p_k Δημ. June 24, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2023 Ευχάριστα νέα από τη Θέρμη Εσωτερικός χώρος, οδός Παπαναστασίου 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. June 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2023 40 minutes ago, p_k said: Ευχάριστα νέα από τη Θέρμη Εσωτερικός χώρος, οδός Παπαναστασίου Στη Ραιδεστό που δοκίμασα χθες στο σπίτι που μου έβγαλε για κάποια στιγμή 5G το οποίο γυρνούσε όμως πολύ γρήγορα σε 4G είχε ταχύτητα εως 50-60Mbps ενώ με 4G το πολύ 3-6Mbps. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 24, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2023 1 ώρα πριν, damierom said: Στη Ραιδεστό που δοκίμασα χθες στο σπίτι που μου έβγαλε για κάποια στιγμή 5G το οποίο γυρνούσε όμως πολύ γρήγορα σε 4G είχε ταχύτητα εως 50-60Mbps ενώ με 4G το πολύ 3-6Mbps. Μακάρι να γίνει το θαύμα για τη συγκεκριμένη περιοχή! Λες και πρόκειται για κάποιο απομακρυσμενο μέρος... 2 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. June 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2023 Έξω από το Crystal Blue Hotel στο Σχιστό Στα ΣΕΑ Μεγάρων έχει και N78 μιας και έκανα και εχτές την ίδια διαδρομή με περίπου 400 mbps download Στα ΣΕΑ Μεγάρων 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. June 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2023 Πάρα πολύ N1 βλέπω η nova. N28 έχει βάλει πουθενά για 5G; 1 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. June 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2023 (edited) 2 ώρες πριν, dasnowy said: Πάρα πολύ N1 βλέπω η nova. N28 έχει βάλει πουθενά για 5G; Βάζει λίγες για αρχή. Μετά από 1,5 χρόνια θα έχει φουντώσει πανελλαδικά. Θα δούμε πολύ ωραία πράγματα τεχνολογικά στο δίκτυο. Edited June 25, 2023 by Chrischal1908 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. June 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2023 1 ώρα πριν, dasnowy said: Πάρα πολύ N1 βλέπω η nova. N28 έχει βάλει πουθενά για 5G; Μετά το N1, θα αρχίσει να βάζει κυρίως στην επαρχία N78 και N28. Στις πόλεις θα μπει κυρίως N78 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2023 1 minute ago, Gv2008 said: Μετά το N1, θα αρχίσει να βάζει κυρίως στην επαρχία N78 και N28. Στις πόλεις θα μπει κυρίως N78 Η νόβα για επαρχία τουλάχιστον στις περισσότερες περιπτώσεις αν δε βάλει η Voda πρώτη N78 στο σημείο δε βάζει και αυτη. Τσεκαρισμένο σε αρκετά σημεία και γενικά είναι πιο τσιγκούνα σε n78 εκτός κέντρων η σταθμών που βαράνε ραδιοφωνικά από πάνω τις πόλεις. Αλλά δεν της χρειάζεται κιόλας με Β7 που βάζει και σε σημεία που είναι άδεια πετάει. 8 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. June 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2023 (edited) 13 minutes ago, cmvr said: Η νόβα για επαρχία τουλάχιστον στις περισσότερες περιπτώσεις αν δε βάλει η Voda πρώτη N78 στο σημείο δε βάζει και αυτη. Τσεκαρισμένο σε αρκετά σημεία και γενικά είναι πιο τσιγκούνα σε n78 εκτός κέντρων η σταθμών που βαράνε ραδιοφωνικά από πάνω τις πόλεις. Αλλά δεν της χρειάζεται κιόλας με Β7 που βάζει και σε σημεία που είναι άδεια πετάει. Ακριβώς. Πάντως οφείλω να της αναγνωρίσω ότι από την Αθήνα μέχρι την Κόρινθο δεν με γύρισε σε 2g ούτε μια φορά οσο κρατούσα το κινητό. Έχουν γεμίσει με B7 όλη τη διαδρομή, και στο 90% υπάρχει 5G. Υπάρχουν βέβαια και κάποιες κεραίες B20 only που χαλάνε το δίκτυο. Εντύπωση μου έκανε στην Κόρινθο το ότι συνδέθηκα σε κεραία της Nova με B1,B3,B7 και N1 χωρίς B20. Σε 5G έφτανε τα 250 mbps ενώ σε 4G+ με B7+B1 έφτανε τα 150. Όπως και στο Κερατσίνι που χτες το γύρισα, πολλές φορές σε κάλυψη καλύτερη και από την cosmote. Πράγματι δεν βάζει τόσες πολλές N78, αλλά βάζει B7 που συνήθως η κόκκινη δεν βάζει. Εγώ ήμουν ο πρώτος που τους έκραζε μερικούς μήνες πριν αλλά έχω εκστασιαστεί με το νέο δίκτυο Edited June 25, 2023 by Gv2008 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. June 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2023 (edited) 1 hour ago, cmvr said: Η νόβα για επαρχία τουλάχιστον στις περισσότερες περιπτώσεις αν δε βάλει η Voda πρώτη N78 στο σημείο δε βάζει και αυτη. Τσεκαρισμένο σε αρκετά σημεία και γενικά είναι πιο τσιγκούνα σε n78 εκτός κέντρων η σταθμών που βαράνε ραδιοφωνικά από πάνω τις πόλεις. Αλλά δεν της χρειάζεται κιόλας με Β7 που βάζει και σε σημεία που είναι άδεια πετάει. Εάν είναι τσιγκούνα (δεν πρόκειται) θα το δούμε σε βάθος χρόνου. Το επενδυτικό πλάνο τώρα μόλις ξεκίνησε!! Όπως έχω ξαναπεί σε 2 χρόνια θα δούμε τι δίκτυο θα φτιάξουν οι συναιτέρες! 1 hour ago, Gv2008 said: Ακριβώς. Πάντως οφείλω να της αναγνωρίσω ότι από την Αθήνα μέχρι την Κόρινθο δεν με γύρισε σε 2g ούτε μια φορά οσο κρατούσα το κινητό. Έχουν γεμίσει με B7 όλη τη διαδρομή, και στο 90% υπάρχει 5G. Υπάρχουν βέβαια και κάποιες κεραίες B20 only που χαλάνε το δίκτυο. Εντύπωση μου έκανε στην Κόρινθο το ότι συνδέθηκα σε κεραία της Nova με B1,B3,B7 και N1 χωρίς B20. Σε 5G έφτανε τα 250 mbps ενώ σε 4G+ με B7+B1 έφτανε τα 150. Όπως και στο Κερατσίνι που χτες το γύρισα, πολλές φορές σε κάλυψη καλύτερη και από την cosmote. Πράγματι δεν βάζει τόσες πολλές N78, αλλά βάζει B7 που συνήθως η κόκκινη δεν βάζει. Εγώ ήμουν ο πρώτος που τους έκραζε μερικούς μήνες πριν αλλά έχω εξτασιαστεί με το νέο δίκτυο Και που να δεις τι κ@βλ@ δίκτυο σε λίγους μήνες από την εταιρεία. Edited June 25, 2023 by Chrischal1908 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. June 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2023 16 minutes ago, Chrischal1908 said: Πιο τσιγκούνα θα το δούμε σε βάθος χρόνου. Το επενδυτικό πλάνο της, τώρα μόλις ξεκίνησε!! Όπως έχω ξαναπεί σε 2 χρόνια θα δούμε τι δίκτυο θα φτιάξουν οι συναιτέρες! Και που να δεις τι κ@βλ@ δίκτυο σε λίγους μήνες από την εταιρεία. Μακάρι. Μέχρι Ιανουάριο 2025 τους δίνω το πολύ να έχουν καλύψει όλη τη χώρα με N1 και B1,B3 και B28 τις κεραίες της επαρχίας. Για B7 στην επαρχία δεν ξέρω αν χρειάζεται για τις περιοχές τις μη τουριστικές. Από εκεί και μετά να αρχίσουν να βάζουν N28 και N78 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. June 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2023 4 minutes ago, Gv2008 said: Μακάρι. Μέχρι Ιανουάριο 2025 τους δίνω το πολύ να έχουν καλύψει όλη τη χώρα με N1 και B1,B3 και B28 τις κεραίες της επαρχίας. Για B7 στην επαρχία δεν ξέρω αν χρειάζεται για τις περιοχές τις μη τουριστικές. Από εκεί και μετά να αρχίσουν να βάζουν N28 και N78 Είσαι μέσα στο χρονοδιάγραμμα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2023 Επειδή διασταυρώνονται πληροφορίες για τις αναβαθμίσεις κάντε λίγο κράτη είναι στο 1/3 από του ανταγωνισμού στην ύπαιθρο που θέλει πολύ ξήλωμα το b20. 7 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. June 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2023 (edited) 24 minutes ago, cmvr said: Επειδή διασταυρώνονται πληροφορίες για τις αναβαθμίσεις κάντε λίγο κράτη είναι στο 1/3 από του ανταγωνισμού στην ύπαιθρο που θέλει πολύ ξήλωμα το b20. Τέλος του 2025 η κριτική για τις αναβαθμίσεις που θα γίνουν στα δίκτυα για τις συνεταίρες! Edited June 25, 2023 by Chrischal1908 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. June 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2023 49 minutes ago, Gv2008 said: Για B7 στην επαρχία δεν ξέρω αν χρειάζεται για τις περιοχές τις μη τουριστικές. Σε εμένα έβαλαν πριν 2-3 εβδομάδες. Για να βάλουν n78 ποιες είναι οι προϋποθέσεις; Η κεραία που καλύπει είναι στο βουνό και λογικά συνδέεται ασύρματα με το κέντρο. Έχει καταγράψει και το nperf 5G στην εθνική που περνάει από δίπλα αλλά δεν ξέρω αν είναι n1 ή n78. 2 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 25, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2023 27 minutes ago, dasnowy said: Σε εμένα έβαλαν πριν 2-3 εβδομάδες. Για να βάλουν n78 ποιες είναι οι προϋποθέσεις; Η κεραία που καλύπει είναι στο βουνό και λογικά συνδέεται ασύρματα με το κέντρο. Έχει καταγράψει και το nperf 5G στην εθνική που περνάει από δίπλα αλλά δεν ξέρω αν είναι n1 ή n78. Σίγουρα μια από τις προϋποθέσεις είναι και η ύπαρξη οπτικής ίνας. 2 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. June 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2023 n1 θα είναι τότε. Αν περάσει κάποιος από την Αθηνών-Θεσσαλονίκης έξω από τον Αλμυρό ας μας πει. 1 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2023 2 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Τέλος του 2025 η κριτική για τις αναβαθμίσεις που θα γίνουν στα δίκτυα για τις συνεταίρες! Για τις συνεταίρες μιλάω μεταξύ τους 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2023 (edited) 10 ώρες πριν, Gv2008 said: Έξω από το Στα ΣΕΑ Μεγάρων έχει και N78 μιας και έκανα και εχτές την ίδια διαδρομή με περίπου 400 mbps download Στα ΣΕΑ Μεγάρων Αν ήταν η κεραία #1055, εγώ είχα δει κοντά στα 600. Εν κινήσει. 7 ώρες πριν, cmvr said: Η νόβα για επαρχία τουλάχιστον στις περισσότερες περιπτώσεις αν δε βάλει η Voda πρώτη N78 στο σημείο δε βάζει και αυτη. Τσεκαρισμένο σε αρκετά σημεία και γενικά είναι πιο τσιγκούνα σε n78 εκτός κέντρων η σταθμών που βαράνε ραδιοφωνικά από πάνω τις πόλεις. Αλλά δεν της χρειάζεται κιόλας με Β7 που βάζει και σε σημεία που είναι άδεια πετάει. Η Nova σε περιοχές που δεν έχει πολλή κίνηση, με DSS μπορεί εύκολα να έχει 200αρι (και 300 κοντά στην κεραία). Αρκεί να έχει B7 όπως λες. Σε συνδυασμό με το ότι το δίκτυο γενικά έχει καλή απόκριση, μια χαρά είναι. Edited June 25, 2023 by MitsosDaBest13 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. June 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2023 Η Nova σε περιοχές που δεν έχει πολλή κίνηση, με DSS μπορεί εύκολα να έχει 200αρι (και 300 κοντά στην κεραία). Αρκεί να έχει B7 όπως λες. Σε συνδυασμό με το ότι το δίκτυο γενικά έχει καλή απόκριση, μια χαρά είναι. Αυτό το θηρίο είναι λογικά, θυμάμαι και γω καλά νούμερα (thanks Vodafone). Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 25, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2023 (edited) Επανήλθαν οι καλές ταχύτητες στην 11836, μετά από κάποιες μέρες που ήταν ιδιαίτερα πεσμενες σε σχέση με το 4g+. Καιρός τώρα να ασχοληθεί η εταιρεία με τη γειτονική 11838, η οποία είναι σκέτη 800άρα, σε περιοχή που η κίνηση προς Χαλκιδική και επομένως ο φόρτος της είναι πολύ αυξημένα. Επίσης, επειδή γράφτηκε για στιγμιαία εμφάνιση 5g στη Ραιδεστό, μακάρι να προχωρήσουν κι εκεί. Στην περιοχή εκείνη, είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα και ενώ υπάρχει πληθώρα κατοίκων και εργαζομένων, τα νούμερα είναι μονοψήφια. Οι κεραίες είναι ακριβώς από πάνω, στο βουνό που δεν πιάνει ποτέ χιόνι (Λάναρης). Κάντε κάτι άμεσα. Edited June 25, 2023 by p_k 3 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. June 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2023 Προβλήματα στην Σιθωνία...Από 5g ξαφνικά edge.Ξεκάθαρα θέμα χωρητικότητας. Τα έλεγα μόλις σκάσουν οι Βαλκάνιοι θα φανεί αν αντέχει.Ιούνιο μήνα και από κει που ήταν >200 πλέον κάνα 30-40 με το ζόρι.Να δούμε επόμενες μέρες που θα πάει η φάσηSent from my iPhone using Tapatalk 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 26, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2023 (edited) Λοιπόν... 11838 Κάτω Σχολάρι Θεσσαλονίκης. Β20 μόνο, από τότε που μπήκε το 4g. Άπειρες κλήσεις στο 13700 με ερώτηση πότε θα αναβαθμιστεί. Η γειτονική κεραία στο Λάκκωμα, 11836 είναι φουλ αναβαθμισμενη. Η απόστασή τους είναι γύρω στα 5 χιλιόμετρα. Τι περιμένουμε δηλαδή για να αναβαθμιστεί; Κίνηση φουλ η εθνική οδός και πάρα πολλοί συνδρομητές στην περιοχή. Το καλο είναι ότι κατά 99% συνδέομαι στην 11836. Edited June 26, 2023 by p_k 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 Βγήκαν τα αποτελέσματα της Umlaut https://www.umlaut.com/en/benchmarking/greece 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 27, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 9 minutes ago, mixtri said: Βγήκαν τα αποτελέσματα της Umlaut https://www.umlaut.com/en/benchmarking/greece Πολύ ενδιαφέροντα τα στοιχεία όχι μόνο όσον αφορά την πρώτη θέση, αλλά και όσον αφορά τη δεύτερη και την τρίτη, που αυτό έχει μεγαλύτερη σημασία πιστεύω. Θα τα μελετήσω πολύ αναλυτικά και θα γράψω τα συμπεράσματά μου στο κατάλληλο νήμα συγκρίσεων. 3 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts