athanasios1112 Δημ. November 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2023 Ενημέρωση λογισμικού δεν υπάρχει;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemaki Δημ. November 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2023 On 5/11/2023 at 7:19 ΜΜ, athanasios1112 said: Ενημέρωση λογισμικού δεν υπάρχει;;; Ξεχασμένοι από θεούς και δαίμονες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. November 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2023 Κοίταξα και στο oxygen, τίποτα. Έχει από Σεπτέμβρη η τελευταία ενημέρωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. November 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2023 On 9/11/2023 at 8:52 ΜΜ, nemaki said: Ξεχασμένοι από θεούς και δαίμονες. Το ελέγχω κάθε μέρα, δεν έχει ενημερωθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. December 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2023 Άλλαξα στο hotspots, το password, και δεν δουλεύει. Το ίδιο και σε κινητό realme. Μήπως ξέρει κάποιος, πως θα το ενεργοποιήσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. December 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2023 Πως το εννοείς δεν δουλεύει; δεν συνδέεται; Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. December 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2023 7 minutes ago, chios said: Πως το εννοείς δεν δουλεύει; δεν συνδέεται; Άλλαξα το password , που έχει το κινητό, σε πιο μεγάλο, και τώρα δεν δουλεύει, δεν ενεργοποιειτε το σημείο αναφοράς. Έκανα επανεκκίνηση πολλές φορές, τίποτα. Νομίζω με το password που είχε το κινητό πχ Όνομα δικτύου: OnePlus 8 Pro Password: ....., δεν το θυμάμαι, δούλευε με το εργοστασιακό. Το άλλαξα με μεγαλύτερο, και δεν δουλεύει. Κάποια υπόδειξη; Το ίδιο και σε realme. Όταν αλλάζει το password, δεν δουλεύει;;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. December 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2023 Δοκίμασε άλλο password, εγώ έχω πχ τον αριθμό κινητου μου Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. December 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2023 1 ώρα πριν, chios said: Δοκίμασε άλλο password, εγώ έχω πχ τον αριθμό κινητου μου Έβαλα έναν αριθμό 10ψηφιο, και συνδέεται. Μήπως γνωρίζει τον λόγο, που δεν συνδέεται, με ισχυρά password;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis1991 Δημ. December 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2023 (edited) Καλησπέρα παιδιά, Σε άσπρο φόντο φαίνεται στο πάνω και κάτω μέρος της οθόνης κάτι εικονίδια. Είναι μόνιμα εκεί και φαίνονται κυρίως σε άσπρο φόντο. Δε ξέρω αν φαίνεται στο screenshot που ανέβασα. Ευχαριστώ Edited December 7, 2023 by stathis1991 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemaki Δημ. December 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2023 On 7/12/2023 at 12:10 ΜΜ, stathis1991 said: Καλησπέρα παιδιά, Σε άσπρο φόντο φαίνεται στο πάνω και κάτω μέρος της οθόνης κάτι εικονίδια. Είναι μόνιμα εκεί και φαίνονται κυρίως σε άσπρο φόντο. Δε ξέρω αν φαίνεται στο screenshot που ανέβασα. Ευχαριστώ αν είναι τα στατικά εικονίδια του κινητού (σήμα, μπαταρία, κουμπιά πλοήγησης κλπ) τότε ειναι burn in, Δεν μπορεί να αποτυπωθεί σε screenshot, αλλά αν το βλέπεις στην οθόνη σου μόνιμα, τότε είναι μη αναστρέψιμο. Προκλήθηκε από την σερί πολύωρη λειτουργία της oled οθόνης σε υψηλή φωτεινότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2023 26 minutes ago, nemaki said: αν είναι τα στατικά εικονίδια του κινητού (σήμα, μπαταρία, κουμπιά πλοήγησης κλπ) τότε ειναι burn in, Δεν μπορεί να αποτυπωθεί σε screenshot, αλλά αν το βλέπεις στην οθόνη σου μόνιμα, τότε είναι μη αναστρέψιμο. Προκλήθηκε από την σερί πολύωρη λειτουργία της oled οθόνης σε υψηλή φωτεινότητα. Ένα τέτοιο περιστατικό μπορεί να επιλυθεί; εννοείται χωρίς αλλαγή οθόνης... Υπάρχει δηλαδή κάποιος τρόπος; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemaki Δημ. December 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2023 1 minute ago, p_k said: Ένα τέτοιο περιστατικό μπορεί να επιλυθεί; εννοείται χωρίς αλλαγή οθόνης... Υπάρχει δηλαδή κάποιος τρόπος; Τα κινητά με oled οθόνη, αντιμετωπίζουν το θέμα των στατικών αποτυπωμάτων, με το να αντισταθμίζουν την τάση της οθόνης ώστε το προσωρινό αποτύπωμα (image retention) να μην μετατραπεί σε μόνιμο αποτύπωμα. (burn in) Αυτό το κάνουν σε τακτά χρονικά διαστήματα όταν η οθόνη είναι κλειστή. Αποτυγχάνουν να αντισταθμίσουν, αν η οθόνη είναι μόνιμα σε πολύ υψηλή φωτεινότητα και συνήθως παίζει πολλές ώρες σερί, χωρίς να την κλείνεις για μερικά λεπτά ώστε να διορθώσει την εικόνα. Δοκίμασε να την αφήσεις απλώς κλειστή για 10 λεπτά (χωρίς να απενεργοποιήσεις το κινητό) και όταν την ξανά ανοίξεις δες αν έφυγαν. Αν είναι ακόμα ορατά, τότε δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Μελλοντικά όσον αφορά και πάλι οθόνη oled, είτε την αλλάξεις , είτε αγοράσεις νέο κινητό, να μην έχεις σερί για αρκετές ώρες την οθόνη ανοιχτή. Να την κλείνεις για λίγα λεπτά κάθε 2-3 ώρες ώστε να προλαβαίνει να διορθώνει τα αποτυπώματα που προκαλούνται από στατικά αντικείμενα στην οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2023 Χρήσιμα αυτά, ευχαριστώ. Εγώ έχω άλλο κινητό, αλλά είναι η πρώτη φορά που παίρνω κινητό με amoled οθόνη και μου φαίνεται πρέπει να είμαι προσεκτικός. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis1991 Δημ. December 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2023 2 ώρες πριν, nemaki said: Τα κινητά με oled οθόνη, αντιμετωπίζουν το θέμα των στατικών αποτυπωμάτων, με το να αντισταθμίζουν την τάση της οθόνης ώστε το προσωρινό αποτύπωμα (image retention) να μην μετατραπεί σε μόνιμο αποτύπωμα. (burn in) Αυτό το κάνουν σε τακτά χρονικά διαστήματα όταν η οθόνη είναι κλειστή. Αποτυγχάνουν να αντισταθμίσουν, αν η οθόνη είναι μόνιμα σε πολύ υψηλή φωτεινότητα και συνήθως παίζει πολλές ώρες σερί, χωρίς να την κλείνεις για μερικά λεπτά ώστε να διορθώσει την εικόνα. Δοκίμασε να την αφήσεις απλώς κλειστή για 10 λεπτά (χωρίς να απενεργοποιήσεις το κινητό) και όταν την ξανά ανοίξεις δες αν έφυγαν. Αν είναι ακόμα ορατά, τότε δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Μελλοντικά όσον αφορά και πάλι οθόνη oled, είτε την αλλάξεις , είτε αγοράσεις νέο κινητό, να μην έχεις σερί για αρκετές ώρες την οθόνη ανοιχτή. Να την κλείνεις για λίγα λεπτά κάθε 2-3 ώρες ώστε να προλαβαίνει να διορθώνει τα αποτυπώματα που προκαλούνται από στατικά αντικείμενα στην οθόνη. Σε ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. December 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2023 Εμφανίστηκε ενημέρωση ασφαλείας Δεκεμβρίου IN2021_13.1.0.585(EX01) έκδοση Ινδίας μέσω Oxyzen Updater οσονούπω και στο EU, την πέρασα και όλα Οκ. Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. December 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2023 Η Europe version, δεν έχει ενημέρωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemaki Δημ. 4 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιανουαρίου On 31/12/2023 at 7:26 ΜΜ, athanasios1112 said: Η Europe version, δεν έχει ενημέρωση. Έχει έρθει εδώ και μέρες. για ξανά κάνε έλεγχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. 4 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιανουαρίου 1 hour ago, nemaki said: Έχει έρθει εδώ και μέρες. για ξανά κάνε έλεγχο. Δεν έχει, ούτε το oxygen updater. Το ελέγχω πολλές φορές καθημερινά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemaki Δημ. 4 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιανουαρίου 27 minutes ago, athanasios1112 said: Δεν έχει, ούτε το oxygen updater. Το ελέγχω πολλές φορές καθημερινά. Εμένα μου έχει έρθει κανονικά μέσα στο oxygenOS, το oxygen updater σταμάτησα να το χρησιμοποιώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. 4 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιανουαρίου Εμένα το Oxygen Updater μου το έβγαλε σήμερα. Δε θα το κάνω, θα περιμένω καμιά εβδομάδα και αν δεν έρθει θα το κάνω από εκεί. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. 4 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιανουαρίου Το αποτύπωμα δουλεύει σε εσάς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemaki Δημ. 5 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιανουαρίου Ναι δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. 5 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιανουαρίου Έγινε η ενημέρωση με oxygen updater σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. 7 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαρτίου Android 14, θα πάρει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts