louis_1 Δημ. January 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2021 Και εμένα δεν λέει να φύγει.. Δεν θα την φύγουν γιατι την έχουν κάνει stable (λέμε τώρα) https://xiaomifirmwareupdater.com/miui/lmi/. 'Οσοι έχουν EU ας κανουν λίγο υπομονή μέχρι να βγει νεα αναβαθμιση χωρίς προβλήματα. Παράθεση LeEco Le Max 2 EUI 30s-V23 / Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1975 Δημ. January 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2021 Δεν θα την φύγουν γιατι την έχουν κάνει stable (λέμε τώρα) https://xiaomifirmwareupdater.com/miui/lmi/. 'Οσοι έχουν EU ας κανουν λίγο υπομονή μέχρι να βγει νεα αναβαθμιση χωρίς προβλήματα. Όντως έχεις δίκαιο είναι stable σταθερή όπως λέμε σταθερά χαλιά. Ευτυχώς σας άκουσα όλους εδώ μέσα και έμεινα στην 12.0.3 και δεν αναβάθμισα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karakatsanisg Δημ. January 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2021 Η συσκευή είναι 5g; Στην vodafone Αθήνα μου γράφει 4g+. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. January 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2021 Η συσκευή είναι 5g; Στην vodafone Αθήνα μου γράφει 4g+. ΕυχαριστώΕίναι 5G και μου έχει τύχει να πιάσει Αθήνα κέντρο Πειραιά Νίκαια Κορυδαλλο με Vodafone! Το μόνο άσχημο είναι ότι πρέπει να απενεργοποιησεις την δεύτερη σιμ για να πιάνεις 5G. Ας ελπίσουμε ότι θα αλλάξει αυτό με κάποιο update. Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrisomilia Δημ. January 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2021 Δύο πράγματα έχω να πω.... Η ταχύτητα του 5G είναι σε άλλο πλανήτη, οοοοοταν πιάσεις καλά.... Έχω Cosmote και για καλή μου τύχη μια φίλη πήρε το Mi10T pro και ενεργοποίησα το 5G στη SIM μου στο κινητο , με Speedtest στη Καλλιθέα χτύπησε 700mb/s :O . Και βρήκα επιτέλους τι ευθυνόταν για το τρελό bug που μου έτρωγε την μπαταρία. Έχω Samsung τηλεόραση και επειδή περνάω πολύ ώρα στο twitch, αναγκαστικά κάνω Wireless Projection από το κινητό στη τηλεόραση. Για κάποιο λόγο το κινητό μου όταν σταματήσω συνεχίζει να προσπαθεί να συνδεθεί στο dns. Για να σας προλάβω το Twitch σταμάτησε την υποστήριξη στις τηλεοράσεις Samsung οπότε δεν έχω άλλο τρόπο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros750 Δημ. January 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2021 Δύο πράγματα έχω να πω.... Η ταχύτητα του 5G είναι σε άλλο πλανήτη, οοοοοταν πιάσεις καλά.... Έχω Cosmote και για καλή μου τύχη μια φίλη πήρε το Mi10T pro και ενεργοποίησα το 5G στη SIM μου στο κινητο , με Speedtest στη Καλλιθέα χτύπησε 700mb/s :O . Και βρήκα επιτέλους τι ευθυνόταν για το τρελό bug που μου έτρωγε την μπαταρία. Έχω Samsung τηλεόραση και επειδή περνάω πολύ ώρα στο twitch, αναγκαστικά κάνω Wireless Projection από το κινητό στη τηλεόραση. Για κάποιο λόγο το κινητό μου όταν σταματήσω συνεχίζει να προσπαθεί να συνδεθεί στο dns. Για να σας προλάβω το Twitch σταμάτησε την υποστήριξη στις τηλεοράσεις Samsung οπότε δεν έχω άλλο τρόπο Επομένως αρκεί να βάλουμε την sim σε μία από τις συσκευές που αναφέρει η Cosmote, ενεργοποιούμε το 5G και μετά έχουμε και στο Poco 5G; Ακούγεται πολύ φάουλ το συγκεκριμένο αν ισχύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrisomilia Δημ. January 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2021 Επομένως αρκεί να βάλουμε την sim σε μία από τις συσκευές που αναφέρει η Cosmote, ενεργοποιούμε το 5G και μετά έχουμε και στο Poco 5G; Ακούγεται πολύ φάουλ το συγκεκριμένο αν ισχύει. Είναι φάουλ από τη μεριά της Cosmote , όχι της POCO. Βάζεις τη SIM σου κάποιο από τα "υποστηριζόμενα" κινητά για το δίκτυο της, στέλνεις 5G στο 1333 και σε 5 λεπτά έχεις 5G δυνατότητες στη SIM σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. January 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2021 Είναι φάουλ από τη μεριά της Cosmote , όχι της POCO. Βάζεις τη SIM σου κάποιο από τα "υποστηριζόμενα" κινητά για το δίκτυο της, στέλνεις 5G στο 1333 και σε 5 λεπτά έχεις 5G δυνατότητες στη SIM σου. ευτυχώς με Vodafone δεν ισχύει αυτό, κατευθείαν βγάζει 5g χωρίς καμιά ενεργοποίηση Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. January 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2021 Με τα επόμενα updates θα δουλεύει κανονικά στις περισσότερες συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikatapi Δημ. January 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2021 Δύο πράγματα έχω να πω.... Η ταχύτητα του 5G είναι σε άλλο πλανήτη, οοοοοταν πιάσεις καλά.... Έχω Cosmote και για καλή μου τύχη μια φίλη πήρε το Mi10T pro και ενεργοποίησα το 5G στη SIM μου στο κινητο , με Speedtest στη Καλλιθέα χτύπησε 700mb/s :O . Και βρήκα επιτέλους τι ευθυνόταν για το τρελό bug που μου έτρωγε την μπαταρία. Έχω Samsung τηλεόραση και επειδή περνάω πολύ ώρα στο twitch, αναγκαστικά κάνω Wireless Projection από το κινητό στη τηλεόραση. Για κάποιο λόγο το κινητό μου όταν σταματήσω συνεχίζει να προσπαθεί να συνδεθεί στο dns. Για να σας προλάβω το Twitch σταμάτησε την υποστήριξη στις τηλεοράσεις Samsung οπότε δεν έχω άλλο τρόπο Καλό αυτό για το 5g. Δυστυχώς εδώ στο Μαρούσι παρότι έχω κάνει κάτι αντίστοιχο, δεν εχω δει διαφορά στην ταχύτητα σε σχέση με το 4G. Επίσης στο speedtest μου γραφει LTE παρόλο που το κινητό έχει το 5G στην ένδειξη δικτύου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsoumpas Δημ. January 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2021 καλησπερα. πριν 3 ημερες σταματησε το κινητο μου να φορτιζει.διαβασα οτι ειχαν πολυ χρηστες αυτο το προβλημα και συνηθως φταει η η θυρα φορτισεις και θελει αλλαγη.εχει παθει κανεις αυτο το προβλημα.θα μου προτεινατε καπου να παω στην αθηνα που να επισκευαζει poco γιατι εχω παει σε δυο καταστηματα και δεν εχουν ανταλακτικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. January 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2021 Το πρώτο που αλλάζουμε είναι το καλώδιο. Δοκίμασε και με διαφορετικό φορτιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. January 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2021 Καλησπέρα. Είχα το POCΟ F2 PRO με θηκη. Έπεσε από την τσέπη από ύψος 50 cm. 'Έσπασε η γυάλινη πλάτη. Πλήρως λειτουργικό το κινητό. 1. Αξίζει να το φτιάξω; 2. Ξέρει κανείς κόστος; 3. Κάποιος αξιόπιστος μαστορας πέριξ των Πατρών; Ευχαριστώ Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
louis_1 Δημ. January 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2021 Καλησπέρα. Είχα το POCΟ F2 PRO με θηκη. Έπεσε από την τσέπη από ύψος 50 cm. 'Έσπασε η γυάλινη πλάτη. Πλήρως λειτουργικό το κινητό. 1. Αξίζει να το φτιάξω; 2. Ξέρει κανείς κόστος; 3. Κάποιος αξιόπιστος μαστορας πέριξ των Πατρών; Ευχαριστώ Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk Φίλε η πίσω πλάτη από έξω είναι το πολύ €20 . Είχε και εδώ ένα παιδί που είχε εφεδρικό. . Ψάξε λίγο και θα τον βρεις. Όσο για μάστορα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο , οποιοσδήποτε μπορεί να το αντικαταστήσει Παράθεση LeEco Le Max 2 EUI 30s-V23 / Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mene Δημ. January 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2021 Καλησπέρα, για το 3 δεν ξέρω, αλλά για τα άλλα 2 δες μήπως σε συμφέρει να συνεννοηθείς με τον hotcarver: Παιδιά μου ήρθε κι άλλο καπάκι,και δεν το χρειάζομαι.Γνησιο εννοείται.Αν χρειάζεται κάποιος είμαι Αθήνα νότια προάστια.Οσοντο πήρα ,θα το δωσω. Edit: Την ίδια ιδέα με τον louis_1 είχαμε. Παράθεση May the Force be with us all... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. January 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2021 Καλησπέρα σε όλους! Επανέρχομαι με τα διάφορα μικροπροβληματα που έχει δημιουργήσει η αναβάθμιση 12.2.4 ΕU... 1) στην εφαρμογή Google messages - - >ρυθμίσεις - - >γενικά - - > λειτουργίες συζητήσεις, μου γράφει ότι "οι λειτουργίες συζήτησης δεν είναι διαθέσιμες για αυτή την συσκευή (!).... Εννοείται ότι πριν λειτουργούσε κανονικά!! Και 2) για δεύτερη φορά από τότε που έκανα την αναβάθμιση, στο ξεκάρφωτο, χάνονται οι άδειες που έχω δώσει στις εφαρμογές! Με αποτέλεσμα όταν ανοίγω μια εφαρμογή να μου ξαναζηταει άδειες!! Φαντάζομαι δεν έχει συμβεί σε πολλούς αυτό... Μάλλον χρειάζεται factory reset αλλά πραγματικά δεν την παλεύω να ξανασεταρω το τηλέφωνο!!! Κανένας τρόπος να γυρίσουμε στην 12.0.3 δεν βρέθηκε ε;;!! Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. January 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2021 Συμβαίνει και σε εμένα Και δεν ξανασεταρω το κινητό Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. January 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2021 Πέρασα χθες το τζαμακι της ibywind και το δακτυλικό πιάνει 1 στις 10 φορές. Τα έσβησα, τα ξαναπέρασα και μάλιστα 2 και 3 φορές το ίδιο δάκτυλο και τίποτα. Αν και ειναι καλό τζαμακι, μάλλον δεν θα αντέξω και θα το σουτάρω Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. January 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2021 Και με το τζαμάκι της Nilkin είχα ίδια εμπειρία αλλά, έβαλα σε 2-3 θέσεις το ίδιο δάχτυλο, σε σκοτεινό χώρο και το άφησα έτσι να μου σπάει τα νεύρα καμία εβδομάδα. Σιγά σιγά έστρωσε και τώρα χάνει 1 στα 10. Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotcarver1 Δημ. January 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2021 Καλησπέρα. Είχα το POCΟ F2 PRO με θηκη. Έπεσε από την τσέπη από ύψος 50 cm. 'Έσπασε η γυάλινη πλάτη. Πλήρως λειτουργικό το κινητό. 1. Αξίζει να το φτιάξω; 2. Ξέρει κανείς κόστος; 3. Κάποιος αξιόπιστος μαστορας πέριξ των Πατρών; Ευχαριστώ Sent from my POCO F2 Pro using TapatalkΈχω φίλε μου αν θέλεις .Μου περισσεύει.Αν θες στείλε μου πμ. Αλλάζει πανευκολα,δεν θα χρειαστείς μάστορα. Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UPS Δημ. January 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2021 Υπάρχει τρόπος να μην συνδέεται αυτόματα σε ότι ανοιχτό δίκτυο βρει στο δρόμο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos400 Δημ. January 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2021 Παιδιά μετά το update έχω θέμα με τα pdf και γενικότερα από τον κροουμ. Τι φαση Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. January 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2021 Και εγώ Έκανα επαναφορά Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kchoriano Δημ. January 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2021 Παιδιά μπορεί να με βοηθήσει κάποιος και να με ενημερώσει από που μπορώ να πάρω το official καλώδιο φόρτισης του poco f2 pro που είναι πορτοκαλί στο βύσμα του εσωτερικά?? Υπάρχει κάποιο κατάστημα στην Ελλάδα που να το πουλάει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos988 Δημ. February 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2021 Καλημέρα και καλό μήνα. Από προχθές, έχει αρχίσει τα κουφά με το WiFi. Δεν συνδέεται αυτόματα και αν συνδεθεί τότε μου γράφει ότι δεν έχει σύνδεση στο Internet και ζητάει άδεια για χρήση δεδομένων. Το κάνει σε όλα τα WiFi και μόνο η δική μου συσκευή. Έκανα reset WiFi, Bluetooth κλπ και συνεχίζει να το κάνει. Είμαι στην 12.2.4 εδώ και καιρό αλλά δεν είχα πρόβλημα μέχρι προχθές. Επίσης, το ακουστικό κατά την κλήση, μου κάνει μικρά παράσιτα. Από το ηχείο ή με το Bt δεν έχω πρόβλημα. Καμία ιδέα; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts