Jump to content

Nekskillor

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Nekskillor

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

Nekskillor's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Σαν να μου ακούγεται σχάστρα, η οποία δεν μπορεί να διαγνωστεί απο το μηχάνημα...Για δοκίμασε να την αλλάξεις!!
  2. Ρε παιδιά μια ερωτησούλα,ξέρετε πόσο κοστίζει όλο το εξωτερικό λουκ του GTi με τοποθέτηση???(Πλαινα,εμπρός-πίσω προφυλακτήρας,αεροτομή σε GT sport)
  3. Έχεις δίκιο αυτά σκεφτομαι και εγώ και δεν ξέρω τι να κάνω!!!!! To be or not to be???:lol::lol::lol::lol: Την Δευτέρα λέω να πάω από εκεί ίσως για το σπάσιμο νεύρων που μου κάνει, να μου κάνει καμιά προσφορά καλύτερη.. θα δούμε! :cool:
  4. Παιδιά help Έχω παραγγείλει ένα Golf V Gt DSG.. αλλά μου έχει προκύψει ένα θέμα και δεν ξέρω τι να κάνω ρε ****το!! Το αυτοκίνητο το παρήγγειλα τον Οκτώβριο και μου είπε σε τέσσερις μήνες θα το έχω δηλαδή τον Φεβρουάριο. Τον παίρνω τηλέφωνο τον Φεβρουάριο και μου λέει κάτι προέκυψε και τελικά θα το πάρεις Μάρτιο. Λέω δεν γ…ται άνθρωποι είμαστε κάτι θα του έτυχε… και με παίρνει χτες το απόγευμα από το γραφείο του στον Φιλιπαίο και μου λέει τελικά θα έρθει Απρίλιο. Του λέω και εγώ λοιπόν οκ φέρε μου πίσω τα 2500 ευρώ που σου έδωσα προκαταβολή γιατί δεν το θέλω!!!! Πάντα με την λογική ότι το αυτοκίνητο το ήθελα ένα χρόνο πριν έρθει το Golf VI , πας να πάρεις αυτοκίνητο το οποίο αλλάζει σε έξι μήνες??? Εντωμεταξύ τον Απρίλιο έχω φορολογικές δηλώσεις και θα τελειώσω την πολύ δουλειά τέλος Ιουλίου (είμαι λογιστής),άρα δεν θα μπορώ να το πάω ούτε μια βόλτα! Και λέω μήπως είναι καλύτερο να περιμένω το VI GTi γιατί θα έχω μαζέψει περισσότερα λεφτά?? Δεν ξέρω τι να κάνω…
  5. :lol::lol: Ανοιξες την πυροσβεστικη χτες βραδυ????:p:p:p
  6. Προσοχη γιατι οι ζαντες της vw είναι BBS και μαλλον περιεχουν μαγνησιο γιαυτο ειναι πανακριβες και γιαυτο λοιπον δεν στραβωνουν με το παραμικρο στις λακουβες!!!!Εγω την δικια μου ζαντα θα την βαψω μαυρη και θα βαλω κοκκινες γραμμες του gti στο στεφανι.Για φωτογραφιες δειτε εδω..http://www.vwgolf-club.gr
  7. Μαλλον δεν θυμασαι καλα!!!:p 1100 ευρω και 200 αλογα ασε που ειναι και ελληνικο το προγραμμα...
  8. Speed & Style AG Barbaras 27 Street 175 63 P. Faliro, Athens Phone: Fax: E-M@il: URL: (210) 9850450 (210) 9850451 info@speedandstyle.gr http://www.speedandstyle.gr Για το δικο σου που ειναι 140 αλογα μονο η ΤΤ το κανει αναβαθμιση.200 αλογα με 1400 ευρω & 2ο σταδιο 220 αλογα με 2900 ευρω και περιλαμβανει προγραμμα, εξατμιση και 2ο ιντερκουλερ.210-2134341 Παντως οποιος εχει GT λεω να παμε ABT ειναι καλυτερα!!!!
  9. Ναι υπαρχει και το παει 210 hp .Ανεκαθεν η ABT ηταν η καλυτερη εταιρια!!Το προβλημα ειναι ομως οτι ζηταει 1400 ευρω.Του ειπα "εαν ερθουμε γκρουπ δεχεσαι να μας κανεις καλυτερες τιμες?" και δεχτηκε. Αλλιως σκεφτομαι Oettinger με 205 hp που ζηταει 1100 ευρω. Δεν εισαι περιεργος για το αποτελεσμα?Μολις το παρω τον αλλο μηνα θα σου πω εγω!!:lol::p Λογικο με gti ειπαμε να τα στησεις..:lol:
  10. Εχεις το gt dsg?Εαν ναι, εχεις κοντραρει με το gti?Επισης σκεφτομαι να βαλω προγραμμα μολις το παρω απο την ABT το ανεβαζει 210 αλογα,ενδιαφερεται κανεις?(Για να παμε ομαδικα να εχουμε καλυτερη τιμη)
  11. Γεια σας Καλη Χρονια!!!!Μολις γυρισα απο Παρισι κσι γι'αυτο δεν σου απαντησα.Το αμαξι μου πηγε 29,418 + 340 η επεκταση - 700 ευρω η εκπτωση απο τον Φιλιπαιο.1 μηνας ακομα και μου ερχεται!!!!!!:D:D:p
  12. Άντε με το καλό!!!:lol: και να ζητήσεις έκπτωση :p (700 ευρώ γλύτωσα απο τον Φιλιπαίο)
  13. Ευχαριστώ, στην αρχή ήθελα να πάρω το TSI με τα 140 ps με σκοπό τα 3000 ευρώ που γλυτώνω να τα πάρω πρόγραμμα στα 200 άλογα και φρένα brembo. Το είχα παραγγείλει με εργοστασιακά 17αρια να φανταστείς, (αλλά το διασταύρωσα με πολλούς βελτιωτές ότι είναι κλειδωμένη η φύσα και δεν πειράζετε ο εγκέφαλος) έτσι λοιπόν πήρα στο Gt και ελπίζω να μείνω ικανοποιημένος με την σβελτάδα του και να μην το πειράξω.. Ξέρεις μου είπε το εξής σοφό, (και κουφάθηκα γιατί είναι βελτιωτής και θέλει να πουλάει) Η αναβάθμιση στο TSI δεν συμφέρει γιατί θέλεις 1000 ευρώ για νέο εγκέφαλο του Gt και 1500 ευρώ περίπου με τοποθέτηση τα φρένα του Gt 2500 ευρώ σύνολο δεν πας να το πάρεις μαμά? Θεωρώ ότι είναι μάγκας και μακάρι να είχαμε τέτοιους ανθρώπους στον Πειραιά.
  14. Γεια σας εχω παραγγείλει το Golf Gt Dsg με τα εξής extra : bi-xenon, cruise control, πολυλειτουργικό τιμόνι, δίχτυ και 4 επιπλέον ηχεία και το περιμένω (ανυπόμονα) τον Φεβρουάριο. Στην αρχή είχα παραγγείλει το tsi αλλά έμαθα ότι ο εγκέφαλος είναι κλειδωμένος με την φύσα και δεν αναβαθμίζεται…οι διαφορές είναι τεράστιες κατά την Nothelle όπως φρένα, εξάτμιση, ανάρτηση κλπ.
×
×
  • Create New...