triklo Δημ. 1 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Σεπτεμβρίου Παιδιά το 5g το γύρισα σε 4g. Είναι περιττό γιατί μόνο μπαταρία και δεδομένα τρώει χωρίς λόγο. Για κάθε μέρα internet μια χαρά είναι το 4g μόνο για μεγάλα αρχεία που ποτέ δεν κατεβάζω χρειάζεται το 5g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. 1 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Σεπτεμβρίου (edited) Α πήγε και κατά μοντέλο @Nikos_s3 ξέχασα, σόρρυ 🙄 Edited 1 Σεπτεμβρίου by dbal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triklo Δημ. 3 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Σεπτεμβρίου telekom_gr-56000000007.7 2024-02-28 Μετά από αυτήν την ημερομηνία εξαφανίστηκε το 5g και vowifi;;; Παντός cosmote σε σταθερή 14 vowifi σε pixel 8a δεν παίζει. Αν έχει κάποιος beta να επιβαιβεωσει ότι έχει το ιδιοt elekom_gr-56000000007.7 2024-02-28 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. 3 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Σεπτεμβρίου H beta στο 7αρι που εχει VoWifi σε Cosmote, εχει carrier settings 28/7/2024 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triklo Δημ. 3 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Σεπτεμβρίου Άρα στην επόμενη αναβάθμιση carrier στην stable θα έχω vowifi. Πριν την 28/7/24 είχες κανονικά vowifi;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. 3 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Σεπτεμβρίου (edited) Πριν την beta δεν είχα πάντως vowifi και μάλλον την 28/7 έκδοση την απέκτησα με αυτήν. Γενικα παντως δεν ξερω αν και τιι προσφεριυν τα carrier settings που εχουν παρει ενα σωρο αναβαθμισεις τα τελευταια χρονια και αν δεν δεις, μην πιστευεις τιποτα 🤭 Edited 3 Σεπτεμβρίου by dbal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
off_d Δημ. 4 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Σεπτεμβρίου (edited) Εγώ αυτό που γνωρίζω είναι ότι μόνο σε 1 υποέκδοση beta χάθηκε το 5g και στην επόμενη επανήλθε. Είναι κάποιος με pure stock και δεν έχει ? Ή απλά γίνονται εικασίες ? Όταν όμως λέμε pure stock εννοούμε να μην είχε βάλει πριν το οτιδήποτε patch ή custom. Επίσης, διαβάζοντας όλα αυτά περί του ότι το ενεργοποίησαν στην beta αλλά μετά το έκοψαν (ξαναλέω, μόνο σε 1 beta έγινε αυτό, και όπως έχω ξαναπεί, έγινε και σε άλλες χώρες ακριβώς το ίδιο σε εκείνη τη beta), και μετά το ξαναέβαλαν και δεν ξέρουμε αν θα είναι στη stable... απορώ γιατί δεν αναρωτιέστε πχ το ίδιο και για τα NFC payments. Και στα NFC payments υπήρχαν μπόλικες beta τα τελευταία χρόνια, που σταματούσαν λόγω bug να λειτουργούν (και μάλιστα πρόσφατα συνέβη σε 2-3 απανωτές beta) και μετά το διόρθωναν. Αυτό σήμαινε ότι θα κοπεί το Google Wallet στην Ελλάδα ???!!! Bug ήταν και διορθώθηκε... Γενικά, αυτή τη στιγμή δεν μου έρχεται ούτε μισό feature που να δόθηκε σε χώρες που δεν υπήρχε, και μετά να το πήραν πίσω. Και άλλωστε τι λογική έχει να κάνουν κάτι τέτοιο ? Και μάλιστα να δίνουν και επιπλέον features όπως Wifi Call... Δεν γίνονται αυτά "κατά λάθος"... Οι ενεργοποιήσεις και απενεργοποιήσεις features είναι on purpose. Άλλωστε, για μένα είναι πασιφανές, έπειτα κι από φέτος, ότι σιγά σιγά, χρόνο με το χρόνο, η Google ανοίγει όλο και περισσότερες χώρες διαθεσιμότητας για τα Pixel. Ανάλογα πώς θα πάει το 9, θεωρώ ότι του χρόνου, μάλλον θα δούμε και Ελλαδούλα... ps. Επίσης, πώς είναι εύκολο να παρανοήσουμε κάποια πράγματα. Νωρίτερα σε κάποιο μήνυμα, αναφέρθηκε η παρακάτω σελίδα, ως υποστήριξη 5g ανα χώρα: https://support.google.com/pixelphone/answer/10082009 Καμία σχέση. Αν διαβάσετε προσεκτικά, αναφέρει αναλυτικά ότι η υποστήριξη 5g υπόκεινται και στον carrier (π.χ. Cosmote, Vodafone κτλ). Ο πίνακας τον οποίο έχει η παραπάνω σελίδα, αναφέρεται στο τι "είδους" 5g υποστηρίζει κάθε μοντέλο. Στη στήλη Model ID αναφέρεται το μοντέλο και σε παρένθεση, πού πωλείται επίσημα αυτό το συγκεκριμένο μοντέλο... Καμία σχέση δλδ με την υποστήριξη 5g ανα χώρα. Οι χώρες που παραθέτει στις παρενθέσεις, είναι οι χώρες πώλησης του συγκεκριμλενου Model Id. Edited 4 Σεπτεμβρίου by off_d 1 Παράθεση off / d. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagzard Δημ. 4 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Σεπτεμβρίου 8 minutes ago, off_d said: Εγώ αυτό που γνωρίζω είναι ότι μόνο σε 1 υποέκδοση beta χάθηκε το 5g και στην επόμενη επανήλθε. Είναι κάποιος με pure stock και δεν έχει ? Ή απλά γίνονται εικασίες ? Όταν όμως λέμε pure stock εννοούμε να μην είχε βάλει πριν το οτιδήποτε patch ή custom. Επίσης, διαβάζοντας όλα αυτά περί του ότι το ενεργοποίησαν στην beta αλλά μετά το έκοψαν (ξαναλέω, μόνο σε 1 beta έγινε αυτό, και όπως έχω ξαναπεί, έγινε και σε άλλες χώρες ακριβώς το ίδιο σε εκείνη τη beta), και μετά το ξαναέβαλαν και δεν ξέρουμε αν θα είναι στη stable... απορώ γιατί δεν αναρωτιέστε πχ το ίδιο και για τα NFC payments. Και στα NFC payments υπήρχαν μπόλικες beta τα τελευταία χρόνια, που σταματούσαν λόγω bug να λειτουργούν (και μάλιστα πρόσφατα συνέβη σε 2-3 απανωτές beta) και μετά το διόρθωναν. Αυτό σήμαινε ότι θα κοπεί το Google Wallet στην Ελλάδα ???!!! Bug ήταν και διορθώθηκε... Γενικά, αυτή τη στιγμή δεν μου έρχεται ούτε μισό feature που να δόθηκε σε χώρες που δεν υπήρχε, και μετά να το πήραν πίσω. Και άλλωστε τι λογική έχει να κάνουν κάτι τέτοιο ? Και μάλιστα να δίνουν και επιπλέον features όπως Wifi Call... Δεν γίνονται αυτά "κατά λάθος"... Οι ενεργοποιήσεις και απενεργοποιήσεις features είναι on purpose. Άλλωστε, για μένα είναι πασιφανές, έπειτα κι από φέτος, ότι σιγά σιγά, χρόνο με το χρόνο, η Google ανοίγει όλο και περισσότερες χώρες διαθεσιμότητας για τα Pixel. Ανάλογα πώς θα πάει το 9, θεωρώ ότι του χρόνου, μάλλον θα δούμε και Ελλαδούλα... Έχω pixel 7 το οποίο πήρα στα τέλη Ιουλίου. Τότε είχα vodafone και είχα 5g και volte. Μετά από μία εβδομάδα άλλαξα πάροχο και πήγα στην cosmote. Το 5g που έβλεπα στην οθόνη μετατράπηκε σε LTE. Και έχω διαβάσει από παιδιά εδώ στο forum ότι είχαν 5g με cosmote και μετά από ένα security update πριν λίγους μήνες χάθηκε. Εννοείται ότι δεν είμαι ούτε σε beta ούτε έχω shizuku ή οτιδήποτε άλλο. Καθαρή "εργοστασιακή" είναι η συσκευή. Επίσης έχω ενεργοποιημένο το volte και το Wifi Call από προηγούμενη συμβατή συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
off_d Δημ. 4 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Σεπτεμβρίου 7 minutes ago, vagzard said: Έχω pixel 7 το οποίο πήρα στα τέλη Ιουλίου. Τότε είχα vodafone και είχα 5g και volte. Μετά από μία εβδομάδα άλλαξα πάροχο και πήγα στην cosmote. Το 5g που έβλεπα στην οθόνη μετατράπηκε σε LTE. Και έχω διαβάσει από παιδιά εδώ στο forum ότι είχαν 5g με cosmote και μετά από ένα security update πριν λίγους μήνες χάθηκε. Εννοείται ότι δεν είμαι ούτε σε beta ούτε έχω shizuku ή οτιδήποτε άλλο. Καθαρή "εργοστασιακή" είναι η συσκευή. Επίσης έχω ενεργοποιημένο το volte και το Wifi Call από προηγούμενη συμβατή συσκευή. Και ακριβώς από πάνω υπάρχει αναφορά ότι σε καθαρό Pixel 8a λειτουργεί από "μαμά". Εγώ με Pixel 7 έχασα 5g μόνο σε μία έκδοση beta (είμαι όμως μόνιμα με beta εκδόσεις εδώ και χρόνια). Μέχρι τώρα όλοι ξέραμε ότι ασυμβατότητα υπάρχει από το 6 και πριν, και αυτό δεν είναι τοπικό (Ελλάδα) αλλά παγκόσμιο... Τώρα, αν ξαφνικά ξεκίνησαν να είναι ασύμβατα και τα 7, αλλά μόνο στις stable, τι να πω. Παράθεση off / d. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagzard Δημ. 4 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Σεπτεμβρίου 29 minutes ago, off_d said: Και ακριβώς από πάνω υπάρχει αναφορά ότι σε καθαρό Pixel 8a λειτουργεί από "μαμά". Εγώ με Pixel 7 έχασα 5g μόνο σε μία έκδοση beta (είμαι όμως μόνιμα με beta εκδόσεις εδώ και χρόνια). Μέχρι τώρα όλοι ξέραμε ότι ασυμβατότητα υπάρχει από το 6 και πριν, και αυτό δεν είναι τοπικό (Ελλάδα) αλλά παγκόσμιο... Τώρα, αν ξαφνικά ξεκίνησαν να είναι ασύμβατα και τα 7, αλλά μόνο στις stable, τι να πω. Στη σειρά 8 δεν πειράχτηκε κάτι και παίζουν κανονικά όπως υποθέτω ότι θα παίζουν και στη σειρά 9. Το θέμα είναι ότι το 5g έπαιζε στην σειρά 7 εδώ και ένα χρόνο απ' ότι έχω διαβάσει αλλά πριν λίγους μήνες χάθηκε. Μιλάμε για cosmote και για stable εκδόσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. 4 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Σεπτεμβρίου αν η νοβα και η βονταφον συνεχιζουν να υποστηριζουν λειτοπυργιες και μονο στη κοσμοτε χαθηκε τοτε μαλλον κατι φταιει απο πλευρα κοσμοτε. Αλλιως αν το πηγαιναν ανα χωρα τοτε θα εκαναν νουμερα και οι 3 παροχοι. Κατι αλλο , στην τελευταια ΒΕΤΑ android 15 υπαρχει στα 6ρια καμμια μεταβολη, σε νοβα αν εχει κανενας ηρθε η δυνατοτητα volte Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
off_d Δημ. 5 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Σεπτεμβρίου @dbalΠαρακαλώ να αναφερθείτε αναλυτικά στο που υπάρχει misleading information στο μήνυμά μου.... Παράθεση off / d. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
up1054573 Δημ. 14 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Σεπτεμβρίου Καλημέρα σε όλους. Συγγνώμη αν ρωτήσω κάτι το οποίο έχει ήδη απαντηθεί αλλά σκέφτομαι να αγοράσω το pixel 8 pro και έχω Vodafone. Θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς αν θα έχω vowifi είτε σε beta είτε σε stable version. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexphoto Δημ. 19 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Σεπτεμβρίου Δεν μπορώ πραγματικά να καταλάβω το κόλλημα με το "5G", το οποίο προφανώς οφείλεται σε άγνοια της τεχνολογίας. Καταρχήν στην Ελλάδα, όπως και σε πολλές χώρες της Ευρώπης, ΔΕΝ υπάρχει πραγματικό 5g πέρα από μερικά κεντρικά σημεία στις μεγάλες πόλεις, τα οποία τα έχουν για "κράχτες" οι εταιρίες κινητής. Αυτό που υπάρχει, στην καλύτερη των περιπτώσεων, είναι 4g+ το οποίο δίνει την δυνατότητα να ενεργοποιείται η ανάλογη ένδειξη "5g" στις συσκευές χωρίς όμως να πιάνει όπως είναι φυσικό τις ανάλογες ταχύτητες. Πρόκειται δηλαδή για καθαρή απάτη. Τις ταχύτητες του 4g+ τις εκμεταλλεύονται όλες οι 4g συσκευές έτσι κι αλλιώς και οι ταχύτητες αυτές είναι υπεραρκετές εφόσον υπάρχει καλό σήμα. Οχι άλλο κάρβουνο με το 5g. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. 19 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Σεπτεμβρίου 43 minutes ago, alexphoto said: Δεν μπορώ πραγματικά να καταλάβω το κόλλημα με το "5G", το οποίο προφανώς οφείλεται σε άγνοια της τεχνολογίας. Καταρχήν στην Ελλάδα, όπως και σε πολλές χώρες της Ευρώπης, ΔΕΝ υπάρχει πραγματικό 5g πέρα από μερικά κεντρικά σημεία στις μεγάλες πόλεις, τα οποία τα έχουν για "κράχτες" οι εταιρίες κινητής. Αυτό που υπάρχει, στην καλύτερη των περιπτώσεων, είναι 4g+ το οποίο δίνει την δυνατότητα να ενεργοποιείται η ανάλογη ένδειξη "5g" στις συσκευές χωρίς όμως να πιάνει όπως είναι φυσικό τις ανάλογες ταχύτητες. Πρόκειται δηλαδή για καθαρή απάτη. Τις ταχύτητες του 4g+ τις εκμεταλλεύονται όλες οι 4g συσκευές έτσι κι αλλιώς και οι ταχύτητες αυτές είναι υπεραρκετές εφόσον υπάρχει καλό σήμα. Οχι άλλο κάρβουνο με το 5g. Η cosmote ανακοινωσε πως εχει 5G SA. Τωρα, ποτε θα ειναι διαθεσιμο γενικα, δεν ξερω. Αλλα κι εγω συμφωνω με τα παραπανω, δεν θεωρω ο,τι χρειαζεται το 5G, ειδικα σε NSA που ειναι τωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lykourgos Δημ. 19 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Σεπτεμβρίου (edited) Αν και φαντάζομαι μας ενδιαφέρουν περισσότερο τα VoLTE/VoWiFi, το παρακάτω θεωρείται ταχύτητες 4G+; https://www.speedtest.net/my-result/a/9690660331 Edited 19 Σεπτεμβρίου by lykourgos 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexphoto Δημ. 19 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Σεπτεμβρίου (edited) 25 minutes ago, lykourgos said: Αν και φαντάζομαι μας ενδιαφέρουν περισσότερο τα VoLTE/VoWiFi, το παρακάτω θεωρείται ταχύτητες 4G+; https://www.speedtest.net/my-result/a/9690660331 Το έγραψα και πάνω: σε ΟΡΙΣΜΕΝΑ σημεία των μεγάλων πόλεων υπάρχει 5g, είναι ο κράχτης για να πληρώνεις 5g όταν στο 90% των περιπτώσεων έχεις 4g+. Μην μου κάνεις λοιπόν την εξαίρεση κανόνα. Η ίδια η cosmote για παράδειγμα θεωρεί ως "εξαιρετική ταχύτητα" τα 100Mbit/s που είναι και το 90% για όλη την Ελλάδα, μπες στην σελίδα της να το διαπιστώσεις. Το 4g+ φτάνει μέχρι 250/50. Edited 19 Σεπτεμβρίου by alexphoto 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. 9 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Οκτωβρίου Καλησπέρα, μία γρήγορη ερώτηση καθώς έχω χάσει λίγο την μπάλα.... κάτοχος Pixel 7, με την τελευταία stable έκδοση 14 (ΑΡ2Α.240905.003) και παλεύω να αποκτήσω 5G με cosmote έβαλα την sim στο Samsung A25 της συζύγου και έστειλα 5G στο 1333, μου ήρθε απάντηση ότι η υπηρεσία θα ενεργοποιηθεί σε λίγα λεπτά To Samsung πιάνει κανονικά 5G, όταν βάζω την sim πάλι στο Pixel πιάνει LTE....... είναι θέμα της έκδοσης του λογισμικού ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο (πχ. με shizuku κλπ) ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. 9 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Οκτωβρίου 22 minutes ago, kakofonixx said: Καλησπέρα, μία γρήγορη ερώτηση καθώς έχω χάσει λίγο την μπάλα.... κάτοχος Pixel 7, με την τελευταία stable έκδοση 14 (ΑΡ2Α.240905.003) και παλεύω να αποκτήσω 5G με cosmote έβαλα την sim στο Samsung A25 της συζύγου και έστειλα 5G στο 1333, μου ήρθε απάντηση ότι η υπηρεσία θα ενεργοποιηθεί σε λίγα λεπτά To Samsung πιάνει κανονικά 5G, όταν βάζω την sim πάλι στο Pixel πιάνει LTE....... είναι θέμα της έκδοσης του λογισμικού ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο (πχ. με shizuku κλπ) ?? Με το τελευταίο σταθερό update που τρέχει έβγαλαν το 5g από τη σειρά 7. Λένε ότι με το update στο android 15 θα το γυρίσουν ξανά. Επίσης έχω διαβάσει ότι ίσως ξεκινήσει η αναβάθμιση από 15 Οκτωβρίου. Άρα λίγο υπομονή να δούμε τι θα δούμε. Για μένα τα προβλήματα στα 7αρια είναι περισσότερο η μπαταρία και η διάθλαση που κάνει στις φωτογραφίες το έντονο φως πάρα το αν πιάνει 5g. Το σημαντικό να λειτουργεί το volte ώστε να μη χάνει κλήσεις έχει διορθωθεί καιρό τώρα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. 14 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Οκτωβρίου Καλημερα στην παρέα. Θέλω να ρωτήσω αν έχει κάποιος με Pixel 7 προβλήματα με WiFi Calling. συγκεκριμένα ήμουν στη 14 και ό,τι και να έκανα με το σουτζούκι, δεν είχα ποτέ WiFi Calling. Πέρασα την τελευταία beta, ξανα έτρεξα το σουτζούκι κι ώς εκ θαύματος κατευθείαν είδα το "Vodafone WIFi Calling" και σαν λειτουργία είναι κομπλέ δλδ αν το βάλω σε πτήση , με παίρνουν τηλ. Το θέμα όμως, είναι ότι μου παραπονιούνται αρκετοί ότι ακούν τη φωνή τους, ότι κάνει διακοπές κτλ και το ίδιο παρατηρώ κ εγώ. Πχ στη δουλειά που το χρησιμοποιώ συνέχεια, το έχω καρφωμένο σε δίκτυο που έχει 200mbps ταχύτητα (αν παίζει ρόλο η ταχύτητα) και ορισμένες φορές σε μεγάλες κλήσεις, αναγκαστικά το κλείνω και το ρίχνω σε voLTE γιατί μου κάνει διακοπές. Όπως επίσης, έχω παρατηρήσει φαινόμενα να μου ρίχνει τελείως την κλήση αν κλείσω το WiFi ενώ πριν την κλήση είχα 5G και συνεχίζω να έχω και μετά το κλείσιμο. Είναι θέμα της beta ή πάει για πέταμα το 7άρι? Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. 14 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Οκτωβρίου H 15 beta εχει Wifi calling απο μονη της οποτε δεν χρειαζοταν να βαλεις το....σουτζουκι και δεν εμφανιστηκε εξαιτιας του - ισως μαλιστα τα θεματα που εμφανστηκαν να οφειλονται σε αυτο γιατι εχω την 15 καθαρη και δεν εχω κανενα προβλημα 🙂 Το νου σου παντως γιατι ολες οι φημες συγκλινουν οτι σημερα ή αυριο θα ερθει η 15 stable οποτε θα μας λυθουν οριστικα ολες οι αποριες και για τις τρεις λειτουργιες που απασχολουν αυτο το thread Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. 16 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Οκτωβρίου Πηρε κανεις το update που βγηκε χθες να μας πει τι γινεται με τα θεματα μας στην stable 15? Ρωταω γιατι εγω ειμαι απο beta 4.2 και μαλλον θα περιμενω 1-2 μερες εξτρα 😞 ΥΓ: Μην ξεχαστε να πειτε μοντελο και παροχο οποιος ειναι τυχερος 🙂 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariskar Δημ. 16 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Οκτωβρίου Με Cosmote και Pixel pro 8 δουλεύει. Παράθεση http://www.openstreetmap.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triklo Δημ. 16 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Οκτωβρίου Σε cosmote whatsup και pixel 8a δουλεύουν όλα απροβληματιστα. Επίσης η Vodafone θα φέρει και επίσημα τα pixels στους επόμενους μήνες. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. 16 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Οκτωβρίου Kαι σε 8 Pro με Cosmote όλα κανονικά (5G/VoLTE/VoWiFi) Η αλήθεια είναι ότι λείπουν οι επιλογές του Pixel IMS (να γράφει LTE+ ή να σου δείχνει πότε είσαι με VoWiFi [το κάνει μόνο όταν κάνεις swipe προς τα κάτω, ενώ με το Pixel IMS φαινόταν πάνω αριστερά), πάντως δουλεύουν όλα κανονικά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts