memoriesradio Δημ. February 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2023 Πριν από 10 λεπτά κλήση από φίλο στην Βέροια με Nova, αυτός σε σημείο σχεδόν κάτω από την κεραία 12829, εγώ όπως πάντα μόνιμα κλειδωμένος σε Vodafone και LTE only + voLTE, και τον άκουγα συνεχώς με εναλλαγές μεταξύ 2G (αρκετά χάλια ποιότητα ήχου σε σχέση με το παλιό καλό 2G HD της Wind) και 4G (voLTE). Πολλές εναλλαγές χωρίς λόγο... Έτσι ενημερωτικά... 2 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. February 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2023 1 minute ago, memoriesradio said: Πριν από 10 λεπτά κλήση από φίλο στην Βέροια με Nova, αυτός σε σημείο σχεδόν κάτω από την κεραία 12829, εγώ όπως πάντα μόνιμα κλειδωμένος σε Vodafone και LTE only + voLTE, και τον άκουγα συνεχώς με εναλλαγές μεταξύ 2G (αρκετά χάλια ποιότητα ήχου σε σχέση με το παλιό καλό 2G HD της Wind) και 4G (voLTE). Πολλές εναλλαγές χωρίς λόγο... Έτσι ενημερωτικά... Σήμερα κλείνει το 3G στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία γι αυτό οι εναλλαγές. 4 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. February 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2023 4 ώρες πριν, Arinos said: Μερικές μετρήσεις από την πόλη του Βόλου, δεν είναι αξιόπιστο το δίκτυο. Έπρεπε να έχω κλειδωμένη την συσκευή σε 4g/5g γιατί είχε εναλλαγές από πριν την πόλη. Πάρα μα πάρα πολλά handover παντού κυριολεκτικά παντού, ακόμα και με οπτική με κάποια κεραία πάλι handover είτε σε κίνηση ούτε όχι. Δεν θα σχολιάσω τις ταχύτητες ή το 5g, νομίζω πως οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Κοντά στον Καυκά Βόλου, πριν το Lidl Κοντά στην εθνική τράπεζα Βόλου, στην ελευθερίου Βενιζέλου Λιμάνι Βόλου Στον κυκλικό κόμβο δίπλα από το λιμάνι του Βόλου 5τζι νσα 2100 από τα λιντ Τραγωδια 3 ώρες πριν, cmvr said: Θα χρησιμοποιήσω και εγώ σήμερα την τυπική έκφραση που έχει γίνει ύμνος εδώ μέσα όταν θα αναβάθμισει θα είναι turbo 🤣🤣🤣😃 όπως το πες..όταν!!!🤣 3 ώρες πριν, Arinos said: Το επόμενο βήμα της αναβάθμισης ποιο είναι; το 6g γιατί όπως βλέπεις έχει 5g παντού!!! 😂😂😂 Μπαντ 20 φαίβ τζι🤣 5 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 15, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2023 (edited) Αμερικανική γεωργική σχολή στη Θέρμη Πυλαία Edited February 15, 2023 by p_k 4 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. February 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2023 N78 από την κεραία δίπλα από την πρεσβεία Κύπρου στον σταθμό Σύνταγμα του μετρό προς Αεροδρόμιο στην αποβάθρα προς τις τελευταίες πόρτες, είναι η γραμμή που είναι η πιο βαθιά. Στον πάνω όροφο που είναι και το μετρό Ανθούπολη - Ελληνικό δεν υπάρχει σήμα, το πολύ edge. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. February 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2023 52 minutes ago, Arinos said: N78 από την κεραία δίπλα από την πρεσβεία Κύπρου στον σταθμό Σύνταγμα του μετρό προς Αεροδρόμιο στην αποβάθρα προς τις τελευταίες πόρτες, είναι η γραμμή που είναι η πιο βαθιά. Στον πάνω όροφο που είναι και το μετρό Ανθούπολη - Ελληνικό δεν υπάρχει σήμα, το πολύ edge. Πήγαινε στους σταθμούς που τρέχει πιλοτικά το δίκτυο οι τρείς τις μπλέ γραμμής είναι από το Ελληνικό νομίζω. Να δεις τι παίζει! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 16, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2023 Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης 7 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. February 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2023 Νέα Καλλικράτεια κοντά στο Hotel Secret Paradise. Έχω δει ταχύτητα ως και 684.Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 16, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2023 (edited) Άγιο Παύλο και Καλλικράτεια, πάει τρένο το δίκτυο. Ταβέρνα "Το ρέμα", Κάτω Τούμπα Edited February 16, 2023 by p_k 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. February 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2023 Στον Κηφισό στο ύψος της Renault που είναι Σκλαβενίτης πλέον 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2023 On 14/2/2023 at 9:51 ΠΜ, panos.kar said: Μεγάλη Απογοήτευση οι ταχύτητες στο Βόλο. Δε φταίει η Wind για το Βόλο. Αν ήξερες τι προσπάθεια έχει κάνει... Ράβε ξήλωνε είναι η φάση. Βασικά για όλες. Και είναι εύκολη πόλη ρε γμτ... Πάντως όντως υπάρχει φοβερό θέμα. Η θεία μου δεν αντέχει άλλο... 3 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. February 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2023 Αν βάλουν σε υψόμετρα στα γύρω βουνά (πχ Πήλιο) δε θα υπάρχει λήψη στο πολεοδομικό συγκρότημα; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. February 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2023 Ηδη είναι έτσι και όπως φαίνεται δεν είναι καλή η κατάσταση. Έτσι και αλλιώς οι πολυκατοικίες το σκιαζουν το σήμα. Αν ήταν κάμπος και χαμηλά κτίρια δε θα υπήρχε τόσο θέμα. Για να υπάρχει κάλυψη εντός πολεοδομικού συγκροτήματος ικανοποιητική, αναγκαστικά πρέπει να μπαίνουν κεραίες εντός του.Poco X3 Pro via Tapatalk 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 16, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2023 Πώς εξηγείται το "ραβε - ξηλωνε" να αφορά τη συγκεκριμένη εταιρεία; Το έχω απορία. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. February 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2023 Δεν είναι μόνο για τη NovaΌταν με μια απλή αναζήτηση στο Google για κεραίες κινητής τηλεφωνίας στον Βόλο βρίσκεις εκατοντάδες άρθρα που μιλάνε για αντιδρασεις, απεγκατασταση σταθμων βάσης και άλλα σχετικά, και μάλιστα πρόσφατα, καταλαβαίνεις τι συμβαίνει.Poco X3 Pro via Tapatalk 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. February 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2023 (edited) 1 hour ago, georgeavl3 said: Δεν είναι μόνο για τη Nova Όταν με μια απλή αναζήτηση στο Google για κεραίες κινητής τηλεφωνίας στον Βόλο βρίσκεις εκατοντάδες άρθρα που μιλάνε για αντιδρασεις, απεγκατασταση σταθμων βάσης και άλλα σχετικά, και μάλιστα πρόσφατα, καταλαβαίνεις τι συμβαίνει. Poco X3 Pro via Tapatalk Να κοιτάξουν να τις καμουφλάρουν καλύτερα! Όχι μόνο θερμοσίφωνες και καμινάδες.Οι εργασίες πρέπει να γίνονται το βράδυ. Ο Βόλος έχει σοβαρό πρόβλημα και ας λέει ο Π. Κωστόπουλος ότι μας ξεβλάχεψε υπεροπτικά. Δεν μπορεί να τους εξηγήσει κάποιος επιστήμονας ότι όσες περισσότερες εντός αστικού χώρου τόσο χαμηλότερη η ακτινοβολία. Ψηφιακά αγράμματοι. Βέβαια έχουν μερίδιο ευθύνης και οι εταιρείες. Edited February 17, 2023 by Chrischal1908 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. February 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2023 Δε νομίζω πως θα το καταλάβουν. Poco X3 Pro via Tapatalk 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2023 6 ώρες πριν, p_k said: Πώς εξηγείται το "ραβε - ξηλωνε" να αφορά τη συγκεκριμένη εταιρεία; Το έχω απορία. Για όλες. απλα η μια έχει καλύτερο εξοπλισμό, έχει και Micros και κάπως σώζεται η κατάσταση. 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. February 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2023 Είναι τόσο κρίμα, πραγματικά. Just now, TakeOverNet said: Ίδιο εξοπλισμό με την καλύτερη έχει και η Nova. Δεν είναι το θέμα εκεί. Τα Ericsson είναι καλύτερα Και πιο αποδοτικά. Βεβaια και τα huawei δεν πανε Τόσο πίσω (εχω δει 500+ με 4G στα Γιάννενα) αλλά είναι καλύτερα τα Ericsson. Είναι και πιο ακριβά. Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. February 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2023 On 27/9/2022 at 10:33 ΜΜ, MitsosDaBest13 said: Κι εγώ κοίταξα τις κεραίες στο σάιτ της ΕΕΤΤ και ακόμα δεν έχει ανέβει άδεια. Το ωραίο είναι πως η κεραία της WIND στη Δεκελείας 133 που εμφανίζει, δεν υπάρχει στο Cellmapper, ενώ η άδεια έχει βγει από το 2018. 🙃 Φαίνεται πως μπήκε πρόσφατα αυτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. February 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2023 (edited) Βρέθηκα χθες επισκεφθηκα μια υπηρεσία σε πολυκατοικια στη Ναπολέωντος Ζερβα, το σημείο που η nova έχει σοβαρό θέμα εσωτερικα. Έχουν αδειοδοτήσει σταθμο εκεί και οταν πήρε τηλέφωνο φιλος του είπαν «οντως βλέπουμε πως στην οδό ναπολεοντως ζερβα ανα σημεία, ακόμα και εξωτερικά, δεν υπάρχει κάλυψη 4G/5G, κάτι που θα διορθωθεί με την προσθήκη σταθμού που προγραμματίζεται σύντομα» Στην αρχή της οδου μέχρι όταν περνας πίσω από την ακαδημία είναι τέλεια. Μετά Εξωτερικά 1 μπάρα 5G και εσωτερικα edge. Καμία υπηρεσία δεν έπεσε πουθενα στο κτήριο, ούτε στις σκάλες που για εμένα είναι πολυ σημαντικό αυτό γιατί είχε τουλάχιστον 3 μπαρες EDGE και έβγαινε κληση άνετα. Edited February 18, 2023 by panos.kar 2 1 1 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2023 7 ώρες πριν, panos.kar said: Βρέθηκα χθες επισκεφθηκα μια υπηρεσία σε πολυκατοικια στη Ναπολέωντος Ζερβα, το σημείο που η nova έχει σοβαρό θέμα εσωτερικα. Έχουν αδειοδοτήσει σταθμο εκεί και οταν πήρε τηλέφωνο φιλος του είπαν «οντως βλέπουμε πως στην οδό ναπολεοντως ζερβα ανα σημεία, ακόμα και εξωτερικά, δεν υπάρχει κάλυψη 4G/5G, κάτι που θα διορθωθεί με την προσθήκη σταθμού που προγραμματίζεται σύντομα» Στην αρχή της οδου μέχρι όταν περνας πίσω από την ακαδημία είναι τέλεια. Μετά Εξωτερικά 1 μπάρα 5G και εσωτερικα edge. Καμία υπηρεσία δεν έπεσε πουθενα στο κτήριο, ούτε στις σκάλες που για εμένα είναι πολυ σημαντικό αυτό γιατί είχε τουλάχιστον 3 μπαρες EDGE και έβγαινε κληση άνετα. Τυχερός είσαι. Στο Πηλιο το 2g δεν είναι καθόλου λειτουργικό. 3 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. February 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2023 (edited) 3 ώρες πριν, mixtri said: Τυχερός είσαι. Στο Πηλιο το 2g δεν είναι καθόλου λειτουργικό. Κοιταξε εγώ γενικά δεν εχω θέμα με το 2G, το οποίο μέχρι πρότινος το χρησιμοποιούσα καθημερινά στη δουλειά στο υπόγειο, στο οποίο υπόγειο εδώ Και περίπου 10 μέρες έχει 5G δυο γραμμές. Με το δίκτυο στα Γιάννενα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. θα δείξει τώρα με την τοποθέτηση του αδειοδοτημένου σταθμού στην Ζέρβα αν θα κλείσει την τρύπα Ναπολεως Ζερβα και πλατεία Ομήρου που τωρα έχουν σημα 5G 1-2 γραμμές εξωτερικά από τον ΟΤΕ και λίγο απο την κεραια κοντά στο σπίτι μου. Ειδικά στην διεύθυνση που είναι να τοποθετηθεί ο σταθμός, είναι στη μια μπάρα εξωτερικά. φιλε AlexM2, ειδα ότι αντέδρασασες στο προηγούμενο ποστ μου. Απ ότι θυμάμαι, έχεις ένα unlimited Vodafone. Θα μας ενδιέφερε όλους πιστεύω να δούμε κάποια Speedtests, μιας και έχουμε πλήρη εικόνα απ όλη σχεδόν την πόλη για nova/cosmote Edited February 18, 2023 by panos.kar 4 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. February 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2023 (edited) 4 ώρες πριν, panos.kar said: Κοιταξε εγώ γενικά δεν εχω θέμα με το 2G, το οποίο μέχρι πρότινος το χρησιμοποιούσα καθημερινά στη δουλειά στο υπόγειο, στο οποίο υπόγειο εδώ Και περίπου 10 μέρες έχει 5G δυο γραμμές. Με το δίκτυο στα Γιάννενα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. θα δείξει τώρα με την τοποθέτηση του αδειοδοτημένου σταθμού στην Ζέρβα αν θα κλείσει την τρύπα Ναπολεως Ζερβα και πλατεία Ομήρου που τωρα έχουν σημα 5G 1-2 γραμμές εξωτερικά από τον ΟΤΕ και λίγο απο την κεραια κοντά στο σπίτι μου. Ειδικά στην διεύθυνση που είναι να τοποθετηθεί ο σταθμός, είναι στη μια μπάρα εξωτερικά. φιλε AlexM2, ειδα ότι αντέδρασασες στο προηγούμενο ποστ μου. Απ ότι θυμάμαι, έχεις ένα unlimited Vodafone. Θα μας ενδιέφερε όλους πιστεύω να δούμε κάποια Speedtests, μιας και έχουμε πλήρη εικόνα απ όλη σχεδόν την πόλη για nova/cosmote Ναι αντέδρασα γιατί με 2G εσωτερικά δεν το λες και μια χαρά και όχι κανείς λάθος δεν έχω Vodafone unlimited(μακριά από μας) έχω Cosmote unlimited και έχω αποψη μόνο απ' αυτό. Οπότε δεν μπορώ να σας δώσω τα φώτα μου για την Vodafone μιας και δεν είμαι συνδρομητής. Edited February 18, 2023 by AlexM2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. February 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2023 24 minutes ago, AlexM2 said: Ναι αντέδρασα γιατί με 2G εσωτερικά δεν το λες και μια χαρά και όχι κανείς λάθος δεν έχω Vodafone unlimited(μακριά από μας) έχω Cosmote unlimited και έχω αποψη μόνο απ' αυτό. Οπότε δεν μπορώ να σας δώσω τα φώτα μου για την Vodafone μιας και δεν είμαι συνδρομητής. Καλά εννοείται οτι είναι χάλια αλλά τουλάχιστον έβγαζε κρυστάλλινες κλήσεις. αφου κιόλας εχει αδειοδοτηθεί σταθμός στην καρδιά του προβλήματος, θα λυθεί 3 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts