Jump to content

stathis1991

Members
  • Δημοσιεύσεις

    70
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by stathis1991

  1. Αυτό που ενδιαφέρει ποιο πολύ είναι η οθόνη γιατί βλέπω πολύ YouTube Netflix Disney κτλ. Θα με καλύψει? Πήγα ρώτησα σε Κωτσόβολο public κτλ και μου είπαν πλέον δεν υπάρχει. Μόνο ιντερνετικά θα το βρεις. Μπορώ ιντερνετικά να βάλω δόσεις όμως?
  2. Καλησπέρα. Έχω OnePlus 8 pro και σκέφτομαι να κάνω μετάβαση σε iPhone για 1η φορά και συγκεκριμένα στο 14 pro max με δόσεις. Αξίζει πιστεύετε;
  3. Σε ευχαριστώ πολύ.
  4. Καλησπέρα παιδιά, Σε άσπρο φόντο φαίνεται στο πάνω και κάτω μέρος της οθόνης κάτι εικονίδια. Είναι μόνιμα εκεί και φαίνονται κυρίως σε άσπρο φόντο. Δε ξέρω αν φαίνεται στο screenshot που ανέβασα. Ευχαριστώ
  5. Καλησπέρα. Πάω να ανοίξω την εφαρμογή της κάμερας και πολλές φορές δεν ανοίγει καθόλου. Πατάω πάνω στο εικονίδιο και εκεί που πάει να ανοίξει, κλείνει κατευθείαν. Διορθώνεται αυτό κάπως ή είναι bug του 12?
  6. Καλησπέρα, υπάρχει κάποιος τρόπος να γυρίσω στο android 11?
  7. Καλησπέρα, Μετά την αναβάθμιση εμφάνισε σε κανέναν αυτό το κιτρινοπο χρώμα στο chrome και στο gmail;
  8. Δεν το σηκώνουν στο help desk της alpha. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος αυτό το πρόβλημα? Μου βγάζει "error or-ccseh-21".
  9. Καλησπέρα, προσπαθώ να καταχωρήσω την κάρτα μου στο gpay του watch μου αλλά δεν την δέχεται. Λέει "δεν είναι δυνατή η ολοκλήρωση της συναλλαγής σας (OR-trapsh-08)". Έχω alpha bank
  10. Παιδιά υπάρχει επιλογή να αλλάξεις το στυλ γραμματοσειράς;
  11. Καλησπέρα. Κάποιο tempered glass για το 8 pro έχει να μου προτείνει κάνεις;
  12. Στις κλήσεις πως είναι??? Με ενδιαφέρει ποιο πολύ. Σε θόρυβο σε ακούει ο άλλος;
  13. Καλησπέρα, Μία ερώτηση off topic. Κάτοχος 8 pro. Ψάχνω ασύρματα ακουστικά για το κινητό. Της OnePlus τα ακουστικά είναι καλά?
  14. Καλησπέρα, χτες παρέλαβα το 8 pro από bangood. Υπάρχει επιλογή να αλλάξεις την γραμματοσειρά? Έψαξα στις ρυθμίσεις αλλά την βρίσκω την ρύθμιση. Και 2ον το horizon light δουλεύει για όλες τις εφαρμογές??
  15. Παρήγγειλα σήμερα το 8 prο 8/128 απο bangood σε μαύρο στα 570. Πρώτη φορά παίρνω OnePlus και ανυπομονώ. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο tempered glass???
  16. Ναι τον 865 εννοούσα για το FE. Από bangood δεν έχω θέμα να πάρω γιατί έχω ξαναπαραγγηλει κινητό απο κει και άμα πάρω το 8 pro απο κει θα το πάρω σίγουρα. Ωραία σε ευχαριστώ.
  17. Καλησπέρα, Είμαι ανάμεσα σε s20 FE και oneplus 8 pro. Με ενδιαφέρει πρώτα η οθόνη καθώς βλέπω αρκετά Netflix και YouTube, κάμερες δεν είμαι πολύ απαιτητικός νομίζω και τα δύο θα με καλύψουνε, gamer δεν είμαι καθόλου. Μία βοήθεια!!!!
  18. Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο κίνητα. Με ενδιαφέρει πρώτα η οθόνη καθώς βλέπω αρκετά Netflix και YouTube, κάμερες δεν είμαι πολύ απαιτητικός νομίζω και τα δύο θα με καλύψουνε, gamer δεν είμαι καθόλου. Μία βοήθεια!!!!
  19. Καλησπέρα, με ενδιαφέρει το 8 pro. Μια ερώτηση. Έχει Wideline L1 για να παρακολουθήσουμε HD στο Netflix???
  20. 510 με τα 128 και 520 με τα 256.
  21. Καλησπέρα παιδιά, Αξίζει το κινητό στα 500 ευρώ που το βρήκα στο best price?
  22. Το βρήκα από AliExpress στα 250 από Ευρώπη. Είναι αξιόπιστο;
  23. Σε ευχαριστώ. Το θέμα είναι αν μπορώ να το βρω κάπου που να κοστίζει κάτω από 300 ευρώ. Τώρα βλέπω η τιμή του έχει ανέβει πάνω από 300 ευρώ και νομίζω είναι πολλά για το συγκεκριμένο κινητό.
×
×
  • Create New...