spiliot Δημ. August 22, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2020 Δε κατάλαβα πως το εννοείς. Ας πούμε τον 11ο μήνα ακόμα και αν ο μετρητής λέει 12 εγώ θα μπορώ να χρησιμοποιήσω μόνο 1; Δεν το λέει πουθενά στους όρους χρήσης και το βλέπω λίγο απίθανο να το έχουν σετάρει έτσι Πάντως κάποιος θα βρεθεί που να έχει φάει πάνω από 1 να μας πει :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. August 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2020 Και τα 12 έχουν διάρκεια λήξης 12 μήνες. Όλα τα πακέτα που λήγουν νωρίτερα έχουν προτεραιότητα. Μπορεί να τα καταναλώσεις όλα σε μια μερα. Δεν υπάρχει μέσος όρος στην πράξη. Στην αρχή το νήματος υπάρχουν λεπτομέρειες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo1 Δημ. August 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2020 Και τα 12 έχουν διάρκεια λήξης 12 μήνες. Όλα τα πακέτα που λήγουν νωρίτερα έχουν προτεραιότητα. Μπορεί να τα καταναλώσεις όλα σε μια μερα. Δεν υπάρχει μέσος όρος στην πράξη. Στην αρχή το νήματος υπάρχουν λεπτομέρειες. Καλημέρα. Από την κιου μου είπαν ότι υπάρχει αυτός ο περιορισμός του 1 γιγα τον μήνα ανεξάρτητα αν σου γράφει έχετε 12 γιγα μέχρι τάδε ημερομηνία. Γι αυτό λέω αν κάποιος έχει τύχει να καταναλώσει παραπάνω από 1 γιγα σε ένα μήνα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2020 πιστευω οτι ισχυει οτι γραφει η εφαρμογη.Δηλ. 12 μεχρι την συμπληρωση 1 ετους. Αν θελανε να κανουν αυτο που σου ειπαν απλα θα πιστωνανε 1 γιγα καθε μηνα. Δεν εχει λογικη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennmell Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 Όποιος θέλει μπορεί να το χρησιμοποιήσει https://referme.to/dennmell-11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. August 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2020 Ας προσπαθήσουμε να δώσουμε εδώ πληροφορίες για το κονέ. Κάθε φορά που θα προσκαλείς έναν φίλο σου να έρθει στην Q και εκείνος ενεργοποιήσει μία νέα σύνδεση, κερδίζετε ο καθένας από 12GB για 12 μήνες! Πώς το κάνεις; Στέλνεις σε κάθε φίλο σου μία πρόσκληση να έρθει στην Q, μέσω email, Facebook, Viber, Whatsapp, SMS, ή όπως εσύ θες, με το δικό σου μοναδικό link. Ο φίλος σου θα πρέπει να αποκτήσει μία νέα σύνδεση Q (είτε με νέο αριθμό, είτε μεταφέροντας τον υπάρχοντα αριθμό του), και να την ενεργοποιήσει. Μόλις την ενεργοποιήσει, θα πατήσει το μοναδικό σου link μέσα σε 15 ημέρες, θα δηλώσει τα στοιχεία του (όνομα και email) και τον νέο του αριθμό. Αυτό ήταν! Έγινε το κονέ! Κερδίσατε και οι δύο από 12GB! Εμείς θα σας στείλουμε email και SMS για την ενεργοποίησή τους. Πρέπει να έχετε βάλει και οι δύο από 10 ευρώ ανανέωση τον τελευταίο μήνα και να προσέξετε να μην μηδενίσει το υπόλοιπο σας κατά τη διάρκεια κατανάλωσης των 12 GB, αλλιώς θα χαθεί το δώρο. Τα 12 GB δεν ισχύουν για περιαγωγή. Ο αποστολέας της πρόσκλησης πρέπει να έχει συμπληρώσει 1 μήνα συνδρομητής στην Qcard για να αποκτήσει το δικαίωμα. Όποιος θέλει πληροφορίες εδώ θα απαντηθούν όλα. Σε ένα ηλικιωμένο άνθρωπο που δεν έχει email, του στέλνουμε μήνυμα στο κινητό του, αυτός πάει σε κατάστημα και μεταφέρει τον υπάρχοντα αριθμό του. Πατάει στο λινκ και ενεργοποιείται. Παιδιά παραλείπω κάτι? Χρειάζεται και μειλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valeraki Δημ. September 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2020 Οποίος θέλει «κονε» βάζω λινκ https://referme.to/G3KXhtn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triviz Δημ. November 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2020 https://referme.to/4THFDwo Νέο λινκ για όποιον θέλει 12 γίγα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triviz Δημ. December 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2020 Νέο λινκ https://referme.to/jFG7l4o ισχύει μέχρι τα Χριστούγεννα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
researcher Δημ. December 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2020 Καλό μεσημέρι σε όλους, είμαι στην Q εδώ και 2 χρόνια και έχω ήδη κάνει 1 κονέ με φίλο, η προσφορά τελείωσε πριν ένα μήνα και θέλοντας να ξανακάνω κονέ είπα να ρωτήσω αν μπορώ να προσκαλέσω πάλι φίλο για κονέ. Μέσω της σελίδας της Q στο φέισμπούκ ενημερώθηκα ότι μπορώ να ξανακάνω κονέ αρκεί να βάλω άλλο email αυτή τη φορά!!! Οπότε, όποιος θέλει να στείλει λινκ για κονέ ας το έχει υπόψην του γιατί εύκολα μπορεί να γίνει στραβή και να μην πάρει κανείς τα GB. Κατά τα άλλα επιβεβαιώνω κι εγώ ότι πρέπει μετά την ενεργοποίηση της sim να γίνει χρήση του λινκ απο σελίδα ανώνυμης περιήγησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2020 ειναι ακριβως οπως τα λεει ο φιλος,να συμπληρωσω οτι εκανα κι εγω κονε τελη σεπτεμβριου,αναγκαστικα με αλλο email,και το ασχημο ηταν οτι ενω πηρε ο αλλος τα 12 γιγα,εγω δεν πηρα τιποτα αρχικα. Μετα απο αποπειρες στο messenger που δεν βγηκε ακρη,εστειλα μήνυμα απο την φορμα,δίνοντας και το email του αλλου ατομου,και τελικα τα πηρα και εγω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. December 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2020 ειναι ακριβως οπως τα λεει ο φιλος,να συμπληρωσω οτι εκανα κι εγω κονε τελη σεπτεμβριου,αναγκαστικα με αλλο email,και το ασχημο ηταν οτι ενω πηρε ο αλλος τα 12 γιγα,εγω δεν πηρα τιποτα αρχικα. Μετα απο αποπειρες στο messenger που δεν βγηκε ακρη,εστειλα μήνυμα απο την φορμα,δίνοντας και το email του αλλου ατομου,και τελικα τα πηρα και εγω...Δεν νομίζω να χρειάζεται να βάλεις άλλο μέιλ. Αφού πρόκειται για τον ίδιο αριθμό. Εγώ δίνω το ίδιο λινκ και δουλεύει κανονικά για δεύτερη χρονιά. Αν αλλάξεις μέιλ βέβαια πάλι δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2020 ειχα πανω απο ενα μηνα να ανανεωσω με 10 ευρω,ανανεωσα και εδωσα αρχικα το παλιο λινκ.Δεν δουλευε με τιποτα...με το 2ο δουλεψε αμεσα για τον αλλον και με την ταλαιπωρια που περιεγραψα οσον αφορα εμενα...Ποιος ξέρει τι γινεται εκει μεσα στα συστηματα τους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. December 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2020 Καλημέρα παιδιά και χρόνια πολλά σε όλους. Μόλις ενεργοποίησα το Q qone. Αν κάποιος ενδιαφέρεται: https://referme.to/xmmalY Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triviz Δημ. December 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2020 (edited) Καλησπέρα και χρόνια πολλά . Καινούριο λινκ https://referme.to/zact-5 Edited December 28, 2020 by triviz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. December 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2020 (edited) Καλησπέρα και χρόνια πολλά . Καινούριο λινκ https://referme.to/zact-5 Χρόνια πολλά και από μένα! Πάτησα το link και μου γράφει ότι πήρα τα 12gb. Αλλά δεν φαίνονται κάπου. Ευχαριστώ πολύ τον triviz Υ.Γ Τώρα φάνηκαν στο myQ! Edited December 28, 2020 by Green_Dragon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. December 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2020 τα λινκ τα στέλνετε για κάποιον που θα πάρει καινούργια ΣΙΜ σωστα? Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triviz Δημ. December 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2020 τα λινκ τα στέλνετε για κάποιον που θα πάρει καινούργια ΣΙΜ σωστα? Η φορητότητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aero Δημ. February 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2021 (edited) Όποιος ενδιαφέρετε για κονέ σας στέλνω τον κωδικό https://referme.to/apdoukas-12 Edited February 27, 2021 by aero Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2021 (edited) Πως το έκανες και έχεις τέτοιο λινκ? Όποιος θέλει να έλθει στην Q με νέο αριθμό ή φορητότητα, μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτήν την πρόσκληση. https://referme.to/7df1h5e Μέχρι 27 Μαρτίου 2021 γιατί λήγει το 10€ ανανέωση. Edited February 27, 2021 by pavlitakis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aero Δημ. February 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2021 (edited) Το link μου το έβγαλε στο mail για ενεργοποίηση κονέ. Επειδή δεν ξέρω την διαδικασία εγώ σήμερα ενεργοποίησα απο φορητοτητα και έκανα ανανέωση 12 €. Μπορώ να επωφεληθώ της προσφοράς;Επίσης στο link που έβαλες το πατάω και μου λέει ότι κάτι πήγε στραβά και να ξαναδοκιμάσω. Edited February 27, 2021 by aero Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2021 (edited) Το link μου το έβγαλε στο mail για ενεργοποίηση κονέ. Επειδή δεν ξέρω την διαδικασία εγώ σήμερα ενεργοποίησα απο φορητοτητα και έκανα ανανέωση 12 €. Μπορώ να επωφεληθώ της προσφοράς;Επίσης στο link που έβαλες το πατάω και μου λέει ότι κάτι πήγε στραβά και να ξαναδοκιμάσω.Μάλλον πρέπει να διαγράψεις τα κουκις και να ξαναπροσπαθησεις. Καλύτερα από υπολογιστή. Κατάλαβα γιατί μέχρι τώρα έκανε αυτά τα ακαταλαβίστικα λινκς. Για να στείλεις εσύ πρέπει να περάσει 1 μήνας. Πάτησε στο δικό μου λινκ και βάλε τα στοιχεία σου και το τηλέφωνο σου στην επόμενη σελίδα να δούμε τι θα γίνει. Το δοκίμασα και δουλεύει. Edit. Έγινε φίλε, ευχαριστώ. Μετά από 1 μήνα μπορείς να προσκαλέσεις κι εσύ χρήστες. Edited February 27, 2021 by pavlitakis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aero Δημ. February 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2021 Οκ. Ενεργοποιήθηκε το κονέ. Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2021 (edited) Οκ. Ενεργοποιήθηκε το κονέ. Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.Ρίξε μια ματιά (προσεκτικά) στο παρακάτω νήμα αν σε ενδιαφέρει η οικονομία και κυρίως προς το τέλος του νήματος και ότι χρειαστείς στο νήμα της Q. https://r.tapatalk.com/shareLink/topic?url=https%3A%2F%2Fwww%2Emyphone%2Egr%2Fforum%2Fshowthread%2Ephp%3Ft%3D462374&share_tid=462374&share_fid=4676&share_type=t&link_source=app Edited February 27, 2021 by pavlitakis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolle Δημ. February 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2021 καλησπέρα, αν κάποιος δεν έχει κανένα αριθμό τηλεφώνου, δεν έχει δηλαδή κινητό, μπορώ να χρησιμοποιήσω την υπηρεσία κονε της Q; Που θα του σταλεί το λινκ; σε κάποιο μειλ να υποθέσω; και μετά αφού κάνει την παραγγελία νέας σιμ και περάσει το 30ημερο θα πατήσει το λινκ στο μειλ; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts