conan1 Δημ. January 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2021 Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το Poco της κόρης μου. Κάποιες φορές πατάει το power button για να ανοίξει η οθόνη και δεν αποκρίνεται. Δεν ανοίγει η οθόνη με τίποτα. Αν εκείνη την στιγμή την καλέσω, το κινητό της φαίνεται να καλεί (όπως το ακούω εγώ στο δικό μου τηλέφωνο) αλλά δεν το σηκώνει. Κι όμως αυτό είναι μπροστά στα μάτια μας σβηστό. Δεν χτυπάει , δεν κάνει τίποτα, είναι σαν σβηστό από μπαταρία ας πούμε. Ο μόνος τρόπος να επανέλθει είναι να πατήσω power button + volume down για να μπει σε Fastboot mode. Μετά με τον ίδιο τρόπο επανέρχεται σε επανεκκίνηση και λειτουργεί κανονικά. Μήπως κάποιος φίλος έχει καμια ιδέα για το τι συμβαίνει; Σας ευχαριστώ Εγώ θα δοκίμαζα μια επαναφορά .... Αν δε στρώσει, τότε για έλεγχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisk Δημ. January 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2021 Εγώ θα δοκίμαζα μια επαναφορά .... Αν δε στρώσει, τότε για έλεγχο. Σ ευχαριστώ φίλε...αυτο σκέφτηκα και γω! Ελπίζω να στρώσει έτσι αν και δεν το πιστεύω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XronisRR Δημ. January 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2021 Καποιο καλο τζαμακι για την συσκευη υπαρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanbono Δημ. January 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2021 (edited) Αυτα εχω παραγγείλει εγω https://www.aliexpress.com/item/4001315603069.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dBHyJqi Τα εχω δοκιμάσει σε αλλο κινητο και ειναι καλα - δεν αφηνουν αποτυπώματα και αλλους λεκέδες. Edited January 6, 2021 by vanbono Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. January 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2021 Αυτα εχω παραγγείλει εγω https://www.aliexpress.com/item/4001315603069.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dBHyJqi Τα εχω δοκιμάσει σε αλλο κινητο και ειναι καλα - δεν αφηνουν αποτυπώματα και αλλους λεκέδες. Τα ίδια έχω παραγγείλει και εγώ... Και τα έχω και εγώ δοκιμάσει στο παλιό κινητό μου... Είναι ματ, δεν αφήνουν εύκολα λεκέδες, ωραία αίσθηση στο άγγιγμα. Κεραμικά δεν είναι όμως, πλαστικό είναι. Και μάλιστα δεν έχει την διαύγεια του τζαμιού και επηρεάζουν χρωματικά (έστω και λίγο) την οθόνη. Από την άλλη δεν κάνει αντανακλάσεις όπως το tempered glass... Τελικά είναι θέμα προτίμησης! Παρόλα αυτά να αναφέρω ότι και το φιλμ που έχει πάνω το τηλέφωνο από το εργοστάσιο είναι αρκετά καλό μέχρι να έρθει τζαμακι. Απλά δεν είναι σκληρό σαν τζαμί (ή ανθεκτικό). Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. January 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2021 Πάντως είναι gorilla Αρα ανθεκτικότητα Εχω δει κάτι βίντεο να προσπαθούν να το γρατσουνίσουν και δεν τα καταφέρνουν Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjamoz Δημ. January 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2021 καλημεριζω την ομαδα. κατοχος και εγω poco. ο ηχος στο ακουστικο ειναι πραγματικα για γελια :lol: δεν ειναι για να πεις κανενα μυστικο οσοι παιζουν διπλο ταμπλο να μην το αγορασουν :lol: το αλλο που παρατηρησα ειναι οτι με τον φορτιστη του ναι μεν φορτιζει σε μια ωρα αλλα αδειαζει και σε μια μερα με τον φορτιστη του note 7 αργισε να φορτισει αλλα εβγαλε για πλακα δυο μερες. κατα τα αλλα δεν με ενθουσιασε τιποτα, οπως δεν με χαλασε και τιποτα. ακομα ενα τιμιο κινητο. εκνευριστηκα στην αρχη λιγο με τα χρωματα αλλα μετα διαβασα οτι ειναι απο τον χρωμ οποτε το εφτιαξα κι αυτο. επισης στα τερματα ο ηχος θυμιζει τα fiat punto με ηχοσυστημα που ενιωθες οτι θα σου ερθει η πορτα κολαρο. η θηκη του πολυ τιμια. στο νοτε 7 ειχα τζαμακι . καποια στιγμη εσπασε και το ειχα χωρις δυο μηνες. σε τσεπες μαζι με κλειδια και με τα μικρα να το πετανε απο δω και απο κει δεν ειχε την υποψια γρατσουνιας. οποτε δεν νομιζω οτι θα ξαναπεταξω λεφτα σε τζαμακι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosLA Δημ. January 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2021 Καλημέρα καλή χρονιά με υγεία παιδιά. Μια ερώτηση ,έχω το κινητό στην κατοχή μου 2 μήνες το λειτουργώ με χαλαρή χρήση χωρίς πολλές εφαρμογές, ξαφνικά από χθες η οθόνη εκεί που είναι στα κανονικά της παρουσιάζει ένα κιτρίνισμα σε όλη την επιφάνεια. Είναι κάτι σαν να ενεργοποιείται η λειτουργία ανάγνωσης αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό. Η μόνη λύση για να έρθει στα κανονικά επανέναρξη του κινητού ή επιλογή λειτουργίας ανάγνωσης και απενεργοποίηση αμέσως. Μετά από 5 λεπτά όμως πάλι το ίδιο. Κάποια γνώμη? Το κινητό αγοράστηκε από Xiaomi Γερμανίας. Σας ευχαριστώ Παράθεση Poco x3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros787 Δημ. January 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2021 Καλημέρα καλή χρονιά με υγεία παιδιά. Μια ερώτηση ,έχω το κινητό στην κατοχή μου 2 μήνες το λειτουργώ με χαλαρή χρήση χωρίς πολλές εφαρμογές, ξαφνικά από χθες η οθόνη εκεί που είναι στα κανονικά της παρουσιάζει ένα κιτρίνισμα σε όλη την επιφάνεια. Είναι κάτι σαν να ενεργοποιείται η λειτουργία ανάγνωσης αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό. Η μόνη λύση για να έρθει στα κανονικά επανέναρξη του κινητού ή επιλογή λειτουργίας ανάγνωσης και απενεργοποίηση αμέσως. Μετά από 5 λεπτά όμως πάλι το ίδιο. Κάποια γνώμη? Το κινητό αγοράστηκε από Xiaomi Γερμανίας. Σας ευχαριστώ Είναι πρόβλημα του Chrome. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. January 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2021 (edited) Καλημέρα καλή χρονιά με υγεία παιδιά. Μια ερώτηση ,έχω το κινητό στην κατοχή μου 2 μήνες το λειτουργώ με χαλαρή χρήση χωρίς πολλές εφαρμογές, ξαφνικά από χθες η οθόνη εκεί που είναι στα κανονικά της παρουσιάζει ένα κιτρίνισμα σε όλη την επιφάνεια. Είναι κάτι σαν να ενεργοποιείται η λειτουργία ανάγνωσης αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό. Η μόνη λύση για να έρθει στα κανονικά επανέναρξη του κινητού ή επιλογή λειτουργίας ανάγνωσης και απενεργοποίηση αμέσως. Μετά από 5 λεπτά όμως πάλι το ίδιο. Κάποια γνώμη? Το κινητό αγοράστηκε από Xiaomi Γερμανίας. Σας ευχαριστώ Σορυ για τη μεταφραση,αλλα δεν ξερω Ιταλικα,οτι εβγαλε το translate.... https://el.xiaomitoday.it/%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CF%81%CE%B8%CF%8E%CF%83%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%86%CE%AC%CE%BB%CE%BC%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%AF-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B7-%CE%BD%CE%B1-%CE%B3%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%BA%CE%AF%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%B7-%CE%BC%CE%B5-%CE%BB%CE%AF%CE%B3%CE%BF-x3-nfc.html Edited January 7, 2021 by nikaki71 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjamoz Δημ. January 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2021 chrome://flags πας εδώ κάνεις αναζήτηση dynamic color gamut. πατας disable Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sifis77 Δημ. January 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2021 Καλησπέρα στη παρέα! Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους!! Σήμερα μου ήρθε το θηρίο. Παραγγελία από DHGATE μέσω Αγγλίας που έγινε 5/12. Στην Ελλάδα κόλλησε από 26/12... Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo600 Δημ. January 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2021 Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά Πριν λίγο παραγγείλα το https://www.abox.gr/index.php?route=product/product&product_id=12193&skr_prm=WyI1OWMyOWRmNS0yZjViLTQwYTktYWJlZC0wYmEwYTJiNGRmZjMiLDE2MTAwNDM0Mjk0NTMseyJhcHBfdHlwZSI6Im5hdGl2ZSIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0 , παίζει να μην έχει NFC; Γιατί δε το γράφει.. Ενώ στη κεντρική σελίδα αναζήτησης λέει κανονικά nfc. Θέλω να πω υπάρχει και χωρίς nfc; Απ' ότι έψαξα αυτό που είναι χωρίς τη συγκεκριμένη λειτουργία είναι με τα 6000 mah Και κυκλοφορεί στην Ινδία. Εύχομαι να μην έχω φάει τέτοια φόλα γιατί κάνω συναλλαγες με το τηλεφωνο σε καταστήματα αντί χρήσης κάρτας. Οποίος γνωρίζει κάτι ας απαντήσει να μη το παραλάβω γιατί όταν το πάτησα στο Σκρουτζ μόνο με nfc είχε κ αυτό είχα επιλέξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. January 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2021 Υπάρχει και η έκδοση όπως λες, για Ινδία, χωρίς NFC, με 6000mAh μπαταρία. Αλλά η λογική λέει ότι αυτό που παρήγγειλες είναι η έκδοση με NFC, αφού και EU γράφει, και Global version γράφει, και 5160 mAh μπαταρία. Δε χάνεις όμως και κάτι να κάνεις πχ ένα τηλέφωνο αύριο ή να στείλεις ένα mail. Στην τελική, αν σου στείλουν την άλλη έκδοση, θα είναι άλλο προϊόν, οπότε δικό τους πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo600 Δημ. January 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2021 Θέλω να πιστεύω πως όντως είν'η έκδοση με το nfc γιατί ταιριάζει με τα άλλα χαρακτηριστικά (5160 mah μπαταρία κτλ) κ δεν υπήρχε ουσιαστικά περιγράφη στη σελίδα τους (είναι πολύ σύντομη). Έχω καει από το χυλό στο παρελθόν με καταστήματα γ αυτό με έπιασε πρεμουρα τώρα.. δε θα εκπλαγω ( αν δεν είν' η έκδοση με το νfc) να μου πουν " α δε φταίμε εμείς ας προσεχες!" Κ ας το είχε στα χαρακτηριστικά στο Σκρουτζ κ ας τα επέλεξα αυτά τα χαρακτηριστικά κ ας το είχε η κατηγορία που επέλεξα! Τεσπα ,ας μη προτρέψω.. Κοντός ψαλμός. Περισσότερο με καίει αν όντως υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο, αν δηλαδή υπάρχει το συγκεκριμένο με 5160 mah χωρίς nfc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. January 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2021 Καλημέρα καλή χρονιά με υγεία παιδιά. Μια ερώτηση ,έχω το κινητό στην κατοχή μου 2 μήνες το λειτουργώ με χαλαρή χρήση χωρίς πολλές εφαρμογές, ξαφνικά από χθες η οθόνη εκεί που είναι στα κανονικά της παρουσιάζει ένα κιτρίνισμα σε όλη την επιφάνεια. Είναι κάτι σαν να ενεργοποιείται η λειτουργία ανάγνωσης αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό. Η μόνη λύση για να έρθει στα κανονικά επανέναρξη του κινητού ή επιλογή λειτουργίας ανάγνωσης και απενεργοποίηση αμέσως. Μετά από 5 λεπτά όμως πάλι το ίδιο. Κάποια γνώμη? Το κινητό αγοράστηκε από Xiaomi Γερμανίας. Σας ευχαριστώ Launch Chrome browser. 1. Type chrome://flags in search. 2. Search for #dynamic-color-gamut and disable it. Δεν φταίει το κινητό. Απενεργοποίησε το παραπάνω και είσαι κομπλέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. January 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2021 Περισσότερο με καίει αν όντως υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο, αν δηλαδή υπάρχει το συγκεκριμένο με 5160 mah χωρίς nfc Από όσο ξέρω (γιατί κι εγώ την περιμένω την συσκευή, αλλά έψαχνα καμιά βδομάδα) είναι μόνο 2 εκδόσεις: Αυτή με NFC και 5160 mAh (κωδική ονομασία "Surya") και αυτή χωρίς NFC με 6000 mAh (κωδική ονομασία "Karna"). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo600 Δημ. January 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2021 Σ ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες, πραγματικά βοηθάνε ψυχολογικά γιατί θα ξενερώσω πολύ άμα θέλουν επιστροφές και τσάμπα μεταφορικά κ αναμονες για το τίποτα (Είναι να έρθει επαρχία). Όποτε πολύ πιθανόν να ναι αδικοι οι φόβοι μου γιατί κ εγώ αυτό διαβαζω για τις εκδόσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elti Δημ. January 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2021 Launch Chrome browser. 1. Type chrome://flags in search. 2. Search for #dynamic-color-gamut and disable it. Δεν φταίει το κινητό. Απενεργοποίησε το παραπάνω και είσαι κομπλέ. Έχω την υποψία ότι ίσως έχει διορθωθεί το πρόβλημα από κάποια αναβάθμιση της εφαρμογής. Είχα αφήσει τον Chrome στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις και δεν αντιλαμβάνομαι πλέον πρόβλημα με κιτρίνισμα της οθόνης. Διορθώθηκε ή συνήθισα;:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lokos6 Δημ. January 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2021 Είναι φυσιολογικό αυτό; Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk παραμένοντας στην ίδια κατάσταση έχω αρχίσει να ανησυχώ. έχει κάποιος να μου προτείνει με ποιόν να επικοινωνήσω πέραν του banggood?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. January 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2021 Θα έρθει Αργεί Έρχεται μέσω ACS Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo600 Δημ. January 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2021 Τελικά το τηλέφωνο παρελήφθη πριν λίγο..ταχύτατα! Γράφει πως έχει nfc.. Στα δύσκολα τώρα.. έβαλα το gmail μετέφερε επαφές αλλά όχι τα υπόλοιπα.. Πως μπορώ να κάνω μεταφορά των σημειώσεων από Samsung s10;;;; Αυτό με καίει περισσότερο.. παλαιότερα από Samsung note 8 σε s10 αν θυμάμαι καλά πέρασα το gmail κ μεταφέρθηκαν οι εφαρμογές αυτόματα.. Επίπλεον δοκίμασα κ με Samsung switch αλλά νομίζω δεν συγχρονίζονται.. Οποίος μπορεί να βοηθήσει ευπρόσδεκτος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. January 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2021 Έχω παραγγείλει 28 Νοεμβρίου από banggood και ακόμη περιμένω. Το προορίζω για αντικατάσταση του Samsung S10 lite. Αλλά ακόμη δεν το έχω πάρει απόφαση και αμφιταλαντεύομαι. Δώστε καμιά συμβουλή οι έχοντες και κατέχοντες:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. January 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2021 Έχω παραγγείλει 28 Νοεμβρίου από banggood και ακόμη περιμένω. Το προορίζω για αντικατάσταση του Samsung S10 lite. Αλλά ακόμη δεν το έχω πάρει απόφαση και αμφιταλαντεύομαι. Δώστε καμιά συμβουλή οι έχοντες και κατέχοντες:):) Εγω θα κραταγα το S10 Lite.... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. January 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2021 Γιατί μέσα στο παιχνίδι Call of Duty μαυρίζει η οθόνη τι μπορεί να φταίει ξέρει κανείς; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts