Jump to content

ONLY4G

Members
  • Δημοσιεύσεις

    123
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ONLY4G

  1. Καινούργιο;; πόσο έχει πλέον;;
  2. Αυτό που αναφέρεις δεν το θέλω ούτε να με πληρώσεις.
  3. Όχι, δεν ήρθε. Είναι νωρίς ακόμα. Υπολόγισε μετα απο 20-25 μέρες. Και όταν είναι να αλλάξουν έκδοση android χάνεται και ένας μήνας.
  4. Αυτό που παρατηρώ είναι να στρώνει. Θυμίζει διάρκεια όπως ήταν αρχικά. Το δουλεύω σχεδόν 6-7 ημέρες με έντονη χρήση και πολλές κλήσεις. Ελπίζω να ήταν κάτι που διορθώθηκε.
  5. Χθες βράδυ (01/12) ήρθε ενημέρωση ασφαλείας και δείχνει να στρώνει. Θα επιστρέψω με περισσότερα.
  6. Στο τέλος γράφω ότι δεν εμφανίστηκε μετά την ενημέρωση. Έτσι απότομα, χωρίς να είναι σταδιακή η πτώση στην διάρκεια της μπαταρίας.
  7. Μου συμβαίνει και σε μένα αυτό που λες. Δεν έχει πολύ καιρό 10-15 μέρες. Φορτίζει πιο αργά και η μπαταρία αδειάζει εμφανώς πιο γρήγορα. Δεν έχει σχέση με την τελευταία ενημέρωση (που έγινε 2 μήνες πριν).
  8. Νομίζω ότι έχει σχέση με την εστίαση. Όταν ζουμάρει αυτόματα κάπου, τότε σταματάει.
  9. Σε wifi της wind δεν δουλεύει. Έκανα αρκετές δοκιμές και προσπάθειες αλλά....δεν.
  10. Το Wifi calling δουλεύει μόνο σε σύνδεση cosmote; ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να ρωτήσω Πιο καθαρά: Έχω πρόβλημα στην cosmote sim, και στο σπίτι η σύνδεση σταθερού είναι wind. Είναι συμβατό;
  11. Στην συσκευή έχω δύο κάρτες. Η μία cosmote και η δεύτερη vodafone. Έχει κάνει αρκετό καιρό που το σήμα της cosmote είναι χάλια (μόνο μέσα στο σπίτι), ενώ στην δεύτερη sim περίπου όπως ήταν πάντα. Συμβαίνει και σε εσάς; να σκαλισω την συσκευή ή να επικοινωνήσω με την cosmote;
  12. Ήρθε αναβάθμιση για την αρχική οθόνη Samsung ONE UI. Έχει, πλέον, επιλογή να ρυθμίσεις το πλέγμα φακέλων. Αυτήν την ρύθμιση την είχε δώσει η Samsung σε μοντέλα όπως το Α51 και Α71 αρκετά νωρίτερα.
  13. Όλα τα παραπάνω προβλήματα εμφανίστηκαν μετά από την τελευταία ενημέρωση. Αυτήν έχει ημερομηνία 01 Μαρτίου. Πολύ πιθανόν με την ενημέρωση Απριλίου να διορθωθούν όλα.
  14. Εγώ δεν μπόρεσα να βρώ καμία διαφορά. Χωρίς την περιγραφή με τις αναβαθμίσεις και τις αλλαγές δεν μπορώ να συγκρίνω. Χθες έκανα αναβάθμιση σε 3.1 (android 11) στο Α71 της συζύγου μου. Έχει πολλές αλλαγές και πληροφορίες κανονικά. Έχει κάνει αναβάθμιση και το ONE UI Αρχικής Οθόνης. Έχει πλέον επιλογή στους φακέλους με τις εφαρμογές πόσο επί πόσες θες να έχεις. Στο δικό μας δεν την έχει. Πριν την μεγάλη αναβάθμιση είχε άλλη διάσταση σε αυτούς τους φακέλους στο δικό μας.
  15. Αυτό που σβήνεις αντικείμενα από φωτογραφίες προσπαθώ να το βρώ και δεν τα καταφέρνω. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως στις ρυθμίσεις που ψάχνεις τις ενημερώσεις δεν δείχνει πληροφορίες για τις αλλαγές και τις βελτιώσεις αυτής της έκδοσης (3.1). Συμβαίνει και σε εσάς;
  16. Μόλις έβαλα την 3.1 . Δίνει κάμποσες μικρές αλλαγές στην λίστα ενημέρωσης. Δεν έψαξα να διαπιστώσω κάτι.
  17. Βγήκε η έκδοση 3.1, κυκλοφορεί σε Ισπανία, σε λίγο καιρό και σ εμάς.
  18. Standby είναι όταν η δεύτερη sim δεν δείχνει εκτός δικτύου αλλά σαν να σε καλεί σ αυτή που μιλάει. Είναι θέμα συσκευής αν το υποστηρίζει ή όχι. ----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχει στις ρυθμίσεις επιλογή να κάνεις προώθηση από την μία στην άλλη;
  19. Δεν είμαι κάτοχος της συσκευής, αλλά θέλω να ρωτήσω για συνεργάτη μου. Έχει dual sim standby; δηλαδή όταν μιλάω στην μια κάρτα η άλλη τί δείχνει; κατειλημμένο; ή κάνει προώθηση κλήσης;
  20. Η θήρα φόρτισης στο δικό μου "παίζει" λίγο δεξιά-αριστερά και λίγο περισσότερο στο μπρος-πίσω. Το τεστάρω με τον δικό του φορτιστή. Δοκίμασα και το Α71 της γυναίκας μου και είναι λίγο πιο χαλαρή από το δικό μας. Δες και κάποιες άλλες συσκευές να βγάλεις ασφαλέστερο συμπέρασμα, νομίζω ότι δεν κουμπώνει όπως το mini USB το οποίο είχε και δύο ακίδες οι οποίες ήταν σαν γάτζος. Αν το mini USB είχε τόσο "τζόγο" όπως το type C δεν φόρτιζε. Στην δοκιμή που έκανα δεν υπήρξε διακοπή όσο και να το πίεσα.
  21. Ψάχνοντας να βρώ τί συμβαίνει με την φόρτιση, διαπιστώνω ότι όταν η συσκευή είναι "ψυχρή" ή σε "φυσιολογική" θερμοκρασία, τότε φορτίζει γρήγορα. Όταν όμως είναι κάπως θερμή μετά από χρήση, τότε φορτίζει λίγο πιο αργά. Δεν ξέρω πριν την αναβάθμιση τι και πώς έκανε. Παρακαλώ αν κάποιος άλλος έχει άποψη ή όρεξη να το ψάξει, ας γράψει.
  22. Κάποιος έγραψε ότι η φόρτιση είναι πιο αργή. Συμφωνώ, αλλά δεν ξέρω πόσο πιο αργή είναι. Μήπως κάποιος μπορεί να έχει μέτρο σύγκρισης; δηλαδή σε πόσο χρόνο φόρτιζε πριν η συσκευή και σε πόσο φορτίζει τώρα.
  23. Σήμερα είναι η δεύτερη ημέρα στην δουλειά, με χρήση που είναι περίπου "μετρημένη" και με την χτεσινή γιορτή (Αϊγιαννιού) με επιπλέον 28 κλήσεις για ευχές σε εορτάζοντες και εορταζουσες, μπορώ να πω για την μπαταρία ότι είναι όπως ήταν αρχικά, δηλαδή ικανοποιητική διάρκεια και διαχείριση. Με τίποτα δεν λες ότι είναι χειρότερα.
×
×
  • Create New...