newcell Δημ. January 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2021 Κακώς παρηγήθηκες γιατί δεν έχουν κανένα νόημα οι εξυπνάδες σε ένα forum. Αν δεις τι ακριβώς ρώτησες και τι απάντηση πήρες, ίσως αναθεωρήσεις. Από εκεί και πέρα όμως... όπως ειπώθηκε, το Amazon είναι από τους πιο αξιόπιστους πωλητές και θα πρέπει να κοιτάξεις σε όλες τις αγορές για να δεις από που σε συμφέρει να το πάρεις μιας και οι τιμές δεν είναι οι ίδιες ανά προϊόν. Για να δεις την τελική τιμή που θα πληρώσεις όμως, δεν αρκεί να το βάλεις απλά στο καλάθι, αλλά να προχωρήσεις μέχρι πριν το σημείο της πληρωμής για να δεις πόσο σου βγαίνει ακριβώς μιας και προστίθεται η διαφορά ΦΠΑ ανά χώρα, τέλη εκτελωνισμού αν είναι εκτός ΕΕ κτλ. Από θέμα εγγύησης και after sales support είναι ότι καλύτερο πάντως.Δεν έψαξα γιατί δεν ήξερα "Τι και που ακριβώς να ψαξω" καθώς δεν είναι εξοικειωμένος με αυτήν τη διαδικτυακή αγορά, αυτό ήθελα να διευκρινίσω μονο. Όμως ήσασταν πολύ βοηθητικοί κ τώρα γνωρίζω πώς να ψάξω. Σε ευχαριστώ κ σένα για τις πληροφορίες κ τη βοήθεια Στάλθηκε από το SM-A530F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gamerMisfitz1 Δημ. January 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2021 Καλησπερα στη παρεα, 2 ερωτησεις χαζες ως νεος χρηστης ios θελω να κανω... 1) ο υπολογιστης μου δεν εχει θηρα usb-c αρα τι πρεπει να κανω/αγορασω για να συνδεσω iphone με υπολογιστη?? 2) ποιος ειναι ο γρηγοροτερος/ευκολοτερος τροπος να περασω φωτο μου απο τον υπολογιστη στο iphone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 30, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2021 1) ο υπολογιστης μου δεν εχει θηρα usb-c αρα τι πρεπει να κανω/αγορασω για να συνδεσω iphone με υπολογιστη?? 2) ποιος ειναι ο γρηγοροτερος/ευκολοτερος τροπος να περασω φωτο μου απο τον υπολογιστη στο iphone? 1) Θα βρεις εύκολα και οικονομικά καλώδιο usb to lightning. 2) Μέσω iTunes αλλά υπάρχουν κι άλλοι τρόποι... https://www.copytrans.net/blog/top-5-ways-to-transfer-photos-from-computer-to-iphone/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsarli Δημ. January 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2021 Καλησπερα στη παρεα, 2 ερωτησεις χαζες ως νεος χρηστης ios θελω να κανω... 1) ο υπολογιστης μου δεν εχει θηρα usb-c αρα τι πρεπει να κανω/αγορασω για να συνδεσω iphone με υπολογιστη?? 2) ποιος ειναι ο γρηγοροτερος/ευκολοτερος τροπος να περασω φωτο μου απο τον υπολογιστη στο iphone? Δοκίμασε το iMazing, έχει ενδιαφέρον. https://imazing.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dan81 Δημ. January 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2021 Παιδιά καλησπέρα. Το παρήγγειλα και έρχεται σε λίγες ημέρες. Ερχομαι από note 10 plus. Λέτε να ξενερώσω???θα ήθελα πολύ μια άποψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2021 Παιδιά καλησπέρα. Το παρήγγειλα και έρχεται σε λίγες ημέρες. Ερχομαι από note 10 plus. Λέτε να ξενερώσω???θα ήθελα πολύ μια άποψη. Αν δεν ξέρεις εσύ,περιμένεις να σου πούμε εμείς;;; Το IOS είναι διαφορετικό από το Android...Ας πούμε εσύ με ποιο σκεπτικό το πήρες...Εγώ π.χ που έχω και τα δύο λειτουργικά ποτέ δεν είχα πρόβλημα με ένα από τα δύο...Το ένα συμπληρώνει το άλλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
townleader Δημ. February 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2021 Καλησπέρα παιδιά, Χρόνια με android (καποτε επεσε στα χερια μου ενα 5s και εμεινα ικανοποιημενος) σκέφτομαι να κανω αλλαγή και να παω για Iphone 11 ή 12. Εχω ενα κόλλημα...εχω κάποια μηνυματα στο whatsapp που δεν θελω να χασω. Φυσικά κανω sync και backup με gmail αλλα το iOS δεν υποστηρίζει sync με gmail απ'οσο ξέρω. Εχετε κάποια πρόταση για να κάνω sync τα μηνυματα του whatsapp και απο το Xiaomi να μετάφερθουν στο iOS..εστω και με εφαρμογή. Ευχαριστώ! Παράθεση 2020 - Vote China again :p Go Xiaomi Mi 9 lite 2018 - Back in the Android World...Honor 8 Black Iphone 5s think different.. LG G2- Samsung S4 - Samsung S1 - Alfawise S92 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2021 Καλησπέρα παιδιά, Χρόνια με android (καποτε επεσε στα χερια μου ενα 5s και εμεινα ικανοποιημενος) σκέφτομαι να κανω αλλαγή και να παω για Iphone 11 ή 12. Εχω ενα κόλλημα...εχω κάποια μηνυματα στο whatsapp που δεν θελω να χασω. Φυσικά κανω sync και backup με gmail αλλα το iOS δεν υποστηρίζει sync με gmail απ'οσο ξέρω. Εχετε κάποια πρόταση για να κάνω sync τα μηνυματα του whatsapp και απο το Xiaomi να μετάφερθουν στο iOS..εστω και με εφαρμογή. Ευχαριστώ! Gmail δουλεύει κανονικά στο iPhone Το άλλο ερώτημα θα στο απαντήσουν όσοι έχουν την εφαρμογή Στο Viber πάντως δεν γίνεται. Δεν ξέρω εάν είναι παρόμοια η λειτουργία με τους σέρβερ και στο what's app Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 3, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2021 Καλησπέρα παιδιά, Χρόνια με android (καποτε επεσε στα χερια μου ενα 5s και εμεινα ικανοποιημενος) σκέφτομαι να κανω αλλαγή και να παω για Iphone 11 ή 12. Εχω ενα κόλλημα...εχω κάποια μηνυματα στο whatsapp που δεν θελω να χασω. Φυσικά κανω sync και backup με gmail αλλα το iOS δεν υποστηρίζει sync με gmail απ'οσο ξέρω. Εχετε κάποια πρόταση για να κάνω sync τα μηνυματα του whatsapp και απο το Xiaomi να μετάφερθουν στο iOS..εστω και με εφαρμογή. Ευχαριστώ! Σύμφωνα με το επίσημο site του WhatsApp, δε γίνεται να μεταφέρεις το chat history σε άλλη πλατφόρμα. Ωστόσο αν κάνεις μια απλή αναζήτησή στο Google, υπάρχουν πολλοί οδηγοί που λένε ότι γίνεται, μπορείς να τους δοκιμάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. February 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2021 βλεπω στο γερμανικο αμαζον και ειναι διαθεσιμο μονο σε κοκκινο και λευκο. περα απο θεμα γουστου,θα το προτεινατε το λευκο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. February 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2021 βλεπω στο γερμανικο αμαζον και ειναι διαθεσιμο μονο σε κοκκινο και λευκο. περα απο θεμα γουστου,θα το προτεινατε το λευκο ; Περι ορέξεως κολοκυθόπιτα φιλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. February 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2021 βλεπω στο γερμανικο αμαζον και ειναι διαθεσιμο μονο σε κοκκινο και λευκο. περα απο θεμα γουστου,θα το προτεινατε το λευκο ; Μια γνωστη μου πηρε το λευκο,ηταν πολυ ομορφο και μαζι με την λευκη θηκη κουμπωσε τελεια!Αλλα ναι,οπως ειπε και ο συμφορουμιτης,περι ορεξεως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. February 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2021 βλεπω στο γερμανικο αμαζον και ειναι διαθεσιμο μονο σε κοκκινο και λευκο. περα απο θεμα γουστου,θα το προτεινατε το λευκο ; Εγώ προσωπικά μόνο λευκά iPhone παίρνω. Έχω το 11Pro και η σύζυγος το XR. Είναι πανέμορφα, δεν φαίνονται δαχτυλιες όπως στα μαύρα/σκούρα και το καλοκαίρι απορροφούν λιγότερη ακτινοβολία και δεν καίνε. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. February 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2021 ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις,φοβομουνα μηπως κιτρινιζε,φαινοντουσαν οι γραντζουνιες η τιποτα αλλο.εχω android τωρα,τι αλλο χρειαζεται να παρω;φορτιστη ;καμια προταση για θηκη και τζαμακι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2021 παιδιά γραμματοσειρά rosemary όπως έχω στο Samsung μου γίνεται να βάλω στο 12;σε όλα τα μενού, εφαρμογές κλπ να αλλάξει η γραμματοσειρά Sent from my SM-A315G using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gamerMisfitz1 Δημ. February 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2021 1) Θα βρεις εύκολα και οικονομικά καλώδιο usb to lightning. 2) Μέσω iTunes αλλά υπάρχουν κι άλλοι τρόποι... https://www.copytrans.net/blog/top-5-ways-to-transfer-photos-from-computer-to-iphone/ Περασα φωτογραφιεσ μεσω itunes που λετε αλλα επρεπε πρωτα να κλεισω το icloud και τωρα που πηγα να το ανοιξω μου λεει οτι θα διαγραφουν οι φωτο που περασα... τι φαση ρε παιδια? Υπαρχει καποιος τροπος να ενεργοποιησω icloud ξανα και να μην σβηστουν οι φωτο που ηδη εχω περασει? Επισης αγόρασα https://www.skroutz.gr/s/15766614/Anker-USB-USB-Type-C-Wall-Adapter-%CE%9B%CE%B5%CF%85%CE%BA%CF%8C-A2626GD1.html γιατι δεν εβρισκα τον αυθεντικο πουθενα, αξιζε η αγορα του ή εκανα πατατα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. February 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2021 (edited) τι αλλο χρειαζεται να παρω;φορτιστη ;καμια προταση για θηκη και τζαμακι; Φορτιστή θα πρέπει να πάρεις γιατί πιθανότατα δεν έχεις αντάπτορα πρίζας με usb c θύρα. Έχει αρκετές επιλογές, ο αυθεντικός της Apple που μπορείς να βρεις με ένα 20€ είναι από τις πιο καλές επιλογές. Για θήκες και τζαμακια εμπιστεύομαι Spigen. Έχω πάθει πλάκα με το πόσο καλή είναι για τα 10€, η διαφανη τους θήκη, η Liquid Crystal. παιδιά γραμματοσειρά rosemary όπως έχω στο Samsung μου γίνεται να βάλω στο 12;σε όλα τα μενού, εφαρμογές κλπ να αλλάξει η γραμματοσειρά Όχι, δεν γίνεται κάτι τέτοιο. Επισης αγόρασα (...) γιατι δεν εβρισκα τον αυθεντικο πουθενα, αξιζε η αγορα του ή εκανα πατατα? Μια χαρά είναι! Η Anker είναι από τις πιο γνωστές εταιρίες, δεν θα έχεις κανένα θέμα. Edited February 3, 2021 by paanos Προσθήκη απαντήσεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. February 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2021 Περασα φωτογραφιεσ μεσω itunes που λετε αλλα επρεπε πρωτα να κλεισω το icloud και τωρα που πηγα να το ανοιξω μου λεει οτι θα διαγραφουν οι φωτο που περασα... τι φαση ρε παιδια? Υπαρχει καποιος τροπος να ενεργοποιησω icloud ξανα και να μην σβηστουν οι φωτο που ηδη εχω περασει? Επισης αγόρασα https://www.skroutz.gr/s/15766614/Anker-USB-USB-Type-C-Wall-Adapter-%CE%9B%CE%B5%CF%85%CE%BA%CF%8C-A2626GD1.html γιατι δεν εβρισκα τον αυθεντικο πουθενα, αξιζε η αγορα του ή εκανα πατατα? Λογικό γιατί συγχρονίζει Εάν έχεις iCloud ενεργοποιημένο μην συγχρονίζεις φωτό με iTunes Και στο off να είχες τον διακόπτη μόλις τον ξανανοιγες θα έκανε πάλι διαγραφή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikariwths Δημ. February 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2021 καλημερα παιδια ,μετα απο χρονια με σαπια ανδροιδ κινητα ηρθε η ωρα να αγορασω κατι καλο ,σκεφτομουν το iphone 12 αλλα δεν εχω πλεον μακ και δεν ξερω αν θα με βολεψει στα windows επισης χρησιμοποιω καθε μερα youtube vanced για αποκλεισμό διαφημίσεων και tubemate για να κατεβαζω βιντεο απο youtube. Αν καποιος χρηστης εχει λυσει αυτα τα δυο ας πει τον τροπο. Στάλθηκε από το SM-T725 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.i-dent.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2021 καλημερα παιδια ,μετα απο χρονια με σαπια ανδροιδ κινητα ηρθε η ωρα να αγορασω κατι καλο ,σκεφτομουν το iphone 12 αλλα δεν εχω πλεον μακ και δεν ξερω αν θα με βολεψει στα windows επισης χρησιμοποιω καθε μερα youtube vanced για αποκλεισμό διαφημίσεων και tubemate για να κατεβαζω βιντεο απο youtube. Αν καποιος χρηστης εχει λυσει αυτα τα δυο ας πει τον τροπο. Στάλθηκε από το SM-T725 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν έχει σχέση τι υπολογιστή έχεις Κάνεις την δουλειά σου και με Windows Κατέβασμα YouTube και λοιπά μόνο από τον υπολογιστή και μετά να τα περνάς από το itunes στο κινητό Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. February 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2021 Δηλ. αν δουλεύεις σε γραφείο χωρίς να φορτίζει θα τραβήξει συνδετήρες καρφίτσες όλα πάνω του ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 4, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2021 χρησιμοποιω καθε μερα youtube vanced για αποκλεισμό διαφημίσεων Αντίστοιχη λύση για το iOS δεν υπάρχει, εκτός και αν αγοράσεις συνδρομή youtube premium. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2021 Δηλ. αν δουλεύεις σε γραφείο χωρίς να φορτίζει θα τραβήξει συνδετήρες καρφίτσες όλα πάνω του ? Τι σχέση έχει η φόρτιση; Έχει μέσα μαγνήτες Ότι αυτό συνεπάγεται Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gamerMisfitz1 Δημ. February 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2021 Λογικό γιατί συγχρονίζει Εάν έχεις iCloud ενεργοποιημένο μην συγχρονίζεις φωτό με iTunes Και στο off να είχες τον διακόπτη μόλις τον ξανανοιγες θα έκανε πάλι διαγραφή Δηλαδή η θα πρέπει να κλείσω τελείως το icloud για να μπορώ να μεταφέρω πράγματα μέσω iTunes ? Η απενεργοποίηση του iCloud μόνο για τις φωτό επηρεάζει κάπου το κινητό ή τον συγχρονισμό του με άλλα πράγματα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newcell Δημ. February 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2021 https://www.skroutz.gr/s/25270274/Apple-iPhone-12-64GB-Blue.html Νομίζω μεγάλη προσφορά για όποιον ενδιαφέρεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts