Jump to content

nikonphotogr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nikonphotogr

  1. Έτσι ήρθε και το δικό μου.Δεν πρέπει να είναι λάθος,γιατί σε μια φωτογραφία της εταιρείας που δείχνει το glass με το Mi4c είναι ακριβώς έτσι.Βασικά μόνο την κάμερα νομίζω πως καλύπτει.
  2. Καλησπέρα.Έχω το εξής πρόβλημα με το Note. Έχω πάρει την Gopro και μέσω της εφαρμογής GoproApp θα έπρεπε να μου δείχνει εικόνα της κάμερας μέσω Wifi(όχι σε κατάσταση εγγραφής).Ενώ μου δείχνει όλες τις υπόλοιπες λειτουργίες και επικοινωνεί με την κάμερα,εικόνα δεν βλέπω.Αντίθετα σε 2 Samsung δείχνει κανονικά. Αυτό συμβαίνει σε όποια ανάλυση και να βάλω την Gopro. Καμμιά ιδέα?... Ευχαριστώ.
  3. Καλημέρα. Σήμερα το πρωί μου ήρθε αναβάθμιση σε 4.0.4,την έκανα αλλά τώρα δεν ανοίγει το τηλέφωνο μόνο βγάζει το λογότυπο google και τίποτε άλλο.Είχα την 4.0.3. την οποία πέρασε χειροκίνητα κάποιος φίλος. Καμιά ιδέα κανείς? Ευχαριστώ.
  4. Σαν οδηγός και μηχανής αυτό που έχω να πω σχεδόν με σιγουριά, είναι όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω ότι πλέον το κινητό είναι μεγαλύτερο πρόβλημα και από αυτό του αλκοόλ.Εγώ προσωπικά νοιώθω ότι είναι η νούμερο 1 απειλή στον δρόμο (άντε και οι κάγκουρες) και το τραγικό είναι ότι επειδή αντιλαμβάνομαι αν ο οδηγός μιλάει στο κινητό (έχουν όλοι μια ιδιαίτερη συμπεριφορά) όταν πλησιάζω κοντά πατάω την κόρνα για να "δηλώσω" την παρουσία μου (δεν με έχει αντιληφθεί) συνήθως δεν υπάρχει η παραμικρή αντίδραση.Αυτό σημαίνει ότι είναι αποκομμένος από το περιβάλλον.Μάλιστα μια φορά ένας ηλικιωμένος με ανοιχτό το παράθυρο του οδηγού μιλούσε στο κινητό και σχεδόν είχε ακινητοποιήσει το αυτοκίνητο στην μέση του δρόμου.Έρχομαι από αριστερά του κοντά στο παράθυρό του αλλά δεν τον προσπερνάω γιατί δεν είμαι σίγουρος για το τι θα κάνει και του πατάω την κόρνα για να ξυπνήσει.Ένας φυσιολογικός άνθρωπος θα τρόμαζε αν άκουγε μια κόρνα κοντά στο αυτί του.Αυτός τίποτε απολύτος.Για αυτόν δεν υπήρχα.Σταμάτησα εντελώς δίπλα του και τον κοίταζα και με κοίταζε κι αυτός γεμάτος απορία σε στύλ "τι έγινε ρε παιδιά κι εγώ δεν πήρα χαμπάρι?".Στο αυτοκίνητο έχω μόνιμα ένα ΒΤ και αν χρειαστεί θα μιλήσω με αυτό.Και πάλι όμως νοιώθω ενοχές.Αν μιλάτε στο κινητό έστω και με ΒΤ, έχετε παρατηρήσει αν θυμάστε τίποτα από την διαδρομή που κάνατε όση ώρα μιλούσατε?
  5. Καλησπέρα.Μήπως γνωρίζετε κάποια εφαρμογή για να απαντάει αυτόματα το τηλέφωνο όταν δέχεται κλήσεις?
  6. Μπα τίποτα.Ενώ έχω την έκδοση 11071_128 του kies και το tab έχει την 2.2 μου λέει ότι δεν υπάρχει αναβάθμιση.Προχθές επιχείρησα να περάσω το viber και δεν το έβρισκε στο market μέσα από το tab.Στο market όμως από τον υπολογιστή μου έλεγε ότι είναι συμβατό με την συσκευή μου.Το κατέβαζε αλλά δεν υπήρχε πουθενά.Σήμερα όμως το βρήκε μέσα από το market του tab και το κατέβασε κανονικά.
  7. Δεν ξέρω...το έχω κατεβάσει για mac θα το περάσω και για windows και θα δω.Δλδ αν δεν έχεις υπολογιστή δεν μπορείς να κάνεις αναβάθμιση?:worry:
  8. Ευχαριστώ!! Το έκανα αλλά μου λέει ότι δεν υπάρχει αναβάθμιση.Πρέπει να περιμένω ή υπάρχει περίπτωση να μην αναβαθμιστεί?
  9. Καλημέρα.Έχω πάρει το tab εδώ και λίγες ημέρες και δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται η αναβάθμιση.Κάτι διάβασα για κάποιο kies αλλά δεν έχω καταλάβει τι είναι και δεν υπάρχει στην συσκευή μου.Λίγη βοήθεια... ευχαριστώ.
  10. Έχω σύνδεση Cosmote το παράπονο που έχω στο γραφείο μου περιοχή Ίλιον ότι 6 στις 10 φορές μου γράφει "Δικτυο απασχολημένο".
  11. Καλησπέρα.Είμαι κάτοχος και εγώ του Ε51 εδώ και μία εβδομάδα.Θα με ενδιέφερε πολύ να μάθω πώς μπορώ να κάνω τηλέφωνα μέσω internet (wi fi).Μετά από ψάξιμο στο internet δεν μπόρεσα να βρώ κάποιον οδηγό.Κάθε βοήθεια δεκτή.Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...