Jump to content

wagelis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    127
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by wagelis

  1. Χρησιμοποιώ το παλιό της Wind στα 25 ευρώ το μήνα για 30GB .
  2. έχω και τις τρεις , και από πλευράς φωνητικών κλήσεων είναι στα ίδια επίπεδα και οι τρεις . Από ποιότητα mobile Internet η κοσμοτέ προηγείται , αλλά από πλευράς οικονομίας η Wind προηγείται μιας και έχω το παλιό πρόγραμμα των 30gb τον μήνα με 24,90 .
  3. πολλοί είναι σε αναμονή της Denim , στα dual sim , αν και οι διαφορές δεν είναι μεγάλες . Αυτό που περιμένω να δω , είναι πως θα τα καταφέρει η Ms στα wp10 με την 512 ram (όχι μόνο του 630 αλλά και των παλαιότερων 520 κλπ) , για να καλύψει τις ......απαριές και τσιφουτιές της Nokia. Τώρα βέβαια θα μου πείτε , 79 ευρώ έχει πέσει η τιμή του 630 , τι απαιτήσεις να έχει κανείς , μπορεί να μείνει και στα 8.1 , αλλά ......σε κουβέντα να βρισκόμαστε
  4. ιός δύσκολα να είναι , αφού μιλάμε για Wp . Μάλλον πλακέτα , οπότε πας για επισκευή .Στην αρχή υποπτεύθηκα κουμπί on off , αλλά αφού λες ότι ανάβει και η οθόνη δείχνει έστω και μια φάτσα , πρέπει μάλλον να αποκλειστούν. Πηγαινέτο σε ένα nokia center και θα σου πουν
  5. προσωπικά , δεν έχω πρόβλημα με τις online συναλλαγές γενικότερα , ούτε και από το smartphone , αλλά δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το πραγματικό όφελος (μεγάλο ή μικρό) να ψωνίσω με την βοήθεια ενός smartphone ,αντί να καθίσω μπροστά στην οθονάρα (σε σχέση με smartphone) του pc στο σπίτι και να αποφασίσω με την ησυχία μου τι και πως . Μάλλον ένα καταναλωτικό πρότυπο προσπαθεί να περάσει , made in USA , παρά να καλύψει μια πραγματική ανάγκη . Εξάλλου , ας μην ξεχνάμε και την παλιά ρήση : "τι ανάγκη έχετε να δημιουργείτε κάθε μέρα όλο και μεγαλύτερες ανάγκες ".
  6. για να τρολλάρω λίγο , αν ζούσε ο Στήβ (ίδιος με τον μπιλλάκο ήταν , τελιομανείς και οι δύο) αμφιβάλλω αν θα είχαν μείνει στο cupeρtino οι μισοί από τους σημερινούς υπεύθυνους των "χαλίων" που ζούμε. Αλλά γιαυτό οι τζόμπς , Gates , Dell , Elisson και σια ήταν και έγιναν αυτοί που έγιναν , ενώ οι υπόλοιποι είναι απλοί managers που τους ενδιαφέρει μόνο να παρουσιάζουν κέρδη στους μέτοχους και να εισπράττουν Bonuses .
  7. σίγουρα δεν είναι μόνο θέμα τιμής-κόστους .Αλλά δεν είναι δυνατόν η Ms με ένα κινητό των 120 ευρώ (νόκια 630) να έχει πετύχει τέτοια smooth λειτουργία , και η Apple να ζητάει πολλαπλάσια λεφτά και πάλι να υπάρχουν παράπονα . Ε, είναι θέμα της εταιρείας , που απότι φαίνεται ακούει μόνο τους σχεδιαστές και όχι τους προγραμματιστές , όπως εύστοχα είπε κάποιος παραπάνω. Για να μην μιλήσω για ένα ταπεινό HP slate 7HD που έχω των 130 ευρώ , που στο Wifi τους ρίχνει όλων στα αυτιά .
  8. σαν απλός χρήστης ενός ipad mini , μετά τις γελοιότητες με την 8 έκδοση , το τραγικό wifi κλπ , δεν έχω παρά να προσυπογράψω το κείμενο . Δεν ξέρω αν είναι θέμα hardware , software , βουντού , ματιάσματος κλπ , αλλά δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος . Κιαν το μηχανάκι δεν σήκωνε την έκδοση 8 , μην την δίνεις ρε φίλε , είναι τιμιότερο και για σένα και για τον πελάτη σου . Από μένα πάντως apple τέλος . ευχαριστώ
  9. MS/Nokia , γιατί δεν πίστευα ποτέ , πόσα πράγματα μπορεί να κάνει ένα κινητό με μόλις 512 ram , όπως το 520. Άριστη σχέση ποιότητας προς τιμή , με το κερασάκι στην τούρτα τους κορυφαίους χάρτες της Nokia , ειδικά στην offline πλοήγηση .
  10. ορίστε και το link http://www.wpcentral.com/htc-8s-apparently-wont-be-seeing-windows-phone-81-update-1 και εδώ άλλο link http://betanews.com/2014/08/06/windows-phone-8-1-update-1-will-not-reach-htcs-8s/ Αυτό που κατάλαβα είναι ότι τα πράγματα είναι σκούρα για το 8s , σε αντίθεση με το 8X , που θα πάρει την αναβαθμιση .
  11. τι είναι αυτά που γράφονται στο wpcentral? ότι το 8s δεν θα πάρει τελικά την 8.1 λόγω θεμάτων ασυμβατότητας hardware? Εδώ την πήρε το 520 και δεν θα την πάρει το 8s ? Αν ισχύει , άλλο ένα φάουλ της Htc .
  12. ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση. Δεν με "πολυενθουσίασε" η συγκεκριμένη επιλογή , αλλά αφού δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά , τι να κάνουμε . anw ty again
  13. μετά από επεισοδιακό τρόπο , με συνεχή κολλήματα , έγινε τελικά η αναβάθμιση σε ένα 520 cote που έχω . Αποτέλεσμα , στο υπομενού των επιλογών και apps , μαζί με τις εφαρμογές , ρυθμίσεις , αφύπνιση , αριθμομηχανή κλπ , να μου έχει παρεμβάλλει τις επαφές ταξινομημένες ανά γράμμα . ό,τι χειρότερο για την ευχρησία του κινητού . Δεν βλέπω να γλυτώνω την επίσκεψη στην Nokia .
  14. η cyan για τα "ελληνικά" μοντέλα δεν έχει βγει ακόμη .Μόνο για τα αγορασμένα απόξω (και όχι για όλες τις χώρες ) άρχισαν οι αναβαθμίσεις. Προσέχουμε λίγο , πριν ανακοινώσουμε κάτι . Φυσιολογικά πάντως , μέχρι τέλος Αυγούστου θα έχουν ενημερωθεί όλα.
  15. και εγώ αναβάθμισα ένα ipad mini , και πραγματικά πάει πολύ καλύτερα . Τελικά εφτάψυχη είναι αυτή η εταιρεία , ανασταίνει και πεθαμένα προϊόντα :):)
  16. εμείς έχουμε παραγγείλει τρία , μην τυχόν και τελειώσουν και δεν προλάβουμε !! Φυσικά αστιεύομαι και σόρυ για το trolling , αλλά 1.) τα χρήματα είναι πάρα πολλά που ζητάει (η cool ρήση"είναι πολλά τα λεφτά Άρη" είναι διαχρονική ) και 2.) προσωπικά έχω καταβολευθεί με τα windows και δεν φεύγω από εκεί . Η γυναίκα μου τώρα , που λατρεύει τα προίόντα μήλου , το σκέφτεται για αργότερα , οπότε βλέπω να γίνεται........... της κορέας στο σπίτι. αυτά
  17. Τελικά η Nokia έχει χαράξει πολλούς πολλούς δρόμους , μόνο που δεν το κατάλαβε ποτέ η ίδια . Κάτι σαν την ibm που είχε την ιδέα του pc το 1981 , μόνο που και αυτοί δεν κατάλαβαν τι ακριβώς είχαν φτιάξει , όπως και η Xerox με το UI των windows , που και αυτοί δεν κατάλαβαν τι είχαν εφεύρει , και τους αντέγραψε ο jobs το 1975 .
  18. wagelis

    Lenovo A660

    Ευχαριστούμε τον συμφορίτη Greg για τις οδηγίες ενεργοποίησης του ελληνικού πληκτρολογίου. Σε μένα δεν έχει πρόβλημα με το σ ,αν το κρατήσεις λίγο πατημένο σου βγάζει επιλογή για κανονικό σίγμα ή τελικό.
  19. wagelis

    Lenovo A660

    λοιπόν λέω να δοκιμάσω με τους παραπάνω χάρτες . Για keybord βρήκα στο store ένα πρόγραμμα swiftkeys ή κάπως έτσι , λέει τίποτα ? Πάντως επειδή έχω να ασχοληθώ με android από την εποχή της 2.3 ver , διαπίστωσα πολύ μεγάλη πρόοδο . Σίγουρα δεν έχει το smoothnes των wp8 , αλλά στα υπόλοιπα είναι πολύ μπροστά . Και κάτι πολύ εντυπωσιακό , οι κατά ριπές φωτογραφίες που βγάζει η κάμερα του τηλεφώνου , όπως επίσης και το σούπερ zoom , πολύ καλά χαρακτηριστικά .
  20. wagelis

    Lenovo A660

    παιδιά , προτείνετε ένα καλό greek keybord γιατί απότι είδα δεν έχει ενσωματομένο , και από maps ποιο προτείνεται από το store ,κατά προτίμηση free. όντως η θήκη του δεν λέει πολλά , αφού η τρύπα της φωτογραφικής καλύπτεται μερικά , αλλά λίγο το κακό .
  21. wagelis

    Lenovo A660

    χωρίς να ξέρω και πολλά από Android , όταν είναι ρουταρισμένο ένα κινητό δεν μπορείς να βάλεις ό,τι γλώσσα υποστηρίζει το λειτουργικό ? Αφού δεν ΄΄εχει πια περιορισμούς . Φαντάζομαι ότι το ίδιο θα ισχύει και για τους χάρτες . Εξάλλου στα Android κυκλοφορούν και πόλλές custom rom , μιας και είναι ανοιχτό λειτουργικό , όλο και κάποια ελεύθερη rom θα βρεις . Ας απαντήσει και κάποιος πιο ειδικός στο Android.
  22. προσωπικά ψήφισα Oppo , γιατί ην LG με τις αναβαθμίσεις ποτέ δεν τις είχα εμπιστοσύνη . Δεν ξέρω βρε παιδί μου , αλλά την LG την έχω ταυτήσει με τις τηελοράσεις , :lol::lol::lol::lol:
  23. ok, βρέθηκε η λύση . Στο connection το γυρίζεις σε manual , αποσυνδέεις , γυρίζεις στο network settings σε 3g only , και μετά ξαγυρίζεις το connection σε auto .
  24. ρε παιδιά , γιατί στο Ε 586 mi fi ενώ προσπαθώ να το κλειδώσω σε 3g only στα network settings , μου βγάζει μύνημα "failed- you cannot change netwok settings ,operation is running". κάτι πρέπει να σταματήσω πρώτα , αλλά τι ? Ξέρει κανείς?
  25. ρε παιδιά , αυτή η αναβάθμιση 400mb τι ακριβώς αφορούσε , κατάλαβε κανείς ? Γιατί ουσιαστικές διαφορές δεν είχε . Την portico έκδοση ούτως η άλλως όλα τα 8s την είχαν από την αρχή ......
×
×
  • Create New...