Jump to content

Stratos_K

Members
  • Δημοσιεύσεις

    68
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Stratos_K

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

Stratos_K's Achievements

  1. Λοιπόν για όποιον ενδιαφέρεται έκανα μερικά τεστ με την ασύρματη φόρτιση χρησιμοποιόντας και έναν 3rd party της Yootech στα 15w. Ο Samsung τελικά όντως είναι πιο γρήγορος και με αρκετή διαφορά. Τα αποτελέσματα που πήρα είναι τα εξής. Samsung 15w wireless charging stand 2.0 (EP-N5200). Από 5% μπαταρία θεωρητικός χρόνος φόρτισης 2 ώρες και 15 λεπτά. Τελικά για να φτάσει 100% έκανε 3,5 ώρες. Yootech 15w wireless pad. Από 5% μπαταρία θεωρητικός χρόνος φόρτισης 2 ώρες και 30 λεπτά. Τελικά για να φτάσει στο 100% έκανε 4,5 ώρες. Και στις δύο περιπτώσεις το τηλέφωνο έγραφε fast wireless charging όταν φόρτιζε αλλά από ότι φαίνεται ο Samsung μπορούσε να διατηρήσει και υψηλότερη φόρτιση και για περισσότερη ώρα.
  2. Σε ευχαριστώ. Άρα δεν έχει καμία ουσιαστική βελτίωση ο επίσημος της Samsung που υποτίθεται ότι είναι ο μόνος που υποστηρίζει το fast wireless charging 2.0 Έχω τον Samsung 15W Wireless Charger Stand 2.0 (EP-N5200) που είναι υποτίθεται και ο τελευταίος και πιο γρήγορος wireless charger της Samsung και έρχεται με τον super fast charger μέσα στο κουτί. Έχει και αυτός ανεμιστήρα. Οπότε από αυτά που γράφετε καταλαβαίνω ότι οι 3,5 ώρες περίπου που έχω από 5% υπόλοιπο μπαταρίας είναι σωστός χρόνος. Περίμενα μία μικρή βελτίωση με τον Samsung αλλά από ότι φαίνεται δεν έχει καμία διαφορά από κάποιους 3rd party φορτιστές. Η αλήθεια είναι ότι είχα κακομάθει λίγο προερχόμενος από το P40 Pro που είχε 27 watt ασύρματη φόρτιση! Αλλά δεν πειράζει γιατί το τηλέφωνο έχει άλλα πλεονεκτήματα. Το μόνο που ήθελα να σιγουρευτώ είναι ότι δεν έχει κάποιο πρόβλημα το δικό μου και ότι οι χρόνοι που βλέπω είναι φυσιολογικοί.
  3. Εσένα φίλε μου πόση ώρα κάνει να φορτίσει; Έχεις μετρήσει τον πραγματικό χρόνο; Και επίσης ποιους φορτιστές εχεις γιατί θέλω να δω τι θεωρητική φόρτιση έχουν.
  4. Γράφει fast wireless charging και δείχνει χρόνο 2,5 ώρες. Αλλά κάνει πολύ περισσότερο μάλλον γιατί κάποια στιγμή μειώνεται η ταχύτητα φόρτισης. Απλά ήθελα να ξέρω αν αυτό είναι το φυσιολογικό γι αυτό αν κάποιος χρησιμοποιεί ασύρματη φόρτιση στο s21 θα ήθελα να μάθω χρόνους φόρτισης.
  5. Λοιπόν έχω το S21 εδώ και μερικές μέρες και το τηλέφωνο είναι πραγματικά άψογο. Είχα το Huawei P40 Pro αλλά δεν άντεχα χωρίς Google Services και επίσης για μένα το P40 Pro ήταν πολύ μεγάλο και πολύ βαρύ σε σημείο που με κούραζε στο χέρι. Το S21 είναι πραγματικά όπως το ήθελα. Μεγάλη οθόνη, καλό μέγεθος συνολικά, σωστό βάρος, καλή μπαταρία και ωραίες φωτογραφίες. Τώρα η ερώτηση μου έχει να κάνει με την ασύρματη φόρτιση. Αγόρασα τον επίσημο ασύρματο φορτιστή της Samsung που υποστηρίζει fast wireless charging 2.0 15w. Το θέμα είναι ότι φορτίζει πολύ αργά. Όταν το βάζω για φόρτιση από σχεδόν άδεια μπαταρία το τηλέφωνο γράφει fast wireless charging και γράφει χρόνο περίπου 2,5 ώρες. Το θέμα είναι ότι για να φορτίσει πλήρως κάνει 3,5 ώρες συνολικά, πολύ παραπάνω από το αρχικά αναγραφόμενο. Δηλαδή αν ο επίσημος φορτιστής κάνει τόσο οι 3rd party που υπάρχουν πόσο χρόνο κάνουν να το φορτίσουν? Έχει κάποιος άλλος εμπειρία με ασύρματη φόρτιση στο S21 να μας πει χρόνους είτε με τον επίσημο της Samsung είτε με κάποιον άλλης εταιρίας?
  6. Καλημέρα παιδιά. Και εγώ περιμένω το S21 σήμερα και θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε ποιός είναι ο καλύτερος ασύρματος φορτιστής για το συγκεκριμένο. Από ότι είδα ο επίσημος της Samsung είναι ο πιο γρήγορος αλλά θα ήθελα να έχω και κάποια εναλλακτική από τρίτη εταιρία όπως Belkin, Anker κλπ κλπ. Υπάρχει κάποιος αντίστοιχος που να διαθέτει Fast Wireless Charging 2.0 ή μόνο της Samsung το έχει αυτό?
  7. Παιδιά με το τελευταίο EMUI έχετε κανένα πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις? Είμαι με το 11.0.0.175 και σαν να σταμάτησαν να μου έρχονται. Έχω περάσει gms αλλά μέχρι τώρα δούλευαν κανονικά.
  8. Επειδή την έκανα πριν μερικές μέρες την διαδικασία ακολούθησε πρώτα αυτό για να κάνει downgrade στην 131 Και μετά ακολούθησε αυτό το βίντεο για να περάσεις google services. Δουλεύει σωστά. Μόνο μία παρατήρηση. Από το 7ο λεπτό και μετά δεν φτάνει να κάνεις σωστά τα βήματα για να δουλέψει. Πρέπει να τα επαναλάβεις ξανά και ξανά μέχρι το play store να δουέψει σωστά. Δεν υπάρχει ακριβής αριθμός που πρέπει να κάνεις αυτή την διαδικασία. Εμένα μου πήρε 4-5 φορές μέχρις ότου να δουλέψει σωστά. Οπότε κάνεις συνέχεια το ίδο και κάποια στιγμή δουλέυει σωστά. Ένας φίλος προηγουμένος έχει γράψει λίγο καλύτερα τι πρέπει να κάνεις από το 7ο λεπτό του βίντεο και μετά οπότε το παραθέτω εδώ όπως το έγραψε. Από το 7:00 και μετά. Θα κάνεις εγκατάσταση το 9 Google play services θα ανοίξεις play store θα εγκαταστήσεις κάτι. Θα πας στις εφαρμογές και θα απεγκαταστησεις τα Google play services. Αμέσως μετά θα εγκαταστήσεις το 10 fix και θα ξανατρεξεις play store. Μετά θα πας στις εφαρμογές και θα διαγράψεις τη μνήμη του Google services framework. Θα κάνεις επανεκκίνηση της συσκευής. Μόλις ανοίξει τρέχεις πάλι play store. Κλείνεις play store και κάνεις ξανά απεγκατασταση το google play services, και ξαναβάζεις το 9. Θα χρειαστεί να το κάνεις ξανά και ξανά.
  9. Οκ δεν με πειράζει. Και το bluemail καλό είναι. Για το update σε 154 μπορεί κάποιος να μου πει?
  10. Πέρασα και εγώ GMS επιτέλους. Η αλήθεια είναι ότι η διαδικασία δεν είναι δίσκολη απλά αυτό που δεν επισημαίνεται πολύ καθαρά είναι ότι από 7ο λεπτό του 2ου βίντεο που περνάς τα 10 αρχεία με την σειρά από ένα σημείο και μετά δεν φτάνει να κάνεις απλά σωστά την διαδικασία. Πρέπει να την επαναλάβεις ξανά και ξανά μέχρι το Play Store να δουλέψει σωστά. Και αυτό απαιτεί να κάνει μία κυκλική διαδιακσία μπορεί και πάνω από 5 φορές. Απλά το αναφέρω γιατί και εγώ την πάτησα και μέχρι να το κατανοήσω μου πήρε κάποια ώρα. Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω τώρα που έχω GMS υπάρχει κάποιο email app που να δουλεύουν τα push notifications? Γιατί to gmail app που δοκίμασα δεν δουλεύει. Ή πρέπει να πάω πάλι σε μία λύση όπως το bluemail? Και δεύτερη ερώτηση. Τώρα που έκανα όλη την διαδικασία μπορώ να κάνω update στην 154 ή πρέπει να μείνω στην 131 που έκανα downgrade? Σας ευχαριστώ
  11. Επειδή με τρώει το χεράκι μου να δοκιμάσω να περάσω gms απλά ακολουθάω κατά γράμμα τα δύο βιντεάκια? Υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να προσέξω? Ν φανταστώ ότι ότι αρχεία έχω στο τηλέφωνο πρέπει να τα σώσω γιατί σβήνονται τα πάντα, σωστά?
  12. Εγώ μόνο το ebanking της Eurobank δουλεύω και δουλεύει καλά. Δυστηχώς έχουν αφαιρέσει εντελώς την λειτουργεία NFC payments γιατί από ότι φαίνεται είχαν πρόβλημα να την κάνουν να δουλέψει σωστά. Μακάρι στο μέλλον να την ξαναβάλουν. Όσον αφορά γενικά τα Google Services αν δεν χρειάζεσαι κάτι που σε αναγκάζει να συνδεθείς σε κάποια υπηρεσία της Google δεν έχει κανένα πρόβλημα το κινητό. Εναλλακτικές υπάρχουν είτε τρέχοντας κάποια προγράματα μέσω browser και βγάζοντας συντομεύσεις στην επιφάνεια εργασίας είτε κατεβάζοντας κάποια εφαρμογή από 3rd party store όπως apkpure και aptoide. Εγώ από καμιά 30αριά εφαρμογές που χρησιμοποιούσα μόνο μία μου λείπει καθώς δεν τρέχει καθόλου χωρίς google services και δεν έχει διαθέσιμη web based εφαρμογή για να την τρέξω μέσω browser. Με όλες τις υπόλοιπες κάνω την δουλειά μου άνετα.
  13. Το P40 pro έχει δικό του wireless projection. Δεν χρειάζεται άλλη εφαρμογή. Το δικό μου το συνδέω μια χαρά στην Samsung που έχω. Για τα άλλα μοντέλα δεν ξέρω να σου πω.
  14. Σε P40 pro το δοκίμασες?
  15. Το ανέφερα και εγώ αυτό ότι το έφτιαξαν. Δυστηχώς αφαίρεσαν εντελώς τα nfc payments καθώς φαίνεται υπάρχει γενική ασυμβατότητα με το HMS. Μακάρι κάποια στιγμή να το φτιάξουν και αυτό. Αυτό που δεν δουλεύει καθόλου είναι το app Eurobank Επιστροφή. Κολλάει στην αρχική οθόνη και ότι και αν του έκανα δεν μπορώ να το ξεκινήσω. Σε εσάς δουλέυει αυτή η εφαρμογή?
×
×
  • Create New...