p_k Δημ. August 5, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2023 (edited) Έχεις δίκιο, αλλά από την αρχή δεν μου έκατσε καλά αυτή η εφαρμογή. Από την άλλη, όπου έχω πάει έχω μετρήσει και ενημέρωσα. Βέβαια άλλο είναι το φόρουμ και άλλο το Cellmapper, όπου θα μπορούσαν να το δουν πολύ περισσότεροι. Μου φαίνεται θα αρχίσω να καταγράφω κι εγώ. Καλημερα Edited August 5, 2023 by p_k 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2023 44 minutes ago, Gv2008 said: Ακριβώς αυτό. Να την βγάλουν στον τάκο. Δηλαδή στη nova είναι οι έξυπνοι ενώ οι άλλοι είναι οι βλάκες; Δε γνωρίζω τη νομοθεσία. Μπορεί πρώτα να γίνει προειδοποίηση και μετά μάζεμα. Και μπορεί αυτό να γίνεται ανά σταθμό. Καλά κρασιά. 5 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. August 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2023 Όποια παραβίαση ορίων πρέπει να πιστοποιηθεί με μέτρηση της ΕΕΤΤ, προφανώς ανά σταθμό. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. August 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2023 Ήμουν στο mall Athens πριν από λίγη ώρα! Καλά δεν έχουν βάλει 5G εντός του χώρου; Μόνο εξωτερικά στο προαύλιο;; Αργούν δυστυχώς! Βέβαια πάντα θα λέω ότι τέλος του 2024 θα έχει άλλη εικόνα το δίκτυο Πανελλαδικώς! Πληροφορίες από μέσα αυτό! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. August 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2023 (edited) 57 minutes ago, Chrischal1908 said: Ήμουν στο mall Athens πριν από λίγη ώρα! Καλά δεν έχουν βάλει 5G εντός του χώρου; Μόνο εξωτερικά στο προαύλιο;; Αργούν δυστυχώς! Βέβαια πάντα θα λέω ότι τέλος του 2024 θα έχει άλλη εικόνα το δίκτυο Πανελλαδικώς! Πληροφορίες από μέσα αυτό! Έχει 4G που δίνει άνετα 220-250 down όμως. Είναι ανάγκη να αναβαθμίσουν ενώ δίνει τόσο καλές ταχύτητες; Όχι. Ας δώσουν προτεραιότητα αλλού. Edited August 5, 2023 by panos.k2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. August 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2023 23 minutes ago, panos.k2 said: Έχει 4G που δίνει άνετα 220-250 down όμως. Είναι ανάγκη να αναβαθμίσουν ενώ δίνει τόσο καλές ταχύτητες; Όχι. Ας δώσουν προτεραιότητα αλλού. Και παραπάνω έπιασα με το s23 εντύπωση μου έκανε αρνητική! Τέσπα! Ανυπομονώ να περάσει ο καιρός να δούμε τι θα κάνουν στην Αθήνα ειδικά. Μαρούσι εδώ τίποτα ακόμη! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2023 On 4/8/2023 at 12:58 ΜΜ, georgebad said: Δεν χρειάζεται Μιχάλη , η nova δεν έχει κόσμο στην Θεσσαλονίκη , χτυπηθείτε όσο θέλετε αλλά η αλήθεια είναι αυτή ! Good for their customers I guess Έχει επαγγελματικά αρκετά, δίνει τιμές χώμα. Υ.Γ. Κάτι Q καρτοκινητά είναι ιδανικά με τα λεπτά που δίνουν προς διεθνή στην 2η δουλειά μου. 5G Λεπτοκαρυά Πιερίας στην παραλία προς τα ΚΑΑΥ Τα συμπεράσματα δικά σας Υ.Γ. Στην έξοδο του χωριού προς την εθνικη και τα διόδια της Λεπτοκαρυάς στο Discount Markt στα ταμεία σήμα κανονικά,πιο μέσα Nova & Cosmote που έχω νεκρές τελειως. Η κλήση έρχεται σε μήνυμα… 3 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. August 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2023 Και οι τρεις το ίδιο σε αυτές τις περιοχές. Δε ξέρω τι γίνεται, λέμε μπράβο στις αναβαθμίσεις, αλλά στα ζόρικα δεν μπορούνε. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2023 1 ώρα πριν, hercoulis said: Και οι τρεις το ίδιο σε αυτές τις περιοχές. Δε ξέρω τι γίνεται, λέμε μπράβο στις αναβαθμίσεις, αλλά στα ζόρικα δεν μπορούνε. Μάλλον είναι θέμα αδειών. 3 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. August 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2023 (edited) Σε εσωτερικό χώρο στη Φιλιππιάδα(κωμόπολη του νόμου πρεβεζης κοντά στην αρτα) σήμερα το πρωί. Β7+Β20+B3+B1(όχι Ν1 δεν εχει 5G) από το eNb 10756. Για κεραια μόνο με 4G είναι τουμπανο. Παίζει με 2-3 μπαρες εσωτερικα και εξωτερικά 4 μπαρες με κυρια τη Β7 και στις δυο περιπτώσεις. Ακομα μια σε αλλά σε εξωτερικό χώρο. Edited August 6, 2023 by panos.k2 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. August 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2023 (edited) Λοιπόν γατάκια, Φίλος με εταιρικό συμβόλαιο unlimited, έφαγε cap στο 1Mbps, έπειτα από κίνηση ~500GB. Επιβεβαιωμένο και με την εξυπηρέτηση πελατών (πέρασε και δεν κόλλησε) της Νόβα. Η κάρτα ήταν σε WiFi router εξοχικού σπιτιού (όχι π@ρτούζ@ η σύνδεση). Στη διάθεση των απίστων, περισσότερα στοιχεία από τον συνδρομητή (αριθμός ticket, κτλ). Edited August 6, 2023 by memoriesradio 1 2 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 6, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2023 3 minutes ago, memoriesradio said: Λοιπόν γατάκια, Φίλος με εταιρικό συμβόλαιο unlimited, έφαγε gap στο 1Mbps, έπειτα από κίνηση ~500GB. Επιβεβαιωμένο και με την εξυπηρέτηση πελατών (πέρασε και δεν κόλλησε) της Νόβα. Η κάρτα ήταν σε WiFi router εξοχικού σπιτιού (όχι π@ρτούζ@ η σύνδεση). Στη διάθεση των απίστων, περισσότερα στοιχεία από τον συνδρομητή (αριθμός ticket, κτλ). Μήπως ήταν το παλιό unlimited; 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. August 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2023 (edited) 1 minute ago, p_k said: Μήπως ήταν το παλιό unlimited; Φρέσκο. Δεκέμβριος 2022. Edited August 6, 2023 by memoriesradio 5 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. August 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2023 Gap δίνει gap θα πάρει, από τους πελάτες της. Γιατί, έτσι είναι η ζωή… 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. August 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2023 (edited) Και κάπως έτσι, όπως τα φέρνει η ζωή, αύριο Δευτέρα, νωρίς με την δροσούλα, ο παραπάνω φίλος και πελάτης (εταιρικός) της Νόβα, θα επισκεφθεί κατάστημα άλλου παρόχου, για αίτηση φορητότητας των γραμμών του. Και τα cap συνεχίζονται... Edited August 6, 2023 by memoriesradio 4 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 6, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2023 Απλά από περιέργεια... Gap ή cap είναι το σωστό ; 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. August 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2023 40 minutes ago, p_k said: Απλά από περιέργεια... Gap ή cap είναι το σωστό ; Cap. Διορθώνω. 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. August 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2023 Έχω και εγώ το ίδιο εταιρικό συμβόλαιο mobile business unlimited που το έκανα Νοέμβριο του 2022. Το περισσότερο internet που έχω χρησιμοποιήσει είναι 250-300GB αλλά εγώ το έχω μόνο για χρήση από κινητό και κάνα hotspot στο pc για μεγάλα downloads. Θα έχω στο νου μου όμως τον κόφτη. Τουλάχιστον το 1mbps το πιάνει; Μπορεί να κάνει τα βασικά; 2 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. August 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2023 2 minutes ago, dasnowy said: Έχω και εγώ το ίδιο εταιρικό συμβόλαιο mobile business unlimited που το έκανα Νοέμβριο του 2022. Το περισσότερο internet που έχω χρησιμοποιήσει είναι 250-300GB αλλά εγώ το έχω μόνο για χρήση από κινητό και κάνα hotspot στο pc για μεγάλα downloads. Θα έχω στο νου μου όμως τον κόφτη. Τουλάχιστον το 1mbps το πιάνει; Μπορεί να κάνει τα βασικά; Λογικά είναι κάτω από 1 mbps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. August 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2023 1 ώρα πριν, dasnowy said: Έχω και εγώ το ίδιο εταιρικό συμβόλαιο mobile business unlimited που το έκανα Νοέμβριο του 2022. Το περισσότερο internet που έχω χρησιμοποιήσει είναι 250-300GB αλλά εγώ το έχω μόνο για χρήση από κινητό και κάνα hotspot στο pc για μεγάλα downloads. Θα έχω στο νου μου όμως τον κόφτη. Τουλάχιστον το 1mbps το πιάνει; Μπορεί να κάνει τα βασικά; 1Mbps πέφτει. Ποια βασικά; Φωτογράφος είναι ο άνθρωπος, και ανεβάζει μεγάλα αρχεία. Με 1Mbps? Το άλλο με τον Τοτό; 2 1 2 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. August 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2023 (edited) 7 ώρες πριν, memoriesradio said: 1Mbps πέφτει. Ποια βασικά; Φωτογράφος είναι ο άνθρωπος, και ανεβάζει μεγάλα αρχεία. Με 1Mbps? Το άλλο με τον Τοτό; Για τη χρήση του φίλου σου συμφωνώ απολύτως. Δε μπορεί να δουλέψει με 1mbps. Για χρήση από κινητό ίσως καταφερει κάποιος να το χρησιμοποιήσει. Είχα πάει διακοπές πέρσι στη Λυγιά και μόνο η wind δούλευε για internet και αυτή με 0,9mbps αλλά μπορούσα να μπω social media, να στείλω μηνύματα, να δω youtube σε 480p, να χρησιμοποιήσω χάρτες και να πλοηγηθώ σε σελίδες κανονικά και έκανα και hotspot σε άλλα κινητά. Βέβαια με το hotspot αργούσε πολύ και το είχα γυρίσει σε 3G που έπιανε 7-9mbps και κάναμε τη δουλειά μας κανονικότατα 4 άτομα. Βέβαια, επειδή τυγχάνει να υπέγραψα την ίδια περίοδο με τον φίλο σου εταιρικό απεριόριστο συμβόλαιο, πες του να κοιτάξει το συμβόλαιο του. Εμένα αναγράφει πως παρέχει απεριόριστη πλοήγηση στο internet εντός Ελλάδος με τη μέγιστη ταχύτητα. Αν είναι να το γράφουν αυτό και να βάζουν κόφτη είναι για καταγγελίες η εταιρία. Edit: βρήκα και screenshot απ' τον τιμοκατάλογο Edited August 6, 2023 by dasnowy 3 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. August 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2023 Και κάπως έτσι, όπως τα φέρνει η ζωή, αύριο Δευτέρα, νωρίς με την δροσούλα, ο παραπάνω φίλος και πελάτης (εταιρικός) της Νόβα, θα επισκεφθεί κατάστημα άλλου παρόχου, για αίτηση φορητότητας των γραμμών του. Και τα cap συνεχίζονται...Να πάει στην βονταφοναραSent from my iPad using Tapatalk 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 7, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2023 Just now, rebel1 said: Να πάει στην βονταφοναρα Sent from my iPad using Tapatalk Εκεί θα έχει 300 1 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. August 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2023 Εκεί θα έχει 300Και 4 Mbps από 1Στάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 8, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2023 Οδός Αιγαίου, Καλαμαριά 5 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts