Nikolas14 Δημ. May 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2022 12 minutes ago, p_k said: Σε ποια συσκευή κατεληξες Νικόλα; Επειδή σε Android θα πήγαινα σε Poco F3,Xiaomi 11T με Snapdragon 888 ή s21FE,στα ίδια λεφτά παίζει και το iPHONE 12/13… οποτε η επιλογή μου είναι iPHONE 13. 6 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2022 Έχω μια απορία..Εχω κεραία Vodafone πολύ κοντά στο σπίτι μου η οποία μου έχει δώσει ταχύτητες και λίγο πάνω από 1200down και γενικά παίζει πολύ καλά.Αυτο που παρατηρώ είναι ότι τις βραδινές ώρες,μα κάθε βράδυ όμως δεν μου δίνει καθόλου 5G.Γνωριζει κάποιος γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό;Τετοιες ώρες δηλαδή όπως τώρα μου γράφει 5G για ελάχιστα δευτερόλεπτα και με πετάει σε 4G όπως και στα τεστ δεν βρίσκει καν 5G.Ολη την υπόλοιπη ημέρα παίζει άψογα. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. May 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2022 (edited) 3 ώρες πριν, George6633 said: Έχω μια απορία..Εχω κεραία Vodafone πολύ κοντά στο σπίτι μου η οποία μου έχει δώσει ταχύτητες και λίγο πάνω από 1200down και γενικά παίζει πολύ καλά.Αυτο που παρατηρώ είναι ότι τις βραδινές ώρες,μα κάθε βράδυ όμως δεν μου δίνει καθόλου 5G.Γνωριζει κάποιος γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό;Τετοιες ώρες δηλαδή όπως τώρα μου γράφει 5G για ελάχιστα δευτερόλεπτα και με πετάει σε 4G όπως και στα τεστ δεν βρίσκει καν 5G.Ολη την υπόλοιπη ημέρα παίζει άψογα. Έλα, νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος που το έβλεπα. 😛 Εγώ Αθήνα έχω παρατήσει ότι ξημερώματα η N78 από την #32 δε λειτουργεί. Δείχνει μόνιμα 5G disconnected ή ακόμα και αν δεν το δείχνει, με το ζόρι πάει 100 Mbps. Τόσο πιάνει και με 4G το βράδυ. Στην ουσία 4G παίζει και τώρα (με σημαδάκι 5G), την ημέρα φτάνει 600-800. Ενώ η άλλη κεραία στο πίσω μέρος του σπιτιού, έχει κανονικά DSS. Παίζει να κλείνει το "πραγματικό" 5G για οικονομία σε ρεύμα. Edited May 23, 2022 by MitsosDaBest13 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2022 1 hour ago, MitsosDaBest13 said: Παίζει να κλείνει το "πραγματικό" 5G για οικονομία σε ρεύμα. Αυτό 1 3 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. May 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2022 Ή είσαι green network ή δεν είσαι. 1 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2022 4 ώρες πριν, MitsosDaBest13 said: Έλα, νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος που το έβλεπα. 😛 Εγώ Αθήνα έχω παρατήσει ότι ξημερώματα η N78 από την #32 δε λειτουργεί. Δείχνει μόνιμα 5G disconnected ή ακόμα και αν δεν το δείχνει, με το ζόρι πάει 100 Mbps. Τόσο πιάνει και με 4G το βράδυ. Στην ουσία 4G παίζει και τώρα (με σημαδάκι 5G), την ημέρα φτάνει 600-800. Ενώ η άλλη κεραία στο πίσω μέρος του σπιτιού, έχει κανονικά DSS. Παίζει να κλείνει το "πραγματικό" 5G για οικονομία σε ρεύμα. Το είχα σαν υποψία αλλά δεν ήξερα πόσο εφικτό είναι γιαυτό ρώτησα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. May 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2022 Εδώ Σέρρες μας είχαν αφήσει χωρίς CA ένα ολόκληρο καλοκαίρι στις Σέρρες … Ήταν η στιγμή που άλλαξα σε COSMOTE γιατί τους είχα σιχαθεί . Τόσο χάλια είναι τα οικονομικα τους ; 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2022 7 ώρες πριν, CaptainNickGR said: Ή είσαι green network ή δεν είσαι. Η είσαι σκρουτζ η δεν είσαι. Η τσιγκουνιά στο αποκορύφωμα. Δηλαδή κάποιος που ξενυχτάει και θέλει τα γρήγορα γκάζια του κλείνουνε την ταχύτητα γιατί έτσι γουστάρουν. Απαράδεκτοι. 5 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. May 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2022 (edited) 32 minutes ago, cmvr said: Η είσαι σκρουτζ η δεν είσαι. Η τσιγκουνιά στο αποκορύφωμα. Δηλαδή κάποιος που ξενυχτάει και θέλει τα γρήγορα γκάζια του κλείνουνε την ταχύτητα γιατί έτσι γουστάρουν. Απαράδεκτοι. Αλλά οι πελάτες μένουν! Θέλει κύμα μαζικών αποχωρήσεων! Έτσι ίσως γίνει κάτι! Edited May 23, 2022 by Chrischal1908 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. May 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2022 35 minutes ago, cmvr said: Η είσαι σκρουτζ η δεν είσαι. Η τσιγκουνιά στο αποκορύφωμα. Δηλαδή κάποιος που ξενυχτάει και θέλει τα γρήγορα γκάζια του κλείνουνε την ταχύτητα γιατί έτσι γουστάρουν. Απαράδεκτοι. Μπορεί με τα unlimited nights data να αλλάξουν όλα! 🤡 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2022 (edited) 15 ώρες πριν, George6633 said: 15 ώρες πριν, George6633 said: Έχω μια απορία..Εχω κεραία Vodafone πολύ κοντά στο σπίτι μου η οποία μου έχει δώσει ταχύτητες και λίγο πάνω από 1200down και γενικά παίζει πολύ καλά.Αυτο που παρατηρώ είναι ότι τις βραδινές ώρες,μα κάθε βράδυ όμως δεν μου δίνει καθόλου 5G.Γνωριζει κάποιος γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό;Τετοιες ώρες δηλαδή όπως τώρα μου γράφει 5G για ελάχιστα δευτερόλεπτα και με πετάει σε 4G όπως και στα τεστ δεν βρίσκει καν 5G.Ολη την υπόλοιπη ημέρα παίζει άψογα. Και για του λόγου το αληθές,αυτό είναι το μέγιστο που μου έδωσε σήμερα στον ίδιο χώρο.. Κάποια στιγμή το βράδυ δεν ξέρω ακριβώς την ώρα,θα σβήσει το 5G και θα δίνει μόνο 4G.Ειναι ενοχλητικό πολλές φορές. Edited May 23, 2022 by George6633 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. May 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2022 (edited) https://www.speedtest.net/my-result/i/5126358127 Εθνικής αντίστασης Καλαμαρια … Είδα κάτι massive από μακριά πρέπει να είναι της Vodafone , θα πάω να ελέγξω (πάντως δεν συνδέθηκε ) . Το τεστ είναι με 5G απλά τελευταίο δευτερόλεπτο έκανε handover Edited May 23, 2022 by georgebad 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. May 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2022 Σήμερα μου είπαν από το customer care ότι αυτή την περίοδο έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια από την εταιρεία μαζικών αναβαθμίσεων με ενεργοποίηση και νέων σταθμών στο λεκανοπέδιο της Αττικής. Ελπίζω να ισχύει μπας και βελτιωθεί το 4G τουλάχιστον και κλείσουν και καμία τρύπα. Τι λέτε εσείς; Βλέπετε κάτι να έχει αλλάξει; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zagoreos Δημ. May 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2022 Λοιπόν, έκανα κι εγώ δύο σετ δοκιμών με το ίδιο κινητό στη γειτονιά μου. Δυστυχώς δεν μπορώ να τις ανεβάσω, μου γράφει upload failed. Οι δύο πρώτες μετρήσεις ήταν επί της Γούναρη, στην Άνω Γλυφάδα έξω από το SM Γαλαξίας. Vodafone 154/40.8 και Cosmote 424/87.2. Οι άλλες δύο ήτανε ψηλά στη Νυμφών, περιοχή Αίγλη Γλυφάδας ΝΑ της Τερψιθέας. Vodafone 23/10.6 και Cosmote 119/7.25. Το Σάββατο το βράδυ ήμασταν στο Μοναστηράκι στο Θανάση για κεμπάπ. Η Vodafone έδειχνε φουλ σήμα 5G και δεν κατέβαζε με τίποτε. Προφανώς είχε μπουκώσει γιατί η περιοχή ήταν γεμάτη κόσμο. Η Cosmote κατέβαζε με 15-20 Mb/s , όχι τρελή ταχύτητα αλλά αξιοπρεπέστατη. Δεν τίθεται συζήτηση, η VF μετά και το σπάσιμο των δραστηριοτήτων μεταξή Vodafone / Victus / Vantage Tower έχει γίνει το χειρότερο δημόσιο. Κακώς ξοδεύουν λεφτά για ακριβοπληρωμένους CEO. Τον Πατούλη έπρεπε να είχαν βάλει, ίδια αποτελέσματα θα είχανε και δωρεάν και τη διαφήμιση! 8 Παράθεση GH 198, GH 388, 8110, T39m,....., S7 Edge, P20 Pro, 1+ 8 Pro, 1+ 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. May 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2022 Καλά τα είδα από μακριά . N78 στην περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας (τέλη βασιλισης Ολγας αρχές εθνικής αντιστάσεως ) Εντυπωσιακα νούμερα για vf https://drive.google.com/file/d/1n1ylelHUcUbdI3mkB6F6BikrdkqMyLCL/view?usp=drivesdk https://www.speedtest.net/my-result/i/5126502873 Παρόλα αυτά στα 200 μέτρα δεν συνδεόταν με οπτική επαφή στον σταθμό https://drive.google.com/file/d/1MER-j0uAHz8ODskttyQ68SKnd7OvjGds/view?usp=drivesdkhttps://drive.google.com/file/d/1MER-j0uAHz8ODskttyQ68SKnd7OvjGds/view?usp=drivesdk 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2022 1 ώρα πριν, Chrischal1908 said: Σήμερα μου είπαν από το customer care ότι αυτή την περίοδο έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια από την εταιρεία μαζικών αναβαθμίσεων με ενεργοποίηση και νέων σταθμών στο λεκανοπέδιο της Αττικής. Ελπίζω να ισχύει μπας και βελτιωθεί το 4G τουλάχιστον και κλείσουν και καμία τρύπα. Τι λέτε εσείς; Βλέπετε κάτι να έχει αλλάξει; Μακάρι γιατί είναι άθλιο το δίκτυο στην Αττική. Αλλά τις αναβαθμίσεις της Vodafone τις ξέρουμε. Λίγο πασάλειμμα να δείχνει 5G στο κινητό και έχει ο θεός. Μακάρι να κάνουν σωστή δουλειά. 7 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. May 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2022 (edited) 46 minutes ago, georgebad said: Καλά τα είδα από μακριά . N78 στην περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας (τέλη βασιλισης Ολγας αρχές εθνικής αντιστάσεως ) Εντυπωσιακα νούμερα για vf https://drive.google.com/file/d/1n1ylelHUcUbdI3mkB6F6BikrdkqMyLCL/view?usp=drivesdk https://www.speedtest.net/my-result/i/5126502873 Παρόλα αυτά στα 200 μέτρα δεν συνδεόταν με οπτική επαφή στον σταθμό https://drive.google.com/file/d/1MER-j0uAHz8ODskttyQ68SKnd7OvjGds/view?usp=drivesdkhttps://drive.google.com/file/d/1MER-j0uAHz8ODskttyQ68SKnd7OvjGds/view?usp=drivesdk Για την ώρα θα πω καλύτερα που μετά από ένα σημείο δεν συνδέεται εύκολα η Ν78 γιατί την μπαταρία την ρουφάει στο άψε σβήσε, βλέπω της cosmote την Ν78 στην Θεσσαλονίκη τουλάχιστον που συνδέεται αρκετά εύκολα που με ένα απλό refresh στο instagram αντίο 2% από την μπαταρία. Edited May 23, 2022 by CaptainNickGR 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. May 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2022 (edited) 1 hour ago, CaptainNickGR said: Για την ώρα θα πω καλύτερα που μετά από ένα σημείο δεν συνδέεται εύκολα η Ν78 γιατί την μπαταρία την ρουφάει στο άψε σβήσε, βλέπω της cosmote την Ν78 στην Θεσσαλονίκη τουλάχιστον που συνδέεται αρκετά εύκολα που με ένα απλό refresh στο instagram αντίο 2% από την μπαταρία. Καλά ναι, η N78 ρουφάει τη μπαταρία με το καλαμάκι. Τουλάχιστον στην Cosmote το βλέπω, γιατί η Vodafone έχει ελάχιστη τέτοια. 😛 Edited May 23, 2022 by MitsosDaBest13 1 1 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. May 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2022 Πάντως μια μικρή βελτίωση όσο αναφορά τις ταχύτητες την βλεπω στην Θεσσαλονκη. πέρυσι τέτοια εποχή η vf σε όλη την πόλη ήταν με μονοψήφια. τώρα είσαι με 20-30 mbps, όχι ότι είναι αποδέκτες ταχύτητες αλλά τουλάχιστον παλεύονται . Υπάρχει και n78 σε περισσότερα σημεία. Αυτό που είναι απλά σε άλλο level ειναι το ποσο unresponsive ειναι το δικτυο αλλα και το οτι πλεον περισσοτερο καιρο ειμαι με 3g παρα με 4g 5g 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. May 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2022 Αυτή τη φορά έβγαλα φωτογραφία τον σωστό σταθμό στα ΚΤΕΛ Μακεδονίας, οποίος γνωρίζει να μας πει αν είναι αναβαθμισμένος. Το enb του είναι 790. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. May 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2022 Στο Avenue Mall (Μαρούσι). 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. May 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2022 Παρασκευόπουλου Θεσσαλονίκη Φάληρο https://www.speedtest.net/my-result/i/5129711061 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. May 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2022 1 ώρα πριν, georgebad said: Παρασκευόπουλου Θεσσαλονίκη Φάληρο https://www.speedtest.net/my-result/i/5129711061 Δεν έχει n78 να υποθέσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. May 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2022 Θεσσαλονίκη, Λέοντος Σοφού με Πολυτεχνείου. https://www.speedtest.net/my-result/i/5131471520 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. May 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2022 Ο σταθμός στην αριστοτελπυς είναι up and running δεν φαίνεται να κάηκαν μηχανήματα https://www.speedtest.net/my-result/i/5133256416 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts