basdel Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 ποια ειναι η γνωμη σας για αυτη την συσκευη. http://www.merimobiles.com/huawei-ascend-g6-4-5-inch-4g-lte-smartphone_p/meri8560.htm Υπάρχει και δίκαρτη έκδοση και σε καλή τιμή http://www.to2c.com/huawei-g6-basic-qualcomm-quad-core-mobile-phone-4-5-inch-ips-5mp-8mp-camera-1gb-ram-4gb-rom-android-4-3-wcdma-dual-sim-dlna.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_Dark Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Παιδιά πως μπορώ να μεταφέρω με προγραμμα από το Pc μου της επαφές μου από το Sony Xperia σε Huawei συσκευή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Σε όλα τα android smarthphones οι επαφές αποθηκεύονται στο e-mail που έχες δηλώσει και γίνεται αυτόματα ανάκτηση όταν βάλεις το ίδιο e-mail στο καινούργιο τηλέφωνο και το συνδέσεις στο internet... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Σε ποιο μοντέλο Huawei θέλεις να κάνεις μεταφορά? Δεν ανοίγουμε νέο θέμα για κάθε ερώτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos9 Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 παιδια γνωμες για αυτο? μου φαινεται πολυ αξιολογο και φυσικα πολυ ομορφο για τα 118 ευρω που ζηταει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokin23 Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Γειά σας. Το πρόβλημα είναι ότι κατα την εκκίνηση και μετά απο λίγα λεπτά με βγάζει σε ένα παράθυρο fastboot && rescue mode με τη προτροπή να χρησιμοποιήσω το πρόγραμμα hisuite κάτι που δεν μπορώ να κάνω γιατί έχω linux. Όλοι οι συνδυασμοί πλήκτρων για να μπω στο recovery δεν λειτουργούν και έτσι δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Το adb devices αναγνωρίζει τη συσκευή αλλά την δείχνει offline. Το fastboot δουλεύει εν μέρει. Το ερωτημά μου είναι αν μπορώ να εγκαταστήσω, με το fastboot, μία stock ή custom rom και έτσι να λύσω το πρόβλημα μου. Παρακαλώ για τη βοηθειά σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs06085 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Πως το έπαθε αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokin23 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Το τηλέφωνο δεν είναι δικό μου είναι ενός φίλου. Μάλλον πήγε να εγκαταστήσει τη miui 2.3, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Καταλαβαίνω οτι χωρίς ιστορικό δεν μπορεί να κάνει κάποιοςκάτι σωστά. Έστω και έτσι μπορώ να κάνω κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis33 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Καλησπέρα είμαι ψιλοάσχετος με το android και θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με το Huawei MediaPad 10 FHD . Δεν μου παίζει τη φάρμα στο facebook γιατί δεν έχει το flashplayer . Όταν πάω να το κατεβάσω μου λέει ότι δεν υποστηρίζεται από τη αυτή τη συσκευή . Το κατέβασα από αλλού εγκαταστάθηκε κανονικά αλλά πάλι δεν είδα "φως" . Τι μπορώ να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokin23 Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Γεία σας Θα μποροὺσε κάποιος να μου προτείνει μιά διεθνή Rom κατά προτίμηση KK, γιά το Ascend P6 το δίκαρτο, γιατί ό,τι έχω βρεί μέχρι τώρα είναι κινέζικο; Επίσης ήθελα να ρωτήσω αν η Rom για το απλό Ascend P6 μπορεί να τρέξει και στο P6 S. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 (edited) Νέο κινητό (2014) από τη Huawei, στην κατηγορία μεγέθους των 5,5 ιντσών. http://consumer.huawei.com/en/mobile-phones/features/g730-u10.htm Καλά χαρακτηριστικά, εάν εξαιρέσουμε την χαμηλή ανάλυση της οθόνης και ακόμη καλύτερη τιμή εδώ http://www.merimobiles.com/huawei-g730-u00-5-5-inch-qhd-tft-lcd-screen-with-mt6582-quad-core-1-3ghz-and-androis-4-2-wcdma-gsm-smartphone_p/meri10237.htm Edited September 12, 2014 by basdel λάθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Ενας φιλος μου εχει αυτο το κινητο...εχει 4.2.2 και εχει κανει ρουτ με framaroot...υπαρχει καποια custom rom...για αναβαθμησεις... Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cotzak Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Πρωτη φορα με συσκευη τής HUAWEI(Ascend Mate 2) και θελω να ρωτησω καποια γενικα πραγματακια(δεν ξερω καν αν εχουν ηδη απαντηθει αλλά γινεται χαμος θεματων και ποστ και δεν βρηκα καπου σχετικες αναφορες). 1.Οι αναβαθμισεις στις συσκευες απο πού τις εχουμε;Που τις βρισκουμε; 2.Επισημη αντιπροσωπεια στην Χωρα μας υπαρχει και ποια/που; 3.Αναλωσιμα-αξεσουαρ αν χρειασθει μόνο απο διαδικτυο ή υπαρχουν καταστηματα/σημεια που εχουν OEM HUAWEI? 4)Υποστηριζουν οι συσκευες Ελληνικη Γλωσσα στα μενου τους ή οχι σε ολα; (εαν υπαρχει σχετικο τοπικ ας μεταφερθει το παρον σε εκεινο-δεν βρηκα κατι.) Ευχαριστω :) Παράθεση Ποτέ μην λές ποτέ :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Πρωτη φορα με συσκευη τής HUAWEI(Ascend Mate 2) και θελω να ρωτησω καποια γενικα πραγματακια(δεν ξερω καν αν εχουν ηδη απαντηθει αλλά γινεται χαμος θεματων και ποστ και δεν βρηκα καπου σχετικες αναφορες). 1.Οι αναβαθμισεις στις συσκευες απο πού τις εχουμε;Που τις βρισκουμε; 2.Επισημη αντιπροσωπεια στην Χωρα μας υπαρχει και ποια/που; 3.Αναλωσιμα-αξεσουαρ αν χρειασθει μόνο απο διαδικτυο ή υπαρχουν καταστηματα/σημεια που εχουν OEM HUAWEI? 4)Υποστηριζουν οι συσκευες Ελληνικη Γλωσσα στα μενου τους ή οχι σε ολα; (εαν υπαρχει σχετικο τοπικ ας μεταφερθει το παρον σε εκεινο-δεν βρηκα κατι.) Ευχαριστω :) 1. Οι Huawei βγάζει αναβαθμίσεις τουλάχιστον για τα καινούργια της μοντέλα αρκετά συχνά. Συνήθως θα τα βρείς στο emui.com και πριν τα κατεβάσεις εγκατέστησε έναν Download Manager όπως ο Free Download Manager για να τα κατεβάσεις πιο γρήγορα. ΠΡΟΣΟΧΗ στην επιλογή του μοντέλου να είσαι 100% σίγουρος πως αυτό που θα κατεβάσεις κάνει για το δικό σου μοντέλο. 2. Ναι επίσημη αντιπροσωπεία υπάρχει στην χώρα μας και είναι η http://consumer.huawei.com/gr/ και περισσότερες πληροφορίες θα βρεις εκεί. 3. Υπάρχουν κάποια αυθεντικά αξεσουάρ της Huawei αλλά μετριούνται στα δάκτυλα των δύο σου χεριών, καλύτερη λύση για μένα ebay/aliexpress όπου θα βρεις μία τεράστια πληθώρα από ότι γουστάρει η ψυχούλα σου. 4. Στις τελευταίες εκδόσεις η EMUI (όπως λέγεται το Skin της Huawei) είναι multilanguage. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fingers Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 καλησπέρα έχω το παραπάνω κινητό και θέλω να του κάνω αναβάθμιση.έχω κάνει την αναβάθμιση μέσω wifi αλλά είναι η έκδοση 4.0.3.Πώς μπορώ να το αναβαθμίσω μόνος μου στην τελευταία έκδοση android? Περιττό να πω πώς είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την huawei.Aν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 (edited) Huawei Ascend GX1 6" σε μαζεμενες διαστασεις. λεπτα περιθωρια και οθονη που καλυπτει το 80.5% διαθεση ιαν 2015. εκτιμηση τιμης €200 2G/3G/4G (με εκδοση για ευρωπη) δικαρτο οθονη 6" (1280 x 720) android kitkat (gui emotion 3.0) επεξεργαστης τετραπυρηνος 1.2 snapdragon 410 msm8916 (64bit) 1gb ram, 8gb rom, card slot 32gb γραφικα adreno 306 καμερες 2 & 8mp ραδιοφωνο / nfc / bluetooth 4.0 / gps glonass / screen gestures / . . . αισθητηρες accel, priminity, light, compass μπαταρια 3500mah διαστασεις 161 x 84.5 x 9.2 mm, βαρος 173gr υπο διευκρινιση: - μπαταρια αφαιρουμενη - notification led - lollipop - χρωματισμοι περαν λευκου via Edited January 4, 2015 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 (edited) Huawei G628 εκτιμηση €135, κυκλοφορια ιαν-φεβρ 2015 2G/3G/4G δικαρτο οθονη 5" ips (720x1280) επεξεργαστης οχταπυρηνος 1.5 mt6752 (64bit) 1gb ram, 8gb rom, card slot android kitkat (gui emotion 2.3) καμερες 2 & 8mp child mode / super power saving mode / micro usb / bluetooth 4.0 / agps / . . . μπαταρια 2000mah αφαιρουμενη 73 x 142 x 9 mm, βαρος (με μπαταρια) 160g χρωματισμοι: μπλε, γκριζο, λευκο υπο διευκρινιση: - εκδοση για ευρωπη - lollipop - notification led via Edited January 11, 2015 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkoytsi_72 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Καλημέρα παιδιά βάζω email κανονικά και μου βγάζει ότι αυτή η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη στην περιοχή σας τι να κάνω:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 10, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Καλημέρα παιδιά βάζω email κανονικά και μου βγάζει ότι αυτή η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη στην περιοχή σας τι να κάνω:( Απευθύνσου στο υπάρχον θέμα της συσκευής σου. Φαντάζεσαι τι θα γινόταν εδώ μέσα αν άνοιγε και ο καθένας από ένα τέτοιο θέμα με κάθε απορία του; :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimagg Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 ΒΗΜΑ 1 Εγκατάσταση της V100R001C00B898 multilanguage με ελληνικά και gapps (αν την έχετε ήδη παραλέιψτε το βήμα 1 και πηγαίνετε στο βήμα 2) Για εγκατάσταση της επίσημης έκδοση την κατεβάζετε (μπορείτε και από εδώ http://consumer.huawei.com/en/support/downloads/detail/index.htm?id=14341 ) και αποσυμπιέζετε το αρχείο εγκατάστασης σε μια sd. Η δομή της sd να είναι /dload/UPDATE.APP όταν λες V100R001C00B898 multilanguage τι εννοείς; στο σάιτ η Huawei έχει μόνο ένα αρχείο που δεν έχει και ελληνικό πληκτρολόγιο. gapps τι εννοείς π.χ. Google Apps Device Policy; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.enterprise.dmagent Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misterbean Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Ελληνικό πληκτρολόγιο δεν έχει, αλλά ελληνικό μενού έχει (απίστευτο) Google apps είναι τα Google store gmail, search, hangouts, κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimagg Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 (edited) Επειδή μάλλον το χρησιμοποιείς ή το χρησιμοποιήσες το κινητό κάποιο καλό πληκτρολόγιο ελληνικό αντίστοιχο με το μαμίσιο που να παίζει; Κατεβάστε το αρχείο root_y200_.5.4B.rar από εδώ http://www.filedropper.com/rooty20054b δεν υπάρχει στο σάιτ, υπάρχει πουθενά αλλού; 1/3/15 τελικά υπάρχουν όλα εδώ http://www.droidwiki.de/Huawei/Ascend_Y200/Root Edited March 1, 2015 by dimagg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
etsoumpa Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Καλησπέρα παιδιά.μάλλον την έχω πατήσει αλλά αν κάποιος ξέρει κάτι και μπορεί να με κατευθύνει θα το εκτιμούσα πολύ.Παρέλαβα σήμερα το κινητό που λέει ο τίτλος του θέματος αλλά δυστυχώς δεν έχει ελληνικό μενού.Υπάρχει τρόπος να το εγκαταστήσω?Το τηλέφωνο το παρήγγειλα μέσω skroutz απο το specialprice.gr.Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kingmob Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Λογικά είναι κάποια έκδοση σαν κι αυτό. Στις ρυθμίσεις Hol-U10 το αναφέρει σαν μοντέλο; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=400084 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taratsa Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Απο τα χαρακτηριστικά του φαίνεται αρκετά καλό και σε καλή τιμή! http://www.gsmarena.com/huawei_ascend_g620s-6677.php NETWORK Technology GSM / HSPA / LTE LAUNCH Announced 2014, September Status Available. Released 2014, November BODY Dimensions 142.9 x 72 x 8.5 mm (5.63 x 2.83 x 0.33 in) Weight 160 g (5.64 oz) SIM Micro-SIM DISPLAY Type IPS LCD capacitive touchscreen, 16M colors Size 5.0 inches (~67.0% screen-to-body ratio) Resolution 720 x 1280 pixels (~294 ppi pixel density) Multitouch Yes - Emotion UI 3.0 PLATFORM OS Android OS, v4.4.2 (KitKat) Chipset Qualcomm MSM8916 Snapdragon 410 CPU Quad-core 1.2 GHz Cortex-A53 GPU Adreno 306 MEMORY Card slot microSD, up to 32 GB Internal 8 GB, 1 GB RAM CAMERA Primary 8 MP, 3264 x 2448 pixels, autofocus, LED flash Features Geo-tagging, touch focus, face detection Video Secondary 2 MP SOUND Alert types Vibration; MP3, WAV ringtones Loudspeaker Yes 3.5mm jack Yes COMMS WLAN Wi-Fi 802.11 b/g/n, DLNA, hotspot Bluetooth v4.0, A2DP, LE GPS Yes, with A-GPS, GLONASS NFC Yes Radio FM radio USB microUSB v2.0 FEATURES Sensors Accelerometer, proximity Messaging SMS(threaded view), MMS, Email, Push Email, IM Browser HTML Java Yes, via Java MIDP emulator - Active noise cancellation with dedicated mic - MP3/WAV/eAAC+ player - MP4/H.264 player - Document viewer - Photo viewer/editor - Voice memo/dial BATTERY Li-Po 2000 mAh battery Stand-by Talk time Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts