Jump to content

Υποσυνείδητα μηνύματα

KostasV
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιατί πολύ απλά υπάρχουν. Ως πότε θα μαστε τα παιχνιδάκια των εταιριών? Μας υποβαθμίζουν την νοημοσύνη και μας ωθουν εκεί που πραγματικά τους συμφέρει!!Με αυτά τα κρυφά μνμτα όπως της κοκα κολας

ως πότε? ειδικά η κοκα κολα όπως αναφέρεις έχει τέτοιο τζίρο που ξεπερνάει τους προυπολγισμούς αρκετών χωρών στην αφρική.και είναι η μοναδική εταιρεία στον κόσμο που διατήρησε το brand name απο όταν δημιουργήθηκε χωρίς αλλοιώσεις,και με συνεχώς αυξανόμενα κέρδη.

οπότε η απάντηση είναι νομίζω για πάντα.........

και όχι μόνο για τη κοκα κολα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

everything good in life is either illegal, immoral or fattening!!

• Απαντήσεις 226
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

ως πότε? ειδικά η κοκα κολα όπως αναφέρεις έχει τέτοιο τζίρο που ξεπερνάει τους προυπολγισμούς αρκετών χωρών στην αφρική.και είναι η μοναδική εταιρεία στον κόσμο που διατήρησε το brand name απο όταν δημιουργήθηκε χωρίς αλλοιώσεις,και με συνεχώς αυξανόμενα κέρδη.

οπότε η απάντηση είναι νομίζω για πάντα.........

και όχι μόνο για τη κοκα κολα.

Η κοκα κολα αν θυμάμαι καλά δεν είχε βγάλει μια διαφήμιση με κάτι παράξενες φάτσες και ένα χέρι με το σύμβολο του σατανά?και στα κουτάκια αυτό είχε. Σορυ αν κάνω κάποιο λάθος

προηγουμένως δεν το έθεσα καλά.άλλο σκεφτόμουν κι άλλο έγραψα.

το brand name ths coca cola απο την στιγμή που δημιουργήθηκε η εταιρεία είναι το πιο αναγνωρίσιμο δειθνώς χωρίς ,αν θυμάμαι καλά ,να βγεί ποτέ εκτός της τοπ 10 λίστας των brand names διεθνώς.

μας το είχαν αναλύσει στο μάθημα του μάρκετινγκ ,και υπάρχει και ειδικό τμήμα στην κοκα κολα που παραδίδει σεμινάρια για τον ανταγωνισμό και την προώθηση προιόντων.

αξιοσημείωτο βέβαια το πως επιβίωσε στο πέρας των χρόνων και διατηρείται σε τόσο υψηλή θέση.πιστεύω οτι δεν είναι τυχαίο πάντως.

[sIGPIC][/sIGPIC]

b744pilot, αχ αυτή η κοκα-κολα...

δεν έχει σημασία πως έχει έμπειρα στελέχη, καλή φήμη, τα καλύτερα στελέχη μάρκετινγκ, ότι έχει πετύχει το έχει πετύχει με ύπουλα υποσυνείδητα μηνύματα που υποβαθμίζουν τη νοημοσύνη μας...

ουάου, έφυγα, βρήκα το συστατικό της επιτυχίας!

δεν ξερω γιατι, αλλα το σαιτ δεν με πειθει. ειδικα οι εικονες της disney που παραθετει φαινονται ψιλομουφα. ειδικα εκεινο με τη μικρη γοργονα απορω πως το σκεφτηκαν.

επισης σ οτι αφορα τραγουδια, εχω ακουσει πολλα για τη μεταλ, κ ουτε ενα τετοιο τραγουδι δεν βρηκα.

EDIT:μονο το τραγουδι του κοκκοτα με επεισε καπως, γιατι στην κανονικη φορα οντως ακουγονται ακαταλαβιστικες φρασεις

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στην ταινία Lion King (Ο Βασιλιάς των Λιονταριών)

Στο φόντο του ουρανού σχηματίζεται ένα σύννεφο άμμου

http://www.imageshack.gr/images/wnydmvyy2eayzi5wwmkm.jpg

Του οποίου το σχήμα δεν είναι καθόλου τυχαίο

http://www.imageshack.gr/images/1ywzmqujxgjxnmitzxit.jpg

Ετσι εξηγειται που στον παιδικο σταθμο που βλεπαμε συνεχεια Lion King μεγαλωνοντας γιναμε ολα τα παιδακια σεξομανεις!:shock:

speed_fire08 η μεταλ ειναι του διαβολου:!:ΥΜΝΟΥΣ ΥΜΝΟΥΣ(μονο του Ολυμπικαου ομως ε;:lol: ) Οριστε:

[sIGPIC][/sIGPIC]

σοφι το εχω ξαναδει το βιντεο με το hart rock :lol:

επισης δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αλλα....οση ωρα ημουν στο μπανιο φτιαχνοντας τα μαλλια μου σιγοτραγουδαγα το τυφλη εμπιστοσυνη της βισση το οποιο υπαρχει στο λινκ. κ το χειροτερο ειναι πως το τραγουδι το εχω ακουσει 1-2 φορες σε ολη μου τη ζωη πριν 5-6 χρονια. απορω πως το θυμομουν...:confused::devil:

[sIGPIC][/sIGPIC]

ναι τι ηλιθιότητες είναι αυτές τι σόι chut and (fun)είναι αυτό???:mad:

πρώτα απ'όλα με αυτή τη σελίδα προσβάλεις αυτούς που ακούν αυτό το είδος μουσικής καθώς και μια αρκετά μεγάλη ομάδα ανθρώπων από όσο ξέρω που βρίσκονται σε ένα συγκερκριμένο θρήσκευμα!!!Παρακαλώ το θέμα να :lock: με λίγο photoshop κάνω και εγώ όλες οι εικόνες από όλες τις θρησκείες να κρύβουν μέσα τους κάτι το δαιμονικό!!!:mad::mad::mad:

συγγνώμη που ξανά ασχολούμαι με ένα ανούσιο θέμα αλλά η εκκλησιαστική μουσική αν κάποιος έχει ανοιχτά τα ηχεία ο σταυρός πάνω πάνω στα συμπεράσματα καθώς και ο δικέφαλος αετός πάνω αριστερά δε παραλοίπονται(ή όπως γράφεται)αναρωτιέμαι αυτοί τι προσπαθούν να περάσουν υποσυνοίδητα......:Xκαι ξαναλέω με αυτή τη σελίδα προσβάλεις αυτούς που ακούν αυτό το είδος μουσικής καθώς και μια αρκετά μεγάλη ομάδα ανθρώπων από όσο ξέρω που βρίσκονται σε ένα συγκερκριμένο θρήσκευμα!!!:mad::mad::mad:

Hip Hop.

συγγνώμη που ξανά ασχολούμαι με ένα ανούσιο θέμα αλλά η εκκλησιαστική μουσική αν κάποιος έχει ανοιχτά τα ηχεία ο σταυρός πάνω πάνω στα συμπεράσματα καθώς και ο δικέφαλος αετός πάνω αριστερά δε παραλοίπονται(ή όπως γράφεται)αναρωτιέμαι αυτοί τι προσπαθούν να περάσουν υποσυνοίδητα......:Xκαι ξαναλέω με αυτή τη σελίδα προσβάλεις αυτούς που ακούν αυτό το είδος μουσικής καθώς και μια αρκετά μεγάλη ομάδα ανθρώπων από όσο ξέρω που βρίσκονται σε ένα συγκερκριμένο θρήσκευμα!!!:mad::mad::mad:

Τί σχέση έχει τώρα το θρήσκευμα? Ποιός μίλησε για θρήσκευμα?Μην μπερδεύεσαι.Μην επικεντρώνεσαι μόνο στη μουσική( και δεν βάζουν κρυφά μνμτα μόνο σε αυτό το είδος μουσικής που λες εσύ), παντού βάζουν.

Και καταρχας δεν έχει νόημα να κρυψουν τα μνμτα στη χεβυ μεταλ αφού τα περνάν στα φανερά..

Τί σχέση έχει τώρα το θρήσκευμα? Ποιός μίλησε για θρήσκευμα?Μην μπερδεύεσαι.Μην επικεντρώνεσαι μόνο στη μουσική( και δεν βάζουν κρυφά μνμτα μόνο σε αυτό το είδος μουσικής που λες εσύ), παντού βάζουν.

Και καταρχας δεν έχει νόημα να κρυψουν τα μνμτα στη χεβυ μεταλ αφού τα περνάν στα φανερά..

δε μηλάω μόνο για αυτά φίλε μου είναι ένα θρήσκευμά 6000000 ανθρώπων στους οποίους αναφέρεται!!!δε θέλω να δώσω άλλη επέκταση στο θέμα.Πάντως δε μιλάω μόνο για τη μουσική!!Ούτε ακούω μέταλ!πάντως θα φέρω ένα παράδειγμα όσον αφορά τη μουσική βάζουν στο στόμα τους τη Μαρινελα:mad:ok το ξεπερνάω πιάνουν τη Πρωτοψάλτη για ένα τραγούδι που από όσα ξέρω έχει γίνει μετάφραση και δε το έχει γράψει Έλληνας!!!:XΠάντως αυτό που παρατήρησα είναι πως πουθενά δεν αναφέρει όλη τη λέξη σατανάς αλλά σαταν ή σατανά!!!Τέλος κάτι άσχετο το όνομα Νατάσα βάλε ανάποδα τις συλλαβές....σα τα να μήπως και αυτό συμαίνει κάτι????έλεος!!!!:mad:(sorry για τα όποια ορθογραφικά!!!)''Το site

είναι

Ακατάληλο

για χρήστες κάτω των 18 ετών

Αν είσαι

κάτω των 18

δεν έπρεπε να είσαι εδώ

αποχώρισε απο το site''

αυτό επίσης το εμφανίζει σε αρκετά μικρό χώρο πως σου φένεται???

Hip Hop.

θα εχετε ακουσει και για καποια γνωστα σουπερ μαρκετ,που στη μουσικη που παιζουν/ζανε, ειχαν κρυφα μηνυματα που λεγανε "μην κλεβεις,ειναι κακο" και κατι τετοια :D

δεν θυμαμαι αν ηταν εξωτερικο ή ελλαδα.

δε μηλάω μόνο για αυτά φίλε μου είναι ένα θρήσκευμά 6000000 ανθρώπων στους οποίους αναφέρεται!!!δε θέλω να δώσω άλλη επέκταση στο θέμα.Πάντως δε μιλάω μόνο για τη μουσική!!Ούτε ακούω μέταλ!πάντως θα φέρω ένα παράδειγμα όσον αφορά τη μουσική βάζουν στο στόμα τους τη Μαρινελα:mad:ok το ξεπερνάω πιάνουν τη Πρωτοψάλτη για ένα τραγούδι που από όσα ξέρω έχει γίνει μετάφραση και δε το έχει γράψει Έλληνας!!!:XΠάντως αυτό που παρατήρησα είναι πως πουθενά δεν αναφέρει όλη τη λέξη σατανάς αλλά σαταν ή σατανά!!!Τέλος κάτι άσχετο το όνομα Νατάσα βάλε ανάποδα τις συλλαβές....σα τα να μήπως και αυτό συμαίνει κάτι????έλεος!!!!:mad:(sorry για τα όποια ορθογραφικά!!!)

Tα όποια αντίστροφα μηνύματα που ακούγονται(σε τραγούδια) είναι αποτέλεσμα κάποιας ειδικής επεξεργασίας από τις εταιρίες. Δεν αντιστρέφουν απλά τις λέξεις και βγαίνει μήνυμα.Το μήνυμα το προσθέτουν αυτοί με ειδική επεξεργασία.

Για τις εικόνες θρησκευτικού περιεχομένου δεν μπορώ να πω κάτι γιατί όπως λες μπορει να έχουν υποστει κάποια επεξεργασία σε φοτοσοπ.Ας μην ασχολούμαστε μ'αυτές λοιπόν.

Πιστεύω πως δεν ευθύνονται οι καλλιτέχνες(Μαρινέλα,Πρωτοψαλτη κα) παρά μόνο οι εταιρίες ή και μεμονωμένα άτομα τα οποία για την πλάκα τους και μόνο βάζουν κάθε είδους μηνύματα.

Tα όποια αντίστροφα μηνύματα που ακούγονται(σε τραγούδια) είναι αποτέλεσμα κάποιας ειδικής επεξεργασίας από τις εταιρίες. Δεν αντιστρέφουν απλά τις λέξεις και βγαίνει μήνυμα.Το μήνυμα το προσθέτουν αυτοί με ειδική επεξεργασία.

Για τις εικόνες θρησκευτικού περιεχομένου δεν μπορώ να πω κάτι γιατί όπως λες μπορει να έχουν υποστει κάποια επεξεργασία σε φοτοσοπ.Ας μην ασχολούμαστε μ'αυτές λοιπόν.

Πιστεύω πως δεν ευθύνονται οι καλλιτέχνες(Μαρινέλα,Πρωτοψαλτη κα) παρά μόνο οι εταιρίες ή και μεμονωμένα άτομα τα οποία για την πλάκα τους και μόνο βάζουν κάθε είδους μηνύματα.

ακριβώς άρα τι ακριβώς συζητάμε???:wacko::blink::X

Hip Hop.

ακριβώς άρα τι ακριβώς συζητάμε???:wacko::blink::X

Τουλάχιστον είμαστε on topic:p

Ακούστε αυτό: http://www.youtube.com/watch?v=ktQ6KWI0a3s

Η τραγουδάρα Hotel California των Eagles σε backwards.

Νο prank

Δλδ θες να μας πεις πως προσθέτουν επιπλέον πληροφορία στο σύνολο των δεδομένων, και η οποία δεν επηρεάζει την αρχική κυματομορφή του τραγουδιού... :shifty:

Δε ξέρω τι άλλο θ'ακούσουμε εδώ μέσα! :wacko:

Δλδ θες να μας πεις πως προσθέτουν επιπλέον πληροφορία στο σύνολο των δεδομένων, και η οποία δεν επηρεάζει την αρχική κυματομορφή του τραγουδιού... :shifty:

Δε ξέρω τι άλλο θ'ακούσουμε εδώ μέσα! :wacko:

Το θέμα είναι ότι υπάρχουν και χτυπάν στο υποσυνείδητο.Και αυτό γιατί υπάρχει το υποσυνείδητο στον άνθρωπο..

Στην ταινία Lion King (Ο Βασιλιάς των Λιονταριών)

Στο φόντο του ουρανού σχηματίζεται ένα σύννεφο άμμου

http://www.imageshack.gr/images/wnydmvyy2eayzi5wwmkm.jpg

Του οποίου το σχήμα δεν είναι καθόλου τυχαίο

http://www.imageshack.gr/images/1ywzmqujxgjxnmitzxit.jpg

Eγω δεν βλεπω κανενα γραμμα να συμπιπτει με τις σκιες.Ισως το "Ε" αλλα τα αλλα δυο ειναι καμια σχεση με "S" & "X" .

Το θέμα είναι ότι υπάρχουν και χτυπάν στο υποσυνείδητο.Και αυτό γιατί υπάρχει το υποσυνείδητο στον άνθρωπο..

Η πηγή σου?

άσχετο απο το θέμα,αλλά σχόλια του στυλ υπάρχουν,ζουν και διάφορες :X δε μπορώ να καταλάβω τι προσφέρουν σε κάθε θέμα.σε όποιον δεν αρέσει το θέμα ή το περιεχόμενο σχολιασμού απέχει.τόσο δύσκολο είναι?

καταντάει γελοίο και σπαστικό ταυτόχρονα ,αυτός ο χλευασμός αρμόζει μόνο σε παιδάκια δημοτικού που τώρα αρχίζουν να αναπτύσσουν κριτική ικανότητα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για το ιν τόπικ , είχα διαβάσει (όχι θεωρίες και μύθους) κάπου ότι σε σινεμάδες βάζαν ανάμεσα στα καρέ τις ταινίας και το λογότυπο της κόκα κόλας (ή ότι άλλο για προώθηση) με αποτέλεσμα την αύξηση των αγοραστών στο διάλειμμα ~ και επιστημονικά αυτό είχε εξήγηση ότι "έμπαινε" στο υποσυνείδητο με αποτέλεσμα το πρώτο που θα σου έρθει στο μυαλό θα ήταν το αναψυκτικό!

Αυτό το έχω ακούσει/διαβάσει κι εγώ...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Καλά θυμόμουν ότι το ξαναδιάβασα αυτό εδώ μέσα..

Διάλεξε :

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=180411

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=77900

Αντί να το κλειδώσω και να σας παραπέμψω στα παραπάνω θέματα, ένωσα και τα τρία σε ένα.

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?