baiosss Δημ. November 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2023 Καλά γενικά κρατάτε μικρό καλάθι. Ακόμα και στα 7αρια η στα 8αρια που έδωσε VoLTE και 5G σε κάποιους παρόχους, δεν σημαίνει πως θα τα δώσει και στο σταθερό κανάλι. 1 Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. November 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2023 Δυστυχως ετσι ειναι....αν η χωρα μας δεν εμφανιστει στο χαρτη εδω https://pixel.withgoogle.com/5G/?p=networkinfo&visit_id=637783868139634553-2345501656&rd=1 τιποτα δεν ειναι σιγουρο και παλι οχι για ολα τα μοντελα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. November 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2023 10 minutes ago, dbal said: Δυστυχως ετσι ειναι....αν η χωρα μας δεν εμφανιστει στο χαρτη εδω https://pixel.withgoogle.com/5G/?p=networkinfo&visit_id=637783868139634553-2345501656&rd=1 τιποτα δεν ειναι σιγουρο και παλι οχι για ολα τα μοντελα.... Αν προσέξετε έχει μέσα σχεδόν όλη την Ευρώπη εκτός από εμάς και μερικές άλλες για Ευρώπη εννοώ Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2023 29 minutes ago, dbal said: Δυστυχως ετσι ειναι....αν η χωρα μας δεν εμφανιστει στο χαρτη εδω https://pixel.withgoogle.com/5G/?p=networkinfo&visit_id=637783868139634553-2345501656&rd=1 τιποτα δεν ειναι σιγουρο και παλι οχι για ολα τα μοντελα.... Θα εμφανιστεί όταν η beta γίνει stable Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. November 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2023 Αν προσέξετε έχει μέσα σχεδόν όλη την Ευρώπη εκτός από εμάς και μερικές άλλες για Ευρώπη εννοώΤα Βαλκάνια γενικά τα έχει απ'έξω, δυστυχώς...Στάλθηκε από το Pixel 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisTS1 Δημ. December 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2023 Καλησπέρα, Σορρυ αν εχει απαντηθει ηδη, αλλα σε pixel 8 pro, cosmote, υπαρχει τροπος να ενεργοπιησω vowifi? Volte και 5g με beta δουλευει χωρις καμια ρυθμιση. Διαβαζω για shizuku και apn αλλα υπάρχει κάπου οδηγός? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagvalas Δημ. December 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2023 καλησπέρα. έχω ενα φιλαράκι μου που δεν ξερει, εγω το εψαξα του εβαλα το qrp1 beta 2 (μαλιστα υπήρχαν 3 builds ,όλα ηταν 230922, U1B2.230922.006 , U1B2.230922.010 , U1B2.230922.013 ) έβαλα το 013.. ( εμαθα απ ενα skroutz comment , για το qpr1 beta 2, γ αυτό) δεν επιανε 5g, εν τελει του εβαλα και το qpr2 beta 1.1 που είναι τωρα.. παλι τιποτα. Έχω βρει και αλλού αναφορές ότι έπαιζε, αλλα δεν το κατάφερα ποτε. Pixel 7 pro. Το ρωτησα στο reddit , ενα παλικαρι μου ειπε να ρωτησω εδω, μου ειπε παιζει ρολο η χωρα προεύλεσης;; Πως το τσεκαρω; Και ποιες ειναι αυτες που , και ποιες δεν; επισης το 5G στο 1333 μηπως πρπεει να σταλθει απο αλλο κινητό διοτι προφανώς απ το ιδιο κινητο (cosmote , pixel 7 pro) ερχεται απαντηση (μη υποστηριζομενη συσκευή κτλ κτλ..) τι κάνω λάθος; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. December 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2023 Μυνημα για 5g στο 1333 από υποστηριζόμενη συσκευή πρέπει να σταλθεί πριν μπει σε πιξελ Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagvalas Δημ. December 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2023 5 ώρες πριν, nikolasn80 said: Μυνημα για 5g στο 1333 από υποστηριζόμενη συσκευή πρέπει να σταλθεί πριν μπει σε πιξελ Κάντε τον σποτ αυτόν τον κύριο!! σ’ ευχαριστώ πάρα πολύ πραγματικά δεν το είχα σκεφτεί ποτέ!!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. December 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2023 52 minutes ago, vagvalas said: σ’ ευχαριστώ πάρα πολύ πραγματικά δεν το είχα σκεφτεί ποτέ!!! Και όμως...το είχες σκεφτεί...ένα ποστ πιο πάνω 😄 Quote επισης το 5G στο 1333 μηπως πρπεει να σταλθει απο αλλο κινητό διοτι προφανώς απ το ιδιο κινητο (cosmote , pixel 7 pro) ερχεται απαντηση (μη υποστηριζομενη συσκευή κτλ κτλ..) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. December 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2023 On 19/11/2023 at 2:20 ΜΜ, tfd1978 said: Τα Βαλκάνια γενικά τα έχει απ'έξω, δυστυχώς... Στάλθηκε από το Pixel 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τη Ρουμανια δεν την βλεπεις? 2 Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagvalas Δημ. December 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2023 18 ώρες πριν, Nikos_s3 said: Και όμως...το είχες σκεφτεί...ένα ποστ πιο πάνω 😄 Χαχαχα μ εκανες και γελασα.. Το σκέφτηκα.. αλλα ηθελα την επιβεβαιωση απο σας😂 ειπα τι στο διαολο, μηπως ειναι μονο κ μονο αυτο απο αλλη συσκευη;; anyway. Τελος το κατάφερα! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofak Δημ. December 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2023 Νέα έκδοση ρυθμίσεων κινητής για Vodafone στο beta update Δεκεμβρίου. Για δοκιμάστε όσοι έχετε σειρά 6 για το 5g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. December 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2023 Η σταθερή ενημέρωση QPR1 έχει έρθει; Το 5g, volte, vowifi δουλεύουν κανονικά ακόμη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. December 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2023 Πρώτη φορά είδα το 5G στο Pixel 8 Pro (όχι beta) στην Ελλάδα σήμερα με SIM της EE από Αγγλία που κάνει roaming σε NOVA 🎉 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evanpasp Δημ. December 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2023 On 12/12/2023 at 8:32 ΠΜ, geofak said: Νέα έκδοση ρυθμίσεων κινητής για Vodafone στο beta update Δεκεμβρίου. Για δοκιμάστε όσοι έχετε σειρά 6 για το 5g Σε pixel 6 pro όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mankasm Δημ. December 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2023 Καλησπέρα. Παρακολουθώ καιρό το νήμα αλλά δεν έχω γράψει ποτέ. Έχω pixel 7 με Vodafone. Έκανε update σήμερα και έχω volte σίγουρα . 5g το γράφει αλλά νομίζω είναι πλασματικό γιατί δεν έχω κάνει κάτι για ενεργοποίηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. December 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2023 14 ώρες πριν, mankasm said: Καλησπέρα. Παρακολουθώ καιρό το νήμα αλλά δεν έχω γράψει ποτέ. Έχω pixel 7 με Vodafone. Έκανε update σήμερα και έχω volte σίγουρα . 5g το γράφει αλλά νομίζω είναι πλασματικό γιατί δεν έχω κάνει κάτι για ενεργοποίηση Η vodafone το έχει ενεργοποιημενο από μόνη της στη γραμμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. December 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2023 σε Pixel 7 με το σημερινό update εμφανίστηκαν τα VoLTE / VoWiFi μέσα στις ρυθμίσεις της συσκευής, χωρίς πια την ανάγκη ενεργοποίησης με Shizuku και Pixel IMS χωρίς να έχω κάνει κάποια άλλη ενέργεια εμφανίστηκε για λίγα δευτερόλεπτα η ένδειξη 5G πάνω δεξιά, ενώ τώρα δείχνει LTE (ίσως να έχει να κάνει με το χώρο που βρίσκομαι) όλα αυτά σε δίκτυο Nova 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alelo Δημ. December 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2023 Σε pixel 8 pro με update Δεκεμβρίου και cosmote δεν βλέπω κατι Παράθεση Google Pixel 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. December 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2023 2 ώρες πριν, alelo said: Σε pixel 8 pro με update Δεκεμβρίου και cosmote δεν βλέπω κατι στο δικό μου 7άρι βρισκονται στο μενού ρυθμίσεις -> δίκτυο και διαδίκτυο -> κάρτες sim -> nova (λογικά cosmote σε εσένα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alelo Δημ. December 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2023 52 minutes ago, kakofonixx said: στο δικό μου 7άρι βρισκονται στο μενού ρυθμίσεις -> δίκτυο και διαδίκτυο -> κάρτες sim -> nova (λογικά cosmote σε εσένα) Δεν έχω την επιλογή. Πρέπει να την ενεργοποιήσω όπως το 5g με κάποιο μήνυμα ή πάνε πακέτο αυτά? Παράθεση Google Pixel 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. December 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2023 Κοιτα να δεις η Nova, VoWifi σε Pixel 7 και η Cosmote οχι σε 8αρι pro...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisN900 Δημ. December 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2023 Κοιτα να δεις η Nova, VoWifi σε Pixel 7 και η Cosmote οχι σε 8αρι pro...!Σε εμένα πάντως σε pixel 7 pro σε nova ούτε vowifi μου έβγαλε ούτε volte. Μόνο 5gSent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. December 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2023 (edited) γραφτηκε οτι οσοι εχουν παρει εκδοση ρυθμισεων κινητησ τηξλεφωνιας 2023-12-06 εχει ανοιξει το wifi calling 6 ώρες πριν, kakofonixx said: σε Pixel 7 με το σημερινό update εμφανίστηκαν τα VoLTE / VoWiFi μέσα στις ρυθμίσεις της συσκευής, χωρίς πια την ανάγκη ενεργοποίησης με Shizuku και Pixel IMS χωρίς να έχω κάνει κάποια άλλη ενέργεια εμφανίστηκε για λίγα δευτερόλεπτα η ένδειξη 5G πάνω δεξιά, ενώ τώρα δείχνει LTE (ίσως να έχει να κάνει με το χώρο που βρίσκομαι) όλα αυτά σε δίκτυο Nova ειχες ενεργοποιησει ποτε παλιοτερα shizuku? Edited December 14, 2023 by nikolasn80 Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts