Jump to content

nektarios21

Members
  • Δημοσιεύσεις

    81
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nektarios21

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

nektarios21's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Δυστυχώς κρασαρει,ίσως να φταίει που είμαι με oreo.Αλλα το θέμα με την κάμερα δεν είναι μόνο βράδυ.Και την ημέρα μου βγάζει θόρυβο στην εικόνα
  2. Καλησπέρα και απο μένα!Ειμαι κι εγώ με global stable 10.0.3 κ έχω σιχαθεί την κάμερα σε σημείο που νομίζω ότι έχει θέμα η κάμερα σαν hardware .Γνωριζω ότι σε άλλες Ρομ διορθώνεται το πράγμα,αν πάω σε global dev διορθώνεται η πρέπει να περάσω κινεζικη;
  3. Καλημέρα παιδιά!Ετοιμάζομαι κ εγώ για την αγορά του.Ειμαι ανάμεσα σε αυτό και το mi8 αλλά κλίνω προς το mix λόγω σχεδιασμού.Στο mix έχουμε global version και μη global με το χαρακτηριστικό κόκκινο λογότυπο 'global version' στο κουτί όπως συμβαίνει στο mi8;Θα το πάρω από Σκρουτζομαγαζο οπότε να χω το νου μου μη με πιάσουν κότσο.Ευχαριστω!
  4. Το εχω στις επιλογές μου το h8 αν και φοβάμαι τα κολληματα.Επισης με φοβίζει η αντοχή τους στο χρόνο.Π.χ μπήκα στο θέμα του chuwi hi10 και είδα πολλά προβληματα όχι μόνο μετά από καιρό αλλά και από την αρχή.Στο hi8 παλι δεν υπήρχαν τόσα θέματα..Κάτι σε samsung η lenovo δεν αξίζει σε αυτά τα χρήματα έτσι?
  5. Καλησπέρα και από μένα!Ψάχνω για tablet 8"-10" οσο το δυνατον πιο γρηγορο και αξιοπιστο.Θα χρησιμοποιηθει για browsing και ελαφριά παιχνιδια.Τα χρηματα που θα διατεθούν είναι max 200€ και η αγορά θα γίνει από Ελλάδα.ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  6. Καλημέρα στην παρέα!Γλυκοκοιτάζω μια action cam απο bangood.Αν το παραγγειλω με priority direct mail είναι η λεγόμενη τριγωνική αποστολή οπότε και δεν έχω θεμα με τελωνεία κλπ??
  7. Δηλαδή πόσες ώρες οθόνη έχεις σε κάθε φόρτιση και με τι αναμονή?το σκέφτομαι και εγώ σοβαρά για cm αν τα πάει καλύτερα από miui
  8. Καλημερα!!Μιας και αναφέρατε καλή αυτονομία πόσες ώρες οθόνη έχετε ανα φόρτιση και με πόση αναμονή;
  9. Γνωρίζει κάποιος?
  10. Καλησπέρα και απο μένα!Ευτυχής κάτοχος της συσκευής εδώ και 2 μέρες.Το πήρα απο vickmall με global dev έκανα αναβάθμιση σε 6.9.29,ξεκλείδωσα bootloader μπας και βάλω καμιά ελληνική.Γενικά το κινητό ακόμα και με την global πήγαινε βολίδα για τις απαιτήσεις μου το μόνο που θέλω ειναι την καλύτερη δυνατή μπαταρία!Να περάσω σε ελληνική gtv 6.9.29 ή δεν υπάρχει λόγος να φύγω απο την official?Και τώρα ευχαριστημένος ειμαι απο την μπαταρία αλλα θέλω το καλύτερο δυνατό και ψαχνομαι..
  11. Καλησπέρα στην παρέα!Μόλις αποχωρίστηκα το Redmi note 2 και ετοιμάζομαι για την αγορά του 3 pro.Θα ήθελα να ρωτήσω ποιον τρόπο αποστολής να προτιμήσω nl/sg post και επειδή πρόκειται να παραγγείλω συνολικά 3 Redmi note 3 pro υπάρχει πιθανότητα να φάω τελωνείο?Η παραγγελία θα γίνει από Vickmall.Χρειάζεται να γράψω και απο κάτω στα σχόλια το κλασσικό ποιηματάκι η δεν χρειάζεται?Ευχαριστώ πολυ!!
×
×
  • Create New...