sat_rrstm Δημ. April 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2021 (edited) Στις ρυθμίσεις μπες στο Mi Λογαριασμός κατέβα κάτω μπες στο Xiaomi Cloud, κι εδώ στην επιλογή Συλλογή επιλέγεις Ανενεργό. Αυτές οι φωτο που λες ότι διαγράφηκαν από την συσκευή ενδέχεται να είναι σωμένες στο Cloud. Edited April 26, 2021 by sat_rrstm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2021 μια ερωτηση επειδη δε βγαζω ακρη, δεν ειναι δικο μου το τηλ.. οταν μιλαει στη μια sim και παιρνουν τηλ στην αλλη, τοτε δειχνει οτι ειναι κλειστο.. υπαρχει ρυθμιση να ειναι ενεργο ταυτοχρονα ή να λαμβανει καποια ειδοποιηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. April 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2021 μια ερωτηση επειδη δε βγαζω ακρη, δεν ειναι δικο μου το τηλ.. οταν μιλαει στη μια sim και παιρνουν τηλ στην αλλη, τοτε δειχνει οτι ειναι κλειστο.. υπαρχει ρυθμιση να ειναι ενεργο ταυτοχρονα ή να λαμβανει καποια ειδοποιηση;Στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου, δες αν είναι ενεργό το παρακάτω... Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosnats Δημ. April 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2021 Καλησπερα.να ρωτησω κατι..διαβαζω ξαναδιαβαζω κ δεν μπορω να αποφασισω .. Απο οτι βλεπω ειναι στην ιδια τιμη... Μεταξυ poco x3 nfc και poco x3 pro τι ηα διαλεγατε;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. April 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2021 Καλησπερα.να ρωτησω κατι..διαβαζω ξαναδιαβαζω κ δεν μπορω να αποφασισω .. Απο οτι βλεπω ειναι στην ιδια τιμη... Μεταξυ poco x3 nfc και poco x3 pro τι ηα διαλεγατε;; Tο Pro φυσικά. Πριν λίγο το παρέλαβα κι εγώ και το Χ3 θα το πάρει ο υιός. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosnats Δημ. April 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2021 Ο λογος;;; λιγο π διάβαζα έχει ελαφρως χειρότερη καμερα...καλυτερο επεξεργαστη... σκεψου μια νορμαλ χρηση viber messenfer κλπ με ελαχιστα παιχνιδια τυπου candy crash.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. April 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2021 μια ερωτηση επειδη δε βγαζω ακρη, δεν ειναι δικο μου το τηλ.. οταν μιλαει στη μια sim και παιρνουν τηλ στην αλλη, τοτε δειχνει οτι ειναι κλειστο.. υπαρχει ρυθμιση να ειναι ενεργο ταυτοχρονα ή να λαμβανει καποια ειδοποιηση; Όχι δεν υπάρχει κάποια ρύθμιση. Έτσι είναι σε όλα τα dual sim πλην ελαχίστων εξαιρεσεων Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2021 Ο λογος;;; λιγο π διάβαζα έχει ελαφρως χειρότερη καμερα...καλυτερο επεξεργαστη... σκεψου μια νορμαλ χρηση viber messenfer κλπ με ελαχιστα παιχνιδια τυπου candy crash.. Eγω αν ειχα αυτες τις 2 επιλογες μονο,παλι το απλο θα επαιρνα... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2021 Όχι δεν υπάρχει κάποια ρύθμιση. Έτσι είναι σε όλα τα dual sim πλην ελαχίστων εξαιρεσεων Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ειναι λιγο βλακεια...δεν το σκεφτηκα καν οταν το επελεξα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosnats Δημ. April 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2021 Eγω αν ειχα αυτες τις 2 επιλογες μονο,παλι το απλο θα επαιρνα... Σε αυτές κατεληξα βαση μπατζετ και δυνατοτητων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. April 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2021 μια ερωτηση επειδη δε βγαζω ακρη, δεν ειναι δικο μου το τηλ.. οταν μιλαει στη μια sim και παιρνουν τηλ στην αλλη, τοτε δειχνει οτι ειναι κλειστο.. υπαρχει ρυθμιση να ειναι ενεργο ταυτοχρονα ή να λαμβανει καποια ειδοποιηση; Δεν υπάρχει, όταν μιλάς με τη μία sim η άλλη αποσυνδέεται από το δίκτυο. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ο λογος;;; λιγο π διάβαζα έχει ελαφρως χειρότερη καμερα...καλυτερο επεξεργαστη... σκεψου μια νορμαλ χρηση viber messenfer κλπ με ελαχιστα παιχνιδια τυπου candy crash.. Το απλό εκτός από υπερεπαρκή ισχύ για όλα αυτά (κοινώς τρέχουν πρακτικά στην ίδια ταχύτητα οι απλές εφαρμογές) έχει χαμηλότερες θερμοκρασίες και καλύτερη επίδοση μπαταρίας καθώς ξοδεύει λιγότερη ενέργεια στην ίδια ακριβώς μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2021 Άλλη μία ερώτηση, όταν ξεπεράσει τη μια μέρα η μπαταρία, πως βλέπω τη συνολική χρήση της; Δείχνει μόνο μετά τις 00:00... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. April 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2021 Άλλη μία ερώτηση, όταν ξεπεράσει τη μια μέρα η μπαταρία, πως βλέπω τη συνολική χρήση της; Δείχνει μόνο μετά τις 00:00... Βάζεις άλλο πρόγραμμα. Τα έχει κάνει σαλάτα με την παρακολούθηση της μπαταρίας το νέο MIUI. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. April 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2021 Άλλη μία ερώτηση, όταν ξεπεράσει τη μια μέρα η μπαταρία, πως βλέπω τη συνολική χρήση της; Δείχνει μόνο μετά τις 00:00... Μιλάς για android 11? Στο android 10 που είμαι ακόμη εγώ, δείχνει λεπτομέρειες μέχρι την επόμενη φόρτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzeskos Δημ. May 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2021 μια ερωτηση επειδη δε βγαζω ακρη, δεν ειναι δικο μου το τηλ.. οταν μιλαει στη μια sim και παιρνουν τηλ στην αλλη, τοτε δειχνει οτι ειναι κλειστο.. υπαρχει ρυθμιση να ειναι ενεργο ταυτοχρονα ή να λαμβανει καποια ειδοποιηση; Χρόνια πολλά .Το μόνο που μπορείς να κάνεις και δουλεύει σε όλα τα τηλ. Είναι να κάνεις τον αριθμό εκτροπή στον άλλον και μετά το ίδιο με τον άλλον αριθμό ,όταν είναι και καλά απενεργοποιημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. May 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2021 (edited) Καλημέρα,αξίζει η μετάβαση από rn 8pro και διαφορές στην οθόνη μεταξύ των δύο;Πιάνει 4g+;Ευχαριστώ προκαταβολικά. Edited May 5, 2021 by highland1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. May 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2021 Καλημέρα,αξίζει η μετάβαση από rn 8pro και διαφορές στην οθόνη μεταξύ των δύο;Πιάνει 4g+;Ευχαριστώ προκαταβολικά. Ναι αξίζει . Καλύτερη κάμερα μπαταρία και ταχύτητα και χαμηλές θερμοκρασίες και εννοείται 4g + .Οθόνη Δεν ξέρω ίσως να έχει καλύτερη το 8 pro. Είναι εύκολα η καλύτερη lcd που έχω δει σε midrange Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. May 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2021 Ναι αξίζει . Καλύτερη κάμερα μπαταρία και ταχύτητα και χαμηλές θερμοκρασίες και εννοείται 4g + .Οθόνη Δεν ξέρω ίσως να έχει καλύτερη το 8 pro. Είναι εύκολα η καλύτερη lcd που έχω δει σε midrangeΌντως,η οθόνη του 8 pro είναι πάρα πολύ καλή για lcd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. May 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2021 δεν έχω επανεκκίνηση εδω και πολύ καιρό. Μάλλον έστρωσε με το τελευταίο update Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DragonD Δημ. May 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2021 Καλημέρα,αξίζει η μετάβαση από rn 8pro και διαφορές στην οθόνη μεταξύ των δύο;Πιάνει 4g+;Ευχαριστώ προκαταβολικά. Από 8 pro σε 10 pro θα πας για πραγματική αναβάθμιση με μοναδικό μείον τον - παρόμοιων επιδόσεων- επεξεργαστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ohristou Δημ. May 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2021 (edited) Αυτή την ρημάδα την αναβάθμιση σε 12.0.7 θα την πάρουμε ποτέ; Μου είχε έρθει, την εγκατέστησα, δεν πέρασε ποτέ και περιμένω σαν μην πω τι... Τι πολιτική αναβαθμίσεων ότι να ναι είναι αυτή; όποιος πρόλαβε τον κύριον είδε; είναι πολιτική σοβαρής εταιρείας αυτή; Πιο σημαντικό θεωρώ το security patch Απριλίου που είχε η συγκεκριμένη αναβάθμιση και έχω μείνει με του Φεβρουαρίου. Μου αρέσει που ανακοινώνουν και miui 13. Με αυτό το ρυθμό σε 5 χρόνια κι αν... Εμφανιζόταν η ειδοποίηση σε μένα για την 10.0.7 σαν stable και όχι beta stable. Την εγκατέστησα έκανα επανεκκίνηση και ήταν ακόμα περασμένη η 12.0.8, η προγενέστερη. Και περιμένω, περιμένω, περιμένω... Αυτά είναι καραγκιοζιλικια. Ίδια κινητά που τρέχουν διαφορετικές εκδόσεις ανάλογα τι θα κάτσει. Δεν είναι πολιτική σοβαρής εταιρείας αυτή. Ναι το κινητό για τα λεφτά του είναι καλό. Αλλά το ένα γεγονός δεν αναιρεί το καραγκιοζιλικι. Άλλοι τρέχουν την ίδια στιγμή 12.0.7 άλλοι 12.0.8 άλλοι 12.0.6 μέσω επίσημων rom. Καλά κρασιά! Ο Κινέζος, Κινέζος θα παραμείνει δυστυχώς... Edited May 5, 2021 by ohristou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2021 Μιλάς για android 11? Στο android 10 που είμαι ακόμη εγώ, δείχνει λεπτομέρειες μέχρι την επόμενη φόρτιση. Δε δείχνει αν η μπαταρία ξεπερνάει το ένα 24ωρο... Κάτι άλλο, με 4g τι ταχύτητες πιάνετε; Δίπλα δίπλα με το δικό μου OnePlus 6T, το 6Τ έπιανε 15mb/s και το X3 μόνο 8mb/s.. σε κάθε τεστ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. May 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2021 Δε δείχνει αν η μπαταρία ξεπερνάει το ένα 24ωρο... Κάτι άλλο, με 4g τι ταχύτητες πιάνετε; Δίπλα δίπλα με το δικό μου OnePlus 6T, το 6Τ έπιανε 15mb/s και το X3 μόνο 8mb/s.. σε κάθε τεστ.Σε εμένα που έχω Android 10,δείχνει τη χρήση της μπαταρίας και πέρα από το 24ωρο. Μέχρι να το ξαναφορτίσω. Όσο για το 4G+, ανάλογα τον πάροχο και την περιοχή που είμαι. Εγώ έχω Q, η οποία δεν έχει και πολύ γρήγορες συνδέσεις, αλλά στο σπίτι με 4G, αν θυμάμαι καλά, είναι περίπου 25 mbps Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2021 Σε εμένα που έχω Android 10,δείχνει τη χρήση της μπαταρίας και πέρα από το 24ωρο. Μέχρι να το ξαναφορτίσω. Όσο για το 4G+, ανάλογα τον πάροχο και την περιοχή που είμαι. Εγώ έχω Q, η οποία δεν έχει και πολύ γρήγορες συνδέσεις, αλλά στο σπίτι με 4G, αν θυμάμαι καλά, είναι περίπου 25 mbps Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μήπως δεν έχεις κάνει κάποιο update; Τα 25mbps μεταφράζονται σε 3-4mb/s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. May 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2021 Μήπως δεν έχεις κάνει κάποιο update; Τα 25mbps μεταφράζονται σε 3-4mb/sUpdate για την έκδοση της συσκευής που έχω, είμαι στην τελευταία. Δεν λες όμως εσύ με τι έκδοση Android είσαι. Μήπως εκεί είναι η διαφορά μας. Εγω android 10 ακόμη. Προφανώς εννοείς ταχύτητα κατεβάσματος αρχείων... Δεν κατεβάζω, οπότε, δεν έχω δει ποτέ με πόση ταχύτητα κατεβάζει. Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts