Jump to content

ONLY4G

Members
  • Δημοσιεύσεις

    123
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About ONLY4G

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 3

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

ONLY4G's Achievements

  1. Καινούργιο;; πόσο έχει πλέον;;
  2. Αυτό που αναφέρεις δεν το θέλω ούτε να με πληρώσεις.
  3. Όχι, δεν ήρθε. Είναι νωρίς ακόμα. Υπολόγισε μετα απο 20-25 μέρες. Και όταν είναι να αλλάξουν έκδοση android χάνεται και ένας μήνας.
  4. Αυτό που παρατηρώ είναι να στρώνει. Θυμίζει διάρκεια όπως ήταν αρχικά. Το δουλεύω σχεδόν 6-7 ημέρες με έντονη χρήση και πολλές κλήσεις. Ελπίζω να ήταν κάτι που διορθώθηκε.
  5. Χθες βράδυ (01/12) ήρθε ενημέρωση ασφαλείας και δείχνει να στρώνει. Θα επιστρέψω με περισσότερα.
  6. Στο τέλος γράφω ότι δεν εμφανίστηκε μετά την ενημέρωση. Έτσι απότομα, χωρίς να είναι σταδιακή η πτώση στην διάρκεια της μπαταρίας.
  7. Μου συμβαίνει και σε μένα αυτό που λες. Δεν έχει πολύ καιρό 10-15 μέρες. Φορτίζει πιο αργά και η μπαταρία αδειάζει εμφανώς πιο γρήγορα. Δεν έχει σχέση με την τελευταία ενημέρωση (που έγινε 2 μήνες πριν).
  8. Νομίζω ότι έχει σχέση με την εστίαση. Όταν ζουμάρει αυτόματα κάπου, τότε σταματάει.
  9. Σε wifi της wind δεν δουλεύει. Έκανα αρκετές δοκιμές και προσπάθειες αλλά....δεν.
  10. Το Wifi calling δουλεύει μόνο σε σύνδεση cosmote; ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να ρωτήσω Πιο καθαρά: Έχω πρόβλημα στην cosmote sim, και στο σπίτι η σύνδεση σταθερού είναι wind. Είναι συμβατό;
  11. Στην συσκευή έχω δύο κάρτες. Η μία cosmote και η δεύτερη vodafone. Έχει κάνει αρκετό καιρό που το σήμα της cosmote είναι χάλια (μόνο μέσα στο σπίτι), ενώ στην δεύτερη sim περίπου όπως ήταν πάντα. Συμβαίνει και σε εσάς; να σκαλισω την συσκευή ή να επικοινωνήσω με την cosmote;
  12. Ήρθε αναβάθμιση για την αρχική οθόνη Samsung ONE UI. Έχει, πλέον, επιλογή να ρυθμίσεις το πλέγμα φακέλων. Αυτήν την ρύθμιση την είχε δώσει η Samsung σε μοντέλα όπως το Α51 και Α71 αρκετά νωρίτερα.
  13. Όλα τα παραπάνω προβλήματα εμφανίστηκαν μετά από την τελευταία ενημέρωση. Αυτήν έχει ημερομηνία 01 Μαρτίου. Πολύ πιθανόν με την ενημέρωση Απριλίου να διορθωθούν όλα.
×
×
  • Create New...