zurabi_97 Δημ. January 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2021 Έχει βγει η stable beta 12.0.2.0 με Ενημέρωση Ασφάλειας Android Ιανουαρίου 2021. Από μπαταρία καλά παει, αλλά οι ειδοποιήσεις δεν έρχονται, μόνο εάν ανοίξει η εφαρμογή και σκάσει ειδοποίηση. Ή ίσως γίνεται για να εξοικονομίσει μπαταρία ενώ είναι σε αναμονή ή έγινε μια πατάτα. Στη 12.0.1.0 EEA (και σε Global) δεν είχε θέμα. Μετά από λίγο, είδα πως στις εφαρμογές, είτε οι αναδιόμενες ειδοποιήσεις είναι κλειστές είτε ο ήχος είναι ανενεργός. Βέβαια, σε αυτές τις εφαρμογές τύπου Viber κλπ, πρέπει να τα βάλεις σε Auto start (που ίσως θα επηρεάσει την αυτονομία της μπαταρίας, αν όχι και πολύ) για να ξεκινούν αυτόματα εάν τύχων κλείσουν (να είναι καλά το MIUI :lol: ). Πέρα από αυτά, η μπαταρία παίζει να έστρωσε σε σύγκριση με την 12.0.1.0, που ήταν κάπως ανυπόφορη. Εάν τύχει και σε εσάς, να στείλετε και εσείς bug report μέσω της εφαρμογής, γιατί με 1 bug report, δεν δίνουν τόση σημασία. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. January 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2021 (edited) Τώρα ήρθε και μένα η 12.0.2 EU stable και κατεβάζω. Ενημέρωση : Μετά το update η μπαταρία πέφτει σαν τρελή πάντως. Edited January 30, 2021 by katsiletra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. February 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2021 Ρε παιδιά από μπαταρία πώς πάτε;; Μόνο εγώ έχω τρελή κατανάλωση μετά την 12.0.2;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. February 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2021 Ρε παιδιά από μπαταρία πώς πάτε;; Μόνο εγώ έχω τρελή κατανάλωση μετά την 12.0.2;;Εγώ αντιθέτως. Στη 12.0.1 είχα θέμα, με την 12.0.2 είναι μια χαρά. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. February 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2021 Εγώ αντιθέτως. Στη 12.0.1 είχα θέμα, με την 12.0.2 είναι μια χαρά. Εμένα πριν την έβγαζε τη μέρα. Τώρα με την αναβάθμιση ούτε την μισή δεν βγάζει. Σκέφτομαι να κάνω hard reset αλλά βαριέμαι και το στήσιμο πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. February 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2021 Εμένα πριν την έβγαζε τη μέρα. Τώρα με την αναβάθμιση ούτε την μισή δεν βγάζει. Σκέφτομαι να κάνω hard reset αλλά βαριέμαι και το στήσιμο πάλι. Πήγαινε στο Μπαταρία & απόδοση κάνε βελτιστοποίηση, πάτα εκει που θα σου πεί προσθήκη. Μετά πήγεαινε και στην εφαρμογή Ασφάλεια κάνε και εκεί την βελτιστοποίηση και άν δεν σου φτιάξει τότε κάνε την επαναφορά που λές. Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. February 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2021 Μια και δυο φορές το έχω κάνει. Το έκανα πολλές φορές αλλά δεν βλέπω βελτίωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. February 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2021 Μια και δυο φορές το έχω κάνει. Το έκανα πολλές φορές αλλά δεν βλέπω βελτίωση. Σβήσε τις περισσότερες εφαρμογές (παιχνίδια πιο πολύ) που δεν χρησιμοποιείς τόσο πολύ που πιθανόν σου δημιουργούν το ρούφηγμα που λές.. Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. February 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2021 Σβήσε τις περισσότερες εφαρμογές (παιχνίδια πιο πολύ) που δεν χρησιμοποιείς τόσο πολύ που πιθανόν σου δημιουργούν το ρούφηγμα που λές.. Δεν έχω παιχνίδια. Θα σβήσω κάποιες που δεν χρησιμοποιώ συχνά να δω τι θα γίνει. Μου δείχνει τηλέφωνο αδρανές στην χρήση της μπαταρίας 37%. Είναι αυτή φυσιολογική κατανάλωση;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. February 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2021 Δεν έχω παιχνίδια. Θα σβήσω κάποιες που δεν χρησιμοποιώ συχνά να δω τι θα γίνει. Μου δείχνει τηλέφωνο αδρανές στην χρήση της μπαταρίας 37%. Είναι αυτή φυσιολογική κατανάλωση;; Άν είναι αυτό το πρώτο ποσοστό που σου δείχνει πάνω πάνω τότε όχι δεν είναι φυσιολογική κατανάλωση.. Αυτό το τηλέφωνο υπο κανονικές συνθήκες πρέπει να σου βγάζει άνετα 1 μέρα. το ιδανικό είναι 1,5 μέρα plus. Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. February 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2021 Άν είναι αυτό το πρώτο ποσοστό που σου δείχνει πάνω πάνω τότε όχι δεν είναι φυσιολογική κατανάλωση.. Αυτό το τηλέφωνο υπο κανονικές συνθήκες πρέπει να σου βγάζει άνετα 1 μέρα. το ιδανικό είναι 1,5 μέρα plus. Εμένα πριν την αναβάθμιση σε 12.0.2 μου έβγαζε μια μέρα με αρκετή χρήση ίντερνετ, τηλέφωνα, mail. Μετά την ενημέρωση με το ζόρι κρατάει μισή μέρα με την ίδια χρήση που το κάνω. Σκέφτομαι μη δεν έκατσε καλά η ενημέρωση ή θέλει λίγες μέρες μέχρι να στρώσει. Αφού το φορτίζω στο 100% και στο μισάωρο πέφτει στο 80 χωρίς ιδιαίτερη χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ark4n1s Δημ. February 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2021 Εμένα πριν την αναβάθμιση σε 12.0.2 μου έβγαζε μια μέρα με αρκετή χρήση ίντερνετ, τηλέφωνα, mail. Μετά την ενημέρωση με το ζόρι κρατάει μισή μέρα με την ίδια χρήση που το κάνω. Σκέφτομαι μη δεν έκατσε καλά η ενημέρωση ή θέλει λίγες μέρες μέχρι να στρώσει. Αφού το φορτίζω στο 100% και στο μισάωρο πέφτει στο 80 χωρίς ιδιαίτερη χρήση. Αυτο απεχει πολυ απο το φυσιολογικο, benchmark να ετρεχες τετοια καταναλωση δε θα ειχες.Καποια/ες εφαρμογες μαλλον χρησιμοποιουν τον επεξεργαστη στο παρασκηνιο, αλλα μου κανει εντυπωση πως δε κολλαει το κινητο.Το καλυτερο που χεις να κανεις ειναι επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις, μπελας το ξερω, αλλα η πιο σωστη λυση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. February 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2021 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=8138371#post8138371 ισως έχετε και σεις το ιδιο θεμα Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefstef Δημ. March 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2021 αργεί πολύ η αναβάθμιση; έχουμε κανένα νέο; ενώ γουστάρω πολύ το miui με έχει κουράσει με τα προβλήματα στα update. η μπαταρία δεν βγάζει την ημέρα ποια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. March 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2021 αργεί πολύ η αναβάθμιση; έχουμε κανένα νέο; ενώ γουστάρω πολύ το miui με έχει κουράσει με τα προβλήματα στα update. η μπαταρία δεν βγάζει την ημέρα ποια.Για το Android 11 ή για το MIUI 12.5; Στάλθηκε από το Redmi Note 8T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefstef Δημ. March 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2021 Γιατί μαζί δεν θα μπούνε; λάθος έχω καταλάβει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. March 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2021 Γιατί μαζί δεν θα μπούνε; λάθος έχω καταλάβει; Τo MIUI 12.5 θα έρθει αργότερα. Στη λίστα για την Global MIUI 12.5 δεν έχει το Redmi Note 8 και 8Τ, παρά μόνο το 8 Pro. Για 2ο τρίμηνο, δύσκολο να δούμε την 12.5 (μπορεί και να αλλάξει). Όσον αφορά το Android 11, στη Κίνα, το Redmi Note 8 πήρε το Android 11 σε σταθερή έκδοση της MIUI 12. Και επειδή το 8Τ δεν έχει κάποια αντίστοιχη Κινέζικη έκδοση, λίγο άγνωστο για το πότε θα έρθει. Πιστέυω ότι θα έρθει ποιο γρηγορότερα από το MIUI 12.5, χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, αλλά θα έρθει. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2021 Να "καθαρίσουν" και το update που θα δώσουν, γιατί δε νοείται τέτοια απόδοση με 4άρα ram. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. April 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2021 (edited) Κατεβαίνει η νέα ενημέρωση Απριλίου και 12.0.3.0QCXEUXM. 688ΜΒ. Edited April 15, 2021 by katsiletra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. April 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2021 Κατεβαίνει η νέα ενημέρωση Απριλίου και 12.0.3.0QCXEUXM. 688ΜΒ.Εγώ την πέρασα χειροκίνητα, κλασική Beta Stable. Στάλθηκε από το Redmi Note 8T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEERHUNTER Δημ. April 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2021 καλησπέρα ,είχα ένα redmi 4A το οποίο είχε φωτεινή ένδειξη όταν υπήρχε ειδοποίηση κτλ . τώρα πήρα ένα 8Τ αλλά από ότι βλέπω δεν έχει ?? ή κάνω λάθος και δεν το βρίσκω. πως μπορώ εάν δεν έχει να ενημερώνομαι χωρίς να κοιτάω συνέχεια το κινητό μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. April 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2021 καλησπέρα ,είχα ένα redmi 4A το οποίο είχε φωτεινή ένδειξη όταν υπήρχε ειδοποίηση κτλ . τώρα πήρα ένα 8Τ αλλά από ότι βλέπω δεν έχει ?? ή κάνω λάθος και δεν το βρίσκω. πως μπορώ εάν δεν έχει να ενημερώνομαι χωρίς να κοιτάω συνέχεια το κινητό μου? Δεν υπάρχει λυχνία ένδειξης ειδοποιήσεων. Μόνο το Redmi Note 8 και το 8 Pro (στη σειρά Redmi Note 8). Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefstef Δημ. April 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2021 Μου κολλάει το τηλέφωνο με την 12.0.3 Πολλές φορές αν έχει μείνει μια εφαρμογή ανοιχτή και κλείσει η οθόνη και μετά πάω να το δω και την κάνω swipe up για να φύγει μένει μαύρο και παίρνει μερικά δευτερόλεπτα για να ξεκολλήσει. Ούτε το power button κάνει κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefstef Δημ. April 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2021 Από το developer options προσπαθώ να βρω το turn on MIUI optimization αλλά δεν υπάρχει πια. Έχει κανένας λύση για να κάνω ενημέρωση το youtube vanced? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. April 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2021 Έχω κατεβάσει από το apkpure το vanced και ενημερώνεται μόνο του, χωρίς developer mode κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts