hercoulis Δημ. 17 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαΐου 4 ώρες πριν, bedazzled said: https://www.naftemporiki.gr/business/2110048/i-dei-zita-apo-tin-eett-na-tis-exasfalisei-fasma-gia-na-anaptyxei-diktyo-5g/ Καλά έτσι και γίνει κάτι τέτοιο θα λέμε, ήταν κάποτε μια Vodafone , 30 χρόνια πέρασε και δεν ακούμπησε, παρόμοιος και οι άλλες δύο. Καλο θα είναι να ανοιχθεί ένα νέο threat ώστε να γράφονται εκεί αυτά τα θέματα και όχι διάσπαρτα εδώ και εκεί. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NovaPlay Δημ. 20 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαΐου Πεσμένες οι ταχύτητες στην Δράμα 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 21 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαΐου 4 ώρες πριν, NovaPlay said: Πεσμένες οι ταχύτητες στην Δράμα Δλδ ποσο χαλια? 2 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 25 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαΐου ΔΑΡΙΓΚ Οδος Ματσούκα (ξεπάτωσε τη Cosmote) 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 25 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαΐου 3 ώρες πριν, elkons said: ΔΑΡΙΓΚ Οδος Ματσούκα (ξεπάτωσε τη Cosmote) Τελειο 3 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 25 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαΐου 3 minutes ago, Nickchris36 said: Τελειο Με ξεπερνάει που έχουν εκεί Ν78 και όχι στο κέντρο (κάνει ENDC απο μακρινή). Πάντως δεν εχω να πω, 2 καρτο και έχει 100% κάλυψη όλη η πόλη. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 27 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαΐου 1993, χωρίς εμπόδια κτηρίων κλπ 1 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 27 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαΐου 43 minutes ago, hercoulis said: 1993, χωρίς εμπόδια κτηρίων κλπ 😵💫😵💫 1 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου (edited) Παιδιά κάποιος με εικόνα του δικτύου για Ηράκλειο Κρήτης; Προφανώς μιλάμε σε λογικά πλαίσια.. Edited 28 Μαΐου by cu2goup 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου Το είχαμε ξανασυζητήσει πριν λίγες μέρες: Η δική μου εκτίμηση είναι γενικά θετική και ξέρω κάποιους που έχουν μοναδική γραμμή Nova, χωρίς να τους δυσκολεύει κάτι. Διάβασε και τον αντίλογο και αποφάσισε 🙂 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου 17 minutes ago, minast said: Το είχαμε ξανασυζητήσει πριν λίγες μέρες: Η δική μου εκτίμηση είναι γενικά θετική και ξέρω κάποιους που έχουν μοναδική γραμμή Nova, χωρίς να τους δυσκολεύει κάτι. Διάβασε και τον αντίλογο και αποφάσισε 🙂 Νομίζω πως με κάλυψες.. σε ευχαριστώ πολύ! 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου Κοίμηση της Θεοτόκου Αλιμος 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου Βόλος Κωτσόβολος 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου 1 hour ago, hercoulis said: Βόλος Κωτσόβολος Γιατι τοσο λιγο? 2 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 29 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαΐου Λίγο και μέσα στο διαμέρισμα ακόμη πιο λίγο 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 29 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαΐου 17 ώρες πριν, Nickchris36 said: Γιατι τοσο λιγο? Απο ενα χρόνο πριν που έβγαινες έξω να μιλήσεις καλύτερα είναι. 2 3 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. 30 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαΐου Έξω από τα μεγαρα 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 30 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαΐου 2 ώρες πριν, kostas123464 said: Έξω από τα μεγαρα 👌👌👌 1 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 30 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαΐου Έξτρα εισόδημα 🤑 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. 1 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιουνίου Πλατεία ανεξαρτησίας Αργυρούπολη 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 3 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιουνίου On 1/6/2026 at 8:18 ΜΜ, kostas123464 said: Πλατεία ανεξαρτησίας Αργυρούπολη Μια χαρά παίζει στην Αθήνα… 4 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 3 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιουνίου 4 ώρες πριν, Nikolas14 said: Μια χαρά παίζει στην Αθήνα… Στην Αθήνα λίγο δύσκολο. Πολύ μπετόν και πύκνωση κατοικιών. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. 3 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιουνίου 11 minutes ago, hercoulis said: Στην Αθήνα λίγο δύσκολο. Πολύ μπετόν και πύκνωση κατοικιών. Και πολλοί σταθμοί επίσης 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPG1913 Δημ. 3 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιουνίου 1 hour ago, evang.t said: Και πολλοί σταθμοί επίσης Εγώ καλά πιάνω στην Αθήνα με νόβα πάντως 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. 3 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιουνίου 7 minutes ago, KPG1913 said: Εγώ καλά πιάνω στην Αθήνα με νόβα πάντως Και εγώ σε γενικές γραμμές πάρα πολύ καλά πιάνω. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts