johndouk Δημ. September 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2023 Κάποιοι μάλλον βρίσκουν τρόπους και χακάρουν το σκορ. Στις αρχές Ιουλίου είχαν εμφανιστεί πάλι 4 φαντομάδες που μετά τους ξήλωσαν. Για το group OCD: Ναι, κρατάω screenshots κάθε εβδομάδα! 🤓 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. September 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2023 13 ώρες πριν, CamuCamu said: Να κανω και μια περιττη ερωτηση για τους λατρεις του big bang και την σημασια μιας θεσης στο παιχνιδι. Και επειδη συνεβη αυτο τι σημασια εχει για εσας στην καταταξη? Διαφωτιστε με ειμαι εντελως ασχετος. Θέμα αξιοπιστίας είναι τίποτα άλλο!! 1 ώρα πριν, johndouk said: Κάποιοι μάλλον βρίσκουν τρόπους και χακάρουν το σκορ. Στις αρχές Ιουλίου είχαν εμφανιστεί πάλι 4 φαντομάδες που μετά τους ξήλωσαν. Για το group OCD: Ναι, κρατάω screenshots κάθε εβδομάδα! 🤓 Μα λέω η ιδέα μου ήταν πάλι... 😂 Χωρίς να παρατηρώ τα usenames, η μνήμη μου γενικά λειτουργεί μπορείς να το πεις "φωτογραφικά", το είχα καταλάβει και εγώ χωρίς να θυμάμαι ακριβώς τα usernames... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sycorpios Δημ. September 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2023 On 3/9/2023 at 1:27 ΠΜ, CamuCamu said: Να κανω και μια περιττη ερωτηση για τους λατρεις του big bang και την σημασια μιας θεσης στο παιχνιδι. Και επειδη συνεβη αυτο τι σημασια εχει για εσας στην καταταξη? Διαφωτιστε με ειμαι εντελως ασχετος. Ακριβώς ότι σου απάντησαν οι υπόλοιποι φίλος.. Καμιά σημασία για εμάς, θέμα αξιοπιστίας μόνο.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndouk Δημ. September 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2023 On 3/9/2023 at 1:06 ΜΜ, johndouk said: Κάποιοι μάλλον βρίσκουν τρόπους και χακάρουν το σκορ. Στις αρχές Ιουλίου είχαν εμφανιστεί πάλι 4 φαντομάδες που μετά τους ξήλωσαν. Για το group OCD: Ναι, κρατάω screenshots κάθε εβδομάδα! 🤓 Φρέσκος! 🤣🤣🤣 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 On 2/9/2023 at 6:06 ΜΜ, Pppe said: Διολου απιθανο σε μια χωρα πολιτων που >99% τους αλληλοκατηγορουν τις μικρες και μεσαιες επιχειρησεις και βγαζουν στο απυροβλητο τις μεγαλες για διαφορα παντιοτροπως "ευφυη" colpa (φοροδιαφυγες κλπ), να αναμενονται "εξελιξεις" για τους πρωτους στο leaderboard το επομενο χρονικο διαστημα. Οποτε, η Vodafone "προετοιμαζεται" για το στησιμο που τοσο χρονικο διαστημα αναζητουν οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ "ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ" απο το forum. Μη κλεγονται μετα: 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2023 Δεν βλέπω να έχει απαντηθεί τελευταία, τουλάχιστον εδώ. Αν αγοράσω τα 8 γιγα με τα 6€ από το μπιγκ μπαγκ, έχοντας liquid με υπόλοιπο του δωρεάν μήνα, από που θα τα τραβήξει τα 6€? Από τα χρήματα του liquid ή από το κανονικό υπόλοιπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. September 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2023 Έχω την εντύπωση πως στο Big Bang βλέπεις μόνο το "κανονικό" υπόλοιπό σου. Δηλ δεν συμπεριλαμβάνεται το δώρο εκεί. Το σύνολο κανονικό + δώρο το βλέπεις στο CU app. Άρα αν πας να αγοράσεις το πακέτο του Big Bang που λες, λογικά θα χρεώσει το κανονικό. Δεν το έχω δοκιμάσει, απλά αυτό βλέπω σε μένα (καινούριος στο Liquid). 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. September 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2023 (edited) 2 ώρες πριν, kmpatra said: Δεν βλέπω να έχει απαντηθεί τελευταία, τουλάχιστον εδώ. Αν αγοράσω τα 8 γιγα με τα 6€ από το μπιγκ μπαγκ, έχοντας liquid με υπόλοιπο του δωρεάν μήνα, από που θα τα τραβήξει τα 6€? Από τα χρήματα του liquid ή από το κανονικό υπόλοιπο? Το έκανα την προηγούμενη βδομάδα, τραβάει από το δωρεάν υπόλοιπο πρώτα, παρόλο που δεν το δείχνει. Edited September 7, 2023 by spiliot 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndouk Δημ. September 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2023 7 ώρες πριν, kmpatra said: Δεν βλέπω να έχει απαντηθεί τελευταία, τουλάχιστον εδώ. Αν αγοράσω τα 8 γιγα με τα 6€ από το μπιγκ μπαγκ, έχοντας liquid με υπόλοιπο του δωρεάν μήνα, από που θα τα τραβήξει τα 6€? Από τα χρήματα του liquid ή από το κανονικό υπόλοιπο? Από το δωρεάν (παρόλο που δεν το δείχνει). Δοκιμασμένο. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. September 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2023 Το big bang data mini μεταφέρεται αν ανανέωσης πριν την λήξη? Το big bang combo, ξέρω ότι μεταφέρεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEERHUNTER Δημ. September 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2023 Καλησπέρα σας, νομίζω οτί οι αλεξιπτωτιστές είναι από την vodafone που βλέπουν πως πηγαίνουν οι πίστες,κάνουν δοκιμές κτλ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndouk Δημ. September 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2023 3 ώρες πριν, GREGORYMO said: Το big bang data mini μεταφέρεται αν ανανέωσης πριν την λήξη? Το big bang combo, ξέρω ότι μεταφέρεται. Ναι, κάνει rollover. (Νομίζω όλα όσα έχουν και χρέωση.) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. September 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2023 Επί 10 η δουλειά 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilbaba Δημ. October 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2023 (edited) Καλησπέρα, παίζω το παιχνίδι εδώ κ λίγο καιρό και δεν κατάλαβα αν κάνω εγώ κάποιο λάθος: Εκτός του μεγάλου πλανήτη με τον δακτύλιο, οι άλλοι οι μικροί, πχ ο μαύρος κι ο κόκκινος χτυπιούνται πολύ δύσκολα. Φυσικά στο κινητό την ευαισθησία στην οθόνη την εχω στο μέγιστο, μπορώ να κάνω κάτι άλλο; Μέχρι τώρα με δυσκολία περνάω το 55% σε κάθε παιχνίδι (εκτος κι αν βγει η βοηθητική κλεψύδρα, ή βγει το big bang) . Ειδικά αν πέσω σε πίστα με τους ασπρο-γκρίζους μετεωρίτες, δεν υπάρχει περίπτωση για πάνω απο 40% ... Έχετε κάποιες οδηγίες για καλύτερο σκορ? Edited October 14, 2023 by gilbaba 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros201285 Δημ. October 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2023 8 minutes ago, gilbaba said: Καλησπέρα, παίζω το παιχνίδι εδώ κ λίγο καιρό και δεν κατάλαβα αν κάνω εγώ κάποιο λάθος: Εκτός του μεγάλου πλανήτη με τον δακτύλιο, οι άλλοι οι μικροί, πχ ο μαύρος κι ο κόκκινος χτυπιούνται πολύ δύσκολα. Φυσικά στο κινητό την ευαισθησία στην οθόνη την εχω στο μέγιστο, μπορώ να κάνω κάτι άλλο; Μέχρι τώρα με δυσκολία περνάω το 55% σε κάθε παιχνίδι (εκτος κι αν βγει η βοηθητική κλεψύδρα, ή βγει το big bang) . Ειδικά αν πέσω σε πίστα με τους ασπρο-γκρίζους μετεωρίτες, δεν υπάρχει περίπτωση για πάνω απο 40% ... Έχετε κάποιες οδηγίες για καλύτερο σκορ? Είναι δύσκολοι οι δύο άτιμοι μικρότεροι, εγώ κάνα 450αρι πόντους παίρνω μέσο όρο συνήθως. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. October 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2023 Έχει δυσκολέψει το σπορ τελευταία αλλά το σώζει το ότι υπάρχουν αυτές οι περίοδοι που δίνει δεκαπλάσιο daily bonus. Παλιά τερμάτιζα πολύ ευκολότερα τις πίστες. Τώρα μένω στο 65-90% 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndouk Δημ. October 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2023 1 hour ago, gilbaba said: Έχετε κάποιες οδηγίες για καλύτερο σκορ? https://myphone.gr/forum/topic/182203/page/26/#comment-7084048 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. October 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2023 1 ώρα πριν, kalitexnis_g said: Έχει δυσκολέψει το σπορ τελευταία αλλά το σώζει το ότι υπάρχουν αυτές οι περίοδοι που δίνει δεκαπλάσιο daily bonus. Παλιά τερμάτιζα πολύ ευκολότερα τις πίστες. Τώρα μένω στο 65-90% Ούτως ή άλλως (γενικά μιλώντας) οι πολλοί κρύσταλλοι δεν έχουν νόημα. 30.000 για το μηνιαίο των 200GB μαζεύονται σχετικά άνετα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. October 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2023 1 ώρα πριν, gpapas640 said: Ούτως ή άλλως (γενικά μιλώντας) οι πολλοί κρύσταλλοι δεν έχουν νόημα. 30.000 για το μηνιαίο των 200GB μαζεύονται σχετικά άνετα. Χρησιμεύουν και σε διάφορα προϊόντα που βάζουν που και που. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. October 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2023 16 minutes ago, EllinikoNisi said: Χρησιμεύουν και σε διάφορα προϊόντα που βάζουν που και που. Εγώ πάντως που πήρα και τα ear buds και το power bank 1ον αν δεν έτρεχα να τα προλάβω σε μισή ώρα είχαν τελειώσει και 2ον αν πραγματικά τα χρειαζόμουν, θα τα είχα ήδη. Συνεπώς δεν αξίζει τον κόπο. Όσον αφορά τα προϊόντα σε προσφορά που θέλουν και λεφτά, στο skroutz είναι στην ίδια τιμή και φτηνότερα και χωρίς κρυστάλλους. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sycorpios Δημ. October 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2023 5 ώρες πριν, gilbaba said: Καλησπέρα, παίζω το παιχνίδι εδώ κ λίγο καιρό και δεν κατάλαβα αν κάνω εγώ κάποιο λάθος: Εκτός του μεγάλου πλανήτη με τον δακτύλιο, οι άλλοι οι μικροί, πχ ο μαύρος κι ο κόκκινος χτυπιούνται πολύ δύσκολα. Φυσικά στο κινητό την ευαισθησία στην οθόνη την εχω στο μέγιστο, μπορώ να κάνω κάτι άλλο; Μέχρι τώρα με δυσκολία περνάω το 55% σε κάθε παιχνίδι (εκτος κι αν βγει η βοηθητική κλεψύδρα, ή βγει το big bang) . Ειδικά αν πέσω σε πίστα με τους ασπρο-γκρίζους μετεωρίτες, δεν υπάρχει περίπτωση για πάνω απο 40% ... Έχετε κάποιες οδηγίες για καλύτερο σκορ? Κοίτα τώρα ένα περίεργο: Είχα Xiaomi κάνα χρόνο κι είχα όλα αυτά που λες. Κάνα δίμηνο τώρα έχω Huawei κι είμαι σαν να μπήκα σ'άλλη πίστα. Τα 10ρια τα ξέχασα, σπάνια θα χτυπήσω 15αρι, τα πιο πολλά μου είναι 20ρια και 25ρια. Καλύτερη οθόνη; Μάλλον κάτι παίζει εκεί, η μέρα με τη νύχτα... 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilbaba Δημ. October 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2023 (edited) On 14/10/2023 at 9:53 ΜΜ, sycorpios said: Κοίτα τώρα ένα περίεργο: Είχα Xiaomi κάνα χρόνο κι είχα όλα αυτά που λες. Κάνα δίμηνο τώρα έχω Huawei κι είμαι σαν να μπήκα σ'άλλη πίστα. Τα 10ρια τα ξέχασα, σπάνια θα χτυπήσω 15αρι, τα πιο πολλά μου είναι 20ρια και 25ρια. Καλύτερη οθόνη; Μάλλον κάτι παίζει εκεί, η μέρα με τη νύχτα... Τωρα μπήκα σε σκέψεις... Θα ξηλώσω το "τζαμάκι" του 1€ για να δω απο περιέργεια αν φταίει αυτό. Στο Huawei έχεις τζαμάκι; Επίσης παρατήρησα ότι πρέπει να χτυπάω απόλυτα κάθετα για να χτυπιέται ο πλανήτης, το χτύπημα με κάποια έστω μικρή γωνία δεν πιάνει. Και δεν δουλεύει καθόλου και οτιδήποτε τύπου pen, θέλει μόνο χοντρό δάχτυλο...😆 Edited October 15, 2023 by gilbaba 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2023 Τα ίδια βλέπω και σε tablet το οποίο δεν έχει τζαμάκι. Ευκολία στον μεγάλο πλανήτη δυσκολία στους μικρότερους. Και τελευταία το σκορ γίνεται μικρότερο. Και μιλάω για tablet δεκάρι. Στις μικρότερες οθόνες όπως σε παλιό κινητό 5 ιντσών που επισης το χω βάλει είναι δυσκολότερο. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sycorpios Δημ. October 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2023 6 ώρες πριν, gilbaba said: Τωρα μπήκα σε σκέψεις... Θα ξηλώσω το "τζαμάκι" του 1€ για να δω απο περιέργεια αν φταίει αυτό. Στο Huawei έχεις τζαμάκι; Επίσης παρατήρησα ότι πρέπει να χτυπάω απόλυτα κάθετα για να χτυπιέται ο πλανήτης, το χτύπημα με κάποια έστω μικρή γωνία δεν πιάνει. Και δεν δουλεύει καθόλου και οτιδήποτε τύπου pen, θέλει μόνο χοντρό δάχτυλο...😆 Δε ξέρω, εμένα μου είναι απλό σε αυτό το κινητό. Ναι έχω τζαμάκι, κανένα πρόβλημα. Είμαι πίστα 7 και μόλις πήρα 20αρι σε εξωτερικό χώρο καφετέρια με δείκτη, όχι αντίχειρα,. Το κινητό μου είναι το HUAWEI Y6 Prime του 2018. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndouk Δημ. October 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2023 Δεν γνωρίζω αν παίζει κάποιο ρόλο* ή αν είναι ιδέα μου (ή η στραβομάρα μου), αλλά έχω παρατηρήσει ότι με full brightness φέρνω καλύτερα αποτελέσματα, οπότε πριν παίξω τη βάζω στο max. 😎 * correlation is not causation. 🤓 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts