Jump to content

Mene

Members
  • Δημοσιεύσεις

    25
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by Mene

  1. Mene

    Poco F2 Pro

    Κι εγώ το ίδιο θέμα έχω, 12.5.2 χωρίς root και δεν κάνει auto update (ούτε στη 12.5.1 έκανε), τι προτείνεις να κοιτάξω;
  2. Mene

    Poco F2 Pro

    Καλησπέρα, για το 3 δεν ξέρω, αλλά για τα άλλα 2 δες μήπως σε συμφέρει να συνεννοηθείς με τον hotcarver: Edit: Την ίδια ιδέα με τον louis_1 είχαμε.
  3. Για να διατυπώσω διαφορετικά και περιεκτικά αυτό που αναφέρει και ο gete, οι αποσυνδέσεις είναι αποκλειστικά πρόβλημα χαλκού, οπότε μόλις αποκατασταθεί αυτό (από τον πάροχο μαζί με τον ΟΤΕ αν είναι στο δίκτυο, ή απο εσένα αν είναι μέσα στο σπίτι σου), σταματούν.
  4. Αν κρατήσεις πατημένο το γρανάζι και πας στο Writing Languages, δεν υπάρχει επιλογή Greek?
  5. Ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση, αυτό που λες το κάνει κανονικά όμως, απλά στην αίσθηση του πλήκτρου έχει διαφορά το + απο το - .. Δυστυχώς ή ευτυχώς (λόγω καλής μπαταρίας (ήδη 2,5 μέρες με τη 2η φόρτιση)) δεν κατάφερα να το αλλάξω σαν DOA... Δεν πειράζει, άλλωστε δεν θα το χαμηλώνω και πολύ :p Ευχαριστούμε, ευχαριστούμε, περιμένουμε και screenshots να γλυκαθούμε!! Άντε τώρα να το ανεβάσουν και για εμάς τους νέοπες να το κάνουμε μέσω kies! Edit: Εγώ το έχω γυρίσει στα Αγγλικά το μενού, χωρίς πρόβλημα στο πληκτρολόγιο και μάλιστα και με την εναλλαγή κυλώντας το προς τα πάνω ανάμεσα σε Ελληνικά/Αγγλικά!
  6. Δυστυχώς, στο manual αναφέρει μόνο το παρακάτω: Παρακάτω αναφέρει πως αλλά ούτε εδώ: http://www.samsungmobile.com/sar/sar_main.jsp έχει περισσότερες πληροφορίες..
  7. firetsmp: Menu >> Ρυθμίσεις >> Τοποθεσία και ασφάλεια >> Κλείδωμα κάρτας SIM theta: Ελπίζω να εννοούσες το "κλικ" που κάνει το ίδιο το πλήκτρο, όχι κάποιον ήχο, έτσι; Θα περάσω μετά απο το κατάστημα που το πήρα να δούμε!
  8. Με συγχωρείτε που γίνομαι κουραστικός, αλλά μια απάντηση στο παρακάτω θα με βοηθούσε πολύ. Είναι ένας πολύ απλός έλεγχος από οποιονδήποτε έχει τη συσκευή, ώστε αν δεν συμπεριφέρεται φυσιολογικά να το γυρίσω ως DOA:
  9. Καλησπέρα παιδιά, Κάτοχος κι εγώ του Galaxy 3 από το Σάββατο, και ήθελα να ρωτήσω κάτι που βλέπω πως δεν έχει ερωτηθεί από κανέναν ήδη και άρχισα κιόλας να ανησυχώ...: Πιέζοντας το πλήκτρο έντασης προς τα πάνω, κάνει ένα "κλικ", ενώ προς τα κάτω δεν το κάνει.. Δεν δείχνει να μη λειτουργεί, απλά δίνει την εντύπωση πως δεν είναι τοποθετημένο σωστά. Να ανησυχώ; Επίσης, σχετικά με το θέμα της μπαταρίας να προσθέσω πως σαν πρώτη φόρτιση άντεξε σχεδόν 48 ώρες, ακολουθώντας αυτό που γράφει στις οδηγίες: "Πρέπει να φορτίσετε την μπαταρία προτού χρησιμοποιήσετε τη συσκευή για πρώτη φορά" Απο firmware, λόγω cosmote, έχουμε τα κλασικά: PDA: I5800XWJG6 PHONE: I5800XXJG3 CSC: I5800COSJG2 Επιφυλάσσομαι να δοκιμάσω και το κόλπο με το True Image για το destinator και να σας ενημερώσω, γιατί 2 gb δεν είναι αρκετά!
  10. Καλησπέρα, ελπίζω να μη θεωρηθεί spam, (αν όμως είναι, παρακαλώ διαγράψτε το), αλλά είχα ψάξει κι εγώ για τη συγκεκριμένη θήκη. Στο NCS στη Γλυφάδα μου είχαν πει πως δεν υπάρχει για αγορά ξεχωριστά, κι έτσι τη βρήκα μόνο εδώ: http://mobile-parts.com.gr/gr/iieea/nokia-carrying-pouch-cp-18-bulk-original.html Μόνο που ακόμα δεν την έχω παραγγείλει, αντέχει η πρώτη :p
  11. Δεν υπαρχει λογος ευχαριστιας κλπ... Απλα μονο πες μας αν δουλεψε, να μεινει και σαν reference :D
  12. Α μάλιστα, άτιμες γυναίκες..... :lol: Δεν μπόρεσα να βρω κάτι πάνω σε αυτό, εκτός απο το κείμενο που κάνω quote. Είναι για άλλο μοντέλο, αλλά ελπίζω να δουλέψει... (Συγγνώμη για τα αγγλικά, αλλά είναι αρκετά μεγάλο για μετάφραση..:O) Άααα, βρήκα κι άλλο:
  13. Καλησπέρα. Στην SHARP που πήρα πρόσφατα, το default pin είναι 1234. Με λίγο ψάξιμο είδα πως και στο μοντέλο που αναφέρεις είναι το ίδιο. Το θέμα πλέον είναι να είσαι τυχερός και να μην έχει αλλάξει το pin... :p
  14. Νομίζω πως έφτασε η ώρα να μοιραστώ κι εγώ την ιστορία μου με σας... 30 / 04: Μετά απο μια μικρή έρευνα αγοράς αποφασίζω να μπω κι εγώ στον κόσμο των smartphones, με το Ε65... Πολύ όμορφο, το περιεργάζομαι με τις ώρες, το φορτίζω, μιά χαρά... 02 / 05: Ανακαλύπτω οτι το slide έχει στραβώσει λίγο απο τη μία πλευρά, είναι πιο ανοιχτό. Ταυτόχρονα αρχίζει τα restart κάθε 5 λεπτά!! Αποφασίζω να μή δώσω σημασία και να το πάω κάποια στιγμή για service, μέχρι που άρχισε να πατάει το 2 και το * απο μόνο του, ακόμα και στη διάρκεια κλήσεων (με ξεκούφανε)... Ούτε το pin δεν με άφηνε να βάλω! Λόγω υποχρεώσεων καθυστερώ λίγο, κι έτσι...: 10 / 05: Αγγαρεύω συγγενικό μου πρόσωπο να κάνει την τιμή να το πάει στην Γλυφάδα, στη Νοκια, γιατί δουλεύουμε κιόλας... Το αποτέλεσμα: Δεν δικαιούμαι αντικατάσταση χωρίς έλεγχο (άλλη μια χαμένη ημέρα), σε 4 εργάσιμες (Τετάρτη ή Πέμπτη 16 - 17 / 5) θα έχω απάντηση. 21 ή 22 / 05: (Μετά απο 2 φορές που ενόχλησα εγώ...) Με ενημερώνουν πως το τηλέφωνο θα πρέπει να πάει στο εξωτερικό για έλεγχο, 10 εργάσιμες (νομίζω) επιπλέον... 29 / 05: Νέα ενημέρωση: Το κινητό έχει επιστρέψει, (πιο γρήγορα πήγε και ήρθε έξω, παρά απο τη ρεσεψιόν στον πάγκο του τεχνικού νομίζω :wacko:) και μπορώ να πάω να το παραλάβω!! 31/05 ή 01/06: Ξανα-αγγαρεύω το συγγενικό μου πρόσωπο (γι αυτό είναι τα αδέρφια :p) και το παραλαμβάνει ολόισιο και χωρίς κολλήματα! Δύο (2) ημέρες μετά, και ενώ το είχα συνεχώς στη θηκούλα του και το πρόσεχα απίστευτα, ανακαλύπτω οτι πάλι είχε στραβώσει το slide, πάλι πάταγε πλήκτρα μόνο του, μόνο restart δεν έκανε! 05 / 07: Αφού το είχα παρατημένο στην άκρη μέχρι να βρω χρόνο να πάω Γλυφάδα, πήγα, το άφησα και πάλι για service, με το ίδιο χαρακτηριστικό: "Μπορεί να πάει εξωτερικό, ακόμα και για αντικατάσταση..." Σήμερα? Ακόμα περιμένω ενημέρωση... :blink: Θα σας ενημερώσω μόλις μάθω κι εγώ τι γίνεται! Ας είναι καλά το W800i που 1,5 χρόνο τώρα δεν έχει παραπονεθεί ποτέ, και το W880i που περιμένω με ανυπομονησία! Ξέρω, δεν είναι smartphones, αλλα καλύτερα έτσι, μπας και νιώσω εγώ λίγο πιο έξυπνος :O Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και συγγνώμη για το τεράστιο ποστ, αλλά ήθελα να τα πω κάπου και να με καταλάβουν... Όπως φαίνεται δεν το κάνω συχνά :happy: Keep waiting... :(
  15. 1. Το να χαρακτηρίζεις ολόκληρο το κοινό για ένα άτομο που πέταξε ένα μπουκάλι σου φαίνεται σωστό? 2. Τι μπορεί να φταίει το συγκρότημα αν οι διοργανωτές έκριναν πως δεν χρειαζόταν οθόνη, ή ξερω γω τι άλλο? 3. Είπαμε, το meds εκτός απο την (λογικότατη κατ'εμέ) προώθηση του, είναι και το αλμπουμ που ακούγεται καλύτερα σαν σύνολο live 4. Προφανώς δεν ήσουν εκει 5. Μην γινόμαστε και πλεονέκτες 6. Και πάλι, χωρίς να γίνω κουραστικός, θα επιμείνω πως φαίνεται οτι δεν ήσουν εκεί Φιλικά.
  16. Βρε κι εμείς το θέλαμε, αλλά όταν ξεκίνησε με το Infra Red καταλάβαμε οτι θα εστίαζαν στο Meds όπως στο φετεινό Rock Am Ring. Άλλωστε το Meds λένε οτι είναι το άλμπουμ που ακούγεται live καλύτερα απο όλα όσα έχουν βγάλει μέχρι σήμερα! Πάντως χαλάλι ο κλεισμένος λαιμός, οι Placebo έγραψαν για ακόμα μιά φορά. Τους ευχαριστούμε! :yahoo: :up: :respect: Edit: Οι Film όντως έγραψαν, άλλωστε δεν περιμέναμε τίποτα κατώτερο... Όταν σε διαλέγει το ίδιο το συγκρότημα για support, νομίζω δεν χρειάζεται να αποδείξεις τίποτα, ετσι? :)
  17. Για τη διαφορά ανάμεσα σε pad και joystic σου απάντησε ο NiCkOs_gr. Τώρα για το κάλυμμα, γιατι να μην έχει, εφόσον μπορείς να αποφύγεις το καθάρισμα απο δαχτυλιές και σκόνες καθε τρεις και λίγο? :happy: (Στο 7250 που είχα, ακούμπαγα το δάχτυλο στο "τζαμάκι" της κάμερας όσο μίλαγα :p ) Το οτι δεν το έχουν τα περισσότερα τηλέφωνα δε νομίζω να σημαίνει κάτι: πόσα τηλέφωνα είχαν "εσωτερική" κεραία πριν το 3310? :p :p Υ.Γ: Το W810 περιλαμβάνεται ήδη στο Bluetooth Remote Control της SE ... και μου φαινόταν νωρις...
  18. Καλημέρα. 1. To port 6880 είναι εσωτερικά reserved απο το azureus, μάλλον γι αυτό έχουν επιλεγμένο το 6881, το οποίο απ'ότι θυμάμαι είναι καλύτερα να το αλλάξουμε γιατι σε κάποιους τράκερς είναι blacklisted. Βάλε κάτι ανάμεσα απο 49152 - 65535 και άνοιξε το αντίστοιχο πορτ και στο router σου, αν χρειαστεί. 2. Δεν έχω το μtorrent για να μπορέσω να σου απαντήσω και στις 2 περιπτώσεις, αλλα με το azureus, εφόσον ανοίξεις το αρχείο .torrent, επιλέγεις τον φάκελο που ήδη έχεις αρχίσει το download, και μόλις προσθέσει το τορρεντ, το σταματάς (αν αρχίσει) και κάνεις δεξι κλικ/Force Re-check. Μπορεί να πάρει ώρα αυτό, αλλά αν όλα πάνε καλά, θα σου δείξει το ίδιο ποσοστό που σου έδειχνε όταν σταμάτησες απο το μtorrent. Κάπως έτσι θα είναι τα πράγματα και με το μtorrent. 3. Εχεις ανοίξει το πορτ που χρησιμοποιείς? Αν ναι, δοκίμασε να βάλεις και σε αυτό κάποιο απο 49152-65535 και να το ανοίξεις πάλι απο το ρούτερ σου. Ελπίζω να βοήθησα :)
  19. Καλησπέρα :) Μπορείς να κοιτάξεις Εδώ κι Εδώ . Τα περισσότερα (αν όχι όλα) παιχνίδια όπως και οι εφαρμογές που αναφέρονται εκεί, εκτελούνται μια χαρά και απο το W550i. Επίσης, κοίταζε και τις υπογραφές αρκετών μελών που μοιράζονται μαζί μας τα δικά τους αρχεία :) Φιλικά
  20. Κανονικά στο λέει, Κ750 η συσκευή σου και ΕΜΕΑ 3 το πακέτο της ελληνικής γλώσσας :)
  21. Καλόόό!! :) Νομίζω πως το βρήκα κι εγώ, ο επόμενος είναι ο 13211311123113112211 , ετσι? :happy:
  22. Εγώ κράτησα πατημένο το C για 5 περίπου δευτερόλεπτα, και μετά βάζεις το βύσμα του καλωδίου κρατώντας ακόμα πατημένο το C, μέχρι που σου βγάζει μήνυμα στην οθόνη του PC να το αφήσεις.
  23. Είχαμε αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα (όπως οι περισσότεροι) με το W550i της κοπέλας μου. Ο,τι και να κάναμε, αυτό έγραφε 70 χαρακτήρες, ακόμα και με απενεργοποιημένους τους εθνικούς, επειδή τελικά ειχαμε επιλέξει σαν γλώσσα γραφής μόνο Ελληνικά. Πήγαμε λοιπόν: Ρυθμίσεις - Γενικές - Γλώσσα - Γλώσσα γραφής, και φροντίσαμε να είναι τσεκαρισμένα και τα 4 κουτάκια. Επιλέξαμε πάλι Ελληνικά με απενεργοποιημένους εθνικούς χαρακτήρες (όπως ήταν δηλαδή) και ως δια μαγείας άρχισε να γράφει μόνο με κεφαλαία ελληνικά (αυτό δείχνει οτι είναι οκ). Ελπίζω να βοήθησα.
  24. Κι εγω δυσκολευτηκα να βγαλω ακρη με το Sync Station της SE (η εγκατασταση του ειναι ελλιπης προφανως :wacko: ) αλλα αν τρεξω ολα τα εκτελεσιμα αρχεια στον φακελο του Sync Station (συνηθως C:\Program Files\Sony Ericsson\Mobile\Sync Station) ο συγχρονισμος με το Outlook γινεται κανονικα...
×
×
  • Create New...