celtic1453 Δημ. September 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2020 Κανένα update θα πάρουμε; Sent from my SM-N770F using Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2020 Μάλλον θέλουν να δώσουν android 11 γι'αυτό αργούν Η EU ROM που βασίζεται σε κινεζική ρομ έχει πάει σε android 11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_NI Δημ. September 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2020 (edited) Εφαρμοσα πριν απο λιγο την Ringke Dual Easy Film. Πρωτη φορα το εκανα, ευτυχως που ειχε 2 τεμαχια! Στο πρωτο απετυχα, το δευτερο εφαρμοστηκε καλυτερα. Πριν την εφαρμογη, με την εργοστασιακη μεμβρανη, ειδα 2 - 3 video 4Κ στο YouTube. Τα ειδα και μετα, δεν παρατηρησα καμια διαφορα. Το δαχτυλικο αποτυπωμα λειτουργει οπως και πριν και δεν παρατηρω καμια διαφορα στην χρηση του τηλεφωνου ή καποια αλλοιωση των χρωματων. Αν και ειναι πολυ νωρις, κανα δυο ωρες ειναι που την εβαλα, παρατηρω οτι δεν αφηνει δαχτυλιες και οτι φαινεται να μαζευει πολυ λιγοτερη σκονη απο την εργοστασιακη μεμβρανη. Πριν, θυμαμαι, ειχα ενα πανακι για γυαλια και καθαριζα την οθονη αρκετα συχνα. Ενταξει μου φαινεται αυτη η μεμβρανη αλλα...εχει δυσκολια στην εφαρμογη... Εμενα μου εχει αφησει μια αχνη γραμμη (air bubble) στην μεση της οθονης και ενα - δυο κατω αριστερα. Λενε οτι σε max 48 ωρες εξαφανιζονται μονα τους αυτα. Θα δουμε... Το καλυτερο video που βρηκα . Συμπερασμα μου: ΟΚ προϊον αλλα θελει προσοχη στην εφαρμογη. - Τελικα παιδια, δεν ξερει κανεις πως ρυθμιζουμε την ενταση του ηχου οταν τραβαμε video? Edited September 26, 2020 by Nick_NI Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. September 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2020 Πώς είδες 4k video σε fhd οθόνη; Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_NI Δημ. September 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2020 (edited) Γενικά τα τζαμάκια με τα μαύρα πλαίσια γύρω γύρω (Nillkin και Mocolo) -ίσως έχουν θέμα με το αποτύπωμα, ειδικά αν έχει μπει κανένας κόκκος σκόνης από κάτω (να μην πιάνει κάθε φορά ή να αργεί ή να έχετε θέμα στο setup) -τα μαύρα περιθώρια κρύβουν λίγη οθόνη αριστερά και δεξιά -πολλές θήκες όπως Spigen τα σηκώνουν και δε σώζεται σε καμία περίπτωση -μπορεί κατά την εφαρμογή στις γωνίες, όσο τέλεια και να τα βάλεις, να σηκώνονται λίγο χωρίς βέβαια να ενοχλεί στη χρήση αλλά μόνο στο μάτι +έχουν την καλύτερη αίσθηση αφής +καθόλου δαχτυλιές Τα τζαμάκια χωρίς περιθώρια όπως τα upscreen hybrid tempered glass και brotect airglass (από protectionfilms24) και ίσως και το ibywind (από amazon) που δεν έχω δοκιμάσει ακόμα: -έχουν ικανοποιητική αφή αλλά όχι τόσο καλή όσο τα παραπάνω +ταιριάζουν απόλυτα με κάθε θήκη κι ειδικά αν μπει με σοβαρή καλή θήκη όπως η Spigen Rugged armor φαίνεται σαν να μη φοράς καν τζάμι +κανένα θέμα με το αποτύπωμα γιατί είναι πιο λεπτά +καθόλου δαχτυλιές Εγώ ήμουν με Mocolo/Nillkin τζαμάκι + Nillkin Frosted Armor (γιατί μόνο αυτή η θήκη ταίριαζε με τα συγκεκριμένα tempered glass) και τώρα φοράω Spigen + Upscreen. Ο καλύτερος πιθανός συνδυασμός πιστεύω. Γεια σου, Προσωπικα ευχαριστω για το κατατοπιστικο μυνημα σου! Μπορεις σε παρακαλω να μου πεις ποιο απο τα παρακατω θεωρεις καλυτερο? Πρεπει να ταιριαζει αψογα με την Ringke Fusion-X 1) BROTECT AirGlass Glass Screen Protector for Xiaomi Poco F2 Pro 2) upscreen Hybrid Glass Clear Premium Glass Screen Protector for Xiaomi Poco F2 Pro 3) Ibywind Screen Protector for POCO F2 Pro 4) Καποιο άλλο? Ευχαριστω! PS: Εγω κλινω προς το Ibywind επειδη προσφερει και Camera Lens Protector οπως και προστατευτικο πλατης, αλλα εγω αυτο δεν θα το χρησιμοποιησω. ----- προσθήκη μηνύματος 91 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πώς είδες 4k video σε fhd οθόνη; Οχι, αυτο που εννοουσα ειναι οτι επελεξα μερικα 4Κ video για να δω. Edited September 26, 2020 by Nick_NI Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2020 Θα με ενδιέφερε και εμένα η σωστή επιλογή !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. September 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2020 (edited) Γεια σου, Προσωπικα ευχαριστω για το κατατοπιστικο μυνημα σου! Μπορεις σε παρακαλω να μου πεις ποιο απο τα παρακατω θεωρεις καλυτερο? Πρεπει να ταιριαζει αψογα με την Ringke Fusion-X 1) BROTECT AirGlass Glass Screen Protector for Xiaomi Poco F2 Pro 2) upscreen Hybrid Glass Clear Premium Glass Screen Protector for Xiaomi Poco F2 Pro 3) Ibywind Screen Protector for POCO F2 Pro 4) Καποιο άλλο? Upscreen είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής. Οποιοδήποτε τζαμάκι που δεν έχει μαύρα περιθώρια (δηλαδή και τα 3 που έστειλες) είναι συμβατά με Spigen Rugged Armor και Ringke Fusion X. Επίσης, μπορείς να πάρεις απ το ίδιο site τζαμάκια και για την κάμερα πίσω. Πήρα και upscreen και brotect. Τώρα φοράω ένα Brotect κι είναι κομπλέ. EDIT: Αυτό το site στέλνει από Γερμανία χωρίς μεταφορικά. Σε 2-3 βδομάδες παραλαμβάνετε με ΕΛΤΑ. Edited September 26, 2020 by MaXAiRO Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2020 Έχουν στα irepair μεμβράνη Συγκεκριμένα έχουν μηχάνημα που κόβει για όλα τα κινητά Έχει βάλει κανείς ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros750 Δημ. September 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2020 Διαβάζω για τα τζαμάκια κι απογοητεύομαι. Σήμερα έβγαλα τη μεμβράνη κι έβαλα ένα τζαμάκι της Nilkin... Έχει γίνει χάλια το δακτυλικό αποτύπωμα... Τα πέρασα ξανά σε σκοτεινό δωμάτιο (κάπου είχα διαβάσει ότι είναι καλύτερα), τα ίδια. Έχει αχρηστευθεί ο αισθητήρας ουσιαστικά. Έχετε καμία πρόταση; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Επειδή έχω το ίδιο τζαμακι και το θέμα με το δαχτυλικό δεν το έχω πλέον (είχα λίγο στην αρχή), θα σου συνιστούσα αρχικώς να σβήσεις όλα τα δαχτυλικα που έχεις αποθηκεύσει. Στην συνέχεια πέρνα 1-2 δαχτυλικα για κάθε δάχτυλο βάζοντας λίγο παραπάνω πίεση στην οθόνη. Τέλος άσε λίγο χρόνο στο AI να μάθει πάλι το δάχτυλο σου. Εμένα προσωπικά δεν κάνει νερά καθόλου πλέον παρά μόνο αν έχει το δάχτυλο κάτι πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. September 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2020 @Stavros750 Έσβησα τα αποτυπώματα και πέρασα 2 για κάθε δάχτυλο. Προς το παρόν βελτιώθηκε αλλά δεν το λες και εντάξει. Θα περιμένω να δω αν θα βελτιωθεί. Ούτως ή άλλως περιμένω να ξεκλειδώσω bootloader και να περάσω την XTRV Rom οπότε μέχρι τότε δεν αλλάζω τίποτε, μόνο πειράματα κάνω. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2020 Είναι λίγο ξενερα και η xtrv Βασίζεται σε κινεζική ρομ. Έχει σε κάποιες εφαρμογές (θέματα ) κινεζικούς χαρακτήρες . Έχει και σε αρκετά σημεία αγγλικά ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. September 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2020 Για πες. Δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ γιατί βαριέμαι το στήσιμο του κινητού αλλά τώρα που είναι φρέσκο είπα να κάνω μια δοκιμή... Δεν είναι πιο σταθερή, γρήγορη κλπ; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsavman Δημ. September 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2020 Πόσο είναι το διάστημα (σε ώρες/μέρες) για BL unlock; Έχω account με το δικαίωμα αυτό. Μιλάμε για 72 ώρες ή κάτι σε τύπου 360 από την έναρξη της διαδικασίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. September 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2020 168 ώρες μου έβγαλε εμένα. Δεν είναι σταθερό, κυμαίνεται μεταξύ 76 και 500 ωρών με πιο συνηθισμένο το 168 (7 μέρες). Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. September 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2020 New update Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsavman Δημ. September 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2020 168 ώρες μου έβγαλε εμένα. Δεν είναι σταθερό, κυμαίνεται μεταξύ 76 και 500 ωρών με πιο συνηθισμένο το 168 (7 μέρες). Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Thanks! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnako Δημ. September 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2020 Καλησπέρα, μετά από αρκετούς κύκλους φόρτισης και αρκετές μέρες χρήσης, μπορείτε να πείτε ποσο σας κρατάει η μπαταρία και τι χρήση του κάνετε? Πόσες ώρες sot σας βγάζει? Θα ήθελα την άποψη όσο γίνεται από περισσότερους κατόχους.Ειναι το μόνο που με προβληματίζει πριν την αγορά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papia777 Δημ. September 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2020 Καλησπέρα, μετά από αρκετούς κύκλους φόρτισης και αρκετές μέρες χρήσης, μπορείτε να πείτε ποσο σας κρατάει η μπαταρία και τι χρήση του κάνετε? Πόσες ώρες sot σας βγάζει? Θα ήθελα την άποψη όσο γίνεται από περισσότερους κατόχους.Ειναι το μόνο που με προβληματίζει πριν την αγορά του. Λοιπόν προσωπικά σχεδόν 10 ώρες τη μερα είμαι με Bluetooth και ακούω ράδιο στο background είτε Netflix στο background (όσο είμαι δουλειά και στο δρόμο στο αμάξι) είμαι με δύο κάρτες και εννοείται τις περισσότερες ώρες με 4g σε βουνά. Φωτεινότητα στο αυτόματο. Προσωπικά το λιγότερο που έχω δει είναι 6:30 ώρες. Γενικά είμαι πάνω από 7 ώρες sot. Όταν είμαι σπίτι και δεν ακούω ράδιο από το κινητό. Και είμαι fb, Netflix καμία μια ώρα gaming μου έχει βγάλει και 10 ώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. September 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2020 πάνω κάτα τα ίδια και εγώ. 1,5 μέρα βαριάς χρήσης. Αρκετά τηλέφωνα, καμια ωρα παιχνίδια, αρκετο youtube. 3 mail να συγχρονίζουν, smartwatch, 50/50 wifi/4G με αυτοματη εναλλαγή χωρίς να κλείνω κάτι. Κανα μισάωρο με ώρα google maps και gps παντα ανοιχτό. Φωτηνότητα αυτόματο. Μονόκαρτο. Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2020 Ξαναεβαλα την ελληνική ρομ Οι λόγοι 2 1.miui dialer 2.miui launcher Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. September 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2020 Πέρασα την 1204, και root without twrp, και δούλεψε, φοβόμουν bootloop.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. September 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2020 Ξαναεβαλα την ελληνική ρομ Οι λόγοι 2 1.miui dialer 2.miui launcher Άρα έχεις και ηχογράφηση κλήσεων?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2020 Ναι έχει Δε με ενδιαφέρει εμένα αυτό αλλά έχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mutunas Δημ. September 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2020 Ξαναεβαλα την ελληνική ρομ Οι λόγοι 2 1.miui dialer 2.miui launcherVowifi έχει; Γιατί σε εμένα (που μόλις την πέρασα) το εικονίδιο χάθηκε, ενώ με την official global , δούλευε κανονικά... Στάλθηκε από το Redmi K30 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2020 Το wowifi το έχω κλείσει από την vodafone Είχα θέμα και δεν έβγαζε αναγνώριση κλήσεων Κάποιο θέμα έχει το δίκτυο τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts