Jump to content

Samsung Galaxy S20 Ultra

ccypruss000
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το Android Auto είναι προεγκατεστημένο σε όλα τα S20 (S20, S20+ & S20 Ultra), δεν χρειάζεται να το κατεβάσεις από κάπου.

Θα πρέπει καταρχήν να σιγουρευτείς ότι το multimedia σύστημα του αυτοκινήτου σου υποστηρίζει Android Auto.

Αν το υποστηρίζει, τότε χρησιμοποιώντας καλύτερα το καλώδιο με το οποίο ήρθε το κινητό και όχι κάποιο φτηνό, το συνδέεις στο USB του αυτοκινήτου και μετά ακολουθείς τα βήματα.

Το έχω συνδέσει σε 2 αμάξια χωρίς πρόβλημα.

Μόνο στα s20 είναι προεγκατεστημένο γιατί και στο s9+ που έχω είναι και δεν μπορώ να το απεγκαταστήσω εντελώς.

Στο S20 Ultra γίνεται να έχουμε 2 σιμ αλλα και micro sd μαζί? Λογικά με μια esim και με μια κανονική πρέπει να γίνεται

Αν είναι dual τότε νομίζω είναι σχεδόν πάντα hybrid που δηλαδή σημαίνει ή μια σιμ και μια κάρτα μνήμης ή 2 σιμ.

Και αυτό δεν είναι μόνο για το s20 αλλά για όλα τα κινητά της Samsung.

Στο S20 Ultra γίνεται να έχουμε 2 σιμ αλλα και micro sd μαζί? Λογικά με μια esim και με μια κανονική πρέπει να γίνεται

Η σειρά S20 παίρνει 2 σιμ ή μια σιμ και μια κάρτα μνήμης. Πέρα από αυτά δέχεται και esim επομένως με μια esim και μια κανονική σιμ μπορείς να έχεις και κάρτα μνήμης

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Ε ναι. Τι να σχολιασεις.. πρασινη οθονη στο 11 λεει που εχει lcd πανελ. Οτι νά´ναι ειναι το αρθρο.

Υπαρχει καποιος τροπος να μπλοκαρω τις διαφημισεις των εφαρμογών χωρις root?

To adguard κάνει μετρια πραγματα και τσιμπαει και την κατανάλωση προς τα πανω.

Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Υπαρχει καποιος τροπος να μπλοκαρω τις διαφημισεις των εφαρμογών χωρις root?

To adguard κάνει μετρια πραγματα και τσιμπαει και την κατανάλωση προς τα πανω.

Blokada από το playstore

Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχω εδώ και χρόνια το Disconnect Pro for Samsung

Μήπως είναι μόνο για τον browser της Samsung?

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Αυτό κάνουν και τα huawei.. Λογικό ήταν να το κάνει και η Samsung φυσικά με τέτοιο hw

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Αυτή είναι η κάμερα. Δεν φταίει αυτή. Απλά δεν είναι κατάλληλη για συγκεκριμένες σκηνές. Είναι σαν να παίρνεις μια νταλίκα Scania και να προσπαθείς να γυρίσεις με όχημα τα σοκάκια του Ψυρρή.

Καλησπερα παιδια χθες το απεκτησα και εγω το μεγαλο απο την μεταβαση που ειχα απο το μικρο S20 το απλο πηγα σε αυτο. Με εντυπωσιασε το ΖΟΟΜ του που φτανει τα 100Χ οπως και η μπαταρια του με το μονο μειων πως η μπαταρια του δυο μιση μερες μου διαρκει. Ειμαι στην δευτερη φορτιση σημερα. Καποιο τρικ για να μου κραταει περισσοτερο εχουμε ; Ειναι μεγαλη υποτιθεται 5000Mhz.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue

Καλησπερα παιδια χθες το απεκτησα και εγω το μεγαλο απο την μεταβαση που ειχα απο το μικρο S20 το απλο πηγα σε αυτο. Με εντυπωσιασε το ΖΟΟΜ του που φτανει τα 100Χ οπως και η μπαταρια του με το μονο μειων πως η μπαταρια του δυο μιση μερες μου διαρκει. Ειμαι στην δευτερη φορτιση σημερα. Καποιο τρικ για να μου κραταει περισσοτερο εχουμε ; Ειναι μεγαλη υποτιθεται 5000Mhz.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

2,5 μερες μπαταρία;;;; κλειστό το έχεις συνεχεια; μια βγάζω και αυτή με το ζόρι...

Κάτι έγραψε λάθος μάλλον το παλικάρι.

Δεν γίνετε να το πήρε χθες, να βρίσκεται ήδη μέσα σε μία ημέρα στην δεύτερη φόρτιση και να του κρατάει η μπαταρία 2,5 μέρες.

Δεν βγαίνει με καμία μαθηματική εξίσωση .. :lol:

Κάτι έγραψε λάθος μάλλον το παλικάρι.

Δεν γίνετε να το πήρε χθες, να βρίσκεται ήδη μέσα σε μία ημέρα στην δεύτερη φόρτιση και να του κρατάει η μπαταρία 2,5 μέρες.

Δεν βγαίνει με καμία μαθηματική εξίσωση .. :lol:

Την τριτη το πηρα βασικα και βρισκομουν χθες στην δευτερη φορτιση του.

Αντε δεν βγαζω 2.5 μερα και βγαζω 1.5 αυτη ειναι η διαφορα μας τωρα ;

Η πως θα σωσω για να εχω καλυτερη αυτονομια και μπαταρια φυσικα θα μου πειτε ειναι αρχες τωρα και πρεπει να περιμενω να στρωσει για να μαθει το μοτιβο χρησης μου.

Πέρασα την G988BXXU2ATF5(ΝΕΕ) και μπορω να πω,οτι η κάμερα "εστρωσε" κατα 95%...ολα πολύ καλύτερα.Δική μου γνώμη πάντα.Ισως καποιοι, που είναι ειδικοί στις κάμερες ,να βρούνε τα λάθη και τις ατέλειες.

Την τριτη το πηρα βασικα και βρισκομουν χθες στην δευτερη φορτιση του.

Αντε δεν βγαζω 2.5 μερα και βγαζω 1.5 αυτη ειναι η διαφορα μας τωρα ;

Η πως θα σωσω για να εχω καλυτερη αυτονομια και μπαταρια φυσικα θα μου πειτε ειναι αρχες τωρα και πρεπει να περιμενω να στρωσει για να μαθει το μοτιβο χρησης μου.

Η 1,5 μέρα με τις 2,5 μέρες είναι μια τεράστια διαφορά.

Σε κάθε περίπτωση βάλε την παρακάτω εφαρμογή και κόψε ότι δεν χρειάζεσαι (με πρώτη και καλύτερη την κυρά bixby....)

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kinder.pksafety

Σε κάθε περίπτωση βάλε την παρακάτω εφαρμογή και κόψε ότι δεν χρειάζεσαι (με πρώτη και καλύτερη την κυρά bixby....)

Καλησπέρα... Σκέφτομαι να την πάρω την εφαρμογή,η μόνη μου ερώτηση είναι αν κάνει δουλειά,η είναι πεταμένα λεφτά;;;

Ευχαριστώ

Καλημερα φιλε μου να σαι καλα σε ευχαριστω παρα πολυ.

Τι αλλο μπορω να κοψω ;

Καλημερα φιλε μου να σαι καλα σε ευχαριστω παρα πολυ.

Τι αλλο μπορω να κοψω ;

Αυτό έχει σχέση με το τι χρειάζεται ή δεν χρειάζεται ο καθένας.

Εγώ πχ απενεργοποίησα τον browser και το πληκτρολόγιο της Samsung ενώ εσύ μπορεί να τα χρησιμοποιείς.