Nickchris36 Δημ. April 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2023 Just now, scream said: 1 minute ago, Nickchris36 said: Εκτός Γιαννιτσών στα περιφερειακά? Ελευθεροχωρι λέγεται η περιοχή. Άρα αναβαθμισε σε περιοχή εκτός Πόλης. Έτσι μπράβο. Τέτοια να ακούμε. 7 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. April 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2023 Θέλει τεράστια αποθέματα υπομονής...όποιος έχει δυνατότητα να αλλάξει πάροχο με καλύτερη κάλυψη στην περιοχή του ας το κάνει.Κι εγώ έτοιμος ήμουν να πάω Vodafone. Κι εγώ δεν πίστευα οτι θα έβλεπα 5G απο τη Nova στη περιοχή μου,να που είδα όμως. Μακάρι να συνεχίσει με τέτοιους ρυθμούς σε όλη την Ελλάδα. 7 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 15, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2023 Μια καλημέρα κι από εμένα, καλή Ανάσταση παιδιά! 7 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. April 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2023 (edited) Καλή Ανάσταση με υγεία σε όλους!!! 10 minutes ago, sonakiasfun said: Θέλει τεράστια αποθέματα υπομονής...όποιος έχει δυνατότητα να αλλάξει πάροχο με καλύτερη κάλυψη στην περιοχή του ας το κάνει.Κι εγώ έτοιμος ήμουν να πάω Vodafone. Κι εγώ δεν πίστευα οτι θα έβλεπα 5G απο τη Nova στη περιοχή μου,να που είδα όμως. Μακάρι να συνεχίσει με τέτοιους ρυθμούς σε όλη την Ελλάδα. Για να δούμε..μακάρι προς τ παρόν κεντρική Ελλάδα τουλάχιστον περιφέρεια έχει μόνο β20. Κάι οχι μόνο κεντρική Ελλάδα βέβαια είναι πολύ πιο μεγάλο το θέμα γεωγραφικα. Edited April 15, 2023 by Nickchris36 6 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. April 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2023 12 minutes ago, p_k said: Μια καλημέρα κι από εμένα, καλή Ανάσταση παιδιά! Καλή ανάσταση με υγεία και αναβαθμισμένα δίκτυα! 7 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2023 37 minutes ago, Nickchris36 said: Καλή Ανάσταση με υγεία σε όλους!!! Για να δούμε..μακάρι προς τ παρόν κεντρική Ελλάδα τουλάχιστον περιφέρεια έχει μόνο β20. Κάι οχι μόνο κεντρική Ελλάδα βέβαια είναι πολύ πιο μεγάλο το θέμα γεωγραφικα. Όπου έχει αναβαθμίσει στην επαρχία το έχει κάνει μαζί με την βονταφον εκτός αστικών περιοχών απλά παραμένει πάρα πολύ b 20 που όσο και να θέλουμε να αλλάξει αύριο από την Νοβα δεν είναι εφικτό. Όποιος γνωρίζει τι διαδικασίες πρέπει να γίνουν τεχνικά για να φτιαχτούν οι υποδομές του σταθμού αλλά και της σύνδεσης του στον κορμό της εταιρίας καταλαβαίνει απευθείας το ότι να αλλαχτούν όλοι οι σταθμοί στο πανελλήνιο και σε δύσκολα σημεία είναι απλά μη εφικτό στη διετία ακόμα και τετραετία και λιγότερο κόστοβορο όταν το κάνουν ταυτόχρονα και οι δύο εταιρίες. Θα αναβαθμίσουν πολύ ειδικά σημεία που με ένα μακρο σταθμό μπορούν να καλύψουν μεγάλη έκταση και αν είναι τυχεροί και δεν πλακώσει πολύς κόσμος θα παίζουν καλά. Απλά με αυτήν την τεχνική που κάνουν μαζί με την βονταφοναρα σε νόμους που έχω επισκεφτεί έχουν θέματα εσωτερικής κάλυψης στα χωριά. Μακάρι να γινόταν εχθές όλα αυτά να μεγάλωσε και άλλο ο ανταγωνισμός αλλά θέλει τον χρόνο του και όσο και να χαιρόμαστε η ψαλίδα που πρέπει να κλείσει σε ταχύτητα από τον πρώτο είναι ακόμα πολύ μεγάλη που σημαίνει σοβαρότερες υποδομές. 5 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. April 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2023 (edited) 23 minutes ago, cmvr said: Όπου έχει αναβαθμίσει στην επαρχία το έχει κάνει μαζί με την βονταφον εκτός αστικών περιοχών απλά παραμένει πάρα πολύ b 20 που όσο και να θέλουμε να αλλάξει αύριο από την Νοβα δεν είναι εφικτό. Όποιος γνωρίζει τι διαδικασίες πρέπει να γίνουν τεχνικά για να φτιαχτούν οι υποδομές του σταθμού αλλά και της σύνδεσης του στον κορμό της εταιρίας καταλαβαίνει απευθείας το ότι να αλλαχτούν όλοι οι σταθμοί στο πανελλήνιο και σε δύσκολα σημεία είναι απλά μη εφικτό στη διετία ακόμα και τετραετία και λιγότερο κόστοβορο όταν το κάνουν ταυτόχρονα και οι δύο εταιρίες. Θα αναβαθμίσουν πολύ ειδικά σημεία που με ένα μακρο σταθμό μπορούν να καλύψουν μεγάλη έκταση και αν είναι τυχεροί και δεν πλακώσει πολύς κόσμος θα παίζουν καλά. Απλά με αυτήν την τεχνική που κάνουν μαζί με την βονταφοναρα σε νόμους που έχω επισκεφτεί έχουν θέματα εσωτερικής κάλυψης στα χωριά. Μακάρι να γινόταν εχθές όλα αυτά να μεγάλωσε και άλλο ο ανταγωνισμός αλλά θέλει τον χρόνο του και όσο και να χαιρόμαστε η ψαλίδα που πρέπει να κλείσει σε ταχύτητα από τον πρώτο είναι ακόμα πολύ μεγάλη που σημαίνει σοβαρότερες υποδομές. Σε ποιά καλύτερη φάση είναι το δίκτυο κορμού η Nova ή η συνεργάτιδα για να γίνουν πιο γρήγορα οι αναβάθμισεις στο δίκτυο;; Edited April 15, 2023 by Chrischal1908 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. April 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2023 12 minutes ago, Chrischal1908 said: Σε ποιά καλύτερη φάση είναι το δίκτυο κορμού η Nova ή η συνεργάτιδα για να γίνουν πιο γρήγορα οι αναβάθμισεις στο δίκτυο;; Με δεδομένο ότι η συνεργάτιδα μόλις απέκτησε δίκτυο οπτικών για το backbone στα νησιά, δεν θέλει και ερώτημα. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. April 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2023 2 minutes ago, TakeOverNet said: Με δεδομένο ότι η συνεργάτιδα μόλις απέκτησε δίκτυο οπτικών για το backbone στα νησιά, δεν θέλει και ερώτημα. Στην Άνδρο που δεν πέρασε το δίκτυο οπτικών ινών με μικροκυματικά θα μείνουμε;; 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. April 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2023 Σε υπόγειο στην πόλη της αρτας. Δεν είναι τελείως υπογειο, είναι περίπου 20 εκατοστά «σηκωμένο» 6 2 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2023 Παιδιά, η Κέρκυρα είναι τόσο γεμάτη που το δίκτυο έπεσε. Ήμουν στο cafe Leo d oro δίπλα από το Λιστόν. Δεδομένα μηδέν από Nova μέσα έξω…με το ζόρι κλήσεις. Public Κέρκυρας είμαι τώρα απ έξω, χωρίς 5G. 8 1 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. April 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2023 1 hour ago, Chrischal1908 said: Στην Άνδρο που δεν πέρασε το δίκτυο οπτικών ινών με μικροκυματικά θα μείνουμε;; Μικροκυματικο μέχρι τον απέναντι κόμβο είναι καλύτερο από μικροκυματικο μέχρι την Αθήνα. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. April 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2023 Ζορίζεται και στην αρτα αρκετα. Δε κάνει εναλλαγές σε edge αλλά είναι μειωμένες οι ταχύτητες λόγω του αρκετού κοσμου. 5 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2023 Ναύπακτο χτες βράδυ έβαζα 5g και δεν το κρατούσε. έπεφτε σε 4G 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2023 56 minutes ago, panos.kar said: Ζορίζεται και στην αρτα αρκετα. Δε κάνει εναλλαγές σε edge αλλά είναι μειωμένες οι ταχύτητες λόγω του αρκετού κοσμου. Περιοχή ΕΡΤ απέναντι από τον ΑΒ https://www.speedtest.net/my-result/i/5570154444 7 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. April 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2023 (edited) Πλατεία Δούκα, Σπάρτη. Συνεχείς εναλλαγές. Είτε θα είχα 2G με 3 γραμμές, είτε 5G με 1. Όταν υπήρχε 3G, κι εδώ ήταν καλύτερα. Έτρεξα ένα speedtest στα γρήγορα, έδειξε 32 download. Δυστυχώς, η Nova όλο τσιγκουνιες είναι και δεν έχω πολλά data για τεστ... 🤣 Ούτε δωρεάν MB, ούτε φθηνά πακέτα στις γιορτές. Γι αυτό δεν ανέβασα τίποτα και από Καλαμάτα. 😝 Αναλογικά με το δίκτυο που (δεν) έχει, γίνεται ασύμφορη πλέον... (δεν είναι n78) Edited April 15, 2023 by MitsosDaBest13 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. April 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2023 2 ώρες πριν, ilka71 said: Ναύπακτο χτες βράδυ έβαζα 5g και δεν το κρατούσε. έπεφτε σε 4G Περίεργο. Έχει εκπληκτικό δίκτυο στη Ναύπακτο. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2023 Περίεργο. Έχει εκπληκτικό δίκτυο στη Ναύπακτο. στο λιμάνι την ώρα του επιταφιου 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 15, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2023 Πού είναι το λινκ 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2023 Πού είναι το λινκδεν έκανα τεστ. απλά είπα πότε μου το έριχνε το 5g σε 4g 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2023 3 ώρες πριν, ilka71 said: δεν έκανα τεστ. απλά είπα πότε μου το έριχνε το 5g σε 4g Είναι φυσιολογικό. Το LTE έχει προτεραιότητα. Έτσι λειτουργεί το DSS. Το fallbacks στα Huawei είναι απόλυτα φυσιολογικό. Απλά θέλει πύκνωση. 9 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 17, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2023 (edited) Καλημέρα χρωστούσα μία μέτρηση απέναντι από το Ιπποκράτειο στη Θεσσαλονίκη, κάποιος φίλος είχε πει ότι τον ενδιαφέρει η περιοχή Και μία από οδό Δωδεκανήσου χθες το βράδυ Edited April 17, 2023 by p_k 10 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2023 4 ώρες πριν, p_k said: Καλημέρα χρωστούσα μία μέτρηση απέναντι από το Ιπποκράτειο στη Θεσσαλονίκη, κάποιος φίλος είχε πει ότι τον ενδιαφέρει η περιοχή Και μία από οδό Δωδεκανήσου χθες το βράδυ 5G η πρώτη; … εγώ πάντως δεν είδα τις προάλλες το εικονίδιο. 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. April 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2023 (edited) Γιατί τόσο μεγάλο ping η πρώτη φωτογραφία; Γύρω στα 35-40 έχει συνήθως σε LTE η nova. Κοίταξες μήπως με netmonster αν ήταν 5G ή nsa disconnected; Edited April 17, 2023 by dasnowy 4 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 17, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2023 Δυστυχώς δεν μπορούσα εκείνη την ώρα να δω το netmonster. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts