_NikitaS_ Δημ. September 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2021 Μήπως έχει σε υψηλή ανάλυση και όχι σε original ανάλυση; Εσύ πώς τα φορτώνεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. September 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2021 1 hour ago, jimteo said: Καλημέρα. Με τα pixel δεν υποτίθεται ότι έχουμε απεριόριστο αποθηκευτικό χώρο ή εγώ δεν έχω καταλάβει κάτι καλά; Βλέπω ότι μου έβγαλε ένα μήνυμα που λέει ότι έχω χρησιμοποιήσει το 50% του αποθηκευτικού μου χώρου, που στο σύνολό του είναι 15GB. Έχεις απεριόριστο χώρο για φωτογραφίες σε compressed ανάλυση. O συνολικός σου χώρος είναι Gmail+Drive+φωτογραφίες Μπορείς μέσα από το Google account σου να δεις τι μετράει: https://one.google.com/storage Σε μένα οι φωτογραφίες είναι σχεδόν στο 0 (μετράνε μόνο κάτι παλιές προ Pixel) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. September 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2021 Μήπως έχει σε υψηλή ανάλυση και όχι σε original ανάλυση; Εσύ πώς τα φορτώνεις; Στις ρυθμίσεις της κάμερας, αν εννοείς αυτό, έχω επιλέξει πλήρη ανάλυση και όχι μεσαία. Έχεις απεριόριστο χώρο για φωτογραφίες σε compressed ανάλυση. O συνολικός σου χώρος είναι Gmail+Drive+φωτογραφίες Μπορείς μέσα από το Google account σου να δεις τι μετράει: https://one.google.com/storage Σε μένα οι φωτογραφίες είναι σχεδόν στο 0 (μετράνε μόνο κάτι παλιές προ Pixel)Ευχαριστώ.Το βλέπωω κι επανέρχομαι αν χρειαστεί.Εστάλη από το Pixel 4a (5G) Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2021 Ευχαριστώ.Το βλέπωω κι επανέρχομαι αν χρειαστεί.Εστάλη από το Pixel 4a (5G)Στις ρυθμίσεις του Google photos θα το δεις αν έχεις επιλέξει original η υψηλή ανάλυση αποθήκευσης.Sent from my Pixel 5 using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. September 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2021 Ευχαριστώ Βάιε.Ναι, στην αρχική ποιότητα το έχω.Πρεπει να επιλέξω εξοικονόμηση χώρου για έχω απεριόριστο χώρο;Αν ναι, αυτό έχει κάποια επίπτωση στις φωτό; Εννοώ αλλοιώνει την ποιότητά τους;Εστάλη από το Pixel 4a (5G) Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. September 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2021 43 minutes ago, jimteo said: Ευχαριστώ Βάιε. Ναι, στην αρχική ποιότητα το έχω. Πρεπει να επιλέξω εξοικονόμηση χώρου για έχω απεριόριστο χώρο; Αν ναι, αυτό έχει κάποια επίπτωση στις φωτό; Εννοώ αλλοιώνει την ποιότητά τους; Εστάλη από το Pixel 4a (5G) Storage saver έχω εγώ και ειλικρινά δεν βρίσκω καμία διαφορά κοιτάζοντας στον browser. Τώρα αν χρειαστεί κάποια συγκεκριμένη να την θες για εκτύπωση ή κάτι άλλο μπορείς να το κάνεις. Αλλά για backup και... αναμνήσεις δεν θα καταλάβεις καμία ουσιαστική διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 30, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2021 37 minutes ago, jimteo said: Ευχαριστώ Βάιε. Ναι, στην αρχική ποιότητα το έχω. Πρεπει να επιλέξω εξοικονόμηση χώρου για έχω απεριόριστο χώρο; Αν ναι, αυτό έχει κάποια επίπτωση στις φωτό; Εννοώ αλλοιώνει την ποιότητά τους; Εστάλη από το Pixel 4a (5G) Ναι, στην αρχική ποιότητα προστίθεται στον συνολικό χώρο ενώ στην εξοικονόμηση όχι. Όπως είναι προφανές μειώνεται η ποιότητα, όχι όμως σε βαθμό σημαντικό για έναν απλό χρήστη. Αν βέβαια εσύ έχεις εξειδικευμένες απαιτήσεις και θέλεις τις φωτογραφίες για περεταίρω επεξεργασία κτλ, τότε αλλάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. September 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2021 Κατάλαβα.Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας.Εστάλη από το Pixel 4a (5G) Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. October 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2021 Δύο ερωτησουλες ακόμα αν δε γίνομαι κουραστικός.Πρώτον, αν επιλέξω μεσαία ανάλυση από τούδε και στο εξής, αυτό θα έχει αναδρομική ισχύ ή όσες αποθηκεύτηκαν με υψηλή θα παραμείνουν έτσι τρώγοντας αποθηκευτικό χώρο;Δεύτερον, που μπαίνω προκειμένου να δω για ποιες φωτό έχει δημιουργηθεί αντίγραφο ασφαλείας;Ευχαριστώ.Εστάλη από το Pixel 4a (5G) Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 1, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2021 2 ώρες πριν, jimteo said: Πρώτον, αν επιλέξω μεσαία ανάλυση από τούδε και στο εξής, αυτό θα έχει αναδρομική ισχύ ή όσες αποθηκεύτηκαν με υψηλή θα παραμείνουν έτσι τρώγοντας αποθηκευτικό χώρο; Όχι, δε θα λειτουργεί αναδρομικά αλλά από τη στιγμή που θα κάνεις την αλλαγή. 2 ώρες πριν, jimteo said: Δεύτερον, που μπαίνω προκειμένου να δω για ποιες φωτό έχει δημιουργηθεί αντίγραφο ασφαλείας; Και από έναν υπολογιστή αν κάνεις login στον Google account σου, πηγαίνεις στο Photos και βλέπεις τι έχει περαστεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
algedan Δημ. October 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2021 Μου ήρθε ενημέρωση να εγκαταστήσω στο κινητό μου το Android 12. Το έχει βάλει κανείς; Είναι ασφαλές ή έχει προβλήματα; Ξέρει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 26, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2021 1 hour ago, algedan said: Μου ήρθε ενημέρωση να εγκαταστήσω στο κινητό μου το Android 12. Το έχει βάλει κανείς; Είναι ασφαλές ή έχει προβλήματα; Ξέρει κανείς; Μια χαρά είναι, φυσικά θα τη βάλεις. Διάβασε από εδώ και κάτω για τις πρώτες εντυπώσεις. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
algedan Δημ. October 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2021 Ευχαριστώ πολύ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 27, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2021 4 ώρες πριν, algedan said: Ευχαριστώ πολύ!! Ενημερωτικά, για να μη γεμίζει το forum με thank you post όπως τα λέμε, πλέον υπάρχει κάτω δεξιά σε κάθε post ένα button με το οποίο μπορείς μα εκφράσεις τις ευχαριστίες σου αλλά και όχι μόνο. 😉 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. October 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2021 Κάτι άλλο που παρατήρησα με τη 12, δεν ξέρω αν έχει ήδη ειπωθεί, είναι ότι κάθε φορά που ενεργοποιω ή κάνω επανεκκίνηση στο κινητό, ενεργοποιείται αυτόματα το Bluetooth.Εστάλη από το Pixel 4a (5G) Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. November 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2021 Παρατήρησα, χωρίς να είμαι και σίγουρος όμως, μια κάπως αυξημένη κατανάλωση στην μπαταρία.Το μόνο που άλλαξα τις τελευταίες μέρες, είναι ότι ενεργοποίησα το double tap στην πλάτη για screenshot.Υπάρχει περίπτωση να οφείλεται σε αυτό;Εστάλη από το Pixel 4a (5G) Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. November 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2021 4 ώρες πριν, jimteo said: Παρατήρησα, χωρίς να είμαι και σίγουρος όμως, μια κάπως αυξημένη κατανάλωση στην μπαταρία. Το μόνο που άλλαξα τις τελευταίες μέρες, είναι ότι ενεργοποίησα το double tap στην πλάτη για screenshot. Υπάρχει περίπτωση να οφείλεται σε αυτό; Εστάλη από το Pixel 4a (5G) Στο 5αρι πάντως με την 12 έχει μειωθεί η αυτονομία Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosll Δημ. March 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2022 Ρε παιδιά μετά τη χθεσινή αναβάθμιση, το δαχτυλικο αποτύπωμα κάνει το διπλάσιο χρόνο να ξεκλειδώσει, συμβαίνει και σε κανέναν άλλον αυτό?επίσης άλλαξε και ο ήχος ξεκλειδωματος. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Machete_ Δημ. March 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2022 19 ώρες πριν, nikosll said: Ρε παιδιά μετά τη χθεσινή αναβάθμιση, το δαχτυλικο αποτύπωμα κάνει το διπλάσιο χρόνο να ξεκλειδώσει, συμβαίνει και σε κανέναν άλλον αυτό?επίσης άλλαξε και ο ήχος ξεκλειδωματος. Εγώ έχω το 3a XL και ναι, μετά το χθεσινό update το δακτυλικό αποτύπωμα καθυστερεί πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
algedan Δημ. June 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2022 Δεν ξέρω αν έχει τύχει σε κανέναν άλλο, αλλά πήγα να βάλω το Disney+ και μου λέει δεν είναι συμβατό με τη τοποθεσία σας!!! . Είχε απενεργοποιημένες όλες τις επιλογές. Στο μεταξύ όμως στον ίδιο λογαριασμό google είχα και ένα Xiaomi mi box και μια tcl Android tv, εκεί εγκαταστάθηκαν αμέσως. Μόλις γύρισα στο κινητό είχε τη επιλογή εγκατάσταση ενεργοποιημένη και εγκαταστάθηκε στο κινητό. Σε ένα δεύτερο tcl κινητό μπήκε αμέσως. Δεν το δοκίμασα αν παίζει, την επόμενη εβδομάδα θα κάνω κωδικούς. Λέτε να φταίει που δεν εισάγεται επίσημα στην Ελλάδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
algedan Δημ. August 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2022 Κατεβάζω τώρα το android 13 για το 4a 5g. Ελπίζω να μην μετανιώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. August 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2022 Εμένα το 5 αναγεννήθηκε με την 13. Η μπαταρία είναι τραγική από πριν και θα την αλλάξω σύντομα, αλλά η απόκριση του κινητού βελτιώθηκε σημαντικά με την νέα έκδοση! Δε πιστεύω να το μετανιώσεις.Στάλθηκε από το Pixel 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagzard Δημ. September 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2022 (edited) Καλημέρα, Τις τελευταίες μέρες διαπίστωσα κάτι περίεργο. Βάζοντας ακουστικά 3.5 jack κατά τις κλήσεις νιώθεις ένα ξύλινο ή μεταλλικό βόμβο (δυσκολεύομαι να το εκφράσω) ακόμα κι όταν ακουμπάς το καλώδιο, και ακούς και τον εαυτό σου κατά μία έννοια. Αυτό μόνο κατά τις κλήσεις. Όταν ακούς μουσική είναι όλα οκ. Θα έλεγα ότι είναι θέμα της ενίσχυσης ήχου γιατί μου δυναμώνει και τους ήχους του περιβάλλοντος αλλά όταν συνδέω bluethoth ακουστικά όλα λειτουργούν άψογα. Δοκίμασα και δεύτερο σετ ακουστικών μη τυχόν και ήταν ελαττωματικό αλλά τα ίδια. Αν κάποιος έχει κάποια ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει και μπορεί να μου πει, τον ευχαριστώ εκ των προτέρων. Υπάρχει περίπτωση είναι bug του 13; Γιατί πριν με την 12 δεν γινόταν. Edited October 4, 2022 by vagzard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagzard Δημ. October 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2022 (edited) On 8/9/2022 at 11:00 ΠΜ, vagzard said: Καλημέρα, Τις τελευταίες μέρες διαπίστωσα κάτι περίεργο. Βάζοντας ακουστικά 3.5 jack κατά τις κλήσεις νιώθεις ένα ξύλινο ή μεταλλικό βόμβο (δυσκολεύομαι να το εκφράσω) ακόμα κι όταν ακουμπάς το καλώδιο, και ακούς και τον εαυτό σου κατά μία έννοια. Αυτό μόνο κατά τις κλήσεις. Όταν ακούς μουσική είναι όλα οκ. Θα έλεγα ότι είναι θέμα της ενίσχυσης ήχου γιατί μου δυναμώνει και τους ήχους του περιβάλλοντος αλλά όταν συνδέω bluethoth ακουστικά όλα λειτουργούν άψογα. Δοκίμασα και δεύτερο σετ ακουστικών μη τυχόν και ήταν ελαττωματικό αλλά τα ίδια. Αν κάποιος έχει κάποια ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει και μπορεί να μου πει, τον ευχαριστώ εκ των προτέρων. Υπάρχει περίπτωση είναι bug του 13; Γιατί πριν με την 12 δεν γινόταν. 4 Οκτωβρίου και μετά το update που υποτίθεται θα διόρθωνε τα προβλήματα στον ήχο κατά την κλήση με 3.5 jack, τελικά δεν διορθώθηκε τίποτα δυστυχώς! Edit: Τελικά το πρόβλημα διορθώθηκε μετά την ενημέρωση της εφαρμογής τηλεφώνου. Όλα καλά λοιπόν! On 8/9/2022 at 11:00 ΠΜ, vagzard said: Καλημέρα, Τις τελευταίες μέρες διαπίστωσα κάτι περίεργο. Βάζοντας ακουστικά 3.5 jack κατά τις κλήσεις νιώθεις ένα ξύλινο ή μεταλλικό βόμβο (δυσκολεύομαι να το εκφράσω) ακόμα κι όταν ακουμπάς το καλώδιο, και ακούς και τον εαυτό σου κατά μία έννοια. Αυτό μόνο κατά τις κλήσεις. Όταν ακούς μουσική είναι όλα οκ. Θα έλεγα ότι είναι θέμα της ενίσχυσης ήχου γιατί μου δυναμώνει και τους ήχους του περιβάλλοντος αλλά όταν συνδέω bluethoth ακουστικά όλα λειτουργούν άψογα. Δοκίμασα και δεύτερο σετ ακουστικών μη τυχόν και ήταν ελαττωματικό αλλά τα ίδια. Αν κάποιος έχει κάποια ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει και μπορεί να μου πει, τον ευχαριστώ εκ των προτέρων. Υπάρχει περίπτωση είναι bug του 13; Γιατί πριν με την 12 δεν γινόταν. Edited October 7, 2022 by vagzard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
veteran_90 Δημ. April 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2023 Καλησπέρα, σήμερα στο μετρό είδα σήμα 5G στο pixel 4a 5G με cosmote. Το έχει δει κανείς ? Έχουμε καμία ελπίδα ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts