manwlis77 Δημοσιεύτηκε July 14, 2020 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 14, 2020 (edited) Μιας και δεν υπαρχει θεμα για το κινητο εγω το περιμενω σε 2 3 μερες Qualcomm SDM765 Snapdragon 765G (7 nm) 64GB 6GB RAM, 128GB 6GB RAM, 256GB 8GB RAM CAMERA 48 MP, f/1.8, 26mm (wide), 1/2.0", 0.8µm, PDAF 8 MP, f/2.2, 15mm, 120˚ (ultrawide), 1/4.0", 1.12µm 2 MP, f/2.4, (macro) 2 MP, f/2.4, (depth) BATTERY Non-removable Li-Po 4160 mAh battery Edited August 7, 2020 by Vasileios26 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. July 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2020 Καλορίζικο, με ενδιαφέρει και εμένα το συγκεκριμένο, είμαι μεταξύ αυτού και το mi note 10 lite, κλείνω περισσότερο στο mi 10 lite λόγω οθονης( δεν μου αρέσει καθόλου η curved) Στάλθηκε από το SM-A720F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParallelUniverse Δημ. July 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2020 Μιας και δεν υπαρχει θεμα για το κινητο εγω το περιμενω σε 2 3 μερες Qualcomm SDM765 Snapdragon 765G (7 nm) 64GB 6GB RAM, 128GB 6GB RAM, 256GB 8GB RAM CAMERA 48 MP, f/1.8, 26mm (wide), 1/2.0", 0.8µm, PDAF 8 MP, f/2.2, 15mm, 120˚ (ultrawide), 1/4.0", 1.12µm 2 MP, f/2.4, (macro) 2 MP, f/2.4, (depth) BATTERY Non-removable Li-Po 4160 mAh battery Πώς σου φαίνεται; Έρχεται όπου να'ναι επίσημα στην Ελλάδα. Αν έχει κάτω από 400 ευρώ, ίσως και 350 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ εννοείται), γίνεται καλός ανταγωνιστής του oneplus nord. Αλλά αν είναι πάνω από αυτά τα χρήματα, δεν αξίζει με τίποτα πιστεύω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. July 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2020 Πώς σου φαίνεται; Έρχεται όπου να'ναι επίσημα στην Ελλάδα. Αν έχει κάτω από 400 ευρώ, ίσως και 350 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ εννοείται), γίνεται καλός ανταγωνιστής του oneplus nord. Αλλά αν είναι πάνω από αυτά τα χρήματα, δεν αξίζει με τίποτα πιστεύω.Νομίζω έχει ανακοινωθεί η τιμή στην ελληνική αγορά.. 449 ευρώ... Στάλθηκε από το SM-A720F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParallelUniverse Δημ. July 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2020 Νομίζω έχει ανακοινωθεί η τιμή στην ελληνική αγορά.. 449 ευρώ... Στάλθηκε από το SM-A720F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 429. Κακή τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lensman Δημ. July 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2020 429. Κακή τιμή. Δωστε το στον κυριο 200 ευρω παρακαλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros750 Δημ. July 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2020 Ξέχασα να το αναφέρω και εδώ. Στα 290€ περίπου από Amazon Αγγλίας με 2 χρόνια εγγύηση το χρώμα Space Gray. 7 κομμάτια ακόμη https://www.amazon.co.uk/Xiaomi-Lite-Version-Official-Warranty/dp/B08BZV6CSN/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. July 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2020 Με ενδιαφέρει κι εμένα να γυρίσω σε Xiaomi, αλλά έχω δύο απορίες. Εξακολουθεί η miui να έχει διαφημίσεις; Αν το ρουτάρω, χάνεται η εγγύηση; Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. July 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2020 Με ενδιαφέρει κι εμένα να γυρίσω σε Xiaomi, αλλά έχω δύο απορίες. Εξακολουθεί η miui να έχει διαφημίσεις; Αν το ρουτάρω, χάνεται η εγγύηση; Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν το ρουτάρεις χάνεται ναι, όπως χάνεται και με custom rom ακόμα κι εάν δεν είσαι root. δε χάνεται όμως με unlock bootloader. Στις προεγκατεστημένες εφαρμογές της Xiaomi, εγώ διαφημίσεις δεν έχω δει. Τώρα να πάρεις μία συσκευή, να δεις μία ξεκάρφωτη διαφήμιση κάπου που εγώ δεν έτυχε να παρατηρήσω, δε φέρω ευθύνη όπως καταλαβαίνεις. Μη νομίζεις ότι είναι τραγικά τα πράγματα με το bloatwate πάντως, και υπάρχουν και εργαλεία για απεγκατάστασή τους, εννοείται χωρίς root. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. July 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2020 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Αν δεν χάνεται η εγγύηση με ξεκλείδωτο bootloader, δεν μπορείς να γυρίσεις σε official from ώστε να είσαι εντός εγγύησης; Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. July 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2020 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Αν δεν χάνεται η εγγύηση με ξεκλείδωτο bootloader, δεν μπορείς να γυρίσεις σε official from ώστε να είσαι εντός εγγύησης; Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φυσικά και μπορείς, αλλά εξαρτάται απο το τι πρόβλημα θα έχει η εκάστοτε συσκευή, εάν είναι πρόβλημα που δε μπορείς να το κάνεις αυτό, την έχασες την εγγύηση. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. July 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2020 Με αυτά τα δεδομένα και την παραπλήσια τιμή, θέλει πολύ σκέψη για να καταλήξει κανείς μεταξύ αυτού και του OnePlus Nord... Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 2, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2020 Παιδιά το κινητό το έδωσα Όσο το είχα ήταν άψογο . Γύρισα στο note10 lite . Μαρεσει πιο πολύ σε εμφάνιση. Πάνω κάτω είναι τα ίδια . Το mi10 lite είναι εμφανώς πιο σβέλτο λόγο του 765. Έχει λίγο χειρότερη μπαταρία . Είναι όμως και πιο ελαφρύ στο χέρι κάθε χει φλατ οθόνη για όποιον την θέλει . Σε κάμερες σε καθημερινή χρήση τα είδα τα ίδια εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikele123 Δημ. August 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2020 (edited) Μήπως έχεις βραδινές φωτό από τις 2 συσκευές, μιας και πέρασαν από τα χέρια σου ... : ) Edited August 2, 2020 by mikele123 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 10, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2020 Φίλε δεν έχω φωτό !!! Δεν ασχολουμε με το σπορ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellion13 Δημ. August 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2020 Για όποιους ενδιαφέρονται £239 από Amazon UK https://www.amazon.co.uk/Xiaomi-Lite-Version-Official-Warranty/dp/B08BZV6CSN Παράθεση There are 10 kinds of people: Those who can read binary and those who can't... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros750 Δημ. August 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2020 Για όποιους ενδιαφέρονται £239 από Amazon UK https://www.amazon.co.uk/Xiaomi-Lite-Version-Official-Warranty/dp/B08BZV6CSN 280€ με Revolut ή 286€ με ισοτιμία Amazon. Το είχα ανεβάσει και σε προηγούμενο ποστ το συγκεκριμένο λινκ, η μόνη τιμή που είναι φυσιολογική και κοντά σε αυτά που αξίζει η συσκευή, από όσα έχω δει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmag Δημ. August 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2020 Καλησπέρα, Έχει παρατηρήσει κάποιος ένα lag στα animations (πχ όταν κάνω scrolling μεταξύ των email βλέπω ότι τα animations της εφαρμογής δεν είναι τόσο smooth) όταν εχει επιλέγει κάποιο super wallpaper? Άμα επιλέγει κάποιο normal static wallpaper η κίνηση είναι σαφώς πιο smooth. Sent from my M2002J9G using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mic31 Δημ. August 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2020 Νέος κάτοχος και εγώ, αγορασμενο στα 256 από σκρουτζομαγαζο. Μόλις το άνοιξα έβγαλε αναβάθμιση στο 12. Την έκανε αλλά βαρέθηκα να κάνω επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις επειδή είχε στήσει ήδη αρκετές εφαρμογές. Τι προτείνετε, να το αφήσω ως έχει ή να προχωρήσω σε επαναφορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. August 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2020 256€? Από που το πήρες; Με ενδιαφέρει αλλά δεν βρίσκω πουθενά τέτοια τιμή... Στάλθηκε από το JNY-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nutrialex Δημ. August 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2020 (edited) Παιδιά το κινητό το έδωσα Όσο το είχα ήταν άψογο . Γύρισα στο note10 lite . Μαρεσει πιο πολύ σε εμφάνιση. Πάνω κάτω είναι τα ίδια . Το mi10 lite είναι εμφανώς πιο σβέλτο λόγο του 765. Έχει λίγο χειρότερη μπαταρία . Είναι όμως και πιο ελαφρύ στο χέρι κάθε χει φλατ οθόνη για όποιον την θέλει . Σε κάμερες σε καθημερινή χρήση τα είδα τα ίδια εγώ Μανώλη, από πλευράς amoled είναι ίδια ποιότητα και τα δύο? Και επίσης Split Screen έχουν και τα δύο? Θυμάσαι? Πόση ελεύθερη RAM σου έχει το Note 10 Lite? Πήρα το 10 Lite αλλά δε με ικανοποίησε η οθόνη. Edited August 28, 2020 by nutrialex Παράθεση http://mowned.com/sig/mybestmobiles.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mic31 Δημ. August 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2020 256€? Από που το πήρες; Με ενδιαφέρει αλλά δεν βρίσκω πουθενά τέτοια τιμή... Στάλθηκε από το JNY-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στο best price ψαχτηκα, νομίζω ότι είναι το πρώτο από τα μαγαζιά που το δείχνει ετοιμοπαραδοτο. Το παρήγγειλα Πέμπτη και το είχα Παρασκευή στην Κρήτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. August 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2020 Ευχαριστώ για την απάντηση. Στο best price βλέπω κι εγώ καλύτερες τιμές. Στάλθηκε από το JNY-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis123456 Δημ. September 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2020 Μολης παραλάβα το mi 10 lite 5g ωραίο εργαλείο όμορφο τηλέφωνο κ πρώτη φορά με amoled οθόνη κ θα ήθελα να ρωτήσω τα χρώματα μου φενονται θαμπά η είναι η ιδέα μου?? Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros750 Δημ. September 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2020 Μολης παραλάβα το mi 10 lite 5g ωραίο εργαλείο όμορφο τηλέφωνο κ πρώτη φορά με amoled οθόνη κ θα ήθελα να ρωτήσω τα χρώματα μου φενονται θαμπά η είναι η ιδέα μου?? Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δοκίμασε την ρύθμιση χρωμάτων "κορεσμός". Στα μάτια μου για Amoled είναι must. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts