά για τον Ιούλιο και φθηνό δεν το λες. Στις εταιρείες νομίζω τα τιμολόγια είναι και ακριβότερα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 21 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουνίου 45 minutes ago, Gv2008 said: Στα 16 λεπτά μέσο όρο η κιλοβατώρα με περεταίρω αύξηση στα οικιακά για τον Ιούλιο και φθηνό δεν το λες. Στις εταιρείες νομίζω τα τιμολόγια είναι και ακριβότερα Εγώ Ήρων για 300 κιλοβατώρες πλήρωσα κάτι λιγότερο από 50 ευρώ. Σωστά βγαίνει 0,16 ευρώ η κιλοβατώρα και είμαι σε μπλε τιμολόγιο σταθερό για 12 μήνες 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 21 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουνίου 2 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Εγώ Ήρων για 300 κιλοβατώρες πλήρωσα κάτι λιγότερο από 50 ευρώ. Σωστά βγαίνει 0,16 ευρώ η κιλοβατώρα και είμαι σε μπλε τιμολόγιο σταθερό για 12 μήνες Εγώ περιμένω ενεργοποίηση Ηρων τις επόμενες μέρες. Τώρα είμαι στην Elpedison. Είσαι ευχαριστημένος ή να περιμένω δυσάρεστα; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 21 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουνίου 6 minutes ago, Gv2008 said: Εγώ περιμένω ενεργοποίηση Ηρων τις επόμενες μέρες. Τώρα είμαι στην Elpedison. Είσαι ευχαριστημένος ή να περιμένω δυσάρεστα; Είμαι κοντά στα δύο χρόνια και είμαι υπέρ ευχαριστημένος. Ότι χρειαστείς η εξυπηρέτηση θα είναι άψογη,αλλά καμία φορά λίγο αργή(συνήθως είναι ταχύτατη). Τόσα χρόνια στην Δεη πλήρωνα πάρα πολλά. Μια χαρά θα είσαι 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts