ddr2 Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 Ότι και να λες το "service" της nokia δεν βλέπω να βελτιώνεται. Είχα πάει το Ν81 μου στο nokia shop της Ξάνθης επειδή είχε πρόβλημα στην κάμερα όπου βρήκαν υγρά στην πλακέτα. Φυσικά ποτέ δεν έπεσε νερό στο κινητό.. ίσως απλά από υδρατμούς να πήρε λίγη υγρασία. Το είχαν μία βδομάδα εκεί ώσπου τελικά το έστειλαν στα κεντρικά για service. Περίμενα άλλες 10 μέρες, τους πήρα τηλ και μου είπαν ότι το κόστος επιδιόρθωσης είναι 369 ευρώ και γίνεται αναβάθμιση από Ν81 σε Ν86! Αν είναι δυνατόν.. Αυτό δεν είναι επιδιόρθωση συσκευής, αλλά αγορά νέας. Πόσο σοβαρό μπορεί να είναι το service τους όταν λένε τέτοια πράγματα!? Εκτός από αυτό έπαιρνα εγώ συνέχεια τηλ να μάθω τί γίνεται με το κινητό μου μιας και αυτοί δεν έπαιρναν ποτέ. Να απαιτήσεις επισκευή του Ν81 σου και να μην επιτρέψεις καμία αναβάθμιση σε Ν86. Να δείς τι θα κάνουν (μάλλον δεν έχουν ανταλλακτικά) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 Εννοείται ότι δεν πρόκειται να κάνω "αναβάθμιση" με αυτόν το τρόπο. Το πρωί που μίλησα μαζί τους στο τηλ τους είπα να μην κάνουν τίποτα και να μου το επιστρέψουν. Από την στιγμή που μου λένε ότι δεν επισκευάζεται , πώς να απαιτήσω να το φτιάξουν. Την υγρασία μου την είχαν δείξει, είχε λίγο πάνω στο αριστερό το ηχείο και κάτω από αυτό όπου είναι η πλακέτα. Αλλαγή πλακέτας δεν κάνουν, ή αν κάνουν θα κοστίζει όσο έχει το κινητό. Σκέφτομαι από βδομάδα που θα έρθει και θα πάω να το πάρω.. να το πάω στον γερμανό και να τους πω να το στείλουν στο εξωτερικό για service, που ούτως ή άλλως γίνεται σε πολλές περιπτώσεις αν δεν κάνω λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arbaden Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 Και στο γερμανι να το πας αν εχει υγρασια θα στο επιστρεψουν ανεπισκευαστο λογο ισχοριση υγρων και μαζι θα σου διξουν την πλακετα σε φοτογραφια που θα ειανι οξιδομενη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 Υπάρχει τρόπος να ενημερωθώ από κάπου για το πότε θα μου στείλουν πίσω το κινητό? Στο nokia shop που το έδωσα δεν γνωρίζουν.. μου έδωσαν το νούμερο από το Arvato Service όπου βρίσκεται το κινητό. Πήρα τηλ και μου είπαν ότι μόνο από το κατάστημα μπορώ να ενημερωθώ! Ακόμα και τώρα που είναι έτοιμο το κινητό να επιστραφεί, πρέπει να περιμένω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 Υπάρχει τρόπος να ενημερωθώ από κάπου για το πότε θα μου στείλουν πίσω το κινητό? Στο nokia shop που το έδωσα δεν γνωρίζουν.. μου έδωσαν το νούμερο από το Arvato Service όπου βρίσκεται το κινητό. Πήρα τηλ και μου είπαν ότι μόνο από το κατάστημα μπορώ να ενημερωθώ! Ακόμα και τώρα που είναι έτοιμο το κινητό να επιστραφεί, πρέπει να περιμένω... Φίλε μου, πριν κάτι χρόνια, τα ίδια μου έκαναν και εμένα στο σέρβις της se. Και επειδή είχα φτάσει στα όριά μου, τους λέω ότι ή αύριο θα έχω το κινητό ΜΟΥ στα χέρια μου ή διαφορετικά θα τους κάνω μήνυση για υπεξαίρεση και θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν. Δεν με ενδιαφέρει αν είναι ή όχι επισκευασμένο ή έτοιμο, εγώ το θέλω πίσω αύριο. Και πράγματι, το είχα την επόμενη μέρα έτοιμο.:):) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demka_20 Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 (edited) Φιλοι μου θα πρεπει καποια στιγμη να καταλαβετε οτι αν ενα τηλεφωνο εχει υγρα δεν εχει εγγυηση ειτε λεγεται nokia,ειτε ericsson,ειτε motorola...κλπ.Αν σου πεσει στην τηλεοραση σου υγρο θα στην καλυψουν σε εγγυηση?Δεν νομιζω,ομως την τηλεοραση μας δεν την κουβαλαμε ουτε στην παραλια,ουτε στο μπανιο μας,ουτε στην καφετερια και ουτε στα μπουζακια που μετα απο 2 μπομπες δεν ξερουμε τι μας γινετε.Μερικες φορες εχουν πεσει υγρα στο κινητο μας και εμεις δεν το εχουμε προσεξει. Καλη υπομονη με την teleservice θα σας χρειαστει....:X και με τα ******* που κυκλοφορουν στον χωρο....:X:X:X;);) Edited May 18, 2010 by stendor Αφαιρέθηκαν οι άσεμνες εκφράσεις από το μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 ρε παιδια μου χαλασε σημερα ξαφνικα το μικροφωνο απο το νοκια ν900 μου..... τελος παντων εγω τι πρεπει να κανω να το παω σε νοκια κλαμπ....? και αν το παω θα μου το κρατησουν κανενα μηνα η μπορουν να το αλλαξουν εκεινη την ωρα...? ειμαι απο αλεξανδρουπολη και πραγματικα απο προηγουμενη εμπειρία εχω τρομαξει με την ολη κατασταστη στην αλφα κοπυ...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 ρε παιδια τι γινεται με αυτους πραγματικα δεν μπορω αλλο εχουν σπασει τα νευρα μου... τους πηγα χθες το πρωι (9 η ωρα) το ν900 μου το οποιο παρουσιασε προβλημα με το μικρόφωνο ... τους ειπα ΠΕΙΤΕ μου τι ΠΑΙΖΕΙ να ξερω αν γινεται μεχρι αυριο το μεσημερι(σαββατο) αν δηλαδη το κινητο μου μπορει να διορθωθει εδω Αλεξανδρούπολη η αν τελικα θα περιμενω παλι 3 μηνες(οπως με το n97....)... δεν τους ειπα οτι το θελω αυριο(που τετοιαααα) τους ειπα απλα να ξερω... τους παιρνω σημερα το μεσημερι (2 η ωρα) και μου απαντανε οτι δεν προλαβαν καν να το δουν καλο τριήμερο τα λεμε απο τριτη...!!!!!!! ελεος πραγματικα....αυτο το πραγμα ειναι ντροπη για την νοκια.....:mad::mad: και απο οτι βλεπω αυτο το κακο δεν λεει να σταματησει....και ουτε θα σταματησει...:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N0kiaCare3205 Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 ρε παιδια τι γινεται με αυτους πραγματικα δεν μπορω αλλο εχουν σπασει τα νευρα μου... τους πηγα χθες το πρωι (9 η ωρα) το ν900 μου το οποιο παρουσιασε προβλημα με το μικρόφωνο ... τους ειπα ΠΕΙΤΕ μου τι ΠΑΙΖΕΙ να ξερω αν γινεται μεχρι αυριο το μεσημερι(σαββατο) αν δηλαδη το κινητο μου μπορει να διορθωθει εδω Αλεξανδρούπολη η αν τελικα θα περιμενω παλι 3 μηνες(οπως με το n97....)... δεν τους ειπα οτι το θελω αυριο(που τετοιαααα) τους ειπα απλα να ξερω... τους παιρνω σημερα το μεσημερι (2 η ωρα) και μου απαντανε οτι δεν προλαβαν καν να το δουν καλο τριήμερο τα λεμε απο τριτη...!!!!!!! ελεος πραγματικα....αυτο το πραγμα ειναι ντροπη για την νοκια.....:mad::mad: και απο οτι βλεπω αυτο το κακο δεν λεει να σταματησει....και ουτε θα σταματησει...:mad: Δυστυχως υπαρχουν ακομα ανειδικευτοι κι ας ονομαστηκαν NOKIA Care... Παντως ηταν παρα πολυ ευκολο να σου πουν πως το κινητο σου δεν μπορουν να το επισκευασουν οι ιδιοι γιατι το μικροφωνο του Ν900 ειναι κατι σαν εξαρτημα της πλακετας φαντασου το. Ειναι απο τα καινουρια τα ψηφιακα. Αυτο στην ουσια σημαινει οτι ειναι ζημια που διορθωνει ΜΟΝΟ Level 3/4 Service. Και στην Ελλαδα δεν υπαρχει τετοιο επιπεδο Service. Οποτε το κινητο σου θα σταλει εξωτερικο να το ξες και σιγουρα θα παρει κοντα στις 20 μερες με 1 μηνα αναλογως διαφορα πραγματα. Παντως 3 μηνες δεν θα κανει σιγουρα. Τετοια ζημια να ξες χρηζει ή αντικατασταση του μικροφωνου απο την πλακετα το οποιο απαιτει αρκετη "μαστορια". Το πιο πιθανο ειναι να σου κανουν αντικατασταση ολη την πλακετα. Νεο ΙΜΕΙ κτλ... Φανταζομαι δοκιμασες να το κανεις απο μονος σου μια αναβαθμιση πριν το στειλεις μπας και απο καμια εφαρμογη η τιποτε ειχε κολησει και γι'αυτο δεν δουλευε το μικροφωνο ε; (αν και δεν εχω συναντηση τετοια περιπτωση ποτε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 (edited) Δυστυχως υπαρχουν ακομα ανειδικευτοι κι ας ονομαστηκαν NOKIA Care... Παντως ηταν παρα πολυ ευκολο να σου πουν πως το κινητο σου δεν μπορουν να το επισκευασουν οι ιδιοι γιατι το μικροφωνο του Ν900 ειναι κατι σαν εξαρτημα της πλακετας φαντασου το. Ειναι απο τα καινουρια τα ψηφιακα. Αυτο στην ουσια σημαινει οτι ειναι ζημια που διορθωνει ΜΟΝΟ Level 3/4 Service. Και στην Ελλαδα δεν υπαρχει τετοιο επιπεδο Service. Οποτε το κινητο σου θα σταλει εξωτερικο να το ξες και σιγουρα θα παρει κοντα στις 20 μερες με 1 μηνα αναλογως διαφορα πραγματα. Παντως 3 μηνες δεν θα κανει σιγουρα. Τετοια ζημια να ξες χρηζει ή αντικατασταση του μικροφωνου απο την πλακετα το οποιο απαιτει αρκετη "μαστορια". Το πιο πιθανο ειναι να σου κανουν αντικατασταση ολη την πλακετα. Νεο ΙΜΕΙ κτλ... Φανταζομαι δοκιμασες να το κανεις απο μονος σου μια αναβαθμιση πριν το στειλεις μπας και απο καμια εφαρμογη η τιποτε ειχε κολησει και γι'αυτο δεν δουλευε το μικροφωνο ε; (αν και δεν εχω συναντηση τετοια περιπτωση ποτε) φιλε σε ευχαριστω για την απάντηση.... το περιμενα οτι θα παρω το κινητο μου μετα απο 20 μερες...το λιγοτερο... αυτο γινεται συνεχεια....με ολες τις καινουργιες συσκευες.... αγοραζεις ενα πανακριβο κινητο ΚΑΙ ΤΡΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ μηπως παθει κατι γιατι θα το ξαναδεις μετα απο ενα μηνα...(ακομη και αν το προβλημα ειναι και το πιο απλο που υπαρχει...)... δεν σε υπολογίζουν καθολου.. εγω δεν ζητησα να μου το φτιαξουν ηθελα απλα μια απαντηση για το αν γινεται εδω...και αυτοι θα μου απαντησουν την ...τριτη.....αν τελικα το κινητο θα φυγει η θα μεινει εδω..αν φυγει ηδη εχω χασει 5 μερες.....βαλε αλλες 5 για το στειλουν αλλες 20 για να φτασει ζήσε μαη να φας τριφύλλι ....:mad::mad: για το ν97 να δεις τι τραβηξα.... αυτο που αγορασα ηταν ασιατικο ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ 25 ΜΕΡΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΓΓΥΗΣΗ....:blink: και οπως σου ειπα και πιο πανω το κακο αυτο δεν εχει σταματημο.......δυστυχώς... υγ το κινητο το φλασαρα πριν το στειλω και εκανε τα ιδια....ισως και να το χτυπησα καπου εγω και να μην το καταλαβα τι να πω.. Edited May 23, 2010 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N0kiaCare3205 Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 (edited) φιλε σε ευχαριστω για την απάντηση.... το περιμενα οτι θα παρω το κινητο μου μετα απο 20 μερες...το λιγοτερο... αυτο γινεται συνεχεια....με ολες τις καινουργιες συσκευες.... αγοραζεις ενα πανακριβο κινητο ΚΑΙ ΤΡΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ μηπως παθει κατι γιατι θα το ξαναδεις μετα απο ενα μηνα...(ακομη και αν το προβλημα ειναι και το πιο απλο που υπαρχει...)... δεν σε υπολογίζουν καθολου.. εγω δεν ζητησα να μου το φτιαξουν ηθελα απλα μια απαντηση για το αν γινεται εδω...και αυτοι θα μου απαντησουν την ...τριτη.....αν τελικα το κινητο θα φυγει η θα μεινει εδω..αν φυγει ηδη εχω χασει 5 μερες.....βαλε αλλες 5 για το στειλουν αλλες 20 για να φτασει ζήσε μαη να φας τριφύλλι ....:mad::mad: για το ν97 να δεις τι τραβηξα.... αυτο που αγορασα ηταν ασιατικο ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ 25 ΜΕΡΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΓΓΥΗΣΗ....:blink: και οπως σου ειπα και πιο πανω το κακο αυτο δεν εχει σταματημο.......δυστυχώς... υγ το κινητο το φλασαρα πριν το στειλω και εκανε τα ιδια....ισως και να το χτυπησα καπου εγω και να μην το καταλαβα τι να πω.. Καταρχην να πω πως υπαρχουν "μαστορες" που μπορουν να στο εχουν ετοιμο και την ιδια ημερα φτανει να δεχεσαι να πληρωσεις. Παντως ακομα και να το εριξες αν δεν εχει σημαδια εξωτερικα δεν υπαρχει περιπτωση να μην μπει εντος εγγυησης. Εκτος κι αν εχει ραγισει κανενας κρυσταλος απο την πλακετα...Αλλα τοτε θα μιλουσαμε για μεγαλη πτωση :) Στην Αλεξανδρουπολη το πηγες στο NOKIA Care ε; Να ξες πως στο θεμα της καθυστερησης στ'οτι πρεπει να παει εξωτερικο, δεν φταιει το καταστημα αλλα η τεχνολογια του μικροφωνου. Το ιδανικο ειναι να σταλει Τριτη απο αυτους. Συμφωνα με αυτα που μας εχουν πει μεσα σε 5 μερες το καθε NOKIA Care Point θα πρεπει να το εχει πισω αλλα δεν το πιστευω ασχετα με τ'οτι εχουν αλλαξει πολλα. Απο περιγεργεια ενημερωσε με με την συνεχεια και την ληξη της ιστοριας :) Edited May 23, 2010 by N0kiaCare3205 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. May 23, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 Δεν καταλαβαίνω το "μάστορας". FYI Υπάρχουν αντιπροσωπείες που με εγγύηση κάνουν επισκευή σε μερικές ώρες ακόμα και αν χρειάζεται να αλλαχτούν τα πάντα απο μέσα. Το οτι κάποιος όμως έχει όνομα εταιρίας δε σημαίνει οτι είναι και καλά τεχνικός. Οι περισσότεροι είναι άσχετοι που κάνουν ότι τους λένε τα αφεντικά τους. Αφού έτσι κι αλλιώς παίρνουν 700. Χωρίς φυσικά να υπάρχουν εξαιρέσεις. Btw δεν είναι κρύσταλλος και αλλάζει σε 5 λεπτά, δεν σπάzει έτσι εύκολα ακόμα και σε πτώσεις αλλα συνήθως χαλάνε οι συνδέσεις απο κάτω (microBGA) ή αν λόγω υγρασίας έχουν μαζευτεί άλλατα και διαβρωθούν οι συνδέσεις. Τα περισσότερα απο αυτά είναι ολοκληρωμένα προστασίας απο ΕΜΙ ή διάφορα interface. Οι περισσότερες περιπτώσεις σπασίματος είναι όταν κάποιος τεχνικαράς απο επίσημο service ανοίγει συσκευή λες και ανοίγει παιχνίδι με κατσαβίδια και καταστρέφει αρκετά πράγματα μέσα λόγω λάθος χειρισμών. Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N0kiaCare3205 Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 Δεν καταλαβαίνω το "μάστορας". FYI Υπάρχουν αντιπροσωπείες που με εγγύηση κάνουν επισκευή σε μερικές ώρες ακόμα και αν χρειάζεται να αλλαχτούν τα πάντα απο μέσα. Το οτι κάποιος όμως έχει όνομα εταιρίας δε σημαίνει οτι είναι και καλά τεχνικός. Οι περισσότεροι είναι άσχετοι που κάνουν ότι τους λένε τα αφεντικά τους. Αφού έτσι κι αλλιώς παίρνουν 700. Χωρίς φυσικά να υπάρχουν εξαιρέσεις. Btw δεν είναι κρύσταλλος και αλλάζει σε 5 λεπτά, δεν σπάzει έτσι εύκολα ακόμα και σε πτώσεις αλλα συνήθως χαλάνε οι συνδέσεις απο κάτω (microBGA) ή αν λόγω υγρασίας έχουν μαζευτεί άλλατα και διαβρωθούν οι συνδέσεις. Τα περισσότερα απο αυτά είναι ολοκληρωμένα προστασίας απο ΕΜΙ ή διάφορα interface. Οι περισσότερες περιπτώσεις σπασίματος είναι όταν κάποιος τεχνικαράς απο επίσημο service ανοίγει συσκευή λες και ανοίγει παιχνίδι με κατσαβίδια και καταστρέφει αρκετά πράγματα μέσα λόγω λάθος χειρισμών. Σωστα ολα οσα λες... Ξερω πως αλλο ειναι το μικροφωνο και αλλο ο κρυσταλλος. Απλα μιλησα για περιπτωση που θα μπορουσε να βγει εκτος εγγυησης η συσκευη.Οσο για την αλλαγη του μικροφωνου ναι μεν ειναι δουλεια 5 λεπτων για εναν καλο τεχνικο (εχω δει πολλες φορες να αλλαζουν) αλλα δεν ειναι των επιπεδων Service των NOKIA Care καταστηματων. Τα καταστηματα ειναι Level 1&2. Δεν επιτρεπεται να κανουν τετοια επεμβαση ακομα κι αν ξερει ο τεχνικος να το κανει. Ασε που επισημα δεν δινονται τετοια ανταλλακτικα στα καταστηματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. May 24, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Η αλήθεια είναι οτι ευτυχώς δεν τους δίνουν Level3-4. Το κακό είναι οτι και εκεί που έχει level3 οταν στέλνουν συσκευές έχουν πρόβλημα. Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cbpiaa Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 καιρο ειχα να γραψω και ηρθε η ωρα να ρωτησω που να παω το τηλεφωνο να το αφησω να φτιαξουν το gps- καλλυμα καμερας???? πειτε καποιος που ασχοληθηκε τελευταια η του προτειναν να το παει.... που το πηγε γιατι η alpha copy δεν υπαρχει πια.... τη πατησε το τρενο!! ευχαριστω για την οποια απαντηση. Παράθεση ΕΛΕΟΣ....!!!!!!!!!!!!! ΑΚΟΥmobile newbie...!!!!!!:thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 καιρο ειχα να γραψω και ηρθε η ωρα να ρωτησω που να παω το τηλεφωνο να το αφησω να φτιαξουν το gps- καλλυμα καμερας???? πειτε καποιος που ασχοληθηκε τελευταια η του προτειναν να το παει.... που το πηγε γιατι η alpha copy δεν υπαρχει πια.... τη πατησε το τρενο!! ευχαριστω για την οποια απαντηση. Εγώ το πήγα φίλε σε κατάστημα Nokia Store(Τώρα λέγονται Nokia Care).Το κινητό το πήρα μετά απο 2.5 εβδομάδες σχεδόν.Μου αλλάξανε το gps και όλο τον μηχανισμό της κάμερας απο πίσω με το καπάκι που έχει κενό για να μην γρατσουνιέται.Τώρα το κινητό είναι άψογο Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Πως μπορουμε να ξερουμε ποια κινητα (παρτιδες) ειχαν προβλημα και απο ποια και μετα δεν εχουν προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cbpiaa Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Εγώ το πήγα φίλε σε κατάστημα Nokia Store(Τώρα λέγονται Nokia Care).Το κινητό το πήρα μετά απο 2.5 εβδομάδες σχεδόν.Μου αλλάξανε το gps και όλο τον μηχανισμό της κάμερας απο πίσω με το καπάκι που έχει κενό για να μην γρατσουνιέται.Τώρα το κινητό είναι άψογο ευχαριστω για την απαντηση φιλος... μηπως στειλεις και ενα pm που ειναι ενα αυτα τα νοκια στορε? ευχαριστω Παράθεση ΕΛΕΟΣ....!!!!!!!!!!!!! ΑΚΟΥmobile newbie...!!!!!!:thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Καταρχην να πω πως υπαρχουν "μαστορες" που μπορουν να στο εχουν ετοιμο και την ιδια ημερα φτανει να δεχεσαι να πληρωσεις. Παντως ακομα και να το εριξες αν δεν εχει σημαδια εξωτερικα δεν υπαρχει περιπτωση να μην μπει εντος εγγυησης. Εκτος κι αν εχει ραγισει κανενας κρυσταλος απο την πλακετα...Αλλα τοτε θα μιλουσαμε για μεγαλη πτωση :) Στην Αλεξανδρουπολη το πηγες στο NOKIA Care ε; Να ξες πως στο θεμα της καθυστερησης στ'οτι πρεπει να παει εξωτερικο, δεν φταιει το καταστημα αλλα η τεχνολογια του μικροφωνου. Το ιδανικο ειναι να σταλει Τριτη απο αυτους. Συμφωνα με αυτα που μας εχουν πει μεσα σε 5 μερες το καθε NOKIA Care Point θα πρεπει να το εχει πισω αλλα δεν το πιστευω ασχετα με τ'οτι εχουν αλλαξει πολλα. Απο περιγεργεια ενημερωσε με με την συνεχεια και την ληξη της ιστοριας :) φιλε σημερα μου ειπαν(σχεδον μια βδομαδα μετα απο την μερα που το πηγα) ακριβως αυτο που μου ειπες εσυ εδω στο φορουμ χωρις να δεις καν το κινητο....:lol: οτι θελει αλλαγη πλακετας και θα το στειλουν στα κεντρικα...(ωχ θεε μου...)... το τι θα γινει απο κει και περα αγνωστο... απορω γιατι δεν το εστειλαν την ιδια μερα η την επομενη που το πηγα και επρεπε να περιμενω τοσο καιρο.... τοσο πια δουλειαααα επεσεε:rolleyes: το καλο της υποθεσης ειναι οτι 99.9% με καλυπτει η εγγύηση..... αντε να δουμε ποτε θα παρω το κινητακι πισω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 με τα παραεισαγωγης τι γινεται?πηρα σημερα ενα χ3 και ενω ειχε το nokia sealed το αυτοκολητο ηταν παραεισαγωγης.εχουμε εγγηυση η οπως με την αλφα κοπυ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N0kiaCare3205 Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 με τα παραεισαγωγης τι γινεται?πηρα σημερα ενα χ3 και ενω ειχε το nokia sealed το αυτοκολητο ηταν παραεισαγωγης.εχουμε εγγηυση η οπως με την αλφα κοπυ? Εχεις κανονικα εγγυηση για οτιδηποτε προκυψει για 2 χρονια με την αποδειξη αγορας (εφοσον αναγραφεται το ΙΜΕΙ) ή για περιπου 2 χρονια διχως την αποδειξη αγορας μεσω του συστηματος που εχουν ολα τα NOKIA Care και βλεπουν την ημερομηνια διαθεσης της συσκευης σου για πωληση σε καποιον παροχο/καταστημα/προμηθευτη. Διαδικασιες οπως αλλαγη γλωσσας δεν καλυπτεται απο την εγγυηση και εχει χρεωση 16Ε. Ολα τα αλλα εφοσον δεν εχει υγρα ή σπασιμο ειναι καλυμμενα απο την εγγυηση της ΝΟΚΙΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 Αν το πήρες από nokia shop μπορεί να σου περάσει ελληνικά (σε περίπτωση που το κάνεις αναβάθμιση και χαθούν) χωρίς κάποιο κόστος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektarios21 Δημ. May 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 Μηπως μπορει καποιος να μου προτεινει ενα αξιοπιστο nokia care εντος αττικης??Αυτο των αμπελοκηπων γνωριζει καποιος αλλος αν ειναι καλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stardrive Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 Μηπως μπορει καποιος να μου προτεινει ενα αξιοπιστο nokia care εντος αττικης??Αυτο των αμπελοκηπων γνωριζει καποιος αλλος αν ειναι καλο? Είναι πολύ καλό αυτό της Νέα Ιωνίας που είναι 100 μέτρα απο τις γραμμές του ηλεκτρικού. Όλα τα εταιρικά και τα προσωπικά μου εκεί τα πηγαίνω εδω και ενάμισυ χρόνο. Είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Παράθεση ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ... Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 Καλημέρα Εγώ για ότι πρόβλημα προκύψει πάω στο nokia care που είναι στην Λεωφόρο Κατεχάκη 51 και ποτέ δεν είχα πρόβλημα, πάντα μ' εξυπηρετούσαν. Και για το nokia care στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας (αριθμό δεν θυμάμαι) έχω ακούσει (από γνωστούς μου) ότι είναι καλό αλλά δεν έχω πάει ποτέ κινητό μου στο συγκεκριμένο για να σου πω με σιγουριά. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts