ostvarivanje Δημ. March 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2021 Εφαρμογές της Google δουλεύουν απλά δεν μπορείς να συνδεθείς Το συγκεκριμένο εμένα δεν με προβληματίζει Πχ στο maps χωρίς τον λογαριασμό σου δεν μπορείς να έχεις ότι είχες αποθηκευμένα από προηγούμενες συσκευές Δεν με ενδιαφέρει καθόλου αυτό Στον Chrome δεν μπορείς να έχεις τους σελιδοδείκτης που έχεις συγχρονισμενους από άλλες συσκευές αλλά και κάποιους κωδικούς ιστοσελίδων και τέτοια Όμως δουλεύουν οι εφαρμογές και χωρίς αυτά Ναι, λίγο πολύ τα είχα διαβάσει αυτά. Μόνο ουσιαστικά με gms λειτουργούν αυτά μέσω του λογαριασμού σου. Πάντως με τους σελιδοδείκτες, αν δεν άλλαζεις συχνά λογικά περνάνε μέσω αρχείου από τον υπολογιστή για παράδειγμα. Βέβαια με ενδιαφέρει και το google photos γιατί τις έχω όλες και εκεί τις φωτογραφίες αν και μία λύση είναι να τις ανεβάζεις μέσω του υπολογιστή (όπως κάνω και για τις φωτογραφίες από τις κάμερές μου). Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2021 Ναι, λίγο πολύ τα είχα διαβάσει αυτά. Μόνο ουσιαστικά με gms λειτουργούν αυτά μέσω του λογαριασμού σου. Πάντως με τους σελιδοδείκτες, αν δεν άλλαζεις συχνά λογικά περνάνε μέσω αρχείου από τον υπολογιστή για παράδειγμα. Βέβαια με ενδιαφέρει και το google photos γιατί τις έχω όλες και εκεί τις φωτογραφίες αν και μία λύση είναι να τις ανεβάζεις μέσω του υπολογιστή (όπως κάνω και για τις φωτογραφίες από τις κάμερές μου). Δεν είναι τα Huawei για τον απλό κόσμο όπως είδα σε 2-3 μέρες που έχω συσκευή της εταιρείας Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. March 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2021 Δεν είναι τα Huawei για τον απλό κόσμο όπως είδα σε 2-3 μέρες που έχω συσκευή της εταιρείας Δηλαδεή αντιμετώπισες πολλά προβλήματα; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2021 Δηλαδεή αντιμετώπισες πολλά προβλήματα; Δεν ανήκω στον απλό κόσμο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. March 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2021 Δεν ανήκω στον απλό κόσμο Ούτε εγώ... Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. March 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2021 Δεν είναι τα Huawei για τον απλό κόσμο όπως είδα σε 2-3 μέρες που έχω συσκευή της εταιρείαςΓια τον απλό κόσμο είναι που ασχολείται με social και chat.Για ανθρώπους που έχουν τα πάντα συγχρονισμένα με Google ας κοιτάξουν άλλου.Για browser ένα χρόνο τώρα χρησιμοποιώ firefox και έχω βρει την υγεία μου.chrome πάντα απενεργοποιημένος είναι. Στάλθηκε από το ELS-NX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2021 Για τον απλό κόσμο είναι που ασχολείται με social και chat.Για ανθρώπους που έχουν τα πάντα συγχρονισμένα με Google ας κοιτάξουν άλλου.Για browser ένα χρόνο τώρα χρησιμοποιώ firefox και έχω βρει την υγεία μου.chrome πάντα απενεργοποιημένος είναι. Στάλθηκε από το ELS-NX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ένας απλός χρήστης σχεδόν δεν θα καταφέρει ούτε τις επαφές να μεταφέρει Όλοι είναι εξαρτημένοι από τις υπηρεσίες της μαμάς Google Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. March 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2021 Παιδιά επειδή με ενδιαφέρει (θα ανταλλάξω samsung note9 με το p40 pro) Τις επαφές πως τις μεταφέρουμε? Gmail δεν χρησιμοποιώ αλλα apple mail Facebook messenger & viber δουλεύουν κανονικά? Θα κάνω την ανταλλαγή για την κάμερα και μονο Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2021 Παιδιά επειδή με ενδιαφέρει (θα ανταλλάξω samsung note9 με το p40 pro) Τις επαφές πως τις μεταφέρουμε? Gmail δεν χρησιμοποιώ αλλα apple mail Facebook messenger & viber δουλεύουν κανονικά? Θα κάνω την ανταλλαγή για την κάμερα και μονο Μέσα στις επαφές λέει μεταφορά με Bluetooth Σε οδηγεί μόνο του πολύ εύκολα και τις παίρνεις από την άλλη συσκευή Viber δουλεύει Apple mail δεν γνωρίζω Facebook από το more apps Messenger νομίζω το ίδιο Με τις τράπεζες γενικότερα υπάρχει ένα θέμα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. March 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2021 Υπάρχει τρόπος να κάνω πιο δυνατή τη δόνηση στις κλήσεις; Στάλθηκε από το ELS-NX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. March 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2021 Μέσα στις επαφές λέει μεταφορά με Bluetooth Σε οδηγεί μόνο του πολύ εύκολα και τις παίρνεις από την άλλη συσκευή Viber δουλεύει Apple mail δεν γνωρίζω Facebook από το more apps Messenger νομίζω το ίδιο Με τις τράπεζες γενικότερα υπάρχει ένα θέμα Με τις τράπεζες????? Έχω eurobank δεν δουλεύει η εφαρμογή της ? ----- προσθήκη μηνύματος 119 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μέσα στις επαφές λέει μεταφορά με Bluetooth Σε οδηγεί μόνο του πολύ εύκολα και τις παίρνεις από την άλλη συσκευή Viber δουλεύει Apple mail δεν γνωρίζω Facebook από το more apps Messenger νομίζω το ίδιο Με τις τράπεζες γενικότερα υπάρχει ένα θέμα Με τις τράπεζες????? Έχω eurobank δεν δουλεύει η εφαρμογή της ? Widgets βάζεις? Και διαφορετικά εικονίδια? Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratos_K Δημ. March 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2021 Παιδιά με το τελευταίο EMUI έχετε κανένα πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις? Είμαι με το 11.0.0.175 και σαν να σταμάτησαν να μου έρχονται. Έχω περάσει gms αλλά μέχρι τώρα δούλευαν κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. March 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2021 Με τις τράπεζες????? Έχω eurobank δεν δουλεύει η εφαρμογή της ? ----- προσθήκη μηνύματος 119 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με τις τράπεζες????? Έχω eurobank δεν δουλεύει η εφαρμογή της ? Widgets βάζεις? Και διαφορετικά εικονίδια?Κανονικά δουλεύει, της Πειραιώς δεν δουλεύει. Κανονικά κάνεις τα πάντα Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2021 Με τις τράπεζες????? Έχω eurobank δεν δουλεύει η εφαρμογή της ? ----- προσθήκη μηνύματος 119 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με τις τράπεζες????? Έχω eurobank δεν δουλεύει η εφαρμογή της ? Widgets βάζεις? Και διαφορετικά εικονίδια? Δουλεύει αυτή και η alpha Bank Πειραιώς και εθνική δεν δουλεύουν Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1975 Δημ. March 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2021 Συνεπώς όσοι συναλλασομαστε με την Πειραιώς ξεγραφουμε προς το παρόν το Huawei P40 Pro? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelarav Δημ. March 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2021 Της εθνικής δουλεύει την έστειλα από το προηγούμενο κινητό μου και είναι κομπλέ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. March 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2021 (edited) Συνεπώς όσοι συναλλασομαστε με την Πειραιώς ξεγραφουμε προς το παρόν το Huawei P40 Pro?Την έχω κατεβάσει κ από άλλες πηγές (aptoide, Aurora store) κ δεν δουλεύει, μόνο σαν σελιδοδείκτη μπορείς να την δουλέψεις! Αναφέρομαι σε συσκευή χωρίς Google services Στάλθηκε από το ELS-NX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited March 8, 2021 by xristos350 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. March 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2021 Παιδιά τα εικονίδια αλλάζουν? Σαν σχήμα και σαν μέγεθος, θέματα έχει? Τα widgets παίζουν? Άμα θέλουμε μπορούμε να βάλουμε άλλο lawnsher ; ----- προσθήκη μηνύματος 65 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για την κάμερα δεν ρωτάω πρέπει να είναι υπέροχη Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. March 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2021 Τα πάντα κάνεις Στάλθηκε από το ELS-NX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. March 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2021 (edited) Καλησπέρα σε όλη την παρέα, σήμερα δοκίμασα από περιέργεια πληρωμή μέσω της εφαρμογής winbank NFC, και δουλεύει κανονικά. Βάζοντας φυσικά πάγωμα με το icebox. Και επίσης σήμερα έκανα ένα τεστ με το 5G, η περιοχή μου είναι στην Καρδίτσα! Στάλθηκε από το ELS-NX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μάλλον δεν θα έχεις αναβαθμίσει καθόλου τα Google services, αν το χρειάζεσαι το NFC στην Πειραιώς καλύτερα να μην αναβαθμίσεις. Όλες οι εφαρμογές από τράπεζες πρέπει να δουλεύουν με apk install και γενικά όλες οι εφαρμογές, το θέμα είναι ότι δεν δουλεύουν οι ειδοποιήσεις, άμα μια εφαρμογή χρειάζεται notification για να δώσεις έγκριση σε συναλλαγή δεν θα μπορέσεις να την κάνεις. Edited March 8, 2021 by konandrio Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. March 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2021 Messenger & viber δεν έχει ειδοποιήσεις? Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. March 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2021 (edited) Messenger & viber δεν έχει ειδοποιήσεις? Ειδοποιήσεις σε chat εφαρμογές χωρίς gms έχουν όλες , εκτός skype, duo. icloud mail μπορείς να βάλεις σε όποια εφαρμογή θες , μια καλή επιλογή είναι το BlueMail Για επαφές υπάρχουν πάνω από 100 τρόποι για να περαστούν, το ποιο απλό είναι να κάνεις εξαγωγή από την παλιά συσκευή σε vCard και να στείλεις το αρχείο στο νέο τηλέφωνο. Edited March 8, 2021 by konandrio Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelarav Δημ. March 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2021 Με εγκατάσταση του Skype μέσω dual space έχω κανονικά ειδοποιήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. March 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2021 Με εγκατάσταση του Skype μέσω dual space έχω κανονικά ειδοποιήσεις Ναι, όπως και με gms-icebox. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. March 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2021 Ειδοποιήσεις σε chat εφαρμογές χωρίς gms έχουν όλες , εκτός skype, duo. icloud mail μπορείς να βάλεις σε όποια εφαρμογή θες , μια καλή επιλογή είναι το BlueMail Για επαφές υπάρχουν πάνω από 100 τρόποι για να περαστούν, το ποιο απλό είναι να κάνεις εξαγωγή από την παλιά συσκευή σε vCard και να στείλεις το αρχείο στο νέο τηλέφωνο. Έκανα account χωρις να έχω ακόμα το κινητό μέσω Internet αλλά δεν μου περνάει τις επαφές από την vCard Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts