izavits Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Συνεχίζοντας τα προηγούμενα posts: τελικά δε χρειάστηκε να παραβιαστεί η πόρτα και αλλάχθηκε ο μηχανισμός της κλειδαριάς καλύπτοντας τα έξοδα η επέκταση εγγύησης. Αυτό είναι το καλό.. το κακό είναι ότι με βλέπω να ξαναπηγαίνω την άλλη βδομάδα στο service. Ακούγεται ένας θόρυβος στο ρελαντί και μου έκανε εντύπωση γιατί το είχα συνηθήσει τελείως αθόρυβο το αμάξι. Από ότι φαίνεται υπάρχει πρόβλημα στο συμπλέκτη. Θα το ψάξω λίγο παραπάνω ρωτώντας και αλλού και θα ενημερώσω... όλα μαζί έτυχαν μου φαίνεται.. Merfy's law.. :( Τελικά πρέπει να αλλάξω δίσκο (στα 45.000 km!). Έχουν χαλάσει/σπάσει σε κάποια σημεία κάποια ελατήρια. (Κοινή διαπίστωση από 3 διαφορετικές αντιπροσωπείες) Νομίζω είναι κάπως υπερβολικό. Το αμάξι του πατέρα μου έχει κάνει 150.000 και δεν έχει χρειαστεί ποτέ να αλλάξει ο δίσκος! Μάλιστα, από ότι πληροφορήθηκα, δεν το καλύπτει και η εγγύηση. Special.. Παράθεση ilias Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solitary Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 (edited) Τελικά πρέπει να αλλάξω δίσκο (στα 45.000 km!). Έχουν χαλάσει/σπάσει σε κάποια σημεία κάποια ελατήρια. (Κοινή διαπίστωση από 3 διαφορετικές αντιπροσωπείες) Νομίζω είναι κάπως υπερβολικό. Το αμάξι του πατέρα μου έχει κάνει 150.000 και δεν έχει χρειαστεί ποτέ να αλλάξει ο δίσκος! Μάλιστα, από ότι πληροφορήθηκα, δεν το καλύπτει και η εγγύηση. Special.. :eek: στα 45.000χλμ δίσκο πλατό? να υποθέσω ότι κάνεις νορμάλ χρήση του συμπλέκτη/σχέσεων.Κάτι μου βρομάει εδώ....:ninja: (είμαι πρώην κάτοχος golf..τα ξέρω τα χάλια του).Επίσης για τον δίσκο δεν τον καλύπτει η εγγύηση επειδή είναι αναλώσιμος (μηχανική φθορά αναλόγως τη χρήση). Edited July 8, 2010 by solitary Παράθεση http://www.sterki.ch/sterki/global/images/Titel/STEYR_MOTORS.jpg - MAN - International - Dodge - Αναπαλαιώσεις/Ανακατασκευές ... "Αλλάζουμε τρόπο σκέψης & αλλάζουμε τρόπο ζωής" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Φανταζομαι δισκο μονο οχι πλατο!! Αν το εχεις τρελανει στα γκαζια και τις αλλαγες και στα 10.000 μπορει να πας για δισκο. αλλιως επεσες σε σκαρτο υλικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
izavits Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 Φανταζομαι δισκο μονο οχι πλατο!! Αν το εχεις τρελανει στα γκαζια και τις αλλαγες και στα 10.000 μπορει να πας για δισκο. αλλιως επεσες σε σκαρτο υλικο. Οδηγώ πολύ νορμαλ. Δεν το έχω ξεσκίσει το αμάξι. Το είδε και ο cabilis (τον οποίο τυχαίνει να εμπιστεύομαι περισσότερο από αντιπροσωπείες) και μου ειπε ότι δεν οφείλεται από τον τρόπο που οδηγω. Είναι προφανώς το υλικό που έφταιγε. Δίσκο χρειάζομαι. Έχει κάποια ελατήρια αυτός πάνω που είναι διαλυμμένα. Κατά τα άλλα ο δίσκος είναι οκ. Παράθεση ilias Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 Οδηγώ πολύ νορμαλ. Δεν το έχω ξεσκίσει το αμάξι. Το είδε και ο cabilis (τον οποίο τυχαίνει να εμπιστεύομαι περισσότερο από αντιπροσωπείες) και μου ειπε ότι δεν οφείλεται από τον τρόπο που οδηγω. Είναι προφανώς το υλικό που έφταιγε. Δίσκο χρειάζομαι. Έχει κάποια ελατήρια αυτός πάνω που είναι διαλυμμένα. Κατά τα άλλα ο δίσκος είναι οκ. ο κωστας ειναι πολυ καλος ! εκει εφτιαχνα ενα ιμπιζα που ειχα 1800αρη 16v. το ασχημο ειναι οτι τωρα μου πεδτει λιγο μακρια μια και μενω νεα σμυρνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
izavits Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 ο κωστας ειναι πολυ καλος ! εκει εφτιαχνα ενα ιμπιζα που ειχα 1800αρη 16v. το ασχημο ειναι οτι τωρα μου πεδτει λιγο μακρια μια και μενω νεα σμυρνη. Βασικά είναι τρομερός. Πάντα φεύγω πολύ ευχαριστημένος! Παράθεση ilias Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arhsvivodi Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 παιδια εχει περασει ο χρονος και δεν εχω κανει σερβις. εχω 13.000 χλμ και το προβλημα ειναι οτι οταν παω λιγο πανω απο 120 δλδ 3000-3500 στροφες στην εθνικη για πανω απο 20 λεπτα μου εχει αναβοσβησει πολλες φορες το λαμπακι ενδειξης ψυκτικου. και σταματαω για 10 λεπτα και μετα δεν μου αναβει για το υπολοιπο ταξιδι. τι μπορει να φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 Τσέκαρες αν έχεις ψυκτικό? Μπορεί να λέω και βλακείες.. Just my two cents. Είναι κίτρινο ή κόκκινο το λαμπάκι? Διάβασε τι ακριβώς γράφει το βιβλιαράκι ότι πρέπει να κάνεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 παιδια εχει περασει ο χρονος και δεν εχω κανει σερβις. εχω 13.000 χλμ και το προβλημα ειναι οτι οταν παω λιγο πανω απο 120 δλδ 3000-3500 στροφες στην εθνικη για πανω απο 20 λεπτα μου εχει αναβοσβησει πολλες φορες το λαμπακι ενδειξης ψυκτικου. και σταματαω για 10 λεπτα και μετα δεν μου αναβει για το υπολοιπο ταξιδι. τι μπορει να φταιει? Εγω λεω να πας για σερβις γιατι αν γινει τιποτα χοντρό δεν θα εχεις και εγγυηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 Βασικά ναι, αν στην κολώνα του οδηγού λέει "15000χλμ ή 1 χρόνο" για το πρώτο σέρβις, τότε πρέπει να το πας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 Βασικά ναι, αν στην κολώνα του οδηγού λέει "15000χλμ ή 1 χρόνο" για το πρώτο σέρβις, τότε πρέπει να το πας! Ακριβώς και οι αντιπροσωπίες ψαχνουν λογο για να μην σε πληρώσουν σε περίπτωση βλαβης. Ενας λογος απώλειας της εγγύηση ειναι η μη τήρηση των προβλεπόμενων διαστημάτων σέρβις. Τρεχααααααα!! φιλε @arhsvivodi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 να το δεις αυτο με το ψυκτικο μην γινει καμμια στραβη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
izavits Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Παίδες, ξέρει κανείς αν είναι απλή η διαδικασία και ενδεχομένως πόσο στοιχίζει για την αντικατάσταση του κλειδιού? (κατάφερα να το διαλύσω και χρησιμοποιώ το 2ο κλειδί προς το παρόν). Thanx Παράθεση ilias Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Παίδες, ξέρει κανείς αν είναι απλή η διαδικασία και ενδεχομένως πόσο στοιχίζει για την αντικατάσταση του κλειδιού? (κατάφερα να το διαλύσω και χρησιμοποιώ το 2ο κλειδί προς το παρόν). Thanx Έμπλεξες αν πας αντιπροσωπεία θα σου αδειάσουν τις τσέπες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
izavits Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Έμπλεξες αν πας αντιπροσωπεία θα σου αδειάσουν τις τσέπες. η αντιπροσωπεία πλέον δεν είναι καν στις επιλογές μου για ο,τιδήποτε κι αν συμβεί.. :-) Παράθεση ilias Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 η αντιπροσωπεία πλέον δεν είναι καν στις επιλογές μου για ο,τιδήποτε κι αν συμβεί.. :-) Ειναι δυσκολο ομως το προβλημα που εχεις με την αντιγραφή του κλειδιού για να το λύσεις εκτος αντιπροσωπείας. Γραψου και κανε ενα ερώτημα στο club που βλέπεις στην υπογραφή μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
izavits Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Ειναι δυσκολο ομως το προβλημα που εχεις με την αντιγραφή του κλειδιού για να το λύσεις εκτος αντιπροσωπείας. Γραψου και κανε ενα ερώτημα στο club που βλέπεις στην υπογραφή μου. Πήρα μόλις τώρα τον Καμπύλη και ρώτησα. Η διαδικασία περιλαμβάνει την παραγγελία νέου κλειδιού από Γερμανία και μόλις έρθει πας και στο προγραμματίζουν κάπως να ταιριάζει με το αυτοκίνητο (δε θυμάμαι ακριβώς πως μου το είπε). Τελική τιμή πρέπει να έρχεται χοντρικά από ότι μου είπε γύρω στα 120-130 ευρώπουλα. Παράθεση ilias Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eythimis Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Καλημέρα παιδιά, Πριν ένα χρόνο, όταν έκανα το 2ο μου service στο golf tsi 140hp, τους είπα (τον πρωην Παζαρόπουλο στη Θεσσαλονίκη) για κάποια ψιλοκομπιάσματα που ένιωθα την ώρα που έδινα απότομα το γκάζι. Τελικά μου αλλάξαν τη Ν75. Πρόβλημα στον εγκέφαλο δεν καταγράφηκε(οπότε πως το βρήκαν???). Επίσης από τη στιγμή που το αγόρασα ακούω ένα παράξενο θόρυβο όταν ανοίγω το air condition τα καλοκαίρια, σαν βαθύ βουητό εκεί γύρω στις 1700-2000 στροφές. Τους το είπα και αυτό και μου είπαν φυσιολογικό. Πριν ένα μήνα, εκεί που πήγαινα στην εθνική οδό με ανοιχτό το air condition πατάω απότομα το γκάζι και εκεί γύρω στις 2000-3000 ήταν σαν να μην είχα κομπρέσσορα!!! Άφησα το γκάζι και με το που το ξαναπάτησα όλα φυσιολογικά. Αυτό από τότε μου το κάνει που και που. Τι γίνεται? Μήπως δεν μου άλλαξαν τη Ν75? Μήπως ο θόρυβος που ακούω στο air condition έχει σχέση? Επειδή δεν μπορώ να βγάλω συνεννόηση με κανένα επίσημο συνεργείο στην Ελλάδα, έχετε καμιά λύση εσείς? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Με κλειστό το A/C δε σου το έχει κάνει ποτέ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eythimis Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 μου το έχει κάνει αλλά όχι τόσο έντονο κόμπιασμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Καλημέρα παιδιά, Πριν ένα χρόνο, όταν έκανα το 2ο μου service στο golf tsi 140hp, τους είπα (τον πρωην Παζαρόπουλο στη Θεσσαλονίκη) για κάποια ψιλοκομπιάσματα που ένιωθα την ώρα που έδινα απότομα το γκάζι. Τελικά μου αλλάξαν τη Ν75. Πρόβλημα στον εγκέφαλο δεν καταγράφηκε(οπότε πως το βρήκαν???). Επίσης από τη στιγμή που το αγόρασα ακούω ένα παράξενο θόρυβο όταν ανοίγω το air condition τα καλοκαίρια, σαν βαθύ βουητό εκεί γύρω στις 1700-2000 στροφές. Τους το είπα και αυτό και μου είπαν φυσιολογικό. Πριν ένα μήνα, εκεί που πήγαινα στην εθνική οδό με ανοιχτό το air condition πατάω απότομα το γκάζι και εκεί γύρω στις 2000-3000 ήταν σαν να μην είχα κομπρέσσορα!!! Άφησα το γκάζι και με το που το ξαναπάτησα όλα φυσιολογικά. Αυτό από τότε μου το κάνει που και που. Τι γίνεται? Μήπως δεν μου άλλαξαν τη Ν75? Μήπως ο θόρυβος που ακούω στο air condition έχει σχέση? Επειδή δεν μπορώ να βγάλω συνεννόηση με κανένα επίσημο συνεργείο στην Ελλάδα, έχετε καμιά λύση εσείς? Ευχαριστώ! Σου άλλαξαν και τη Ν249 ή μόνο Ν75? Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eythimis Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Σου άλλαξαν και τη Ν249 ή μόνο Ν75? Μόνο τη N75 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Μόνο τη N75 Κακώς αυτες οι δυο πανε πακετο, θα εχεις προβλήματα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eythimis Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Όταν λες προβλήματα? Το service μου είναι σε 4 μήνες. Να πάω από τώρα να το κοιτάξουν? Θα βγάλω άκρη όταν ο εγκέφαλος δεν βγάζει απολύτως κανένα πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Όταν λες προβλήματα? Το service μου είναι σε 4 μήνες. Να πάω από τώρα να το κοιτάξουν? Θα βγάλω άκρη όταν ο εγκέφαλος δεν βγάζει απολύτως κανένα πρόβλημα? Τα περιγραφεις μονος σου παραπανω, γιατι αν πας σε 4 μηνες θα στην αλλαξουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts