hara75gr Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 το GPU Turbo 3.0 υπαρχει στο android 10? δεν το βρισκω σε καποιο menuΑν εννοείς αυτό το μενού, υπάρχει και στο 10 Sent from my YAL-L21 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 Παντως στο p20 που ξερω, τα χρωματα μου φαινονται σαν ξεβαμενα. Ελπιζω στο νοβα 5t να ειναι πιο εντονα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 Ασχετο, αλλα αν δεις στο tracking οτι εφτασε σε καταστημα ΕΛΤΑ courier κοντα σου, ισως αξιζει να πας να το παρεις εσυ απο κει. Τα ΕΛΤΑ επειδη βαζουν σε προτεραιοτητα τα πολυ επειγοντα (φαρμακα, πανες, κλπ) αργουν πολυ να φερουν σπιτι τα υπολοιπα αυτες τις μερες. Εγω 2 δεματα πηγα και τα πηρα μονος μου απο το τοπικό. Αποστολή από Θεσσαλονίκη και είναι κέντρο διαμετακόμισης Αθήνας και εγώ είμαι Κρήτη Λίγο δύσκολο να πάω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 Αν εννοείς αυτό το μενού, υπάρχει και στο 10 Sent from my YAL-L21 using Tapatalk ναι ειχα κανει μλκα και το εβγαλα μεσω adb shell ειναι στο μενου εφαρμογες και λεγεται AppAssistant Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 Εγώ p20 pro η γυναίκα μου nova 5t.. Δεν καταλαβαίνω διαφορά στην οθόνη που υποτίθεται εγώ με αμολεντ και το 5t με ips έπρεπε να είμαι καλύτερα.. Οι φωτογραφίες πάνω κάτω ίδιες είναι me to p 20 Pro ίσως και ανώτερες του nova..απλά έχω την εντύπωση ότι το p20 pro μου έχει πιο έντονα χρώματα.. Και σίγουρα ειναι πιο γρήγορο το nova και αρκετά μα αρκετά πιο ελαφρύ.. Το p20 pro έχει IPS όχι αμολεντ. Γι'αυτό δεν καταλαβαίνεις διαφορά. Φαντάζομαι όμως πως θα είναι λίγο καλύτερη.... Όπως και να έχει είναι φοβερά και τα δύο τηλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 Το p20 pro έχει IPS όχι αμολεντ. Γι'αυτό δεν καταλαβαίνεις διαφορά. Φαντάζομαι όμως πως θα είναι λίγο καλύτερη.... Όπως και να έχει είναι φοβερά και τα δύο τηλ. Το P20 PRO εχει amoled, το P20 το απλο εχει IPS. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 (edited) Το P20 PRO εχει amoled, το P20 το απλο εχει IPS. Έχεις δίκιο ζητώ συγγνώμη. Το honor 20 pro εννοούσα εγώ. Κατάλαβα λάθος! Edited April 24, 2020 by pazu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifnos1 Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 Σε τι αλλο φιλε υπερτερει ισως το nova 5t του p20 pro, +Σε επεξεργαστή, νεότερο μοντέλο, βάρος, μέγεθος οθονης/μπεζελ, τιμή αγοράς, κάμερες -χάνει σε οθόνη, υπέρυθρες, στερεωφονικο ηχείο.. Στα βασικά κερδίζει όμως με διαφορά. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παντως στο p20 που ξερω, τα χρωματα μου φαινονται σαν ξεβαμενα. Ελπιζω στο νοβα 5t να ειναι πιο εντονα. Υπάρχει ρυθμίση στο φέρεις τα χρώματα όπως τα θέλεις.. (ψυχρό - θερμό, έντονα, απαλά και προσαρμογή χειροκίνητα) εγώ τα έχω προσαρμόσει στα γούστα μου και είναι πολύ καλά στο p 20 Pro. Και το nova 5t έχει αυτή την ρύθμιση πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 +Σε επεξεργαστή, νεότερο μοντέλο, βάρος, μέγεθος οθονης/μπεζελ, τιμή αγοράς, κάμερες -χάνει σε οθόνη, υπέρυθρες, στερεωφονικο ηχείο.. Στα βασικά κερδίζει όμως με διαφορά. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπάρχει ρυθμίση στο φέρεις τα χρώματα όπως τα θέλεις.. (ψυχρό - θερμό, έντονα, απαλά και προσαρμογή χειροκίνητα) εγώ τα έχω προσαρμόσει στα γούστα μου και είναι πολύ καλά στο p 20 Pro. Και το nova 5t έχει αυτή την ρύθμιση πάντωςΤο p20pro υπερτερεί σε κάμερα κατά κράτος, άσε που έχει ois και στους τρεις φακούς. Τα είχα και τα δύο Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 Ελπίζω το nova να έχει πιο έντονα χρώματα από του p20 που φαίνονται σαν ξεθωριασμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 Η καμερα του nova 5t, συμφωνα με τεστ, ειναι πολυ καλη και κοντα στο p20 pro, αλλα δεν το φτανει. Φυσικα δεν φτανει με τίποτα το p30 pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 Απο φωτεινοτητα πως παει το τηλεφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 σταμάτα το σπαμάρισμα φίλε και συγκέντρωσε όλες τις απορίες σου σε ενα ποστ, αλλιώς θα επιληφθεί η ομάδα διαχείρισης.. ήρεμα μιλάω Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 Δε μιλας ηρεμα οταν απειλεις.Ας επιληφθει οποιος θελει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 το one hand mode δουλευει σε εσας? δεν μπορω να το ενεργοποιησω με τιποτα Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Καλημέρα παιδιά. Μία ερώτηση παρακαλώ. Υπάρχει κουτί nova 5t χωρίς type c ακουστικά μέσα? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Ακουστικά δυστυχώς όχι σε κάποια όμως κουτιά όπως έχουν πει παραπάνω υπήρχε ο αντάπτορας.. Στο δικό μου πχ δεν είχε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Καλημέρα παιδιά. Μία ερώτηση παρακαλώ. Υπάρχει κουτί nova 5t χωρίς type c ακουστικά μέσα? Καλημερα, Εμενα ειχε κανονικα Type C ακουστικα μεσα. Αγορασμενο απο Γερμανο. Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 κ εμενα ειχε ακουστικα αλλα κ ανταπτορα χρησιμοποιει κανεις σας nfc για πληρωμες με alpha bank? να το σεταρω η οντως σκοτωνει την μπαταρια οπως διαβαζω? Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Σήμερα ήρθε η nillkin nature Για τα γούστα μου είναι πολύ ωραία Άψογη εφαρμογή Έχεις τρύπα στον αισθητήρα που σβήνει την οθόνη όταν μιλάς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Καλησπέρα. Ερώτηση για κατόχους. Έχετε πάρει όλοι Android 10; Με το που το πάρει κάποιος δλδ θα έχει και ενημέρωση σε 10; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Φαντάζομαι πως ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Κάποιο δοκιμασμένο τζαμάκι; Και θήκη απ' ότι διαβάζω στα περισσότερα δεν έχει, σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 (edited) το one hand mode δουλευει σε εσας? δεν μπορω να το ενεργοποιησω με τιποταΜε 3 key navigation bar, μια χαρά με swipe πάνω στην μπάρα https://drive.google.com/file/d/15hIy3aC7Yugl_DhPliBnAcPOli1xHaLj/view?usp=drivesdk Sent from my YAL-L21 using Tapatalk Edited April 28, 2020 by hara75gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Με 3 key navigation bar, μια χαρά με swipe πάνω στην μπάρα https://drive.google.com/file/d/15hIy3aC7Yugl_DhPliBnAcPOli1xHaLj/view?usp=drivesdk Sent from my YAL-L21 using Tapatalk δουλευει κ με gestures που το εχω εγω , οποιος εχει προβληματα με το one hand mode ας απενεργοποιησει την λειτουργια μεγενθυσης μεσα στα μενου προσβασιμοτητας κ αφου κανει επανεκκινηση το one hand mode θα δουλευει κανονικα Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts