cmvr Δημ. September 29, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2023 Αλλά επειδή η Vodafone είναι Vodafone όσοι κάνατε i4s συνδυαστικά με σταθερό μετά τον Ιούνιο κάντε ένα ντου να τα φάτε να δούμε τι παίζει. 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2023 (edited) Οκ φίλε μου, ευχαριστώ για τη διευκρίνηση. @paanos Edited September 29, 2023 by p_k 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. October 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2023 Unlimited All με 21€ έβγαλε η Nova με μετατροπή καρτοκινητού σε συμβόλαιο. Δεν πιστεύω να υπάρχει καλύτερη προσφορά ως τώρα επίσημα με τιμή καταλόγου απ' τις άλλες δύο εταιρείες.... 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 6, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2023 3 ώρες πριν, damierom said: Unlimited All με 21€ έβγαλε η Nova με μετατροπή καρτοκινητού σε συμβόλαιο. Δεν πιστεύω να υπάρχει καλύτερη προσφορά ως τώρα επίσημα με τιμή καταλόγου απ' τις άλλες δύο εταιρείες.... 21 η nova, 17 η Vodafone και 29 η cosmote από αυτά που έχω ακούσει για μετατροπής από καρτοκινητό. 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. October 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2023 (edited) 17 minutes ago, cmvr said: 21 η nova, 17 η Vodafone και 29 η cosmote από αυτά που έχω ακούσει για μετατροπής από καρτοκινητό. Δεν έχω δει επίσημα σε site τις τιμές που αναφέρεις για τις άλλες δύο. Εκτός αν υπάρχουν κάπου και δεν τις βλέπω... Μιλάω για επίσημες τιμές site όχι τηλεφωνικές ή ειδικές προσφορές κατ ιδίαν. Αν μπορείς ανέβασε τις τιμές που λες γιατί με ενδιαφέρει. Edited October 6, 2023 by damierom 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 6, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2023 14 minutes ago, damierom said: Δεν έχω δει επίσημα σε site τις τιμές που αναφέρεις για τις άλλες δύο. Εκτός αν υπάρχουν κάπου και δεν τις βλέπω... Μιλάω για επίσημες τιμές site όχι τηλεφωνικές ή ειδικές προσφορές κατ ιδίαν. Αν μπορείς ανέβασε τις τιμές που λες γιατί με ενδιαφέρει. Αυτές είναι τηλεφωνικές και από apps που τρέχουν για μετατροπή καρτοκινητων. Οι άλλες ότι βλέπεις στις σελίδες. 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. October 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2023 (edited) 10 minutes ago, cmvr said: Αυτές είναι τηλεφωνικές και από apps που τρέχουν για μετατροπή καρτοκινητων. Οι άλλες ότι βλέπεις στις σελίδες. Εγώ που έχω καρτοκινητα και από τις τρεις εταιρείες εδώ και χρόνια... η μοναδική προσφορά που μου έχει έρθει στην εφαρμογή είναι της Vodafone με απεριόριστα στα 30,69. Καμία άλλη απολύτως ούτε σε εφαρμογή ούτε τηλεφωνικά... άρα επισήμως προς όλους η φθηνότερη προσφορά είναι της Nova (προς το παρόν). Edited October 6, 2023 by damierom 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 14, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2023 https://www.wrapteldatasim.com/Europe-Unlimited-Data-Packages&ICCID= Απεριόριστα σε όλη την Ευρώπη με 1 € τη μέρα. 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. December 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2023 https://www.wrapteldatasim.com/Europe-Unlimited-Data-Packages&ICCID= Απεριόριστα σε όλη την Ευρώπη με 1 € τη μέρα.Δεν ισχύει το 1 τη μέρα...Ισχύει για 30 μέρες 30 ευρώ.Έχει καλύτερες προσφορές με esim...Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2023 17 minutes ago, rebel1 said: Δεν ισχύει το 1 τη μέρα... Ισχύει για 30 μέρες 30 ευρώ. Έχει καλύτερες προσφορές με esim... Sent from my iPhone using Tapatalk Αρα 1 € την ημέρα, το ίδιο είναι 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. December 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2023 2 ώρες πριν, p_k said: Αρα 1 € την ημέρα, το ίδιο είναι Μόνο για συγκεκριμένα πακέτα είναι 1$/μέρα. Για 3 μέρες ας πούμε είναι παραπάνω. Αυτή τη διευκρίνιση ήθελε να κάνει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. December 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2023 Αρα 1 € την ημέρα, το ίδιο είναι Είναι simΕίναι μόνο μέχρι 4g...Εμένα δεν με βολεύειΈχω γράψει στα δίκτυα εξωτερικού τί προτιμώSent from my iPhone using Tapatalk 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. January 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2024 Ψαχνω καιρό να φυγω από τη Nova. έχω F2G και σταθερο εκεί (έχει λήξει). Σε τηλέφωνα που μίλησα με τις άλλες δυο εταιρείες, διάλεξα τη Vodafone που μου έδωσε καλύτερη τιμή (49Ε) για 100άρα γραμμή και όλα απεριόριστα στο κινητό. Επειδή νομίζω θελω να αλλάξω γν;vμη για Cosmote, μπορώ να το κάνω? Εχω υπογράψει στον Courrier χτες που ήρθε για την αλλαγή και μου έφερε και τη SIM. Μπορώ τώρα? Πώς? Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. January 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2024 2 ώρες πριν, okourkoulos said: Ψαχνω καιρό να φυγω από τη Nova. έχω F2G και σταθερο εκεί (έχει λήξει). Σε τηλέφωνα που μίλησα με τις άλλες δυο εταιρείες, διάλεξα τη Vodafone που μου έδωσε καλύτερη τιμή (49Ε) για 100άρα γραμμή και όλα απεριόριστα στο κινητό. Επειδή νομίζω θελω να αλλάξω γν;vμη για Cosmote, μπορώ να το κάνω? Εχω υπογράψει στον Courrier χτες που ήρθε για την αλλαγή και μου έφερε και τη SIM. Μπορώ τώρα? Πώς? Πρέπει να ζητήσεις άμεσα ακύρωση φορητότητας. Εάν προλάβεις, μένεις Nova και κάνεις νέα αίτηση φορητότητας σε ΟΤΕ. Εάν έχει προχωρήσει η φορητότητα, μπορεί να σου ζητήσουν να πληρώσεις έως 2 πάγια για πρόωρη διακοπή της Vodafone. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. February 1, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2024 (edited) . Edited February 1, 2024 by okourkoulos Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 25, 2024 Author Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2024 (edited) 26.10.2024 Edited October 27, 2024 by cmvr 6 3 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 9, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2024 On 26/10/2024 at 12:17 ΠΜ, cmvr said: 26.10.2024 Διόρθωσε για Ολλανδία ότι δίνει 5G σε Vodafone NL, πέρα από 4G & VoLTE Επίσης Βέλγιο 4G/5G & VoLTE δουλεύουν κανονικά με Proximus. 5 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. December 14, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2024 Και Γερμανία παίζει VoLTE 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts