Giwrgos_Gk Δημ. January 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2020 Γνωριζει κανεις πως ενεργοποιω τις παιχνιδιαρικες ειδοποιησεις στην οθονη κλειδωματος.Δεν μπορω να βρω ακρηΤι εννοείς παιχνιδιάρικες; Στάλθηκε από το Mi Note 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliu_n Δημ. January 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2020 Εννοω αυτους τους χρωματισμους αντι για led flash που δεν εχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. January 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2020 Εννοω αυτους τους χρωματισμους αντι για led flash που δεν εχειΑυτά λες Στάλθηκε από το Mi Note 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliu_n Δημ. January 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2020 Ακριβως αυτα μου στελνουνε μηνυμα ας πουμε στο μεσετζερ αναβοσβυνη μια φορα και αυτο ειναι ολο.Δεν θα επρεπε να αναβοσβυνη εως οτου μπω να δω το μηνυμα οπως το led ειδοποιησεων??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. January 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2020 Ακριβως αυτα μου στελνουνε μηνυμα ας πουμε στο μεσετζερ αναβοσβυνη μια φορα και αυτο ειναι ολο.Δεν θα επρεπε να αναβοσβυνη εως οτου μπω να δω το μηνυμα οπως το led ειδοποιησεων???Αυτή έπρεπε να είναι η λογική, αλλά xiaomi είναι αυτή,ας πούμε στην always on οθόνη, πόσο δύσκολο είναι να κάνεις να υπάρχουν εικονίδια για όλες τις ειδοποιήσεις; Στάλθηκε από το Mi Note 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliu_n Δημ. January 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2020 Αρα δεν κανω εγω κατι λαθος ετσι λειτουργει στιγμιαια.Ας ελπισουμε να το καταλαβουν και να το διορθωσουν.Παντως ευχαριστω για την βοηθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. January 21, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2020 (edited) Έχετε να προτείνετε κάποια καλή θήκη που να προστατεύει τις κάμερες και τζαμακι για την οθόνη . Στάλθηκε από το Mi Note 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk https://www.banggood.com/Bakeey-360-Curved-Screen-FrontBack-Double-sided-Full-Body-9H-Tempered-Glass-Metal-Magnetic-Adsorption-Flip-Protective-Case-Xiaomi-Mi-Note-10-Xiaomi-Mi-Note-10-Pro-Xiaomi-Mi-CC9-Pro-p-1607301.html?rmmds=myorder&ID=223&cur_warehouse=CN έχω πάρει αυτό το κινητό για τη γυναίκα μου. της αγόρασα την παραπάνω θήκη, η οποία είναι πάρα πολύ όμορφη, πρακτική και λειτουργική. προστατεύει όλη τη συσκευή, εκτός από τους φακούς της κάμερας. είναι από αλουμίνιο γύρω γύρω και κρύσταλο Η9 πίσω εμπρός. δεν πιστεύω, πως είναι για πολύ δυνατά χτυπήματα και μάλλον γλιστράει. προσωπικά δε μου γλίστρησε ποτέ, απλά λόγο υλικού έτσι πιστεύω. για τους φακούς αγόρασα τα τζάμια στο σύνδεσμο παρακάτω, τα οποία όμως ΔΕΝ μπορώ να βάλω στο κινητό με την παραπάνω θήκη. είναι ίσως για συνεργασία με για άλλες θήκες. ωστόσο δε δοκίμασα ακόμη να τα τοποθετήσω δίχως το έξτρα περίβλημα, ίσως και να γίνεται. όταν το κάνω θα ενημερώσω. https://www.banggood.com/Bakeey-Anti-scratch-Metal-Circle-Ring-Tempered-Glass-Phone-Camera-Lens-Protector-for-Xiaomi-Mi-Note-10-Xiaomi-Mi-Note-10-PRO-Xiaomi-Mi-CC9-Pro-p-1614941.html?rmmds=myorder&ID=512288&cur_warehouse=CN Edited January 21, 2020 by kakos Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. January 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2020 ενα τζαμακι απο Ελλαδα για φιλο με note 10..?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokgiorgos Δημ. January 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2020 ενα τζαμακι απο Ελλαδα για φιλο με note 10..??Και εγώ ρώτησα για τζαμακι αλλά δεν πήρα απάντηση . Στάλθηκε από το Mi Note 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. January 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2020 Εγώ έβαλα ζελατίνα με έξι μήνες εγγύηση. Στάλθηκε από το Mi Note 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. January 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2020 Μου προτειναν να δωσω το samsung note 9 για το mi note 10,αξιζει η θα κανω πατατα....??? Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. January 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2020 Μου προτειναν να δωσω το samsung note 9 για το mi note 10,αξιζει η θα κανω πατατα....???Το είχα και το note 9, νομίζω μόνο σε οθόνη είναι καλύτερο το note 9, απόδοση νομίζω πάνω κάτω τα ίδια, μπαταρία-καμερα σίγουρα καλύτερο το mi note 10, βέβαια αν είναι ανταλλαγή για μένα να ζητήσεις και ένα 100αρι διαφορά. Στάλθηκε από το Mi Note 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. January 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2020 Εγώ έβαλα ζελατίνα με έξι μήνες εγγύηση. Στάλθηκε από το Mi Note 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk εστω αυτο.. τζαμακι κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. January 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2020 Το είχα και το note 9, νομίζω μόνο σε οθόνη είναι καλύτερο το note 9, απόδοση νομίζω πάνω κάτω τα ίδια, μπαταρία-καμερα σίγουρα καλύτερο το mi note 10, βέβαια αν είναι ανταλλαγή για μένα να ζητήσεις και ένα 100αρι διαφορά. Στάλθηκε από το Mi Note 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οκ Γιώργο ευχαριστώ,100 ευρώ,πόσο πωλείται το mi note...? Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. January 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2020 Οκ Γιώργο ευχαριστώ,100 ευρώ,πόσο πωλείται το mi note...?Κοιτά πάνω από 360-370 δεν αξίζει να δώσεις γενικά,το κινητό είναι υπερκοστολογημενο. Στάλθηκε από το Mi Note 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. January 22, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2020 Κοιτά πάνω από 360-370 δεν αξίζει να δώσεις γενικά,το κινητό είναι υπερκοστολογημενο. Στάλθηκε από το Mi Note 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk έχεις κάποια πρόταση μέχρι 400+-20 ευρώ, για κάτι καλύτερο από αυτό; Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2020 Μου προτειναν να δωσω το samsung note 9 για το mi note 10,αξιζει η θα κανω πατατα....??? Σίγουρα όχι (για μένα). Από note 9 πήγα σε mi note 10 και το μετάνιωσα. Ταχύτητα, οθόνη, εμπειρία χρήσης όλα υπέρ του galaxy. Φωτογραφία δεν θα έλεγα πως υστερεί. Το miui δεν μου άρεσε. Ίσως να φταίει η συνήθεια. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. January 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2020 Ευχαριστω πολυ παιδια,τωρα που πηρε το samsung την 10αρα πεταει,απλως ηθελα μια γνωμη,μην το μετανοιωσω.... Καλη συνεχεια στο thread,μην σας το χαλαω,και πανω απο ολα υγεια παιδια...!!!! Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. January 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2020 έχεις κάποια πρόταση μέχρι 400+-20 ευρώ, για κάτι καλύτερο από αυτό;Πολλές επιλογές με 855,πχ one plus 7. Στάλθηκε από το Mi Note 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 84 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστω πολυ παιδια,τωρα που πηρε το samsung την 10αρα πεταει,απλως ηθελα μια γνωμη,μην το μετανοιωσω.... Καλη συνεχεια στο thread,μην σας το χαλαω,και πανω απο ολα υγεια παιδια...!!!!Για μένα μόνο αν θέλεις κάμερα μπαταρία αξίζει αλλιώς οχι. Στάλθηκε από το Mi Note 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. January 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2020 OnePlus 7 Pro ξεκιναει απο 680 ευρω...!! που τα 420 του note 10..?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2020 (edited) OnePlus 7 Pro ξεκιναει απο 680 ευρω...!! που τα 420 του note 10..?? Δεν είπε το pro αλλά Oneplus 7 σκετο (8/256) που έχει κάπου στα 360, δηλαδή παρόμοιο με τα 380 του mn10 (τιμές κίνας και τα δύο) Edited January 22, 2020 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. January 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2020 Δεν είπε το pro αλλά Oneplus 7 σκετο (8/256) που έχει κάπου στα 360, δηλαδή παρόμοιο με τα 380 του mn10 (τιμές κίνας και τα δύο) α καλα...να στραβωσει κατι και μετα να ψαχνω τον Κινεζο να του το στειλω για να μου το στειλει και καληνυχτα. προτιμω απο εδω... στην χειροτερη των περιπτωσεων απο ενα καλο σκρουτζομαγαζο,στην καλυτερη,προσφορα απο ενα μεγαλο καταστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2020 α καλα...να στραβωσει κατι και μετα να ψαχνω τον Κινεζο να του το στειλω για να μου το στειλει και καληνυχτα. προτιμω απο εδω... στην χειροτερη των περιπτωσεων απο ενα καλο σκρουτζομαγαζο,στην καλυτερη,προσφορα απο ενα μεγαλο καταστημα. 490€ από Ελλάδα https://www.bestprice.gr/item/2155671983/oneplus-7-8gb-256gb-dual.html??qid=3mmPNNBZgia_d8fc2&seq=2 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. January 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2020 490€ από Ελλάδα https://www.bestprice.gr/item/2155671983/oneplus-7-8gb-256gb-dual.html??qid=3mmPNNBZgia_d8fc2&seq=2 μια χαρα..εαν ειναι και αξιοπιστο το καταστημα και εχει και 2 χρονια εγγυηση,σουπερ..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2020 α καλα...να στραβωσει κατι και μετα να ψαχνω τον Κινεζο να του το στειλω για να μου το στειλει και καληνυχτα. προτιμω απο εδω... στην χειροτερη των περιπτωσεων απο ενα καλο σκρουτζομαγαζο,στην καλυτερη,προσφορα απο ενα μεγαλο καταστημα. Καλά από Σκρουτζομαγαζο το παίρνεις πάλι χωρίς επίσημη εγγύηση. Να μου λέγες αμαζον να συμφωνούσα. (Δεν έχω ιδέα σε τι τιμές παίζουν τα 2 κινητά εκεί) Anyway, υπάρχουν γενικά αρκετές συσκευές σε αυτά τα λεφτά με ανώτερο soc αν δεν σε καιει τόσο η αυτονομία (ακόμα και από Ελλάδα). Αυτό είπε ο Γιώργος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts