costasibiza84 Δημ. July 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2022 Έχεις έκδοση Vodafone (RCXEUVF) για κάποιο λόγο και για αυτό δεν σου βγάζει καινούργια firmwarePoco X3 Proαπό το drele πήρα 2 την ίδια μέρα της γυναίκας είναι κανονικό Θα πρέπει να το ξεκλειδώσεις και να περάσεις μέσω fastboot την 12.5.4.0.RCXEUXM (προς το παρόν αυτή είναι διαθέσιμη προς λήψη, μέχρις ότου βγει η 12.5.5 σε fastboot)διαβάζω όλο το πρωί θα το προσπαθήσω αλλά είναι λίγο δύσκολο για να δούμε...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. July 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2022 διαβάζω όλο το πρωί θα το προσπαθήσω αλλά είναι λίγο δύσκολο για να δούμε......Υπάρχει οδηγός στο forum miui Hellas, μπορεί να σε βοηθήσει. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. July 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2022 Γεια σε ολους....φίλος έχει το κινητό και τραβάει κολλήματα και μερικές φορές κανει restart. Έκανα επαναφορά ,άλλα πάλι τα ιδια ,υπάρχει περίπτωση να είναι η μπαταριά? η απλά είναι hardware αρα πέταμα. Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. July 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2022 Γεια σε ολους....φίλος έχει το κινητό και τραβάει κολλήματα και μερικές φορές κανει restart. Έκανα επαναφορά ,άλλα πάλι τα ιδια ,υπάρχει περίπτωση να είναι η μπαταριά? η απλά είναι hardware αρα πέταμα.Το hardware δεν το λες και φρέσκο. Και το MIUI είναι αρκετά βαρύ. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. July 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2022 (edited) 14 ώρες πριν, aristidis540 said: Γεια σε ολους....φίλος έχει το κινητό και τραβάει κολλήματα και μερικές φορές κανει restart. Έκανα επαναφορά ,άλλα πάλι τα ιδια ,υπάρχει περίπτωση να είναι η μπαταριά? η απλά είναι hardware αρα πέταμα. μου έχει τύχει αυτό σε htc και πράγματι έφταιγε η μπαταρία. μάλιστα μου έκανε το ίδιο και με μπαταρία που δεν ήταν αυθεντική και διόρθωσε με την γνήσια Edited July 12, 2022 by kakos 1 Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. July 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2022 23 ώρες πριν, aristidis540 said: Γεια σε ολους....φίλος έχει το κινητό και τραβάει κολλήματα και μερικές φορές κανει restart. Έκανα επαναφορά ,άλλα πάλι τα ιδια ,υπάρχει περίπτωση να είναι η μπαταριά? η απλά είναι hardware αρα πέταμα. Συνήθως η μπαταρία τα κάνει αυτά ή η κάρτα μνήμης. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. July 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2022 ευχαριστώ για τις απαντήσεις ,,,θα κάνω μια αλλαγή μπαταρίας και βλέπουμε. Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAMAVE Δημ. August 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2022 καλησπέρα στην παρέα... έχω ενα θέμα με την συσκευή του μικρού...μετά απο ενα εξάμηνο και πλέον που τον αφησα χωρις συσκευη γιατι την εσπασε (επιτηδες) αποφασισα να του αλλαξω οθονη και παραλληλα και μπαταρια..η συσκευη ειναι redmi note 8t και το προβλημα ειναι οτι δεν θυμαται το μοτιβο και το μειλ που εγινε ενεργοποιηση η συσκευη....με αποτελεσμα να μην μπορω να λειτουργησω την συσκευη αν και εκανα wipe data μου ζηταει συνεχως η το μοτιβο η το μειλ....υπαρχει τροπος να ενεργοποιησβ καπως την συσκευη ωστε να μην πανε τσαμπα τα χρηματα επισκευης? Παράθεση XIAOMI MI8 LITE/ XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. December 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2022 Ξέρουμε τελικά αν θα πάρει MIUI 13; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. December 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2022 Πολύ δύσκολο. Και στην 12.5.5 που έφτασε πολύ του είναι.Poco X3 Pro via Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. December 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2022 Στο 8 pro ανακοίνωσαν ότι δεν θα πάρει άλλη αναβάθμιση. Για το Note 8 και 8T δεν ανακοίνωσαν τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fortenick Δημ. December 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2022 Καλημέρα και χρόνια πολλά. Ένας φίλος έχει το εν λόγω κινητό με τα 32g και θέλει να διαγράψει εφαρμογές του λειτουργικού για να απελευθέρωσει χώρο. Γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gamiolero Δημ. January 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2023 Καλησπέρα! Για κάποιο λόγο σταμάτησε η εφαρμογή του ραδιοφώνου να λειτουργεί σωστά , δοκιμάσαμε διαφορά και κάναμε το λάθος να την απεγκαταστησουμε και ύστερα να εγκαταστήσουμε αλλά apks από διάφορα versions χωρίς επιτυχία. Το πρόβλημα είναι ότι όταν πατάμε το power on για να ανοίξει το ράδιο δεν κάνει κάτι. Σε κάτι ρυθμίσεις του κινητού που μπήκα με κάποιον κωδικό στον dialer , δοκιμάσαμε το ράδιο και παίζει κανονικά. Έχετε καμμία ιδέα; Ιδανικά δεν θα θέλα να γίνει factory reset. Το κινητό δεν είναι rooted και είναι με latest miui version 12.5.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasibiza84 Δημ. March 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2023 δίπλα από το WiFi ξέρουμε ?τι ακριβώς κάνει αυτό το σηματακι μήπως παίζει ρόλο που πήγα στην frog τελευταία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2023 Αυτό είναι πολύ καλό που υπάρχει, λέγεται voice over wifi, δεν έχει καμία επιπλέον χρέωση και σου δίνει τη δυνατότητα όταν το σήμα του παρόχου σου είναι ασθενές, να μπορείς να χρησιμοποιείς το wifi στο οποίο είσαι συνδεδεμένος και να περνάνε από κει μέσα οι φωνητικές κλήσεις. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. March 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2023 Μπορείς επίσης και να το χρησιμοποιείς σε λειτουργία πτήσης αν θες να εξοικονομείς μπαταρία. Δουλεύουν και οι κλήσεις και τα SMS κανονικά.Poco X3 Pro via Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasibiza84 Δημ. March 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2023 ευχαριστώ πολύ μάλλον συνχρονιστικαν η frog με την cosmote σταθερό γι'αυτό έχω και αυτό 3 χρόνια που έχω το κινητό πρώτη φορά το βλέπω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. March 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2023 On 28/3/2023 at 11:47 ΜΜ, costasibiza84 said: ευχαριστώ πολύ μάλλον συνχρονιστικαν η frog με την cosmote σταθερό γι'αυτό έχω και αυτό 3 χρόνια που έχω το κινητό πρώτη φορά το βλέπω Από μπαταρία πως πας; Κρατάει καθόλου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasibiza84 Δημ. March 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2023 Από μπαταρία πως πας; Κρατάει καθόλου; τώρα σήμερα έκανα screenshotκοίτα η μπαταρία κρατάει για τα χρόνια του καλά και για το φορτίο που έχει....επειδή είμαι σε δουλειά που μπορώ και δουλεύω κινητό για χαζεμα από το πρώτο χρόνο και μετά παίρνω και φορτιστή μαζί μου αν είναι να παίξω κάνα παιχνίδι τραβάει παραπάνω μπαταρία όπως και σκότωμα είναι παιχνίδι με δεδομένα...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. March 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2023 Αυτό βλέπω κι εγώ. Με δεδομένα τελειώνει πολύ γρήγορα η μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. May 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2023 Για τηλέφωνο 4ετίας καλά τα πάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yo_rover Δημ. August 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2023 καλησπερα σε ολους , εδω και 3 μηνες δεν μπορω να συνδεθω με το laptop , μου γραφει αδυναμια συνδεσεις σε αυτον τον υπολογιστη , ξερουμε κατι ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. August 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2023 (edited) Γνωρίζει κάποιος να μου πει. Με ποιο τρόπο μπορώ να παίρνω τα email από otenet; Όχι από browser, με κάποια εφαρμογή, είχα την my mail όμως σταμάτησε να λειτουργεί. ΑΚΥΡΟ ΒΡΗΚΑ ΤΗ ΛΥΣΗ Edited August 21, 2023 by kakos Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odys04 Δημ. November 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2023 Kαλησπέρα φίλοι, μια ερώτηση θέλω να κάνω. Ψάχνω να βρω μια αξιοπιστη μπαταρια για το redmi note 8T. Μπορει κάποιος να μου προτείνει κάποιο συγκεκριμένο eshop ώστε να παραγγείλω; Έστω ας στείλει pm αν απαγορευεται να αναφερονται eshops. Μου έχει τύχει μια που φούσκωσε τον πρώτο μήνα. Παράθεση https://arta-mou.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts