Jump to content

dbou

Members
  • Δημοσιεύσεις

    71
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

dbou's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα, όταν καλεί κάποιος του οποίου το όνομα είναι πολυσύλλαβο δεν καταλαβαίνεις ποιος σε καλεί, δηλαδή αν σε καλεί ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ εμφανίζει μέρος του ονόματος με αποτέλεσμα να μην καταλαβαίνεις ποιος καλεί. Υπάρχει τρόπος το όνομα του καλούντος να εμφανίζεται κυλιόμενο;
  2. Οκ ευχαριστώ, αλλά η ανάλυση είναι χάλια.
  3. Μια ερώτηση, υπάρχει τρόπος να αποθηκεύσουμε τις φωτογραφίες των επαφών μας από το facebook, μόνιμα στο κινητό μας.
  4. Έβαλα την 23 και δεν μου συνδέεται ιντερνετ με τίποτα, ούτε με wi-fi ούτε μέσω web, τι μπορεί να φταίει.
  5. Να σας αναφέρω κάποια προβλήματα που έχω με την 22.5 α) Με την προηγούμενη rom όταν σύραμε την οθόνη προς τα δεξιά μας έβγαζε τις επαφές που είχαμε στα αγαπημένα, τώρα δεν συμβαίνει αυτό. β) Όταν επιλέξω άλλη ταπετσαρία εκτός από την ΒΒ Wallpaper4 μου εμφανίζει την νέα ταπετσαρία ολόλευκη. γ) Από την v.19 στην v.22.5 me to SPB Backup μπορώ εκτός από την επιλογή επαφές και μηνύματα να επιλέξω μία από τις επιλογές Rom Upgrate Mode, Device Upgrate Mode και ποιά?
  6. Πολύ καλή η HTC HD2 η Omega v22,5/29007 DINIK with CHT 2, κάθε rom και καλύτερη δουλειά, τα θερμά μου συγχαρητήρια.
  7. Άποψη μου είναι ότι θα πρέπει κατά περιόδους να παραμένουμε σε μία rom, στην οποία αφού δουλεύουμε για μεγάλο χρονικό διάστημα να τη βελτιώνουμε εξαλείφοντας τα όποια προβλήματα υπάρχουν έχοντας έτσι την δυνατότητα εμείς οι λιγότερο μυημένοι να έχουμε μια σταθερή rom χωρίς κολλήματα και οποιαδήποτε άλλα προβλήματα. Καταλαβαίνω απόλυτα την διάθεση του chef να δώσει άμεσα ότι νέο κυκλοφορεί, αλλά αυτή η τακτική οδηγεί σε ένα αδιάκοπο κυνήγι που για όσους έχουν ελάχιστο χρόνο δεν μπορεί να ακολουθηθεί.
  8. Μου έχει φάει και εμένα μερικά κολλήματα.
  9. Εγκατέστησα την Omega v13 DINIK ELL, αλλα μου βγάζει συνέχεια μήνυμα , Δεν είναι δυνατή η σύνδεση. Κλήθηκε: Το μόντεμ απάντησης έχει αποσυνδεθεί. Για να ελέξτετε τις ρυθμίσεις σύνδεσης και να τις αλλάξετε, εαν χρειάζεται επιλέξτε "Ρυθμίσεις"
  10. Στην προσπάθεια μου χθες κατά την συναυλία των U2, να ανεβάσω φωτογραφίες στο facebook, παρατήρησα ότι όταν πας στη φωτογραφία και πατήσεις τα δύο βελάκια, δεν έχει την επιλογή για facebook αλλά μόνο για αλληλογραφία και μηνύματα. Έχω την έκδοση V7 dinik ELL.
  11. Επειδή θέλω να κάνω αντικατάσταση της Omega v2.7.2 ELL με την Omega_v4.0_ELL_Dinik, για θυμήστε μου εαν τα βήματα είναι τα σωστά. 1) task29 2) radio 3) rom 4) Hard reset
  12. Άκυρο, δεν είχα επιλέξει το wi-fi στην επιλογή σήμερα.
  13. Με την Omega v2.7.2 ELL, έχω το εξής πρόβλημα, το πρόγραμμα spb wireless monitor, μου εμφανίζει μόνο χρέωση στο vodafone web και καθόλου στο wifi. To τσεκάρω και με κλειστό το web και mms με το Dial up Enable/Disable και το wifi δεν γράφει καθόλου. Το έχει αντιμετωπίσει άλλος.
  14. Το πέρασα δεν ξέρω μήπως δεν τα πέρασα με την σωστή σειρά, ποια είναι η σωστή.
  15. Γιάννη συγχαρητήρια για μια ακόμη φορά, έχω κάνει εγκατάσταση την ΧΤ, πολύ γρήγορη σταθερή και χωρίς κολλήματα και το κυριότερο σχεδόν πλήρης, με αποτέλεσμα να απαιτείται ελάχιστος χρόνος για να την φέρεις στα μέτρα σου. Εγώ έχω μόνο ένα πρόβλημα, προσπάθησα να εγκαταστήσω το Co0kie's home tab 1.8.5 και μου δημιουργεί προβλήματα, συγκεκριμένα όταν επιλέγω Επεξεργαστής, μου βγάζει μήνυμα: Παρουσιάστηκε ένα μη αναμενόμενο σφάλμα στην εφαρμογή CHTEditor.exe .....
×
×
  • Create New...