Jump to content

Είστε ευχαριστημένοι από την Cosmote;

kardoula
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να πω κι εγώ την εμπειρία μου. Το σπίτι μου είναι ισόγειο στην Αθήνα σε πυκνοκατοικημένη περιοχή (Νέος Κόσμος) και απο πάνω του έχει 5 ορόφους. Εκτός από το μπαλκόνι, η Vodafone και η TIM δεν είχαν πουθενά αλλού σήμα. Η αδερφή μου που είχε What's up μπορούσε να μιλάει τουλάχιστον και μέσα στο δωμάτιό της :p. Οπότε κι εγώ όταν πήγα να κάνω σύνδεση (το είχα σκοπό) πριν δυο χρόνια επέλεξα καρτοσυμβόλαιο Cosmote, είχε τότε μια προσφορά για τους φοιτητές.

Πέρισυ κατάλαβα ότι δε με συνέφερε καθόλου μα καθόλου να πληρώνω σαραντάρες κι έτσι έκανα συμβόλαιο Cosmote με τον ίδιο χρόνο ομιλίας και πακέτο μηνυμάτων και πληρώνω δεκα ευρώ περίπου λιγότερα. Γενικά είμαι ευχαριστημένος από το σήμα..

• Απαντήσεις 196
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φυσικά εδώ παίζει ρόλο και το SAR που εκπέμπει ένα κινητό... Αν έιχε η αδερφή σου ένα κινητό με πολύ SAR ας πούμε 1.5W/kg θα επιανε πολύ πιο άνετα σε κλειστό χώρο από όσο ένα με 0.4W/kg..

Και ναι μετράει ρόλο και οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας, δεν λέω αλλά για να συγκρίνετε αν ένα κινητό έχει σήμα πρέπει να το βάλετε σε ένα εξισσοροπημένο τέστ και όχι απλά να δείτε από κινητά το σήμα γιατί ίσως δεν ισχύει.. Αν και πιστεύω πως όντως η Cosmote είναι η καλύτερη όσο αφορά κάλυψη.. (ποιότητα 3G) δεν θα σχολιάσω...

hello, έχω πρόγραμμα οικογενειακό στην cosmote για 2 άτομα 2 ώρες ο καθένας σε κινητά και σταθερά + 1 ώρα κοινή για να μιλάμε μεταξύ μας...

Ρώτησα για την επιδότηση που δικαιούμαι και μου είπαν 45 ευρώ για το ένα κινητό και 45 για το άλλο... Κια εάν θέλω να πάρω το sony 535 ή 550 δεν θυμάμαι πώς μου το είπαν τότε έχω επιδότηση 75 ευρώ.

Λίγα δεν είναι ρε παιδιά εάν αναλογιστείται ότι πληρώνω 55 ευρώ το μήνα περίπου???

Τι μπορώ να κάνω μήπως μου κάνουν καμμία καλύτερη προσφορά???

Γενικά από Cosmote δεν μπορώ να πώ ότι έχω κάποιο μεγάλο παράπονο..

Πιστεύω πια ότι πλέον τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα των εταιρειών είναι (με σειρά προτεραιότητας για μένα)

1) Σήμα (γιατί χωρίς αυτό δεν κάνεις τίποτα)

2) Χρεώσεις

3) Εξυπηρέτηση

Από πλευράς σήματος δεν έχει υπάρξει περιστατικό στις περιοχές που κινούμαι να υστερεί κάποια εταιρεία σε σχέση με τις άλλες 2, οπότε εκεί δεν υπάρχουν διαφορές

Από πλευράς χρεώσεων οι τιμοκατάλογοι δεν διαφέρουν τρομερά. Είναι παρόμοια.. Τις διαφορές τις κάνουν κάποιες προσφορές που βγαίνουν κατά καιρούς που κάποιους τους αφήνουν αδιάφορους και κάποιους τους...καίνε!!

Η εξυπηρέτηση πελατών (για το 1313 μιλάω γιατί έχω καρτοκινητό) έχει μεγάλη αναμονή και είναι ενοχλητικό. Θεωρώ απαράδεκτο όμως το 1212 να χρεώνεται με χρονοχρέωση και όχι ανα κλήση (και είναι ο μοναδικός αριθμός στον οποίον γίνεται αυτό)

Ο λόγος που μένω στο What's Up είναι η μεταφορά υπολοίπου από καρτοκινητό σε καρτοκινητό , η δυνατότητα δωρεάν αποστολής μηνυμάτων μέσω του MyCosmos και το φιλικό περιβάλλον του My Account.

Αυτά που θα ήθελα :

1) Κλήσεις προς σταθερά

2) Κάτι παραπάνω από το Call 600 και τα Bonus SMS. Να δώσουν πιο πολλές εναλλακτικές..

3) Ηλεκτρονική δυνατότητα ανανέωσης καρτοκινητού από την ιστοσελίδα της Cosmote

Δεν θα είχα πρόβλημα πάντως να πάω στην Wind η οποία φαίνεται να είναι σαφώς πιο φιλική σαν εταιρεία.Μιλώντας πάντα για καρτοκινητό όμως, δεν θα πήγαινα σε καμία περίπτωση προς Vodafone εφ'όσον στο A La Carte σε υποχρεώνουν να βάζεις 10 ευρώ τον μήνα για την υπηρεσία 0,01 ευρώ/λεπτό και επίσης πολύ σημαντικό το ότι μόνο η Vodafone δεν προσφέρει την υπηρεσία μεταφοράς υπολοίπου από καρτοκινητό σε άλλο καρτοκινητό.

Δεν υπάρχει εταιρεία που σε αφήνει πλήρως καλυμμένο.. "κάτι" έχει η μία που δεν το έχει η άλλη... άρα είναι καθαρά "υποκειμενικό" το κατά πόσο σε ενδιαφέρει μια δυνατότητα που στην δίνει η μία εταιρεία και δεν την έχει η άλλη..

lalista.gr

Γενικά από Cosmote δεν μπορώ να πώ ότι έχω κάποιο μεγάλο παράπονο..

Πιστεύω πια ότι πλέον τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα των εταιρειών είναι (με σειρά προτεραιότητας για μένα)

1) Σήμα (γιατί χωρίς αυτό δεν κάνεις τίποτα)

2) Χρεώσεις

3) Εξυπηρέτηση

Από πλευράς σήματος δεν έχει υπάρξει περιστατικό στις περιοχές που κινούμαι να υστερεί κάποια εταιρεία σε σχέση με τις άλλες 2, οπότε εκεί δεν υπάρχουν διαφορές

Από πλευράς χρεώσεων οι τιμοκατάλογοι δεν διαφέρουν τρομερά. Είναι παρόμοια.. Τις διαφορές τις κάνουν κάποιες προσφορές που βγαίνουν κατά καιρούς που κάποιους τους αφήνουν αδιάφορους και κάποιους τους...καίνε!!

Η εξυπηρέτηση πελατών (για το 1313 μιλάω γιατί έχω καρτοκινητό) έχει μεγάλη αναμονή και είναι ενοχλητικό. Θεωρώ απαράδεκτο όμως το 1212 να χρεώνεται με χρονοχρέωση και όχι ανα κλήση (και είναι ο μοναδικός αριθμός στον οποίον γίνεται αυτό)

Ο λόγος που μένω στο What's Up είναι η μεταφορά υπολοίπου από καρτοκινητό σε καρτοκινητό , η δυνατότητα δωρεάν αποστολής μηνυμάτων μέσω του MyCosmos και το φιλικό περιβάλλον του My Account.

Αυτά που θα ήθελα :

1) Κλήσεις προς σταθερά

2) Κάτι παραπάνω από το Call 600 και τα Bonus SMS. Να δώσουν πιο πολλές εναλλακτικές..

3) Ηλεκτρονική δυνατότητα ανανέωσης καρτοκινητού από την ιστοσελίδα της Cosmote

Δεν θα είχα πρόβλημα πάντως να πάω στην Wind η οποία φαίνεται να είναι σαφώς πιο φιλική σαν εταιρεία.Μιλώντας πάντα για καρτοκινητό όμως, δεν θα πήγαινα σε καμία περίπτωση προς Vodafone εφ'όσον στο A La Carte σε υποχρεώνουν να βάζεις 10 ευρώ τον μήνα για την υπηρεσία 0,01 ευρώ/λεπτό και επίσης πολύ σημαντικό το ότι μόνο η Vodafone δεν προσφέρει την υπηρεσία μεταφοράς υπολοίπου από καρτοκινητό σε άλλο καρτοκινητό.

Δεν υπάρχει εταιρεία που σε αφήνει πλήρως καλυμμένο.. "κάτι" έχει η μία που δεν το έχει η άλλη... άρα είναι καθαρά "υποκειμενικό" το κατά πόσο σε ενδιαφέρει μια δυνατότητα που στην δίνει η μία εταιρεία και δεν την έχει η άλλη..

+1 για το 1212 και το 1313.

Όσο για το σήμα η Cosmote με καλύπτει καλύτερα στην επαρχία και γενικά παντού αν και έχω παρατηρήσει σε λίγα μικρά σημεία στην Αθήνα έχει υστερήσει λίγο σε σχέση με τη Wind η οποία στην επαρχία δε με εξυπηρετεί καθόλου σε αρκετά σημεία.

+1 και για τα σταθερά.

Όσο για εξυπηρέτηση wind σε συμβόλαια 2 φορές μετά από ψάξιμο βρήκα λάθη σε λογαριασμούς και η πίστωση που μου υποσχέθηκαν δεν ήρθε ποτέ.

Αυτα.

"Η εξυπηρέτηση πελατών (για το 1313 μιλάω γιατί έχω καρτοκινητό) έχει μεγάλη αναμονή και είναι ενοχλητικό. Θεωρώ απαράδεκτο όμως το 1212 να χρεώνεται με χρονοχρέωση και όχι ανα κλήση (και είναι ο μοναδικός αριθμός στον οποίον γίνεται αυτό)"

Σκέψου να μην υπηρχε η χρονοχρέωση του 1212... Όλοι απο το 1313 στο 1212 θα καλούσαν :p

Ειμαι ευχαριστημενη απο την κοσμοτε οσον αφορα το σημα. Οι χρεωσεις ομως των συμβολαιων ειναι, νομιζω, υψηλες. Γιατι δηλαδη να με συμφερει καλυτερα να στειλω μηνυμα απο καρτοκινητο και να μην συμφερει απο τη συνδεση μου (η οποια με "δεσμευει" απεναντι στην κοσμοτε)? Απλα θα περιμενα, αφου κανω συμβολαιο με την κοσμοτε "δεσμευτικο", να εχει καλυτερες χρεωσεις σε ολα σε σχεση με την καρτοκινητη...

Επισης οι επιδοτησεις που προσφερουν ειναι γελοιες και θα επρεπε να κυμαινονται αναλογα με το ποσο που πληρωνει ο πελατης...

Γενικα αυτα ειναι παιχνιδια των εταιριων που εχουν ορισμενους στοχους καθε φορα... Δηλαδη ηθελαν να πιασουν νεαρες ηλικιες και εριξαν τις χρεωσεις στα καρτοκινητα...Κατσε να αλλαξω τη συνδεση σε καρτοκινητο και να δουμε τι θα μου προτεινουν... Προς το παρον εχω τη 2 σε 1 αλλα εχω βαρεθει να αλλαζω ολο τα νουμερα. Κατανταει εκνευριστικο.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes.

Αν θέλεις πιο πολλά μηνύματα, βάλε κάποιο πρόγραμμα multi που με τα boosters έχεις καλό αριθμό μηνυμάτων ( αλλά δεν έχεις μεταφορά του υπολοίπου χρόνου ομιλίας στον επόμενο μήνα ). Όσο για τα καρτοκινητά και την αλλαγή που προτείνεις, πάλι θα κερδίζει η εταιρία. Απο τη μια τσέπη στην άλλη θα πηγαίνουν, χαλαρά. Εμένα προσωπικά μου τη δίνουν τα τέλη συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας, κάτι που δεν αφορά ούτε τη Cosmote αλλά καμία εταιρία κινητής τηλεφωνίας, αλλά τον αγά, το κράτος μας που ακόμα θεωρεί είδος πολυτελείας το κινητό ( αφού έτσι τους συμφέρει.. άλλωστε τα δικά τους κινητά εμείς τα πληρώνουμε, οπότε ποιο το πρόβλημα; ) . Για χαμηλή χρήση κινητού, δεν νομίζω ότι το πρόγραμμα συμβολαίου συμφέρει έναντι του καρτοκινητού.

Μολις εκανα μια δοκιμη και βλεπω οτι πλεον παιζει EFR η Cosmote οχι ομως AMR στο 2G... Μπραβο για την οποια προοδο και περιμενουμε τα καλυτερα. Θα δοκιμασω και σε αλλη περιοχη.

Η δοκιμη τωρα εγινε μεσα στην Αλεξανδρουπολη;)

Η Cosmote έχει AMR Full Rate / AMR Half Rate στο 2G, σίγουρα μέσα σε αστικά κέντρα.

iPhone XS max 256GB

iPad Pro 10.5" WiFi 256GB

Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω.Ενώ έχω full σήμα όταν μου μιλάνε λέω συνέχεια ''ε;'' λές και είμαι κανένας γέρος και έχω πρόβλημα ακοής.

Η Cosmote υπερτερεί στην δύναμη του σήματος. Υπολείπεται όμως, στην ποιότητα φωνής.

iPhone XS max 256GB

iPad Pro 10.5" WiFi 256GB

Η Cosmote έχει AMR Full Rate / AMR Half Rate στο 2G, σίγουρα μέσα σε αστικά κέντρα.

Οταν λες αστικα κέντρα, εννοεις σε ολες τις πρωτευουσες νομων; Η μονο αθηνα/θεσσαλονικη; Γιατι στο δικο μου αστικο κεντρο EFR εχει.. :rolleyes:

Samsung S21 Ultra

• 2 weeks later...
Εχω καρτοκινητό Whatsup...Μόλις βάζω κάρτα πρέπει να περιμένω κανα μισάωρο με ώρα για να μπορέσω να στείλω μηνυμα...πιο νωρίς δεν στέλνει...ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ...Εχω εκτεθεί πολλές φορές που το μήνυμα δεν έχει πάει στην ώρα του...

Έχω σύνδεση Cosmote το παράπονο που έχω στο γραφείο μου περιοχή Ίλιον ότι 6 στις 10 φορές μου γράφει "Δικτυο απασχολημένο".

Όταν έχεις το "καλύτερο" δίκτυο με "διαφορά" απο τους υπόλοιπους πρέπει να έχεις και την χωρητικότητα να υποστηρίξεις την κίνηση.

Η ένταση του σήματος στην περιοχή μας δεν συνεπάγεται και την ευκολία στην πραγματοποίηση κλήσης.

Το τηλέφωνο είναι για να επικοινωνούμε και όχι για να λέμε απλά "ότι βλέπουμε δυνατό σήμα παντού". Το κιν μας δεν προορίζεται για RF Power Meter ;)

Έχω σύνδεση Cosmote το παράπονο που έχω στο γραφείο μου περιοχή Ίλιον ότι 6 στις 10 φορές μου γράφει "Δικτυο απασχολημένο".

τωρα θα γινει πιο εντονο το προβλημα με τη νεα προσφορα για τα καρτοκινητα! περαστικα!

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Οταν λες αστικα κέντρα, εννοεις σε ολες τις πρωτευουσες νομων; Η μονο αθηνα/θεσσαλονικη; Γιατι στο δικο μου αστικο κεντρο EFR εχει.. :rolleyes:

Εκεί που έχω παρατηρήσει είναι από Α8ήνα μέχρι και Θεσ/νίκη από την εθνική οδό και όλες οι εκεί περιοχές που περνάει: Θεσ/νίκη, Ημαθία, Πιερία, Θεσσαλία κτλ. όλες οι περιοχές είναι Αmr, από το Κιλκίς και πιο δεξιά μέχρι και τον Έβρο είναι Efr. Επίσης Πάτρα είναι Amr πάλι και οι περιοχές που στρίβεις από τηε εθνική οδό Θεσ/νίκης - Αθηνών για Πάτρα είναι όλες Amr! Κυκλάδες είναι Efr! Για τις υπόλοιπες περιοχές που δεν αναφέρω δεν γνωρίζω!

Ναι, Δράμα που μένω έχει EFR και αρκετες φορες HR παρακαλω... (ωρες αιχμης)... που κ που...
Samsung S21 Ultra

Μέχρι πριν δύο μήνες το σήμα ήταν τέλειο στο σπίτι (κοντά στην Ευελπίδων).

Από τότε χάλια δίχως λόγο. Σε κλήσεις στην εξυπηρέτηση πελατών η ανταπόκριση είναι ότι το κοιτάζουν οι τεχνικοί. Από το Νοέμβριο... Τώρα τελευταία με τις προσφορές φορητότητας δοκίμασα με καρτοκινητά των άλλων εταιριών και φεύγω.

απο σήμα για μένα το καλύτερο....γενικά κρήτη που είμαι.

το σπαστικό είναι με το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών τους....που και σε χρεώνει κάθε φορά που παίρνεις...και για να καταφέρεις να μιλήσεις με υπάλληλο πρέπει να έχεις κάνει κανένα τάμα πιο πρώτα στην εκκλησία του χωριού......σε έχουν στην αναμονή και μετά απο κάποια στιγμή στο κλεινουν χωρίς να έχεις καταφέρει να τους μιλήσεις....αλλα σε έχουν χρεώσει κανονικά.....απο εκεί η cosmote πρέπει να βγάζει τρελά money.τζάμπα λεφτά.

επίσης και το άλλο αρνητικό ότι δίνει πολύ χαμηλές επιδοτήσεις σε σχέση με άλλες εταιρίες.

παρολά αυτά cosmote και ξερό ψωμί παρά τους απατεώνες σε καμοια vodafone...

απο σήμα για μένα το καλύτερο....γενικά κρήτη που είμαι.

το σπαστικό είναι με το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών τους....που και σε χρεώνει κάθε φορά που παίρνεις...και για να καταφέρεις να μιλήσεις με υπάλληλο πρέπει να έχεις κάνει κανένα τάμα πιο πρώτα στην εκκλησία του χωριού......σε έχουν στην αναμονή και μετά απο κάποια στιγμή στο κλεινουν χωρίς να έχεις καταφέρει να τους μιλήσεις....αλλα σε έχουν χρεώσει κανονικά.....απο εκεί η cosmote πρέπει να βγάζει τρελά money.τζάμπα λεφτά.

επίσης και το άλλο αρνητικό ότι δίνει πολύ χαμηλές επιδοτήσεις σε σχέση με άλλες εταιρίες.

παρολά αυτά cosmote και ξερό ψωμί παρά τους απατεώνες σε καμοια vodafone...

Έχεις στοιχεία και τους λες απατεώνες? Σου έκαναν κάτι συγκεκριμένο εννοώ?

+1 και την cosmote τι την εχετε αγία?

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Τι στοιχεία ρε παιδιά? Τα έχουμε πεί αυτά πολλές φορές :p

Η Wind και Voda είναι απατεώνες...μόνο ο Cote είναι καλόοοος. Για εμάς δουλεύει.

Είναι "φίλοι μας οι γερμανοί" που έλεγε και ο Αρτέμης Μάτσας:lol:

Η Cosmote υπερτερεί στην δύναμη του σήματος. Υπολείπεται όμως, στην ποιότητα φωνής.

Η Cosmote, έχει με διαφορά, την χειρότερη ποιότητα ομιλίας και απο τα 3 δύκτια!

Για την ακρίβεια, μου θυμίζει , επικοινωνία μέσω ασυρμάτου, με την 11 Μεραρχία, σε εβδομάδα δεντροφύτευσης στην Θάσο!

Πραγματικά τραγικό!

Πάρα πολλές φορές, απλά κλείνω το τηλέφωνο. Αδυνατώ να καταλάβω τι μου λένε.

Αυτός ήταν και ένας σημαντικός λόγος που έφυγα για Wind. Και πράγματι η διαφορά είναι μεγάλη.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2

Για την ακρίβεια, μου θυμίζει , επικοινωνία μέσω ασυρμάτου, με την 11 Μεραρχία, σε εβδομάδα δεντροφύτευσης στην Θάσο!

:lol::lol::lol::lol: μιλαμε ελιωσα στο γελιο!!!!

Εγραψε!