Jazzedout Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 Να ρωτήσω κάτι τον φίλο zeppelin σχετικά με την αναβάθμιση του χάρτή; Εγώ είμαι παλίος χρήστης D3 και έκανα την αναβάθμιση σε ΡΝ. Στο site της ngi οταν πάω στο Destinator PN Gate στο download των ενημερομένων χαρτών μου βγάζει ακόμα τους παλιους χάρτες του 3. για να βρώ τον τελευταίο του ΡΝ, πρέπει να πάω στο e-shop και να κάνω download αγορασμένου λογισμικού. Τους καινουριους χάρτες, που να περιμένω να τους βρώ; Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας 420Χ150 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
breakdancer Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 ena megalo mpravo sta paidia tis ngi kai tous aksizoun sygxaritiria. oson afora gia ta spasmena destinator, epidi dystyxws i eutyxws eimai katoxos kai egw enos. sygnwmi alla otan pira to pda mou to fortwsan dwrean. sygnwmi alla den mporousa na antistathw ston peirasmo kai na tou pw "oxi". Παράθεση http://memimage.cardomain.com/member_images/4/web/700000-700999/700852_28.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepelin Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 Να ρωτήσω κάτι τον φίλο zeppelin σχετικά με την αναβάθμιση του χάρτή; Εγώ είμαι παλίος χρήστης D3 και έκανα την αναβάθμιση σε ΡΝ. Στο site της ngi οταν πάω στο Destinator PN Gate στο download των ενημερομένων χαρτών μου βγάζει ακόμα τους παλιους χάρτες του 3. για να βρώ τον τελευταίο του ΡΝ, πρέπει να πάω στο e-shop και να κάνω download αγορασμένου λογισμικού. Τους καινουριους χάρτες, που να περιμένω να τους βρώ; Θα κάνεις καταχώρηση νέων κλειδιών Destinator http://www.ngi.gr/page.php?pageid=75&languageid=2 και λίγη υπομονή ακόμη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepelin Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 ena megalo mpravo sta paidia tis ngi kai tous aksizoun sygxaritiria. oson afora gia ta spasmena destinator, epidi dystyxws i eutyxws eimai katoxos kai egw enos. sygnwmi alla otan pira to pda mou to fortwsan dwrean. sygnwmi alla den mporousa na antistathw ston peirasmo kai na tou pw "oxi". Ποτέ δεν είναι αργά για αγορά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbou Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 Eχω αγοράσει το Futzitsu Siemens N560 με το DESTINATOR PN, αφού έκανα εγκατάσταση το PN , πήγα μια βόλτα να το τσεκάρω, σε πρώτη φάση καθε λίγο κολλήματα και soft reset και κατόπιν τα στείλωσε και βγάζει μήνυμα ασθενές σήμα, ακόμη και σε ανοιχτούς χώρους δεν βρίσκει πάνω από 4 δορυφόρους. Οι ρυθμίσεις του GPS είναι θύρα COM 8 , rate 9600, πρωτοκ.ΝΜΕΑ και τα κουτάκια TMC GPS και αυτόματη επανασύνδεση μη τσεκαρισμένα, τι κάνω πριν το σπάσω από τα νεύρα μου. Παράθεση Δημήτρης Καλαμάτα HTC HD2 ROM: Omega v22.5-29007 DINIK with CHT 2 Radio: 2.14.50.04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 χμμμ... δυστυχώς έχουν ακουστεί κάποια παράπονα για την ποιότητα της κεραίας του 560 άντε στο firstloox.org και κάνε τις ερωτήσεις σου - θα σου απαντήσουν πιο σωστά Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 Το θέμα ειναι ότι παρατηρω 2 πράγματα το TMC gps δεν δουλευει στο Destinator (δεν ξέρω αν θα επρεπε) Το TMC στην ελλαδα δεν παιζει ακομα και εγω το εχω σαν λειτουργια αλλα δεν ειπαρχει ακομα διαθεσιμος δορυφορος που θα σου στελνει πληροφοριες για την κινηση στους δρομους.. Υ.Σ Στην συσκευη που αγορασα ειχε επανω στο κουτι το λογοτυπο trafic και το ειχαν καλυψει με ενα ασπρο αυτοκολητο.....:shifty: Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv7qi Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 Αν μη τι αλλο Αξιοθαυμαστα και τα 2 :!: :!: Μια ερωτηση για αγορα: Εχω το Ipaq 3870 με Γαλλικα απο το Ebay Μπορει να τρεξει το Destinator 6?? Για να προβω στην αγορα του!! Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dane Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 Το TMC στην ελλαδα δεν παιζει ακομα και εγω το εχω σαν λειτουργια αλλα δεν ειπαρχει ακομα διαθεσιμος δορυφορος που θα σου στελνει πληροφοριες για την κινηση στους δρομους.. LOOOOOOL min anisixis !!! :lol: oute stin germania "pou to navigon litourgi tsami me to tmc" den litourgi :ninja: Παράθεση Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 μια ερωτησουλα εχω το eten kai dest6.στις ρυθμισεις του gps εχει πρωτοκολλο ΝΜΕΑ kai SIRF.οταν επιλεγω ομως sirf μου γραφει δεν υπαρχει κεραια gps.γιατι συμβαινει αυτο και τι σημαινουν τα 2 αυτα πρωτοκολλα? Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 Destinator 6? Είσαι σίγουρος; Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 ναι γιατι ρωτας? Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel1979 Δημ. July 19, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 Ποιο πιστευετε ειναι το καλυτερο gps που να εχει καλο και δυνατο σημα ακομα και σε δυσκολες συνθηκες (πχ στενα δρομακια, τουνελ κτλ)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 καλησπερα,που μπορω να βρω χαρτη της ρωμης η της ιταλιας μονο, η πρεπει να παρω το πακετο της ευρωπης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 Ποιο πιστευετε ειναι το καλυτερο gps που να εχει καλο και δυνατο σημα ακομα και σε δυσκολες συνθηκες (πχ στενα δρομακια, τουνελ κτλ)? Είχα το acer n35 και είχα πάρα πολλά προβλήματα ως προς τη λήψη. Τώρα είναι ένας ευτυχής κάτοχος ενός mio A201 και δουλεύει άψογα. Απ'ότι κατάλαβα τα μηχανάκια με sirf III δουλεύουν καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 Υπάρχει τρόπος να αποθηκεύσω κάποιο route (διαδρομή) και να την κάνω load μετά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 ναι γιατι ρωτας? γιατί δεν έχει κυκλοφορήσει κανονικά ακόμα ίσως; Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 Υπάρχει τρόπος να αποθηκεύσω κάποιο route (διαδρομή) και να την κάνω load μετά? Mπορείς να κάνεις record μια διαδρομή, αλλά μετά δε μπορείς να την κάνεις load (αν καταλαβαίνω τι λες), αλλά μόνο να την δεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 Eχω αγοράσει το Futzitsu Siemens N560 με το DESTINATOR PN, αφού έκανα εγκατάσταση το PN , πήγα μια βόλτα να το τσεκάρω, σε πρώτη φάση καθε λίγο κολλήματα και soft reset και κατόπιν τα στείλωσε και βγάζει μήνυμα ασθενές σήμα, ακόμη και σε ανοιχτούς χώρους δεν βρίσκει πάνω από 4 δορυφόρους. Οι ρυθμίσεις του GPS είναι θύρα COM 8 , rate 9600, πρωτοκ.ΝΜΕΑ και τα κουτάκια TMC GPS και αυτόματη επανασύνδεση μη τσεκαρισμένα, τι κάνω πριν το σπάσω από τα νεύρα μου. Πως τα καταφέρνετε και δεν βρίσκετε ποτέ το μέρος που χρειάζεστε εδώ μέσα. Διάβασε αυτό: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=90598&page=17#326 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 μια ερωτησουλα εχω το eten kai dest6.στις ρυθμισεις του gps εχει πρωτοκολλο ΝΜΕΑ kai SIRF.οταν επιλεγω ομως sirf μου γραφει δεν υπαρχει κεραια gps.γιατι συμβαινει αυτο και τι σημαινουν τα 2 αυτα πρωτοκολλα? κανεις?? Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 κανεις?? Θα χρησιμοποιείς το NMEA το Sirf μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης αλλά ανάλογα με το GPS σου πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγές αν βέβαια υποστηρίζει Sirf. Πάντως από όσο ξέρω οι περισσότεροι χρησιμοποιούμε το NMEA και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 Θα χρησιμοποιείς το NMEA το Sirf μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης αλλά ανάλογα με το GPS σου πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγές αν βέβαια υποστηρίζει Sirf. Πάντως από όσο ξέρω οι περισσότεροι χρησιμοποιούμε το NMEA και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. εχω το eten g500 που απο οτι ξερω υποστηριζει sirf.οποτε ποιες ειναι οι αλλαγες?to sirf δεν υποτιθεται οτι ειναι καλυτερο?ποιες ειναι οι διαφορες μεταξυ τους? Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 έχεις πρόγραμμα που δεν υπάρχει ακόμα επίσημα (ας είναι καλά το emule ε;...) μάλιστα σε φόρουμ που περνάν ακόμα και οι άνθρωποι που το ΕΙΣΑΓΟΥΝ στην Ελλάδα και ρωτάς πράγματα που θα τα βρεις ίσως και σε 1000 σελίδες σε ένα απλό google και ίσως υπάρχουν άλλες 30 φορές και εδώ μέσα και μόνο (απλά βαριέσαι να κάνεις search) ας γίνω ΕΓΩ αντιπαθητικός λέγοντας όλα αυτά (γράφοντας περισσότερο από ότι θα έγραφα απλά απαντόντας στην ερώτηση σου), αφού δεν έχεις καταφέρει να γίνεις εσύ με τις πράξεις αυτές άλλες φορές οι ops εδώ ήταν υπερευαίσθητοι (ΥΠΕΡ του δέοντος δηλαδή)... τώρα... με εντυπωσιάζετε κύριοι Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 έχεις πρόγραμμα που δεν υπάρχει ακόμα επίσημα (ας είναι καλά το emule ε;...) μάλιστα σε φόρουμ που περνάν ακόμα και οι άνθρωποι που το ΕΙΣΑΓΟΥΝ στην Ελλάδα και ρωτάς πράγματα που θα τα βρεις ίσως και σε 1000 σελίδες σε ένα απλό google και ίσως υπάρχουν άλλες 30 φορές και εδώ μέσα και μόνο (απλά βαριέσαι να κάνεις search) ας γίνω ΕΓΩ αντιπαθητικός λέγοντας όλα αυτά (γράφοντας περισσότερο από ότι θα έγραφα απλά απαντόντας στην ερώτηση σου), αφού δεν έχεις καταφέρει να γίνεις εσύ με τις πράξεις αυτές άλλες φορές οι ops εδώ ήταν υπερευαίσθητοι (ΥΠΕΡ του δέοντος δηλαδή)... τώρα... με εντυπωσιάζετε κύριοι To πρόγραμμα κυκλοφορεί επίσημα, οπότε δεν αξίζει τον κόπο να απαντήσω σε τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astalavista_thes Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 paidia me tin console tou pn mporeis na kaneis eisageis agapimena ta opoia tha prepei na ta peraseis me tis syntetagmenes se ena arxeio .csv . ti morfi tha prepei na exei ayto to arxeio an oi syntetagmenes tou shmeiou aytou einai xx.xxx kai yy.yyy ?? Παράθεση Nothing is colder than ice... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts