Jump to content

GiannisTS1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

GiannisTS1's Achievements

  1. Καλησπέρα, Σορρυ αν εχει απαντηθει ηδη, αλλα σε pixel 8 pro, cosmote, υπαρχει τροπος να ενεργοπιησω vowifi? Volte και 5g με beta δουλευει χωρις καμια ρυθμιση. Διαβαζω για shizuku και apn αλλα υπάρχει κάπου οδηγός?
  2. Φίλε μου αυτό είναι με δεδομένα ενεργά στο background? Επίσης ενεργοποιημένο VoLTE?
  3. Πάντως εγώ είμαι σε beta, δε ξέρω για τους άλλους.
  4. Το σήμα δεν είναι άριστο αλλά οκ μέτριο. Μάλιστα έχω απενεργοποιήσει και από τα developer options το mobile data always active. Συν ότι όλο αυτό είναι με απενεργοποιημένο 5g και χωρίς gaming, μόνο browsing.
  5. 69% με 1h SOT. Κάτι δε πάει καλά γενικά νομίζω... Έχει βγει αυτό το update ή το περιμένουμε?
  6. Παιδιά από μπαταρία πώς πάμε?? Πρώτη φορά κάτοχος pixel (μετά από iphone xs). Πολύ inconsistent. Θα έλεγα on average 2,5-3h SOT με 30% στο τέλος της ημέρας με 40% να είναι CPU, 30-40% network και μετά η οθόνη. Ενώ είμαι σπίτι με wifi και καλό σήμα.
  7. Ευχαριστώ πολύ! Το ίδιο και για wificall ή δε δουλεύει ακόμα?
  8. Καλησπέρα, P8P έκανα enroll σε beta αλλά με cosmote ακόμα δεν έχω 5g. Πρέπει να κάνω κάτι? ΥΓ Έστειλα sms 5g στο 1333 και λέει ότι η συσκευή δεν υποστηρίζεται (λογικό).
  9. Άλλη πατάτα της Amazon. Παραγγέλνω από Amazon.de για να παρω το ρολοι και μου ερχεται τιμολογιο που λεει sold by amazon italiana. Πως θα αποδειξω τωρα εγω στη google οτι το πηρα από amazon.de? έκανε κανένας αυτή τη διαδικασία? Θα δεχτεί η google τέτοιο τιμολόγιο?
  10. Τι λετε ρε παιδια, περιμενω το κινητο για Τριτη, παραγγελια απο Γερμανια αλλα ξεκινησε απο Ιταλια και εχω τρομαξει. Πρωτη φορα στο μεταξυ ειπα να παραγγειλω απο Αμαζον και ήδη έχω μπλέξει ψανοντας ατομο στη γερμανια να παραλαβει το ρολοι. Τωρα ανησυχω μην ερθει και αδειο το κουτι? Τι φαση ολο αυτό? Μονο σε αποστολες στην Ελλαδα συμβαινει ή και σε άλλα κρατη?
  11. Και εμενα βλεπω απο Ιταλια εφυγε ενω ειχα παραγγειλει απο de. Λες να έχουμε κανενα θεμα με το pixel watch από την google? το τιμολογιο λεει πανω δεξια amazon italia.
  12. Μεγειες!! Από ποιο Amazon το είχες πάρει και σου ήρθαν και τα 2 μαζί;;
  13. Και η καταχωρηση του promo code ειναι απο 27/10-29/11 οπως αναφερεται στο site της google? Παντως απαραδεκτη η αμαζον γερμανιας. Να τους ρωταω και να μου λενε θα στα στειλουμε εμεις και τα δυο μαζι. Ακομα δε καταλαβαινω γιατι δε με εχουν χρεωσει ομως, 6 μερες μετα.
  14. Παντως 6 μερες μετα ακομα δεν με εχει χρεωσει. Θα χρειαστει Γερμανικη διευθυνση για το ρολοι?
  15. Ως ασχετος με τη διαδικασια στο amazon.de, αγορασα την προσφορα. Είχα μιλησει με εξυπηρετηση amazon και ουτε αυτοι ηξεραν πως θα παρω το ρολοι (τους ρωτουσα πως να διαλεξω χρωμα ρολογιου και μου ελεγαν δε διαλεγεις θα ερθει στην τυχη). Διαβαζοντας το thread καταλαβαινω πως θα μου ερθει promo code και θα πρεπει να το παραγγειλω απο google σε διευθυνση γερμανιας? Παντως προς το παρον, δεν εχει γινει τιποτα, εβαλα παραγγελια 16/10 και ακομα περιμενω ενημερωση. P.S. συνομιλια με amazon:
×
×
  • Create New...