vastegial_74 Δημ. July 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2020 Aπο security updates πως πάει?Επειδή η samsung δεν εχει και το καλύτερο όνομα όσον αφορά την υποστήριξη συσκεύων της,γνωρίζετε σε βάθος χρόνου μέχρι πότε θα παίρνει updates?Είτε καινούργια έκδοση λογισμικού,είτε ασφάλειας?Ευχαριστώ Ηρθε με android 10, λογικα θα φτασει στο 12 και σιγουρα μεχρι τοτε θα παιρνει και αναβαθμισεις ασφαλειας. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arachtos Δημ. July 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2020 Τι καθόλου? Ούτε 2-3%??? Το δουλεύεις δικαρτο?? Τι έχεις ανοικτό τη νύχτα?? Εγώ δοκίμασα και τη σχετικη ρουτίνα bixby αλλά είχα ακριβώς την ίδια κατανάλωση..... Το πολύ 2-3%. Όχι δεν το δουλεύω δικαρτο. Βάζω flight mode και ενεργοποιώ και την μέτρια εξοικονόμηση μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. July 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2020 Σήμερα, πήρε ο αδερφός μου ένα από Γερμανό και του εμφάνισε εφαρμογές cosmote..Μπορούμε να το κάνουμε debrand ή αν σβηστούν οι περιττές εφαρμογές, θα είμαστε κομπλέ ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. July 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2020 2η μερα εκτός πρίζας. 50% μπαταρία. 4:20 λεπτά οθόνη. Σκοτώνει!!!! from my S10 lite Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. July 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2020 2η μερα εκτός πρίζας. 50% μπαταρία. 4:20 λεπτά οθόνη. Σκοτώνει!!!! from my S10 lite Εννοείται..Ένα από τα δυνατά του σημεία είναι η μπαταρία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_CP3 Δημ. July 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2020 2η μερα εκτός πρίζας. 50% μπαταρία. 4:20 λεπτά οθόνη. Σκοτώνει!!!! from my S10 lite Μονο στο rog phone 2 τα εβλεπα αυτα που ειχε και 6000 mah... Με πεισατε. :P Να δουμε αν θα σκασει και καμια αλλη προσφορουλα το καλοκαιρι γτ δεν ειχα παρει χαμπαρι του γερμανου προσφατα... Παράθεση 📱Siemens C45-Siemens MC60-Siemens M65-Nokia N70-Ericsson W890i-Nokia N95-iPhone 3GS-LG G2-iPhone 6S-Oneplus 5T-Asus ROG Phone 2-Huawei Nova 5T-Samsung S10 Lite-Samsung S21 Ultra-Samsung S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. July 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2020 Μονο στο rog phone 2 τα εβλεπα αυτα που ειχε και 6000 mah... Με πεισατε. :P Να δουμε αν θα σκασει και καμια αλλη προσφορουλα το καλοκαιρι γτ δεν ειχα παρει χαμπαρι του γερμανου προσφατα...Εντάξει. Ο καθένας κάνει την δική του χρήση, έχει τις δικές του ρυθμίσεις, τον δικό του πάροχο κλπ κλπ. Οι επιδόσεις - αποδόσεις είναι διαφορετικές από χρήστη σε χρήστη. Εγώ με συγκρίνω μόνο με...εμένα. Γενικά πάντως έχει τρομερή μπαταρία. Ειδικά για Samsung. from my S10 lite Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_CP3 Δημ. July 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2020 Εντάξει. Ο καθένας κάνει την δική του χρήση, έχει τις δικές του ρυθμίσεις, τον δικό του πάροχο κλπ κλπ. Οι επιδόσεις - αποδόσεις είναι διαφορετικές από χρήστη σε χρήστη. Εγώ με συγκρίνω μόνο με...εμένα. Γενικά πάντως έχει τρομερή μπαταρία. Ειδικά για Samsung. from my S10 lite Σιγουρα ειναι πολλα που παιζουν ρολο αλλα γενικα δεν εχω βρει ακομη αρνητικα σχολια για τη μπαταρια του και μου αρεσει αυτο. Και μια ερωτηση. Βεβαια και εδω παιζει ρολο περιοχη, παροχος κλπ, αλλα εγω ας πουμε εχω μεγαλο θεμα με το nova 5t σε αυτον τον τομεα διοτι ειμαι σε πολυ δυσκολη περιοχη -εστω κι αν μιλαμε για σχεδον κεντρο αθηνας- και οταν εχω στο σπιτι ανοιχτα τα δεδομενα μου τραβαει μπαταρια στο πι & φι γτ αγωνιζεται με τις συνεχεις εναλλαγες δικτυου. Και με αγχωνει με το που γυρναω να πρεπει να θυμηθω να τα κλεισω και να ειμαι μονο με wifi και τουμπαλιν οταν ξαναβγαινω. Κλεινετε κι εσεις στο samsung ή ειναι κανονικα και με 4g στο σπιτι; Παράθεση 📱Siemens C45-Siemens MC60-Siemens M65-Nokia N70-Ericsson W890i-Nokia N95-iPhone 3GS-LG G2-iPhone 6S-Oneplus 5T-Asus ROG Phone 2-Huawei Nova 5T-Samsung S10 Lite-Samsung S21 Ultra-Samsung S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. July 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2020 Προσωπικά δεν κλείνω ποτέ τίποτα. Είναι τα πάντα όλα ανοιχτά. Και συνδεδεμένο ρολόι επάνω. Έχω αρκετά καλό σήμα στο σπίτι μου. Το κακό σήμα, αλλάζει πολύ τα δεδομένα. Πάρα πολύ. Όταν πάω Χαλκιδική π.χ, η μπαταρία φεύγει νερό και σε stand by αλλα και όταν παλεύει να κατεβάσει data. Οι χρόνοι αναμονής πέφτουν στο μισό. from my S10 lite Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. July 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2020 Ακριβώς,έτσιείναι...Εγώ την κράτησα υποχρεωτικά, μέχρι να έρθει το tempered glass! ποιό tempered έβαλες; δουλεύει το δακτ. αποτύπωμα; Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. July 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2020 ποιό tempered έβαλες; δουλεύει το δακτ. αποτύπωμα; Απο Κίνα μεριά..Έχει κάτσει καλά κατά 98%,αλλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. July 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2020 Από το πρωί το play store δεν ανοίγει καν. Έχεις κάνεις άλλος παρόμοιο θέμα; Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. July 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2020 Από το πρωί το play store δεν ανοίγει καν. Έχεις κάνεις άλλος παρόμοιο θέμα; Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οχι. Δοκιμάσε να διαγράψεις τα δεδομένα του playstore, ξανα κανε login στο playstore μήπως φτιάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ONLY4G Δημ. July 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2020 Από το πρωί το play store δεν ανοίγει καν. Έχεις κάνεις άλλος παρόμοιο θέμα; Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτή την στιγμή δεν έχω πρόβλημα (για δοκιμή έκανα ενημέρωση εφαρμογής με 4G). Αν πας πίσω 3-4 σελίδες στο νήμα θα δεις ότι γράφω το ίδιο για το δικό μας s10 lite και για το Samsung Galaxy A 71 της συζύγου μου. Στο δικό μου έκανα (τότε) χειροκίνητα αναβάθμιση στην πρόσφατη έκδοση και πάλι τίποτα. Μετά από 5-6 ημέρες χωρίς να πειράξω τίποτα δούλεψε κανονικά και στις δύο συσκευές. Πίστεψα ότι μπορεί να φταίει κάποια εφαρμογή αλλά είναι τελείως "γυμνό" και έχω βγάλει FB, insta κλπ. Υπομονή θα λυθεί μόνο του. ----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είχα κάνει και διαγραφή δεδομένων αλλά τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. July 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2020 Οχι. Δοκιμάσε να διαγράψεις τα δεδομένα του playstore, ξανα κανε login στο playstore μήπως φτιάξει.Έχω κάνει φίλε αλλά τίποτα πάλι Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτή την στιγμή δεν έχω πρόβλημα (για δοκιμή έκανα ενημέρωση εφαρμογής με 4G). Αν πας πίσω 3-4 σελίδες στο νήμα θα δεις ότι γράφω το ίδιο για το δικό μας s10 lite και για το Samsung Galaxy A 71 της συζύγου μου. Στο δικό μου έκανα (τότε) χειροκίνητα αναβάθμιση στην πρόσφατη έκδοση και πάλι τίποτα. Μετά από 5-6 ημέρες χωρίς να πειράξω τίποτα δούλεψε κανονικά και στις δύο συσκευές. Πίστεψα ότι μπορεί να φταίει κάποια εφαρμογή αλλά είναι τελείως "γυμνό" και έχω βγάλει FB, insta κλπ. Υπομονή θα λυθεί μόνο του. ----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είχα κάνει και διαγραφή δεδομένων αλλά τίποτα...Τα διάβασα αυτά που είχες γράψει. Εσύ έγραφες αν θυμάμαι καλά ότι δεν ενημερώνει τις εφαρμογές εμενα δεν ανοίγει καν. Έκανα και διαγραφή δεδομένων και προσπάθησα να περάσω την τελευταία έκδοση που βρήκα, πάλι τιποτα Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ONLY4G Δημ. July 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2020 Ναι έχεις δίκιο, σε μένα άνοιγε, εμφάνιζε τις εφαρμογές που ζητούσαν ενημέρωση αλλά δεν μπορούσε να τις ενημερώσει και επιπλέον δεν κατέβαζε καινούργιες. Σε παλιότερη συσκευή Meizu pro 6 plus έκανε αυτό που κάνει σε σένα αλλά οι υπηρεσίες της Google δεν ήταν στην συσκευή από αρχής αλλά τις έβαλα εγώ (όπως όλοι) χειροκίνητα. Η συσκευή δεν ήταν πιστοποιημένη. Στην περίπτωσή σου όμως δεν ισχύει αυτό. Δεν ξέρω να σου πω κάτι που μπορεί να σε βοηθήσει. Και η περίπτωσή μου (που είχα) και η δική σου δεν έχουν λογική εξήγηση. Υπομονή ίσως με ενημέρωση λογισμικού να στρώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. July 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2020 Εμένα είναι κομπλέ το Playstore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pug_rules Δημ. July 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2020 Κι εμένα μια χαρά... Sent from my SM-G770F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. July 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2020 Εμένα είναι κομπλέ το PlaystoreΠοια έκδοση έχεις; Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. July 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2020 Μόλις έγινα και εγώ κάτοχος του κινητού προερχόμενος από real me x2 pro. Οι πρώτες εντυπώσεις μου είναι θετικότατες . Ο κύριος λόγος που έκανα τη μετάβαση ήταν η μπαταρία του s10 lite. Εχει δοκιμάσει κανείς να εγκαταστήσει google dialer? Δεν με αφηνει. Μέσα από το play store μου λέει: your device is not compatible with this version Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2020 (edited) Για dialer ο true phone είναι μονόδρομος. Αυτός της Samsung δεν έχει Τ9 που είναι παααααρα πολύ βολικό. Επίσης ο true phone έχει και μεγάλη φωτογραφία κληθεντος Δοκιμαστε τον https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hb.dialer.free Edited July 26, 2020 by montoya_42 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. July 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2020 Ένας από τους πολλούς λόγους που δεν μου αρέσουν τα νέα τηλ της σαομι είναι και ο άθλιος dialer της Google. Θεωρώ αυτόν της Samsung πολύ καλό Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εμενα αποο την αλλη με βολευει ο dialer της google. Προτιμησεις ειναι αυτες.... Καμια προταση-ιδεα γιατι δεν μπορω να τον εγκαταστησω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ONLY4G Δημ. July 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2020 Μήπως έχει πρόβλημα το Google play; βλέπεις πιο πάνω υπάρχει πρόβλημα με διαφορετικές μορφές στον καθένα. Δεν έχω συναντήσει ποτέ κάποιον που να χρησιμοποιεί το contact της Google, συνήθως με αυτό μεταφέρεις τις επαφές σε κάθε συσκευή. Προσωπικά δουλεύω το true phone εδώ και 5 χρόνια. Εντάξει προτιμήσεις είναι αυτές, όπως και να έχει προσπάθησε ξανά να βρεις λύση, σκάλισε το Google play...κάτι θα πετύχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. July 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2020 https://photos.app.goo.gl/7UGpEjJ1KK9iUdjo6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. July 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2020 s10plus η s10 lite? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts