Jump to content

[CAR] VW Golf V

nickolas84
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας εχω παραγγείλει το Golf Gt Dsg με τα εξής extra : bi-xenon, cruise control, πολυλειτουργικό τιμόνι, δίχτυ και 4 επιπλέον ηχεία και το περιμένω (ανυπόμονα) τον Φεβρουάριο. Στην αρχή είχα παραγγείλει το tsi αλλά έμαθα ότι ο εγκέφαλος είναι κλειδωμένος με την φύσα και δεν αναβαθμίζεται…οι διαφορές είναι τεράστιες κατά την Nothelle όπως φρένα, εξάτμιση, ανάρτηση κλπ.

Με το καλό να σου 'ρθει! Πολύ καλή επιλογή το DSG (και βέβαια... οι Bi-xenon), οδήγησα το GT DSG αφού είχα παραγγείλλει το δικό μου (TSI 140PS χωρίς DSG) και εξεπλάγην ευχάριστα. Φοβερές αλλαγές! Όσο για τις διαφορές με το TSI, που τις χαρακτηρίζει "τεράστιες" η Nothelle, το "τεράστιες" είναι υποκειμενικό και δεν έχει μέγεθος. Σίγουρα, είναι (το GT) λίγο πιο γρήγορο και πιο στημένο αλλά αυτό, κακά τα ψέμματα, δεν αποτελεί ουσιαστική διαφορά στις καθημερινές μετακινήσεις για να την καταλάβεις (Γνώμη μου:)). Απλά το λέω γιατί όταν ήταν να το πάρω, τα test-drive μου ήταν πολλά (12) και για πολύ καιρό σε Θεσσαλονίκη και Λάρισα και των δύο (TSI - GT). Η εξάτμιση δεν νομίζω ότι είναι διαφορετική, εκτός αν εννοεί οπτικά.

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ!!

ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΝΑ ΑΡΚΤΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ THREAD,

K ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ!!

ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΧΙΛΛΙΑ ΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ Π@Π@ΡΙΕΣ ΗΤΑΝΕ

Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ 1.4. 140 ΜΑΥΡΟ 5D

ETSI GIA NA GOYSTAROUME

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ!!

ETSI GIA NA GOYSTAROUME

Με το καλο φιλε lancia.

Ζητησε μονο να σου παρουσιασουν αναλυτικα τα extra που μπορεις να βαλεις επανω.

Ετοιμοπαραδοτα αυτοκινητα (παραδοση σε λιγοτερο απο μηνα) θα βρεις με extra τεμπελη/υποβραχιονιο(+180€) και καποια με ηλιοροφη(+800€).

Ενδεχεται να βρεις και καποια με DSG/standart ESP(+2400€),περιπου.

GT SPORT 140 TSI INTERCOOLER!

[sigpic][/sigpic]

My Garage : http://www.myphone.gr/gallery/showgallery.php/cat/500/ppuser/89922

Με το καλο φιλε lancia.

Ζητησε μονο να σου παρουσιασουν αναλυτικα τα extra που μπορεις να βαλεις επανω.

Ετοιμοπαραδοτα αυτοκινητα (παραδοση σε λιγοτερο απο μηνα) θα βρεις με extra τεμπελη/υποβραχιονιο(+180€) και καποια με ηλιοροφη(+800€).

Ενδεχεται να βρεις και καποια με DSG/standart ESP(+2400€),περιπου.

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙΣ??

ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙΣ Η ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ??

Κ ΑΝ ΔΩΣΕΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ??

ΣΟΡΡΥ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΘΕΝΙΚΗ ΜΟΥ:lol:

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙΣ??

ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙΣ Η ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ??

Κ ΑΝ ΔΩΣΕΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ??

ΣΟΡΡΥ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΘΕΝΙΚΗ ΜΟΥ:lol:

προκαταβολη δινεις οταν το κλεισεις...

αν δεν ειναι ειδικη παραγγελεια ειναι ενα μικρο ποσο 300-500 ειναι οκ...

αν ειναι ειδικη παραγγελεια τοτε δινεις 1500

προφανως και σου δινουν αποδειξη...

αντε με το καλο να παρεις την παρθενια... :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με το καλό να σου 'ρθει! Πολύ καλή επιλογή το DSG (και βέβαια... οι Bi-xenon), οδήγησα το GT DSG αφού είχα παραγγείλλει το δικό μου (TSI 140PS χωρίς DSG) και εξεπλάγην ευχάριστα. Φοβερές αλλαγές! Όσο για τις διαφορές με το TSI, που τις χαρακτηρίζει "τεράστιες" η Nothelle, το "τεράστιες" είναι υποκειμενικό και δεν έχει μέγεθος. Σίγουρα, είναι (το GT) λίγο πιο γρήγορο και πιο στημένο αλλά αυτό, κακά τα ψέμματα, δεν αποτελεί ουσιαστική διαφορά στις καθημερινές μετακινήσεις για να την καταλάβεις (Γνώμη μου:)). Απλά το λέω γιατί όταν ήταν να το πάρω, τα test-drive μου ήταν πολλά (12) και για πολύ καιρό σε Θεσσαλονίκη και Λάρισα και των δύο (TSI - GT). Η εξάτμιση δεν νομίζω ότι είναι διαφορετική, εκτός αν εννοεί οπτικά.

Ευχαριστώ, στην αρχή ήθελα να πάρω το TSI με τα 140 ps με σκοπό τα 3000 ευρώ που γλυτώνω να τα πάρω πρόγραμμα στα 200 άλογα και φρένα brembo. Το είχα παραγγείλει με εργοστασιακά 17αρια να φανταστείς, (αλλά το διασταύρωσα με πολλούς βελτιωτές ότι είναι κλειδωμένη η φύσα και δεν πειράζετε ο εγκέφαλος) έτσι λοιπόν πήρα στο Gt και ελπίζω να μείνω ικανοποιημένος με την σβελτάδα του και να μην το πειράξω.. Ξέρεις μου είπε το εξής σοφό, (και κουφάθηκα γιατί είναι βελτιωτής και θέλει να πουλάει) Η αναβάθμιση στο TSI δεν συμφέρει γιατί θέλεις 1000 ευρώ για νέο εγκέφαλο του Gt και 1500 ευρώ περίπου με τοποθέτηση τα φρένα του Gt 2500 ευρώ σύνολο δεν πας να το πάρεις μαμά? Θεωρώ ότι είναι μάγκας και μακάρι να είχαμε τέτοιους ανθρώπους στον Πειραιά.

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ!!

ETSI GIA NA GOYSTAROUME

Άντε με το καλό!!!:lol: και να ζητήσεις έκπτωση :p (700 ευρώ γλύτωσα απο τον Φιλιπαίο)

Παιδιά, με τη μικρή μου εμπειρία της μίας εβδομάδας, σας προτείνω ανεπιφύλαχτα DSG. Ειδικά για την κίνηση στο κέντρο, όπως πάντα το αυτόματο δε συγκρίνεται. Αλλά και η γενικότερη απόδοση του DSG είναι μαγική... Σαν ψέμα...
Αντώνης.

Να και μια ακόμα βελτίωση που έκανα σήμερα στο Golf. Πρόκειται για φωτισμό δαπέδου. Η όλη εργασία έγινε σχολαστικά, με χρήση VAG-COM και 2 εργοστασικά φωτάκια. Το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό και δουλεύουν άψογα τόσο σε συνδιασμό με τον φωτισμό της καμπίνας όσο και μόνα τους (φωτό).

Ελπίζω η φωτογραφία, αν και σκωτεινή, να δίνει την εικόνα του φωτισμού.

http://img150.imageshack.us/img150/9980/dsc00178rd8.th.jpg

Κώστας

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να και μια ακόμα βελτίωση που έκανα σήμερα στο Golf. Πρόκειται για φωτισμό δαπέδου. Η όλη εργασία έγινε σχολαστικά, με χρήση VAG-COM και 2 εργοστασικά φωτάκια. Το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό και δουλεύουν άψογα τόσο σε συνδιασμό με τον φωτισμό της καμπίνας όσο και μόνα τους (φωτό).

Κώστας

Ανάβουν μόνιμα ή με κάποιο διακόπτη; Το κακό με αυτά είναι ότι φαίνονται τα λερωμένα πατάκια... :P

Ανάβουν μόνιμα ή με κάποιο διακόπτη; Το κακό με αυτά είναι ότι φαίνονται τα λερωμένα πατάκια... :P

Ούτε με διακόπτη ούτε μόνιμα.

Ακολουθούν τον φωτισμό της καμπίνας και ελέγχονται από τον κετρικό εγκέφαλο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κώστας

Very nice....very nice.....;)

----------------

VW GOLF V 1.4 TSi

Κώστας

Φίλε τι ειναι το vag-com??

ποσο σου κοστισε?????

κ κατι τελευταιο,μονο σου τα εβαλες?ειναι ευκολο να το βαλω μονος μου?

Καλησπερα σε ολους!!!!Εχω διαβασει αρκετα μεγαλο μερος των συζητησεων σας και απο σημερα θα μπορω να συμμετεχω κι εγω!Σε λιγες μερες-πρωτα ο θεος-θα ειμαι κι εγω κατοχος ενος TSI 140ps.Οφειλω να ομολογησω οτι ειχα προβληματιστει αρκετα με τα οσα γραφονταν κι ακουγονταν μεχρι που μπηκα στο forum.Εισαστε φοβεροι ολοι!Ελπιζω να μου λυθουν στην πορεια οι οποιες αποριες...

Το αυτοκινητο το παραγγειλα απο τον Φιλιπαιο διπλα στα ΚΤΕΛ.Για οποιον ενδιαφερεται μου εκανε δωρο parktronik και επεκταση εγγυησης για 2 χρονια,αντι για εκπτωση,και χαμηλοτερο επιτοκιο (6%)

Να εισαστε ολοι καλοταξιδοι παιδια!!!

Κώστας

Έχω πολύ καιρό να μπω στο forum (δυστυχώς) και βλέπω ξαφνικά souper μετατροπές! wow! impressive! :)

ilias

Το αυτοκινητο το παραγγειλα απο τον Φιλιπαιο διπλα στα ΚΤΕΛ.Για οποιον ενδιαφερεται μου εκανε δωρο parktronik και επεκταση εγγυησης για 2 χρονια,αντι για εκπτωση,και χαμηλοτερο επιτοκιο (6%)

Να εισαστε ολοι καλοταξιδοι παιδια!!!

Κι εγώ από εκεί το είχα πάρει και οφείλω να ομολογήσω ότι η επικοινωνία μας μέχρι την παραλαβή ήταν άψογη.. Μάλιστα μου το έφερε και νωρίτερα από ότι μου είχε πει στην αρχή. Ελπίζω να είναι ακόμα έτσι εξυπηρετικός. :)

ilias

Κι εγώ από εκεί το είχα πάρει και οφείλω να ομολογήσω ότι η επικοινωνία μας μέχρι την παραλαβή ήταν άψογη.. Μάλιστα μου το έφερε και νωρίτερα από ότι μου είχε πει στην αρχή. Ελπίζω να είναι ακόμα έτσι εξυπηρετικός. :)

Μεχρι τωρα παντως ηταν ολα καλα...θα δουμε βεβαια και στη συνεχεια.Ο πωλητης ηταν αψογος!Αν μου ερθει κι εμενα πιο νωρις...ακομα πιο αψογα!!!:lol:

Κώστας

Για άλλη μια φορά μας εκπλήσεις ευχάριστα!

Πολύ καλό !!!

Μηπως τωρα εχουν σειρα οι πορτες???

GT SPORT 140 TSI INTERCOOLER!

[sigpic][/sigpic]

My Garage : http://www.myphone.gr/gallery/showgallery.php/cat/500/ppuser/89922

Καλησπέρα και καλές γιορτές σε όλους και από μένα :).

Όντως εντυπωσιακές οι πληροφορίες που βρίσκουμε από όλα τα παιδιά. Μακάρι να είχα το χρόνο να ασχοληθώ κι εγώ λίγο παραπάνω.

Μια ερώτηση: υπάρχει κάποιο εξουσιοδοτημένο ή κατάστημα αντιπροσωπείας που να σε αφήνει να είσαι παρόν κατά τη διάρκεια του service; Το στυλάκι "περιμένω στο σαλονάκι κυριλέ και δεν ξέρω τι στο καλό γίνεται στο αμάξι μου" δεν μου αρέσει καθόλου.

εγω που ρωτησα στον παζαροπουλο φορανε τα ιδια φρενα tsi-gt και η διαφορα εγκειται μηχανολογικα παντα στο προγραμμα......

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

εγω που ρωτησα στον παζαροπουλο φορανε τα ιδια φρενα tsi-gt και η διαφορα εγκειται μηχανολογικα παντα στο προγραμμα......

Golf 1.4 FSI

Brake F/R 280/255 mm

Golf 1.6 FSI

Brake F/R 280/255 mm

Golf TSI Twincharger

Brake F/R 288/255 mm

Golf 2.0 FSI

Brake F/R 288/255 mm

Golf GT Twincharger

Brake F/R 312/286 mm

Golf GTi

Brake F/R 312/286 mm

Golf R32

Brake F/R 345/310 mm

Κώστας

για να πω και εγω την εξυπναδα μου και να παινεψω λιγο το golf μου, το δικο μου τα ειχε τα φωτακια...:happy:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Golf 1.4 FSI

Brake F/R 280/255 mm

Golf 1.6 FSI

Brake F/R 280/255 mm

Golf TSI Twincharger

Brake F/R 288/255 mm

Golf 2.0 FSI

Brake F/R 288/255 mm

Golf GT Twincharger

Brake F/R 312/286 mm

Golf GTi