challenge143 Δημ. January 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2021 Παιδιά από την εμπειρία σας έχω διαβάσει όλο το νήμα Κ έχω καταλάβει ότι με τις τελευταίες αναβαθμίσεις έχει φτιάξει Κ η μπαταρία πλέον Κ παρόλο που φοράει το exynos δεν έχετε κάποιο πρόβλημα Κ το κινητό πηγαίνει μπάλα . Ειμαι στην εύρεση αγοράς Κ συγκεκριμένα τον Απρίλιο , κοίταγα το oneplus 8pro αλλά κάτι με το 5g που θέλει ολόκληρη διαδικασία να ενεργοποιήθει ξενέρωσα. Με το θέμα κάμερας στο samsung είχε βελτίωση με τις ενημερώσεις; Κ αν προτείνεται να περιμένω την καινούργια σειρά αλλά δεν θέλω να ξεφύγω από το χιλιάρικο. Θα σκεφτόμουν Κ το xiaomi αλλά με προβληματίζει το λογισμικό του. Από τους ποιο έμπειρους τι προτείνετε; γενικά Κ από την κάμερα είσαστε ευχαριστημένοι Κ κυρίως στα πρόσωπα;. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. January 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2021 Κοίτα Sony 1ii η 5ii Στα πρόσωπα και ιδίως εκεί μιας καί εγώ τό ήθελα πολύ το κινητό μου να βγάζει σωστά και καθαρά τα πρόσωπα των παιδιών μου. Είχα θέμα με αυτό μεγάλο! Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. January 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2021 Κοίτα Sony 1ii η 5ii Στα πρόσωπα και ιδίως εκεί μιας καί εγώ τό ήθελα πολύ το κινητό μου να βγάζει σωστά και καθαρά τα πρόσωπα των παιδιών μου. Είχα θέμα με αυτό μεγάλο! Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ για την απάντηση. Γενικά η sony δεν μου αρέσει καθόλου έχω δει συγκριτικά παρόλο που είναι ποιοτικά τηλέφωνα Κ στην samsung μου αρέσει η αλήθεια είναι τα κορεσμένα χρώματα αν Κ από ειδικούς που γνωρίζουν από φωτογραφίες δεν είναι σωστό κριτήριο αυτό.ισως το σονυ έχει ποιο σωστή χρωματική απεικόνιση αλλά στα μάτια μου.... Δεν.... Άσε που η αλήθεια ,μου αρέσει Κ τρελά σαν εμφάνιση το samsung γι αυτό ρωτάω τα παιδιά αν πλέον είναι πλήρως ικανοποιημένοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. January 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2021 5G στις συσκευες μας απο σημερα απο την cosmote. Στελνετε 5G στο 1333, επανεκκινηση και ετοιμοι Eυχαριστώ αγαπητέ,με γλύτωσες από αναμονή και ή ψάξιμο.:) ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κάποιος ανέβασε στο youtube ένα βίδεο που κρατάει τη μπαταρία σε καλή κατάσταση παρ’ ό,τι βάζει την οθόνη να ανανεώνεται στα 120Hz.το έχετε δει; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. January 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2021 Εστειλα το μήνυμα στο 1333 στις 10.15,αλλά μέχρις τις 12.00 δεν έχει έλθει απάντηση,παρ’ό,τι η αρχική τους απάντηση έλεγε ότι θα απαντήσουν σε μερικά λεπτά. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. January 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2021 (edited) Υπάρχει κανείς που έχει μοντέλο εισαγωγής (όχι firmware cosmote) και να λειτουργεί το 5g? Ρωτάω μηπως όσοι έχουμε εισαγωγης χρειαζεται να αλλαξουμε csc σε cosmote ή ολόκληρο firmware. Edited January 12, 2021 by miltos74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chavnick Δημ. January 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2021 Προσωπικα εχω αυστριακό. Δεν περιμενα μηνυμα επιβεβαιωσης απ το 1333. Αφοτου εστειλα 5G και ηρθε απαντηση οτι θα τακτοποιηθει "σε λιγα λεπτα", εκανα restart τη συσκευη και ολα κομπλε μετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. January 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2021 Προσωπικα εχω αυστριακό. Δεν περιμενα μηνυμα επιβεβαιωσης απ το 1333. Αφοτου εστειλα 5G και ηρθε απαντηση οτι θα τακτοποιηθει "σε λιγα λεπτα", εκανα restart τη συσκευη και ολα κομπλε μετα. Σε ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chavnick Δημ. January 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2021 Παντως στο site της cosmote εμφανιζεται επισημα πιστοποιημενο το note 20 ultra πλεον. Και χωρια οτι το δικο μου ειναι παραεισαγωγης οποτε ειναι δεδομενο οτι δεν υπαρχει προϋποθεση να ειναι αγορασμενο απο cosmote ή εστω ελληνικης εισαγωγης, δεν θα ειχε και λογικη να υπηρχε τετοιος περιορισμος αφου ο καθενας μπορει να το φλασαρει σε ελληνικο αν ηταν αυτο το ζητουμενο. Μου κανει εντυπωση που καποιοι αντιμετωπιζετε ακομη θεμα με την ενεργοποιηση του 5G. Δεν θα επρεπε να συμβαινει. Θα προτεινα να επικοινωνησετε απευθειας με την cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. January 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2021 Εμένα εμφανίζει στο μενού 5g μένω Μυτιλήνη Στάλθηκε από το note20ultra χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. January 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2021 Σε όλα τα κινητά εμφανίζει στο menu το 5G Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. January 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2021 Προσωπικα εχω αυστριακό. Δεν περιμενα μηνυμα επιβεβαιωσης απ το 1333. Αφοτου εστειλα 5G και ηρθε απαντηση οτι θα τακτοποιηθει "σε λιγα λεπτα", εκανα restart τη συσκευη και ολα κομπλε μετα. Ti εννοείς όλα κομπλέ;Τι εμφανίζεται στο τηλέφωνο;Εγώ που κοίταξα στις συνδέσεις,λέει 5G/LTE/3G/2G (αυτόματη σύνδεση), με μπλε γράψιμο. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_hab Δημ. January 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2021 Καλησπερα παιδια μια ερωτηση θελω να σας κανω .απο μπαταρια και απο καμερα και θεμα ζεστης υπαρχει καποια βελτιωση στο κινητο ή ειναι το ιδιο οπως ητα νστην αρχη .ειμαι κατοχος.note 9 πηρα το 10 το κρατησα 15 μερες και αγορασα το note 20ultra και το περιμενω .αν μπορει καποιος ας μου πει.ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chavnick Δημ. January 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2021 5G/4G/3G/2G (αυτόματη σύνδεση) Όλα κομπλέ εννοώ έχω 5G από Δευτέρα πρωί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. January 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2021 (edited) Επιπεδο ασφαλειας ειμαι στο Δεκεμβριο ακομα.εχετε παρει του Ιανουαριου ολοι?επισης,παιζει να μην εχει σε αρκετες περιοχες ακομη καλυψη 5G?ελληνικο cosmote Edited January 13, 2021 by vasilakis13 Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. January 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2021 Πήρα την Κυριακή Στάλθηκε από το Note 20 Ultra μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. January 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2021 Στην Αθήνα πού έχουν βάλει κεραίες; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. January 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2021 Επιπεδο ασφαλειας ειμαι στο Δεκεμβριο ακομα.εχετε παρει του Ιανουαριου ολοι?επισης,παιζει να μην εχει σε αρκετες περιοχες ακομη καλυψη 5G?ελληνικο cosmoteΗ cosmote έχει καλυψη κοντά στο 45% . Η Vodafone μονοψήφιο νούμερο και η wind 15 σημεία. Σου μεταφερω στοιχεία που έγραψε κάποιος σε τεχνικό φόρουμ που είναι μέσα στα δίκτυα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. January 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2021 Eφερα από την Κίνα γυαλάκι για το τηλ.,απ’ αυτά με την κόλλα και το UV φως.Ξέρει κανείς αν μπορώ να το πάω κάπου να το τοποθετήσουν όταν θα ανοίξουν τα μαγαζιά; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. January 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2021 δεν εχει ερθει σε ολους τα patch ιανουαριου.και εγω ακομα δεκεμβριου με eur csc τα ελληνικα.ουτε τα cos (Greece) δν εχει ερθει ακομα. Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. January 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2021 Νέο update έσκασε μύτη μόλις: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NasosMazdaspeed6 Δημ. January 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2021 Aραγε θα μας φερουν στην καμερα αυτο που εχει το s21 ,το vlogger view με δυνατοτητα εγγραφης ταυτοχρονα μπροστα και πισω καμερας? Παράθεση Mazda 6 MPS EX-Honda Type R FN2 ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ WWW.MAZDASPEEDCLUB.GR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. January 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2021 Ουτε το patch Ιανουαριου δεν πηραμε μερικοι.αργησε νομιζω πρωτη φορα.anyway..θα ερθει Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. January 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2021 Aραγε θα μας φερουν στην καμερα αυτο που εχει το s21 ,το vlogger view με δυνατοτητα εγγραφης ταυτοχρονα μπροστα και πισω καμερας?Αν δεν είναι θέμα επεξεργαστή όπως τα iphone που παρόμοια εφαρμογή λειτουργεί με a12 και πάνω, πολύ πιθανό. Υπάρχουν παρόμοιες εφαρμογές στο store εδώ και χρόνια. Δεν έχω δοκιμάσει κάποια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2021 Τώρα πρόσεξα πως εφαρμογές που είχα σε πλήρη αδράνεια "βγήκαν" από αυτή. Προφανώς με την αναβάθμιση σε 11. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts