panos.k2 Δημ. July 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2023 3 minutes ago, p_k said: Όταν λες Μάρμαρα; Μαρμαρα Χαλκιδικής; Ιωαννίνων. Ξέχασα να το αναφέρω. Το εγραψα τωρα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. July 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2023 (edited) Τελικά έχει 5G η 1993, το επιβεβαίωσα. Αύριο που θα έρθει το καινούριο κινητό θα ανεβάσω netmonster και speedtest. Θα ανεβάσω και κάποια από Βόλο αν με βγάλει ο δρόμος. Edited July 5, 2023 by dasnowy 6 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 5, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2023 Τι κινητό έρχεται; 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. July 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2023 Redmi note 12 pro. Έχω διαβάσει καλά λόγια για τους mediatek από άποψη modem, θερμότητας και κατανάλωσης ενέργειας, αλλά η αλήθεια είναι πως θα ήθελα να είχα υποστήριξη custom rom για όταν η xiaomi σταματήσει τα updates. Ο sd860 του x3 pro ζεσταινόταν στα πάντα (είχε και liquid cooling τρομάρα του) και κατανάλωνε γρήγορα την μπαταρία. 2 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 5, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2023 11 minutes ago, dasnowy said: Redmi note 12 pro. Έχω διαβάσει καλά λόγια για τους mediatek από άποψη modem, θερμότητας και κατανάλωσης ενέργειας, αλλά η αλήθεια είναι πως θα ήθελα να είχα υποστήριξη custom rom για όταν η xiaomi σταματήσει τα updates. Ο sd860 του x3 pro ζεσταινόταν στα πάντα (είχε και liquid cooling τρομάρα του) και κατανάλωνε γρήγορα την μπαταρία. Μην ακούς τίποτε. Με γεια καταρχάς, πήρες πολύ καλή συσκευή. Εγώ έχω συσκευή με mediatek, το Poco M4 pro 5g και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Και η προηγούμενη ήταν με mtk, realme 8. Κι αυτή εντελώς απροβλημάτιστη. 1 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. July 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2023 Πάντως, τώρα που χρησιμοποιώ ένα honor 20 lite δε με έχει ρίξει ποτέ σε edge. Στο x3 pro με έριχνε συνέχεια τώρα τελευταία. Κρατάει το 4G και με μια γραμμή. Και στο mate 10 lite που είχα πριν το x3 pro δε με είχε ρίξει ποτέ από 4G. Να είναι λόγω του huawei modem; 2 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. July 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2023 4 ώρες πριν, p_k said: Τι κινητό έρχεται; Σε εμένα έρχεται Samsung S23 6/256. Υπάρχει καλύτερο μόντεμ στην αγορά wifi και δίκτυο 5G; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 5, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2023 25 minutes ago, Chrischal1908 said: Σε εμένα έρχεται Samsung S23 6/256. Υπάρχει καλύτερο μόντεμ στην αγορά wifi και δίκτυο 5G; Εξαιρετικός. Και τώρα καλές μετρήσεις! 4 ώρες πριν, dasnowy said: Redmi note 12 pro. Έχω διαβάσει καλά λόγια για τους mediatek από άποψη modem, θερμότητας και κατανάλωσης ενέργειας, αλλά η αλήθεια είναι πως θα ήθελα να είχα υποστήριξη custom rom για όταν η xiaomi σταματήσει τα updates. Ο sd860 του x3 pro ζεσταινόταν στα πάντα (είχε και liquid cooling τρομάρα του) και κατανάλωνε γρήγορα την μπαταρία. Μην ακούς τίποτε. Με γεια καταρχάς, πήρες πολύ καλή συσκευή. Εγώ έχω συσκευή με mediatek, το Poco M4 pro 5g και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Και η προηγούμενη ήταν με mtk, realme 8. Κι αυτή εντελώς απροβλημάτιστη. 2 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. July 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2023 Δύο μετρήσεις από το σπίτι μου. N1 έχει τελικά. Καλύτερο upload και ping αλλά το download είναι ίδιο με πριν. Εκεί που έχω το pc είναι με nsa disconnected αλλά άμα κολλήσω το κινητό στο παράθυρο πιάνει αυτό. Με 4G+ πίανει γύρω στα 90-100mbps download. 5 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2023 (edited) 20 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Σε εμένα έρχεται Samsung S23 6/256. Υπάρχει καλύτερο μόντεμ στην αγορά wifi και δίκτυο 5G; Πολύ καλή συσκευη, το 8/256 θα πάρεις; Έχει ο πατέρας μου το 8/128 είναι άριστο… Edited July 6, 2023 by Nikolas14 2 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. July 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2023 3 minutes ago, Nikolas14 said: Πολύ καλή συσκευη, το 8/256 θα πάρεις; Έχει ο πατέρας μου το 8/128 είναι άριστο… Ναι! Το περιμένω εντός ολίγων ημερών... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. July 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2023 4 ώρες πριν, dasnowy said: Δύο μετρήσεις από το σπίτι μου. N1 έχει τελικά. Καλύτερο upload και ping αλλά το download είναι ίδιο με πριν. Εκεί που έχω το pc είναι με nsa disconnected αλλά άμα κολλήσω το κινητό στο παράθυρο πιάνει αυτό. Με 4G+ πίανει γύρω στα 90-100mbps download. Μεγια φίλε! Από ότι κατάλαβα τώρα το αγόρασες. Σωστά; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 6, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2023 (edited) Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης. Το Ρύσιον αλιέων είναι η γνωστή μας Αρετσού του Δήμου Καλαμαριάς. Απέναντί της βρίσκεται το Ρύσιον γεωργών, το σημερινό Νέο Ρύσιο. Κι αυτό Αρετσού. Προσφυγικά μέρη, φορτωμένα με αναμνήσεις. Εν τω μεταξύ με το κουλουβάχατο που έχει γίνει στο cellmapper, άντε να βρεις πού είναι η 465. Κρίμα πραγματικά για τον χρόνο και κόπο που διέθεσαν οικειοθελώς οι συμφορουμίτες και άλλοι, για να ενημερώσουν τις κεραίες. Edited July 6, 2023 by p_k 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2023 Πειραιάς Τζαβέλα χαμηλά προς τον κόμβο με τον Κηφισό. να χαρώ επενδύσεις! 5G my ass που λένε και στο χωριό μου 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. July 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2023 54 minutes ago, ilka71 said: Πειραιάς Τζαβέλα χαμηλά προς τον κόμβο με τον Κηφισό. να χαρώ επενδύσεις! 5G my ass που λένε και στο χωριό μου Μέχρι τέλος του έτους θα έχει ολοκληρωθεί στηνΑττική και ευρύτερα! Δυστυχώς πρέπει να περιμένουμε... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. July 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2023 Χτυπάει κεραίες η νόβα. Συνεγκατάσταση είδα με κοσμοτε σε βουνό. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. July 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2023 Μπατσί ΆνδροςΑπό λίγο που είδα πέφτει και 4g με παρόμοιες ταχύτητεςΓενικά στο νησί μια χαρά δείχνειSent from my iPhone using Tapatalk 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. July 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2023 1 ώρα πριν, ilka71 said: Πειραιάς Τζαβέλα χαμηλά προς τον κόμβο με τον Κηφισό. να χαρώ επενδύσεις! 5G my ass που λένε και στο χωριό μου Σε εκεινο το σημειο τοσο κακο σημα? Η συνεργατιδα τριγυρω εχει N78 αμεσα θελει αναβαθμιση προφανως 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. July 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2023 54 minutes ago, rebel1 said: Μπατσί Άνδρος Από λίγο που είδα πέφτει και 4g με παρόμοιες ταχύτητες Γενικά στο νησί μια χαρά δείχνει Sent from my iPhone using Tapatalk Καλά να περάσεις στον τόπο μου! Αναμένουμε και εκεί αναβάθμιση του δικτύου. Απόλαυσε το μαγευτικό Μπατσί! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. July 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2023 Καλά να περάσεις στον τόπο μου! Αναμένουμε και εκεί αναβάθμιση του δικτύου. Απόλαυσε το μαγευτικό Μπατσί!Είχα να έρθω χρόνια, όντως αναβάθμιση και στα μαγαζιά κλπ...Sent from my iPhone using Tapatalk 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. July 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2023 1 ώρα πριν, rebel1 said: Είχα να έρθω χρόνια, όντως αναβάθμιση και στα μαγαζιά κλπ... Sent from my iPhone using Tapatalk Και στα δίκτυα!😉 Πέρνα από το Nubaya ένα καινούργιο και στο Buka για κοκτέιλ! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 7, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2023 Ασπροβάλτα κέντρο 9 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. July 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2023 Παραλία Φλογητών Χαλκιδικής με ενεργοποιημένο 5G 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. July 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2023 Έβαλα τον αδερφό να κάνει Speedtest. Συσκευή Poco M4 Pro 5G, δίκτυο Nova (5G n1, eNb 15576)Και ένα με το δικό μου (Poco X3 Pro) 4G+ την ίδια στιγμή.Περιοχή πλατεία Σαροκο, Κέντρο Κέρκυρας. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. July 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2023 3 ώρες πριν, georgeavl3 said: Έβαλα τον αδερφό να κάνει Speedtest. Συσκευή Poco M4 Pro 5G, δίκτυο Nova (5G n1, eNb 15576) Και ένα με το δικό μου (Poco X3 Pro) 4G+ την ίδια στιγμή. Περιοχή πλατεία Σαροκο, Κέντρο Κέρκυρας. Όταν κορυφωθεί ο τουρισμός άρα και το Roaming να ανεβάσεις και πάλι! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts