Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το iOS

grifind
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ψαχνοντας για εξομοιωτη για τα παιχνιδια του snes που εχω επεσα πανω σε αυτο το site:

http://www.emu4ios.net

Μπορειτε εκει με απλες οδηγιες (αλλαγη ημ/νιας της συσκευης στο 2012) να εγκαταστησετε εφαρμογη εξω απο το appstore!!!

Εγω εβαλα emulator snes στο iphone και torrent στο iPad!!! Χωρις jailbreak!!!

Nokia 5110, 3210, 8210, Samsung M-100, Nokia 7210, 7650, 6600, Siemens Sx1, Nokia 6230, 6680, N70, Qtek S200, Nokia N80, Qtek 9000, Nokia N93, N95 8GB, samsung Omnia, iphone 3g, 3gs , 4, 4s, 5, 6+, 7

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=42337&stc=1&d=1394723423

Ναι επιτέλους η ανομονή τελείωσε διαθέσιμη έγινε πριν από λίγες ημέρες η έκδοση λειτουργικού συστήματος 7.1 για το ευρύ κοινό. Η Apple έθεσε τέλος στην αναμονή μας για την πολυαναμενόμενη αναβάθμιση, η οποία υπόσχεται βελτιώσεις στη σταθερότητα της συσκευής και κάποιες αισθητικές αλλαγές. Ανάμεσα σε αυτές θα βρούμε αντικαταστάσεις μηνυμάτων όπως στο “No Missed Notifications” σε “No Notifications”, νέο Yahoo logo στο Κέντρο Γνωστοποιήσεων, νέο HDR auto καθώς και Upload Burst Photos ως επιλογή στις ρυθμίσεις των εφαρμογών (Photo & Camera) για το iPhone 5S.

Αλλαγές επίσης θα βρούμε και στην οθόνη κλειδώματος καθώς το πληκτρολόγιο για το Passcode έχει κι αυτό διαφοροποιηθεί. Μην παρεξενευτείτε εάν δείτε εφέ zooming out στο Multitasking του iPhone και νέα animations στην επαναφορά στην Αρχική οθόνη του iPad με pinch. Στην ενότητα Προσβασιμότητα θα βρείτε νέες επιλογές για μείωση της διαφάνειας και των σκοτεινών χρωμάτων τα οποία βρίσκονται στο dock και στο παρασκήνιο των φακέλων σε εναλλαγή σε σκούρο γκρι.

Υπάρχουν πολλές ακόμη αλλαγές που ήδη έχουμε αναφέρει. Στη συνολική εικόνα διαπιστώσαμε ελάχιστα πιο γρήγορη κίνηση στα animations. Αυτά είναι τα κυριότερα χαραακτηριστικά που θα συναντήσετε. Θα θέλαμε να δούμε πόσα από τα μέλη αναβάθμισαν αμέσως με την κυκλοφορία, πόσα αργότερα, πόσα ακόμη το σκέφτονται και είναι αναποφάσιστοι και πόσοι δεν πρόκειται να αναβαθμίσουν λόγω του jailbreak. Οι δημοσκοπήσεις είναι μυστικές και βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα για όλους μας μην τις αποφεύγετε!

Edited by DINFUN

Αναβάθμισα ένα παροπλισμένο iPhone 4, την επόμενη κιόλας μέρα.

Παρότι δεν προχώρησα σε restore + set up as new, η βελτίωση της απόκρισης είναι εμφανέστατη.

Πολύ καλή δουλεία από την Apple, αυτή τη φορά. :)

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Αρχίσαμε! Δεν πρόλαβε να έρθει η iOS 7.1, και τα δημοσιεύματα για το iOS 8 άρχισαν να εμφανίζονται στο διαδίκτυο. Πρώτα οι χάρτες και τώρα διέρρευσαν πληροφορίες για έναν αριθμό εφαρμογών, οι οποίες από ότι φαίνεται θα συμπεριλαμβάνονται στο iOS 8, και θα κοσμούν την Αρχική οθόνη. Η κινεζική social σελίδα Weibo δημοσίευσε scρeenshot από την Οθόνη Αφετηρίας.

Το screenshot δείχνει εικονίδια για το επερχόμενο iOS 8 και την πρωτοεμφανιζόμενη εφαρμογή Healthbook. Στην αρχική οθόνη διακρίνεται και μία εφαρμογή υπό τον τίτλο TextEdit καθώς και μία ακόμη με όνομα "Tips." Το εικονίδιο Healthbook αποτελείται από τρεις χρωματικές λωρίδες η καθεμία παρουσιάζει τις δυνατότητες της εφαρμογής ενδεικτικά. Η κόκκινη λωρίδα με μία σταγόνα, αναφέρεται στα επίπεδα της αρτηριακής πίεσης, η πορτοκαλί λωρίδα με εικονίδιο τη φλόγα αναφέρεται στις θερμίδες που καίγονται κατά τη διάρκεια της άσκησης και τέλος η πράσινη με μία καρδιά η οποία αναφέρεται στον καρδιακό ρυθμό.

http://cdn.iphonehacks.com/wp-content/uploads/2014/03/healthbook-icon-300x297.png

Τα εικονίδια Preview και TextEdit είναι παρόμοια με του OS X λειτουργικού, αλλά δεν είναι ευδιάκριτα, και πιθανόν να αναμένουμε βελτιώση ή να μην είναι αυτή η τελική τους μορφή. Η εφαρμογή "Tips" θα μπορούσε να δώσει στους χρήστες χρήσιμες συμβουλές, για την καλύτερη δυνατή χρήση της συσκευής του iPhone ή του iPad. Αυτά φυσικά είναι εικασίες καθώς ο πραγματικός σκοπός της ακόμη δεν είναι γνωστός. Οι εικόνες αυτές παρουσιάζουν και μας αποκαλύπτουν πως ο σχεδιασμός του iOS 8, θα είναι παρόμοιος με εκείνον του iOS 7 και οι σημαντικές αλλαγές θα είναι, η προσθήκη από ό,τι φαίνεται νέων εφαρμογών και δυνατοτήτων.

http://cdn.iphonehacks.com/wp-content/uploads/2014/03/ios-8-leaked-screenshot-2.png

Το iOS 8 σύμφωνα με πληροφορίες θα περιλαμβάνει σημαντικές βελτιώσεις στους χάρτες, μία αυτόνομη μάλλον iTunes Radio εφαρμογή και τις TextEdit και Healthbook, εφαρμογή με την οποία μπορείτε να παρακολουθείτε τη βιολογική εικόνα και τη φυσική σας κατάσταση. Πώς σας φαίνονται τα παραπάνω; είναι λίγα ή πολλά; τι άλλο θα θέλατε από την Apple να εισάγει στο iOS 8, περιμένουμε τις απαντήσεις σας στα σχόλια!

[via]

Edited by DINFUN

Preview και text edit τι ειναι??

είναι εφαρμογές δανεισμένες από os x ή πρώτη κάνει την παρουσίαση σε αρχεία φωτογραφιών pdf κλπ. και η δεύτερη είναι note pad, αν ισχύουν τα παραπάνω θα αντικάταστήσει τις σημειώσεις!

είναι εφαρμογές δανεισμένες από os x ή πρώτη κάνει την παρουσίαση σε αρχεία φωτογραφιών pdf κλπ. και η δεύτερη είναι note pad, αν ισχύουν τα παραπάνω θα αντικάταστήσει τις σημειώσεις!

Ευχαριστω! Οπως ειναι αναμενομενο, το 8 θα εχει βελτιωσεις στα σημεια, οχι κατι ουαου.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

http://farm8.staticflickr.com/7311/13148123033_3c652f7fed_b.jpg

Η νέα αναβάθμιση του λειτουργικού της Apple iOS 7.1 που κυκλοφόρησε στις αρχές της εβδομάδας, έφερε μαζί της αρκετά νέα χαρακτηριστικά, μεγάλο αριθμό διορθώσεων και βελτιώσεων τόσο για τα iPhones όσο και για iPad, iPod touch. Ήδη σας έχουμε παρουσιάσει αναλυτικό video με τα χαρακτηριστικά του iOS 7.1 που απαρτίζουν τις αλλαγές, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να επισημάνουμε μερικές βασικές προσθήκες που πρέπει οπωσδήποτε να ανακαλύψετε στη συσκευή σας. Η Sharon Vaknin του CNET έχει συντάξει μία σύντομη λίστα τών τεσσάρων κυριότερων χαρακτηριστικών που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε στο νέο λειτουργικό, κι εμείς έχουμε προσθέσει ένα πέμπτο που πιστεύουμε πως θα εκτιμηθεί από όλους εσάς ιδιαίτερα. Ας ξεκινήσουμε.

Εξαφάνιση του paralax, διατήρηση του zoom!

Στην πρώτη θέση τοποθετούμε την δυνατότητα απενεργοποιήσης του εφέ paralax στην iOS 7.1 ένα ενοχλητικό φαινόμενο για πολλούς, αυτό της παράλλαξης της ταπετσαρίας αλλά χωρίς την εξάλειψη του ωραίου εφέ των animations κατά το άνοιγμα και κλείσιμο των εφαρμογών. Για νά έχετε τη δυνατότητα προσαρμογής θα πρέπει να βεβαιωθείτε πώς η επιλογή της Μείωσης κίνησης είναι απενεργοποιημένη, Ρυθμίσεις >Γενικά >Προσβασιμότητα. Στη συνέχεια πηγαίνετε Ρυθμίσεις >Ταπετσαρίες & φωτεινότητα κι επιλέξτε Νέα Ταπετσαρία στη σελίδα αυτή ορίστε την Προοπτική στο όχι για την ταπετσαρία κλειδώματος και το ίδιο πρέπει να κάνετε και για την ταπετσαρία της Αρχικής οθόνης. Είναι πολύ εύκολο, δείτε το.

http://farm3.staticflickr.com/2271/13147804725_a98f755087_b.jpg

Διδάξτε στo Siri συνθήκες

Πολλές αλλαγές και βελτιώσεις έρχονται και για τη εικονική προσωπική βοηθό Siri της Apple. Βέβαια ακόμη δεν έχουμε την προσθήκη ελληνικών παρόλα αυτά για όσους χρησιμοποιούν άλλες συμβατές με το Siri γλώσσες, θα μπορούσαν να βελτιώσουν την προσωπική τους βοηθό ακολουθώντας της συμβουλές του CNET για το πως μπορείτε να είστε βέβαιοι πως το Siri λειτουργεί υπέρ σας κι όχι εναντίον σας.

Εμφάνιση Πλήκτρων

Ένα από τα πολλά παράπονα που είχαν οι χρήστες του iOS 7 συγκρινόμενη με προηγούμενες εκδόσεις λογισμικών της Apple, ήταν το γεγονός πως τα πλήκτρα σε αυτή τη μινιμαλιστική νέα εμφάνιση ήταν λίγο δυσδιάκριτα. Με το iOS 7.1 ωστόσο οι χρήστες μπορούν και πάλι να προσθέσουν περιγράμματα στα πλήκτρα που εμπεριέχονται στο λειτουργικό. Η προσθήκη περιγράμματος πλήκτρου είναι εύκολη υπόθεση. Ακολουθήστε τη διαδρομή Ρυθμίσεις >Γενικά >Προσβασιμότητα και ενεργοποιήστε την εναλλαγή, "Σχήματα κουμπιών".

Ενεργοποίηση Auto HDR

Ένα από τα προβλήματα του iOS 7 το οποίο προκαλούσε την συνεχή απενεργοποιήση του HDR, κάθε φορά έκλεινε η εφαρμογή της cameras. Στο iOS 7.1 η Apple μετανόησε για το ενεχλητικό αυτό σφάλμα, με τη εισαγωγή μιας νέας "Auto HDR" ρύθμισης για το iPhone 5S, που θα παρακολοθεί τις συνθήκες του περιβάλλοντος και το φωτισμό, έτσι ώστε να ενεργοποιείται ή να απενεργοποιείται αυτόματα. Για να ενεργοποιήσετε αυτό το νέο χαρακτηριστικό απλώς πατήστε "HDR on" ή "Off HDR" στο πάνω μέρος της οθόνης με την camera ανοιχτή. Στη συνέχεια επιλέξτε "Auto HDR" και δεν θα χρειαστεί να ξαναασχοληθείτε ξανά.

Νέες επιλογές προβολής

Η πλατφόρμα iOS της Apple είναι σαφώς ηγέτης, όταν πρόκειται για επιλογές προσβασιμότητας για άτομα με αναπηρία. Δεν υπάρχει δεύτερος κοντά. Για όλους εκείνους με μικρά προβλήματα όρασης, όμως κάποια χαρακτηριστικά στο iOS 7 ήταν λίγο θολά τα πράγματα. Στο ιΟΣ 7.1 η Apple αντιμετώπισε αυτό το πρόβλημα με την προσθήκη νέων επιλογών για αύξηση της αντίθεσης στην οθόνη του iPhone, iPad ή iPod touch. Μπορείτε να ακολουθήσετε τη διαδρομή Ρυθμισεις >Γενικά >Προσβασιμότητα και πιέστε την επιλογή "Αύξηση αντίθεσης". Εκεί θα βρείτε τρεις ξεχωριστές εναλλαγές στην iOS 7.1.

• "Μείωση διαφάνειας" όπου θα αφαιρέσει όλα τα εφέ διαφάνειας σε τομείς όπως dock στην αρχική οθόνη, τον φάκελο, το Κέντρο Ελέγχου καθώς και το Κέντρο Γνωστοποιήσεων.
  • "Σκούρυνση χρωμάτων" το οποίο κάνει αυτό ακριβώς που λέει: Σκουραίνει όλα τα χρώματα στην οθόνη της συσκευής για να γίνουν πιο ευδιάκριτα τα στοιχεία.
  • "Μείωση σημείου λευκού" επιλογή η οποία θα κάνει την οθόνη πιο φωτεινή στο λευκό, ένα άλλος τρόπος ουσιαστικά για να βελτιωθεί η ορατότητα.

http://farm4.staticflickr.com/3688/13147993103_63db925338_b.jpg

Ήρθε η ώρα να σας αφήσουμε να ασχοληθείτε με την αναβαθμισμένη συσκευή σας, και φυσικά περιμένουμε τις εντυπώσεις σας από τα νεοφερμένα χαρακτηριστικά!

[via]

Παιδιά μια ερώτηση θέλω να κάνω... Έκανα αναβάθμιση στην 7.1 και θέλω να επιστρέψω στην 7.0.6 πως μπορεί να γίνει και να γίνεται φυσικά

Παιδιά μια ερώτηση θέλω να κάνω... Έκανα αναβάθμιση στην 7.1 και θέλω να επιστρέψω στην 7.0.6 πως μπορεί να γίνει και να γίνεται φυσικά

Δυστυχώς φίλε μου κάτι τέτοιο είναι αδύνατο, καθώς η Apple δεν επιτρέπει το downgrade, εάν επιτρέπεται τι συσκευή έχετε και γιατί θέλετε να κάνετε downgrade;

Έχω το iPhone 5s και το είχα κάνει jailbreak. Το σύνδεσαι η κοπέλα μου στο λάπτοπ και του έκανε αναβάθμιση στην 7.1. Έτσι θέλω να γυρίσω ξανά στην 7.0.6 για να το κάνω ξανά jailbreak

και εγώ αναβάθμισα ένα ipad mini , και πραγματικά πάει πολύ καλύτερα .

Τελικά εφτάψυχη είναι αυτή η εταιρεία , ανασταίνει και πεθαμένα προϊόντα :):)

1.Ote Vdsl 30/2.5 , draytek vdsl router on a Lan with a supermicro server with 7 clients (Nokia 920 -640 , includet).

2.Ipad mini

3. Lenovo Thinkpad Egde

Αποκλειστικά για το 7 αυτό θα ήταν το UI που είναι όμορφο πιο "πρακτικό" και "καθαρό" σου δίνει την αίσθηση ότι έχεις περισσότερο χώρο στην οθόνη.

Εάν ήταν να διαλέξω το μεγαλύτερο προτέρημα του iPhone γενικά, θα ήταν το spotlight που έγινε ακόμα πιο προσιτό, αν και δεν είναι τόσο ομαλό όσο θα έπρεπε.

Καθότι προέρχομαι από apple υπολογιστές το spotlight είναι το δεύτερο χρησιμότερο αλλά το πρώτο σε χρήση χαρακτηριστικό των apple προϊόντων. Το πρώτο χρησιμότερο είναι τα συστήματα backup and restore και στα Mac και στα iPhone.

Και το χειρότερο χαρακτηριστικό, είναι η αυτόματη διόρθωση στο πληκτρολόγιο διότι δεν κάνει πρόβλεψη και ορθογραφία αλλά διόρθωση της λάθος λέξης. Δηλαδή αν γράψεις μια λέξη με πολλά λάθη σου αλλάζει το νόημα της λέξης μέχρι να βρει αυτήν που ταιριάζει πιο πολύ ορθογραφικά παρά να διορθώσει όλα τα λάθη σου.

http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com).

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=42600&stc=1&d=1395134851

Φαντάζομαι πως αρκετοί από εμάς που αναβάθμισαν στην iOS 7.1, απολαμβάνουν τα νέα χαρακτηριστικά τα οποία έχουν προστεθεί, καθώς και τις βελτιώσεις σφαλμάτων. Ένα επιπλέον όφελος φαίνεται να έφερε η πρόσφατα αναβαθμισμένη έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Apple. Η νέα έκδοση μειώνει μετρήσιμα τα αναπάντεχα crashes των εφαρμογών.

Η εταιρεία διαχείρισης της απόδοσης εφαρμογών Crittercism διαπίστωσε πως το ποσοστό αναπάντεχου κλεισίματος σε μία εφαρμογή με την iOS 7.1 ήταν μόλις 1,6%, ποσοστό αισθητά μικρότερο του 2,1% της iOS 7. Θα μπορούσε να πει κανείς πως το διάστημα διαπίστωσης είναι μικρό καθώς έχει περάσει μόνο μία εβδομάδα από την έλευσή της οπότε δεν μπορούμε να βγάλουμε σαφή συμπεράσματα για την μέιωση των crashes.

Παρόλα αυτά η Crittercism διαπίστωσε πως η Apple με κάθε νέα έκδοση μειώνει σε σημαντικό βαθμό τα προβλήματα τα δύο τελευταία χρόνια. Θυμίζουμε πως τα αναπάντεχα κλεισίματα που είχε το iOS 6 βελτιώθηκαν κατά πολύ με την έλευση της iOS 7. Εσείς έχετε την ίδια αίσθηση;

[via]

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=42606&stc=1&d=1395141474

Την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με το Reuters, η Microsoft φερόταν έτοιμη να λανσάρει το Office Suite για iPad και iPhone. Αυτό που δε ξέραμε ήταν το πότε. Σήμερα όμως η 27η Μαρτίου φημολογείται ότι θα είναι η ημερομηνία παρουσίασης του πακέτου από τη Microsoft. Οι The Verge και ZDNet, ισχυρίζονται ότι η Microsoft προγραμμάτισε ήδη event για την συγκεκριμένη ημερομηνία, με θέμα τα οφέλη της κοινής χρήσης του cloud με το mobile computing. Προφανώς κατά τη συζήτηση αυτή θα ανακοινωθεί και το Office για iPad & iPhone.

Ο Tom Warren του The Verge ισχυρίζεται:

"Satya Nadella is planning to host his first press event as Microsoft CEO next week. The software maker has been inviting members of the media to a special cloud- and mobile-focused event in San Francisco on March 27th. Nadella is expected to discuss Microsoft’s ”mobile first, cloud first” strategy, and there will be some major news ahead of the company’s Build conference in early April. Sources familiar with Microsoft’s plans tell The Verge that the event will mark the introduction of Office for iPad."

Ο Warren τονίζει ότι η Ofiice Suite θα παρέχει στο χρήστη πλήρη υποστήριξη στη δημιουργία και επεξεργασία εγγράφων. Ακούγεται ότι το όλο πακέτο θα απαιτεί συνδρομή. Επιπλέον η Microsoft ισχυρίζεται ότι μέσα στο έτος θα βγάλει update και για το Office Suite σε Mac, ενώ το OneNote είναι ήδη στο Mac App Store δωρεάν για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

[via]

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=42614&stc=1&d=1395172119

H Apple διέθεσε σήμερα μία νέα έκδοση του 10.9.3 για εσωτερική χρήση όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το 9to5Mac, αλλά το πιο σημαντικό είναι πως παράλληλα η εταιρεία ετοιμάζει μία νέα έκδοση iTunes σε beta μορφή προς το παρόν, η οποία περιλαμβάνει ένα σημαντικό χαρακτηριστικό. Επαναφέρει τον τοπικό συγχρονισμό που αφαίρεσε η έκδοση του Mavericks.

Σύμφωνα με την περιγραφή της έκδοσης του iTunes 11.1.6, θα αποκαταστήσει την ικανότηττα συγχρονισμού των επαφών και ημερολογίων στις συσκευές iPhone, iPad ή iPod touch με το OS X 10.9.3 Mac σας. Με την έλευση του iOS 7 και του Mavericks τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Apple αφαίρεσε τον τοπικό συγχρονισμό, προκειμένου την προώθηση του iCloud συγχρονισμού, επιτρέποντας στους χρήστες να συγχρονίζουν ημερολόγια, επαφές μόνο μέσω iCloud.

Πολλοί ήταν οι δυσαρεστημένοι χρήστες με την απόφαση αυτή και την αδυναμία συγχρονισμού πληροφοριών για τις iOS συσκευές χρησιμοποιώντας υπολογιστές Mac. Από ό,τι φαίνεται η επόμενη έκδοση των Mavericks και το iTunes 11.1.6 πρόκειται να αποκαταστήσει τη δυνατότητα επιτρέποντας στους χρήστες τον τοπικό συγχρονισμό. Να υποθέσω πως λόγω του συγχρονισμού με το iCloud δεν είχατε αντιληφθεί την απουσία του τοπικού συγχρονισμού; Περιμένουμε τα σχόλιά σας.

[via]

Καλησπέρα ,έκανα αναβάθμιση χθες στο iphone 4s που έχω και έχω από τότε πολύ μεγάλο πρόβλημα, παιδιά κάποιος να με βοηθήσει παρακαλώ ,το πιο βασικό πρόβλημα είναι ότι δεν έχω wifi και το τηλέφωνο είναι πολύ αργό και σβήνει μονό τού ,άλλες φορές θέλω εγώ να το κλείσω και να το ανοίξω αλλά δεν σβήνει, επίσης κολλάει η μπαταρία στην φόρτιση και αλλά πολλά, πριν από αυτό να τονίσω ότι 2.5 χρονιά τώρα ποτέ δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα. περιμένω την βοήθεια σας!!!!

Καλησπέρα ,έκανα αναβάθμιση χθες στο iphone 4s που έχω και έχω από τότε πολύ μεγάλο πρόβλημα, παιδιά κάποιος να με βοηθήσει παρακαλώ ,το πιο βασικό πρόβλημα είναι ότι δεν έχω wifi και το τηλέφωνο είναι πολύ αργό και σβήνει μονό τού ,άλλες φορές θέλω εγώ να το κλείσω και να το ανοίξω αλλά δεν σβήνει, επίσης κολλάει η μπαταρία στην φόρτιση και αλλά πολλά, πριν από αυτό να τονίσω ότι 2.5 χρονιά τώρα ποτέ δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα. περιμένω την βοήθεια σας!!!!

Ευτυχώς που δεν χρειάστηκε να χρησιμοποιησω την δυνατότητα αυτή.

Θα είχα ένα λόγο ακόμα να βριζώ την apple.

Με ποιο δικαίωμα μου αφαιρεί μια πάγια δυνατότητα από δύο συσκευές που έχω χρυσοπληρώσει?

Και μην διανοηθεί κανείς να την δικαιολογήσει γιατί θα τον χαρακτήρισω fan boy.

Ευτυχώς υπάρχουν νορμάλ χρήστες και με τις διαμαρτυρίες τους επανέρχεται.

Γιατί αν περιμέναμε από αυτούς που μονίμως κάνουν τον δικηγόρο της apple, δεν θα είχαμε ούτε copy paste.

To iCloud δεν το χρησιμοποιώ. Για ποιό λόγο να το έχω ενεργοποιημένο μόνο για επαφές και ημερολόγιο και να αυξάνω την κατανάλωση;

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Πολλά προβλήματα θα σου συνιστούσα επαναφορά μέσα απο τη συσκευή και στη συνέχεια setup as new, εάν δεν σου λύσει τα προβλήματα θα πρέπει να πάει σε τεχικό για hardware διερεύνηση.

Θα σε παρακαλέσω να μην αναρτάς το μήνυμα σε περισσότερα απο 1 θέματ, δυσκολεύεις το έργο μας! Τα επιπλέον μηνύματα θα διαγραφούν!

Δεν έχω καταφέρει μέχρι στιγμής να αποθηκεύσω ένα αρχείο που βρείσκω στο internet!

Στο υπολογιστή το βρείσκω, το κατεβάζω στην επιφάνεια εργασίας, και όποτε το χρειαστώ το ανοίγω.

Στο iphone που μπορώ να το αποθηκεύσω, ώστε να το έχω πάντα όταν χρειαστεί?

Μήπως χρειάζεται κάποια εφαρμογή?

Δεν έχω καταφέρει μέχρι στιγμής να αποθηκεύσω ένα αρχείο που βρείσκω στο internet!

Στο υπολογιστή το βρείσκω, το κατεβάζω στην επιφάνεια εργασίας, και όποτε το χρειαστώ το ανοίγω.

Sτο iPhone ανάλογα τον τύπο του αρχείου ύπαρχει και το πρόγραμμα που μπορείτε να αποθηκεύσετε. Συνηθως αρχεία μπορείτε να αποθηκεύσετε και να ανατρέξετε αργότερα στο iBooks. Κατεβάστε την εφαρμογή από το App Store είναι δωρεάν!

Ένας άλλος τρόπος είναι να δοκιμάσεις το Documents 5. Έχει δικό του web browser και μπορείς να κατεβάσεις ότι θες και να το αποθηκεύσεις μέσα στην εφαρμογή και να το ανοίξεις όποτε θες.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το iOS
  • The topic was pinned