p_k Δημ. January 27, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2023 Φίλε μου σοβαρολογώ, η band 20 έχει σώσει κόσμο με τη διεισδυτικότητα που έχει σε εσωτερικούς χώρους ειδικά. Σε σένα μαλιστα τα πράγματα είναι ακόμη καλύτερα, διότι ανεβάζεις βλέπω ταχύτητες κοντά στα 60 ή 50mbps... είναι πολύ καλή επίδοση για band 20 only. 2 2 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. January 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2023 33 minutes ago, p_k said: Φίλε μου σοβαρολογώ, η band 20 έχει σώσει κόσμο με τη διεισδυτικότητα που έχει σε εσωτερικούς χώρους ειδικά. Σε σένα μαλιστα τα πράγματα είναι ακόμη καλύτερα, διότι ανεβάζεις βλέπω ταχύτητες κοντά στα 60 ή 50mbps... είναι πολύ καλή επίδοση για band 20 only. το έχω αντιληφθεί. δεν έχω παράπονο. Βεβαια θα θελα μια αναβαθμισουλα δε λέω όχι...🤣 4 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabulich Δημ. January 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2023 (edited) 11 ώρες πριν, Nickchris36 said: ναι μωρέ θα γίνει τι στο καλό έτσι θα το αφήσουν.. και γω σπίτι σε μεγάλο κεφαλοχώρι ειμαι έχω μόνο β20 με νόβα αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος. 😀 κεφαλοχώρια ftw! και εδώ band 20 με πολύ καλό σήμα μέσα στο σπίτι, αναμένω band 28!, οι άλλες δεν με ενδιαφέρουν 😂 Edited January 28, 2023 by fabulich 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2023 9 ώρες πριν, p_k said: Φίλε μου σοβαρολογώ, η band 20 έχει σώσει κόσμο με τη διεισδυτικότητα που έχει σε εσωτερικούς χώρους ειδικά. Σε σένα μαλιστα τα πράγματα είναι ακόμη καλύτερα, διότι ανεβάζεις βλέπω ταχύτητες κοντά στα 60 ή 50mbps... είναι πολύ καλή επίδοση για band 20 only. Λογικά είναι ο μόνος στην περιοχή με nova. Έτσι είναι και Πηλιο. 68mpbs down χειμώνα, 4mbps down καλοκαίρι. Και δεν έχουν πολλοί nova πλέον. 5 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. January 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2023 Στην Κατερίνη παρατήρησα ότι δίνουν 5g N1 αλλά τα πάνελ είναι ακόμα Huawei. Υπάρχει περίπτωση να έχουν /// κουμπομενα σε πάνελ Huawei? ή δίνουν 5g με Huawei εξοπλισμό; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. January 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2023 Το 2ο. Δεν έχουν αλλάξει σε ///Poco X3 Pro via Tapatalk 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. January 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2023 2 ώρες πριν, Cris4524 said: Στην Κατερίνη παρατήρησα ότι δίνουν 5g N1 αλλά τα πάνελ είναι ακόμα Huawei. Υπάρχει περίπτωση να έχουν /// κουμπομενα σε πάνελ Huawei? ή δίνουν 5g με Huawei εξοπλισμό; Voda nova 100% εξοπλισμός Huawei για 5G inforstacture . Νμζ σε αυτή τη φάση και για LTE 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. January 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2023 3 ώρες πριν, Cris4524 said: Στην Κατερίνη παρατήρησα ότι δίνουν 5g N1 αλλά τα πάνελ είναι ακόμα Huawei. Υπάρχει περίπτωση να έχουν /// κουμπομενα σε πάνελ Huawei? ή δίνουν 5g με Huawei εξοπλισμό; Από ταχύτητες πως είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2023 3 ώρες πριν, Cris4524 said: Στην Κατερίνη παρατήρησα ότι δίνουν 5g N1 αλλά τα πάνελ είναι ακόμα Huawei. Υπάρχει περίπτωση να έχουν /// κουμπομενα σε πάνελ Huawei? ή δίνουν 5g με Huawei εξοπλισμό; Πάνελ Huawei είναι αρκετά common σε /// radios. Ωστόσο η Nova έχει τα πάντα σε Huawei σε ότι αφορά το RAN. 7 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. January 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2023 Πάνελ Huawei είναι αρκετά common σε /// radios. Ωστόσο η Nova έχει τα πάντα σε Huawei σε ότι αφορά το RAN.Ισχύει. Η πράσινη έχει βάλει σε κάμποσους ιστούς. Άμα δοκίμασαν και είδαν ότι έχουν ξεπεράσει οποιαδήποτε παθογένεια του παρελθόντος και μπορούν να τα προμηθευτούν σε μικρότερο κόστος απ ο, τι άλλα, τότε καλά κάνουν. Βέβαια απ ο, τι έχω δει αλλάζει και με commscope κάποια πάνελς η Κοσμοτε Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2023 27 minutes ago, johnny_htc said: Ισχύει. Η πράσινη έχει βάλει σε κάμποσους ιστούς. Άμα δοκίμασαν και είδαν ότι έχουν ξεπεράσει οποιαδήποτε παθογένεια του παρελθόντος και μπορούν να τα προμηθευτούν σε μικρότερο κόστος απ ο, τι άλλα, τότε καλά κάνουν. Βέβαια απ ο, τι έχω δει αλλάζει και με commscope κάποια πάνελς η Κοσμοτε Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Commscope είναι ο βασικός προμηθευτής της Cosmote πλέον για passive panels. Πολύ καλές επιδόσεις και καλό VSWR. 2 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. January 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2023 Καλησπέρα επιτελους το φτιάξανε.Μετρηση μεσα στο σπιτι. https://www.speedtest.net/my-result/a/9027557684 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 31, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2023 Πολύ ωραία, βάζε και σέρβερ Nova θα πρότεινα εγώ. 2 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. February 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2023 Καλησπέρα επιτελους το φτιάξανε.Μετρηση μεσα στο σπιτι. https://www.speedtest.net/my-result/a/9027557684Από ποια κεραία είναι αυτό; Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. February 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2023 (edited) 27 minutes ago, johnny_htc said: Από ποια κεραία είναι αυτό; Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλημέρα δεν ξερω ακριβως δεν δειχνει σωστα μαλλον απο Βασιλοπουλο. Edited February 1, 2023 by gogos2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. February 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2023 Καλημέρα δεν ξερω ακριβως δεν δειχνει σωστα μαλλον απο Βασιλοπουλο.Βάλε cellmapper να δούμε αν μπορέσεις Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. February 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2023 6 ώρες πριν, johnny_htc said: Βάλε cellmapper να δούμε αν μπορέσεις Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν δείχνει να συνδεεται με καποια κεραια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. February 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2023 Μπορεί να μην του έχεις δώσει κάποια δικαιώματα που ζητά η εφαρμογή πχ τοποθεσία κλπ. Αν όχι, δοκίμασε netmonster θα την βρούμε την κεραία από εκεί Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. February 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2023 2 ώρες πριν, johnny_htc said: Μπορεί να μην του έχεις δώσει κάποια δικαιώματα που ζητά η εφαρμογή πχ τοποθεσία κλπ. Αν όχι, δοκίμασε netmonster θα την βρούμε την κεραία από εκεί Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 2, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2023 (edited) Νέα Καλλικράτεια στην είσοδο Edited February 2, 2023 by p_k 13 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. February 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2023 1 hour ago, p_k said: Νέα Καλλικράτεια στην είσοδο Για Wind είναι ρεκόρ,απίστευτο. 3 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 2, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2023 Έχω πιάσει και 1000άρια ακριβώς στο ίδιο σημείο. 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. February 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2023 2 ώρες πριν, p_k said: Νέα Καλλικράτεια στην είσοδο Μα τον Γκάστ Αβράκωτο! Μπράβο NOVA. Προσεχώς σε περισσότερα σημεία! 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 2, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2023 1 ώρα πριν, Chrischal1908 said: Μα τον Γκάστ Αβράκωτο! Μπράβο NOVA. Προσεχώς σε περισσότερα σημεία! Σε όλη την ευρύτερη περιοχή της Νέας Καλλικράτειας, αλλά και πιο πριν στον Άγιο Παύλο και πιο μετά από την Καλλικράτεια, η Ν78 θερίζει στην κυριολεξία χειμώνα-καλοκαίρι. Είναι από τις πιο προσεγμένες περιοχές. 3 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. February 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2023 Σε αρκετα εσωτερικό χώρο στην οδό πυρσινελα. συσκευή iPhone 12 της κοπέλας μου. 3 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts