Jump to content

Apple Macintosh / MacOS

nikosxeng3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πηγα σημερα πλαισιο και μου ειπανε

οτι θα εχουνε διαθεσιμα macbook/macbook pro

στις 15-30 Μαιου.:):)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κάθε πολιτεία έχει το φόρο της οπότε προστίθενται στην τελική τιμή. Αν και είναι στο χέρι του πωλητή τελικά, για παράδειγμα το Amazon δεν προσθέτει φόρους.

Dokimasmeno ayto me cosmote?

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

hello!Ψαχνω tv tuner για το macbook μου!κάτι φτηνό σχετικά (να μην ξεπερνά τα 100$) και να έχει video in (δν ξερω αν λέγεται έτσι:P) ώστε να μπορώ να γράφω στο mac υλικό από εξωτερική συσκευή πχ xbox 360,dvd player etc

Ασήμαντες αναβαθμίσεις, στην ουσία. Να δω πότε θα ξεκολλήσουν από την εμμονή να βάζουν τόσο μικρούς δίσκους ως standard.

Ήδη έχω μπει σε σκέψεις να προχωρήσω σε εγχείριση στο δικό μου.

L' enfer c' est les autres

Ε, εντάξει, 320 γίγα έχουν, βάζεις και έναν εξωτερικό 500άρη με 100 Ε και είσαι κύριος!

Ε, εντάξει, 320 γίγα έχουν, βάζεις και έναν εξωτερικό 500άρη με 100 Ε και είσαι κύριος!

E, νομίζω ότι είναι πολύ περιοριστικό αυτό, για τα σημερινά δεδομένα, τουλάχιστον για μένα και για τους φίλους μου.

Αυτή τη στιγμή, έχω 250GΒ εσωτερικό δίσκο (με 25GB ελεύθερα) και 1,75 TB σε 3 εξωτερικούς δίσκους. Παρά τη φαινομενικά μεγάλη χωρητικότητα, με αυτό το setup, backup παίρνω μόνο τη μουσική και τις φωτογραφίες μου, μιας και:

Movies: 310GB

Music: 120 GB

TV Series:140 GB

Δηλαδή, τι περιμένει η Apple από τον μέσο τριαντάρη χρήστη; Να σβήσει τις τσόντες που με τόση επιμέλεια μάζεψε;

Α πα πα...

Τι είναι αυτά που λες;;

Ακου εκεί τσόντες :p

Τι την πέρασες την Apple? Όταν αρχίσει να βάζει Jenna Jameson στο iTunes μπορεί να αρχίσει να το σκέφτεται, μέχρι τότε... αδιαφορία ;)

Πάντως έχεις ένα δίκιο. Oι δίσκοι είναι σχετικά μικροί. Αλλά όπως σου είπε και ο stereo, βάζεις έναν εξωτερικό σκληρό και είσαι μια χαρά. Κυκλοφορούν και με 1 TB ή ακόμα και 2 TB σκληροί πλέον. Αν πάρεις ένα ακόμα TB δε θα σε καλύπτει;

Άλλωστε, όπως και να το δεις, όσο μεγάλο σκληρό και να έβαζε δεν θα σου (και μου) έφτανε έτσι κι αλλιώς...

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Μωρέ άμα παίρνεις ένα μηχάνημα και για το all-in-one design, δε θες να το μαγαρίσεις με ένα σωρό καλώδιο τριγύρω. 3 εξωτερικοί δίσκοι=6 καλώδια (σύνδεσης+τροφοδοσίας).

Βρίσκω τα σημερινά iMac, να είναι εξαιρετικά για αυτά που προσφέρουν, πλην του δίσκου πλέον.

Γιατί αν υπολογίσεις ότι 320 ονομαστικά GB=290 πραγματικά GB. Από αυτά θα πρέπει να αφαιρέσεις τουλάχιστον 10% ελεύθερα για να ανασαίνει το μηχάνημα. Άρα καταλήγεις να έχεις 260 GB δίσκο, που για τα σημερινά δεδομένα είναι αστείο. Ιδανικά, θα ήθελα κάτι με 1ΤΒ εσωτερικό δίσκο, σε λογικό κόστος αγοράς, όχι σε τιμή Apple. Ώστε να βάλεις άλλο 1ΤΒ εξωτερικό για το Time Machine, κι άλλο 1ΤΒ για πράγματα που ακόμη κι αν τα χάσεις, να μη σκάσεις από τη στεναχώρια σου.

Anyway, δεν θα το κουράσω άλλο. Σίγουρα υπάρχει κοινό που τα βρίσκει ικανοποιητικά τα specs. Όπως και να έχει, είναι εκπληκτικά μηχανήματα. Και δεν θα διαφωνήσω περισσότερο για να μη την σπάσω στον stereo. Άλλωστε χάρις σε αυτόν ανακάλυψα ξανά τη χαρά το computing.

Μήπως οι δίσκοι που βάζουν σε αυτά τα μηχανήματα είναι 2.5'' λόγω χώρου; Οι δίσκοι των 500GB και πάνω που λέτε είναι 3.5'' και σαφώς μεγαλύτεροι σε όγκο, ενώ χρειάζονται καλύτερη ψύξη και τροφοδοσία.

Μα και μένα, δε μου φτάνει ο 250άρης που έχει. Οπότε εδώ και καιρό αποφάσισα να έχω σε αυτόν μόνο τα βασικά (δλδ λειτουργικό και εφαρμογές και κάτι άλλα ψιλά) και όλα τα υπόλοιπα να είναι σε εξωτερικούς. Δε λέω, και μένα θα μου άρεσε να είχε μεγαλύτερο εσωτερικό από τη μάνα του, αλλά τελικά και έτσι κάνω τη δουλειά μου και ίσως και καλύτερα . BTW το Time Machine είναι σωτήριο!

Αυτό το πρόβλημα με την έλλειψη χώρου, δεν θα λυθεί ποτέ αγαπητοί φίλοι :p

Πάντα μα πάντα θα θέλουμε περισσότερο χώρο, γιατί έχουμε περισσότερα αρχεία χρόνο με το χρόνο.

Ακολουθώ την ίδια τακτική με το φίλο stereo. Λίγα πράγματα στο macbook, τα υπόλοιπα σε εξωτερικούς δίσκους backup και τέλος. Τώρα, θα πει κανείς: τα απολύτως απαραίτητα για εμένα, δεν είναι τα ίδια με τα δικά του. Άμα θες να έχεις όλη τη συλλογή σου mp3, divx και τα αρχεία της δουλειάς σου, τότε μόνο κάτι σε τέτοιο σε βολεύει!

http://haacked.com/images/DataCenter.jpg

Ωραία, θα ανακοινώσει σε λίγο και τα νέα macbooks και τον Ιούνιο θα έχουμε ανακοίνωση 10.6????? :wacko:

http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold.

prospathw na katevasw apo to official site tou vlc to omonymo programma, alla mou vgazei error. exei kapoios na mou proteinei kapoia leitourgiki enallaktiki?

episis, psaxnw k to winrar gia aposympiesi arxeiwn.. alla ki ayto den to vriskw..

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

mariel βλέπω ότι είσαι κορίτσι και σε καλή ηλικία, αλλιώς δε θα σκιζόμουν να σε εξυπηρετήσω αν ήσουν μαντράχαλος. Λοιπόν, κατέβασε τον MPlayerOSX. Τον θεωρώ καλύτερο από το προβληματικό vlc.

:) eyxaristw gia ti voitheia.

eimai neos xristis mac, psaxnw genikotera, alla to gyrw filiko perivallon pou asxoleitai me pc den exei idea apo mac gi'ayto k sas zalizw..

eyxaristw k pali!

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

episis, psaxnw k to winrar gia aposympiesi arxeiwn.. alla ki ayto den to vriskw..

Δε νομίζω ότι υπάρχει έκδοση για Mac OS X. Μπορείς να δοκιμάσεις το UnrarX για αυτή τη δουλειά.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

mariel βλέπω ότι είσαι κορίτσι και σε καλή ηλικία, αλλιώς δε θα σκιζόμουν να σε εξυπηρετήσω αν ήσουν μαντράχαλος.

hahaha respect στον κύριο!:respect:

Java 6.0 update for 10.5.2 (57.5 ΜΒ). Δεν καταργεί την προηγούμενη έκδοση (5.0)
http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold.

prospathw na katevasw apo to official site tou vlc to omonymo programma, alla mou vgazei error. exei kapoios na mou proteinei kapoia leitourgiki enallaktiki?

Κατέβασες κάποιο από αυτά και δεν έπεξε? :rolleyes:

Κατέβασες κάποιο από αυτά και δεν έπεξε? :rolleyes:

apo to mac kanena apo ayta den anoige..

den xerw to logo..

twra pou to xanaprospathw apo allo pc anoigei kanonika!

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Μήπως στο κατεβάζει αυτόματα στο Downloads και δεν το βλέπεις. Κανονικά θα χοροπηδάει το εικονίδιο των downloads. Μήπως λέω...

Διαφορετικά δεν εξηγείται...

ξερει κανεις πως μπορω να κανω format μια sd card σε FAT..

προσοχη ΟΧΙ FAT32?.. ευχαριστω

Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

ξερει κανεις πως μπορω να κανω format μια sd card σε FAT..

προσοχη ΟΧΙ FAT32?.. ευχαριστω

Στα Windows τουλάχιστον, βάζεις την κάρτα σε ένα cardreader-->δεξί κλίκ στο drive της κάρτας-->format-->file system-->FAT--start :)

Linux myphone υπογραφή.jpeg

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...